ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 25 May 2009

Πώς ο «Επαναστατικός Αγώνας» εξάρθρωσε την Αντιτρομοκρατική

«Εδώ μιλάμε πλέον για...εξάρθρωση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από τον “Επαναστατικό Αγώνα”». Με ειρωνική διάθεση κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης περιέγραψε την εμφύλια σύρραξη που έχει ξεσπάσει εσχάτως στις τάξεις της Αντιτρομοκρατικής και η οποία, παρά την πυροσβεστική επέμβαση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., απειλεί να εξελιχθεί σε έναν γενικευμένο ενδοϋπηρεσιακό πόλεμο με απρόβλεπτες διαστάσεις και αβέβαιη την τελική έκβαση.

Την ώρα που η ένοπλη οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» αλωνίζει, αναβαθμίζοντας την επιχειρησιακή δράση της και εμπλουτίζοντας τις αποθήκες της με σύγχρονο και βαρύ οπλισμό, η ομάδα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η υπηρεσία που εξάρθρωσε τη «17Ν», παρουσιάζει εικόνα φθοράς και αποσάθρωσης. Σε μια άνευ προηγουμένη ενδοϋπηρεσιακή σύγκρουση, η οποία παραμένει άγνωστο από πού εκκινεί και πού θα καταλήξει, οι παρασημοφορημένοι αξιωματικοί της αρμόδιας υπηρεσίας έχουν αποδυθεί σε μια λυσσαλέα διαμάχη, ανταλλάσσοντας δηλητηριώδη υπονοούμενα και πισώπλατα μαχαιρώματα για ηθελημένες ερευνητικές αστοχίες, σκόπιμες αβλεψίες και επιλήψιμες μεθοδεύσεις συναδέλφων τους, για υπόγειους δεσμούς με ξένες μυστικές υπηρεσίες, για ύποπτες συναλλαγές με «νονούς» και σκοτεινές επαφές με εμπόρους ναρκωτικών.

Θρυαλλίδα, η οποία οδήγησε στην ενεργοποίηση της ωρολογιακής βόμβας, απετέλεσε η κατάθεση αξιωματικού της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία δόθηκε στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησε προ διμήνου η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, κατόπιν εντολής του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Β. Τσιατούρα, με αφορμή την αποκάλυψη από «Το Βήμα» της λίστας με τους πιθανούς στόχους τρομοκρατικού χτυπήματος. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας ο εν λόγω αξιωματικός δεν δίστασε καταθέτοντας να στρέψει τα βέλη του κατά του πολιτικού κόσμου, ο οποίος σε συνεργασία, όπως λέει, με «ένστολα ανδρείκελα», «πρεζέμπορους», «κρυφαδελφές» , «νονούς» και «πράκτορες μυστικών υπηρεσιών» έχουν διαβρώσει τον κοινωνικό ιστό.

▅ Η εμπρηστική κατάθεση
Η κατάθεση του υψηλόβαθμου στελέχους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας προκάλεσε τις σφοδρές αντιδράσεις συναδέλφων του, οι οποίοι πολύ γρήγορα πέρασαν στην αντεπίθεση, μετατρέποντας το αστυνομικό μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) σε ρωμαϊκή αρένα. «Προφανώς ορισμένοι συνάδελφοι,οι οποίοι τα τελευταία χρόνια με την εύνοια της πολιτικής ηγεσίαςείχαν πάρει τα κλειδιά της υπηρεσίας στο σπίτι τους, μπήκαν στον πειρασμό να επεκτείνουν τις έρευνές τους σε όλο το φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου,παρακολουθώντας- άγνωστο με τι οικονομικά και άλλα ανταλλάγματα- τις ζωές πολιτικών στελεχών και οικονομικών παραγόντων της χώρας» σημείωσε αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο οποίος γνωρίζει σε βάθος την ανθρωπογεωγραφία και τους συσχετισμούς δυνάμεων που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

▅ Κατηγορίες και υπονοούμενα
Πολύ γρήγορα η... συζήτηση για τις περίεργες δοσοληψίες και τις υπόγειες διαδρομές των στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εξελίχθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με θύματα και θύτες να σχηματίζουν ένα αξεδιάλυτο κουβάρι. «Ας μιλήσουν αυτοί που βρέθηκαν σε τραπεζικούς ομίλους με επαγγελματικά συμβόλαια 300.000

ευρώ τον χρόνο να εξηγήσουν τι σχέση έχουν οι πολιτικοί με τους πρεζέμπορους και οι κρυφαδελφές με τα ένστολα ανδρείκελα» αντέτεινε η άλλη πλευρά. «Ας μας εξηγήσουν για τις περίεργες συμπτώσεις των τελευταίων ημερών και τους ακόμη πιο περίεργους στόχους βομβιστικών επιθέσεων». Από τα αρχεία της υπηρεσίας ανασύρονται εσχάτως υποθέσεις παρελθόντων ετών και φάκελοι υπόπτων για να τεκμηριώσουν τον ύποπτο ρόλο των αξιωματικών της μιας ή της άλλης πλευράς, φθάνοντας μέχρι του σημείου να λέγεται ότι σε μια περίπτωση υπήρξε απόκρυψη στοιχείων, προκειμένου ένα μέλος εξτρεμιστικής οργάνωσης να διαφύγει τη σύλληψη.

«Αυτός που πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη είναι ο αξιωματικός που έδωσε την εντολή σε συνάδελφό του να κάνει χάκινγκ στα ηλεκτρονικά αρχεία των άλλων τμημάτων της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας» ήταν ο αντίλογος της άλλης ομάδας των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής.

▅ Συναγερμός στην ηγεσία
Η φωτιά που άναψε στο αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν άργησε να επεκταθεί στο κτίριο της λεωφόρου Κατεχάκη όπου στεγάζεται η πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης. Κατ΄ εντολήν της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου, οι στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησαν να λάβουν γνώση της κατάθεσης του αξιωματικού της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Με έκπληξη, αλλά και ανησυχία, διεπίστωσαν ότι στο πλαίσιο μιας έρευνας που είχε ως ζητούμενο τον εντοπισμό του αστυνομικού ο οποίος διοχέτευσε την επίμαχη λίστα των πιθανών τρομοκρατικών στόχων αποδείχθηκε ότι άλλο ήταν το πρόβλημα: «Ενας πικραμένος αξιωματικός, ο οποίος σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα ενοχοποιεί τους πάντες και τα πάντα». Θα κληθεί ο εν λόγω αξιωματικός να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του; Στο ερώτημα αυτό, όπως λέγεται, λόγο έχει πλέον και το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο έχει ενημερωθεί από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης.
ΒΗΜΑ

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/05/blog-post_8139.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις