ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 28 May 2009

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Website: http://tinyurl.com/qo9yqe

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

ΚΑΡΟΛΟΥ 28

10437 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-5220896

FAX: 210-5246864

ΚIN: 6944-394437

Email: basilisleventis@antidialpoki.gr

Website: http://tinyurl.com/qo9yqe

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15/05/2009

Προσεγγίζει η 7η Ιουνίου. Όλα τα ΜΜΕ, κανάλια και εφημερίδες, μέσω των κορυφαίων δημοσιογράφων ρίχνουν το σύνθημα, ότι πολλοί δεν θα πάνε να ψηφίσουν, είναι τριήμερο και δεν θα το χαραμίσουν χάριν των κομμάτων, θα πάνε εκδρομή και διάφορα άλλα. Όλα αυτά αποσκοπούν στο να εμποδίσουν τον κόσμο να στηρίξει κόμματα όπως η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, κόμματα ηθικά και τίμια που δίνουν χρόνια μάχη για να μπουν στην κεντρική πολιτική σκηνή και να στριμώξουν το κατεστημένο της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Έχοντας οι διαπλεκόμενοι καταγράψει ένα τεράστιο ποσοστό καταδίκης του πολιτικού συστήματος στις δημοσκοπήσεις υπό τη μορφή του ΚΑΝΕΝΑΣ, ένα ποσοστό που σχεδόν υπερβαίνει το 40% του συνόλου, επιχειρούν να οδηγήσουν τον κόσμο αυτό στην αποχή, στο άκυρο, στο λευκό, ώστε να σωθεί ο δικομματισμός και αργότερα να κάνουν βουλευτικές εκλογές, έχοντας κατά νου τη λύση της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας, λύση που θα επιτρέψει οι ίδιοι οι διαπλεκόμενοι να μείνουν ατιμώρητοι για το έγκλημα του 1999 στο χρηματιστήριο και λύση που παράλληλα θα φορτώσει το κόστος της μαύρης τρύπας τού συνόλου των σκανδάλων των τελευταίων είκοσι χρόνων στους ασθενείς ώμους των μισθοσυντήρητων, των συνταξιούχων, των απλών συμπολιτών μας.


Website: http://tinyurl.com/qo9yqe

Μάλιστα, αν για τα παντοδύναμα ΜΜΕ είναι αδύνατο να ξεφουσκώσουν όλο το ποσοστό του ΚΑΝΕΝΑ, έχουν φροντίσει να λανσάρουν τους δήθεν οικολόγους, έτσι ώστε οι ανυποψίαστοι πολίτες που αγαπούν την οικολογία να πέσουν στην παγίδα να τους ψηφίσουν και να εξοντωθούν κόμματα όπως η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που αγωνίζονται για δικαιοσύνη και δημοκρατία. Η ψήφος σε αυτούς τους δήθεν οικολόγους είναι συμφέρουσα για συγκεκριμένους συγκροτηματάρχες του τύπου που κρύβονται πίσω τους, αφού έχουν ετοιμάσει μη κυβερνητικές οργανώσεις και εισπράττουν ήδη επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο μέλλον άλλωστε προβλέπεται, τα χρήματα της Ε.Ε. για την πράσινη ανάπτυξη να είναι πολύ περισσότερα, οπότε το φαγοπότι χοντραίνει… Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο κ. Αλαφούζος έχει ονομάσει το ραδιόφωνό του ‘‘Σκάϊ περιβάλλον’’, η δε τηλεόρασή του νύχτα–μέρα έχει… οικολογικό πρόγραμμα.


Website: http://tinyurl.com/qo9yqe

Ωστόσο, στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ υπάρχει αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της 7ης Ιουνίου, αφού ο κόσμος υποπτεύεται αυτούς τους οικολόγους λόγω του μεγάλου λανσαρίσματος που τους γίνεται από τα ΜΜΕ. Έτσι αυτή η υπερδιαφήμιση των οικολόγων μάλλον αρχίζει να τους βλάπτει, αφού και οι πέτρες σε αυτή τη χώρα αντιλαμβάνονται, ότι αυτό που προωθούν τα διαπλεκόμενα μόνο καθαρό δεν είναι…

Ευχάριστο επίσης είναι, ότι παγιώνεται στην κοινωνία η αντίληψη ότι μόνο ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί να στριμώξει τη διαπλοκή, μόνο αυτός έχει τα στοιχεία να οδηγήσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου τους μεγαλοεκδότες, που βασιζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία έστησαν την κομπίνα του 1999 στο χρηματιστήριο και λήστεψαν τον κόσμο.

Αλήθεια, ας διερωτηθούμε, ποιος αξίζει περισσότερο να μας εκπροσωπήσει στην ευρωβουλή, αυτός ο άγνωστος κύριος οικολόγος ή ο Βασίλης Λεβέντης που είκοσι χρόνια τώρα ζητάει ηθική, ζητάει δικαιοσύνη, ζητάει στήριξη των αδυνάτων και δημοκρατία;

Θα κάνουμε το χατίρι των μεγαλοεκδοτών και θα ψηφίσουμε ότι μας υποδεικνύουν αυτοί, αυτοί που φυλακή έπρεπε να βρίσκονται, ή θα τραβήξουμε σαν κοινωνία μπροστά, θα κάνουμε επιτέλους αυτό που εμείς ο λαός θέλουμε και θα μεταβάλουμε την 7η Ιουνίου σε μία προκαταβολή των σαρωτικών αλλαγών που έρχονται;

Στις 7 Ιουνίου ξεκαθαρίζει η εικόνα στη χώρα. Ο λαός ψηφίζει αντίθετα με τις υποδείξεις των ΜΜΕ και των δημοσκοπήσεων. Η ψήφος στους οικολόγους ευχαριστεί τη διαπλοκή. Η ψήφος στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ανοίγει το δρόμο για την κατάρρευση της διαπλοκής και την κάθαρση. Να φανεί τουλάχιστο τώρα ο λαός έξυπνος.

Αθήνα 15-5-09

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Website: http://tinyurl.com/qo9yqe

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις