ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 26 June 2009

EΡEYNA ΓΙΑ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε. ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Δεν ειναι μυστικο πλεον η συνεργασια του Καρατζαφερη με το Ισραηλ.
Το Λικούντ, ως γνωστόν είναι ακροδεξιό, σιωνιστικό και ρατσιστικό κόμμα, υπεύθυνο για μεγάλες σφαγές αμάχων στην Παλαιστίνη και τον Λίβανο.
Το ΛαΟΣ και το Λικούντ ανήκουν στην ίδια ένωση κομμάτων στην ΕΕ.
Μάλιστα πριν από 5-6 χρόνια ο Καρατζαφέρης πήγε στο Ισραήλ, ως προσκεκλημένος του Λυκούντ για να συσφίξουν τις σχέσεις και την συνεργασία τους.
Πως γίνεται να μιλάει εναντίον της νέας τάξης και για εβραικές συνωμοσίες και ταυτόχρονα να συσφίγγει τις σχέσεις του με το σιωνιστικό εγκληματικό Λικούντ που εξοντώνει τους Παλαιστήνιους.
Χώρια και οι συχνές επισκέψεις του στην Αγγλία και οι επαφές με τους Γλύξμπουργκ..
Το "άστρο του Δαβίδ" εκείνη την ύποπτη περίοδο προ των ολυμπιακών αγώνων της αθήνας όπου κάποιοι πέριξ του συγκεκριμένου πολιτικού φορέα δίκην ρόλου "καφετζούδας" αλλώνιζαν τα τηλεοπτικά κανάλια και "προφήτευαν" ότι θα καταργηθούν οι ολυμπιακοί αγώνες εξαιτίας ακραίων μετεωρολογικών φαινομένων!!! (βλέπε: ΧΑΡΠ-μετεωρολογικός πόλεμος κ.ο.κ.)...
το οποίο άστρο λοιπόν το βλέπουμε να το χρησιμοποιούν κεκκαλυμένα οι μεν στο έμβλημα της πατριωτικής συμμαχίας η δε στο έμβλημα του τηλεοπτικού τους σταθμού (τώρα πλέον το άλλαξαν σε ημισεληνοειδές)
Ακόμα και τα χρώματα φρόντισαν να είναι ίδια..



Ναζισμός και σιωνισμός διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος..


Σύμφωνα με έρευνες μου ο επεκτεινόμενος σταυρός που ορίζει επέκταση ή εκπομπή ή έκρηξη ταυτίζεται με την αριστερόστροφη σβάστικα που χρησιμοποιησαν οι ναζί.
Αντίθετα ο συρρικνούμενος σταυρός που ορίζει συρρίκνωση, απορρόφηση ή ένρηξη ταυτίζεται με τη δεξιόστροφη σβάστικα ή τον οδο της δεξιάς χειρός και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Σας μεταφέρω την έρευνα μου για την προέλευση του συμβόλου του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι φασιστικής/νεοναζιστικής προελεύσεως και αποχρώσεως.
Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν το γνωρίζει αυτό καθώς πρόκειται για ελάχιστα γνωστό φασιστικό σύμβολο Ουγγρικής προέλευσης σε αντίθεση για παράδειγμα με την ευρύτερα γνωστή και δαιμονοποιημένη κυρτή αριστερόστροφη σβάστικα που χρησιμοποίησε ο Χίτλερ για το κόμμα του.

(κλικ πάνω στους συνδέσμους για να δεις τις εικόνες και τα εμβλήματα των οργανώσεων)

(αριστερα το παλιο συμβολο του ΛΑ.Ο.Σ. με τα επεκτινομενα βέλη. Δεξιά: το νεο συμβολο διχως τα βελη. Κωλοτουμπα Καρατζαφυρερ εξαιτιας των αποκαλυψεων της ΟΕΑ και του ιστολογιου)

Το συγκεκριμένο έμβλημα που επιλέχτηκε από τον Καρατζαφέρη για το ΛΑ.Ο.Σ. εμπεριέχει μέσα του τον επεκτεινόμενο με τέσσερα βέλη σταυρό, ένα σύμβολο φασισμού και νεοναζισμού, ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε από φασιστικό κόμμα στην Ουγγαρία κατά την διάρκεια του μεσοπολέμου (Arrow Cross Party, το σύμβολο είναι απαγορευμένο σήμερα στην Ουγγαρία) αλλά και σε νεοναζιστικές οργανώσεις στην Αγγλία όπως η Λίγκα του Αγ.Γεωργίου και άλλες ακραίες ρατσιστικές (υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής) οργανώσεις στην Αμερική (Nationalists movement).

 Χρησιμοποιήθηκε επίσης ακόμα και από την "δική μας" Χρυσή Αυγή! Εκπληκτικό και απίστευτο ίσως ακούγεται;;; Συνεχίστε να διαβάζετε και θα δείτε..

Αποδεικνύοντας τα παραπάνω (περιγραφή του εμβλήματος του ΛΑ.Ο.Σ. από το καταστατικό του κόμματος, αναφέρεται σαφώς σε τέσσερα βέλη τα οποία όπως φαίνεται και από το ίδιο το έμβλημα σχηματίζουν ένα νοητό σταυρό)

Από το καταστατικό του κόμματος:
"ΕΜΒΛΗΜΑ - ΤΙΤΛΟΣ"

"Άρθρον 4ον: Το εν λόγω Κόμμα φέρει τον τίτλο «ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» και εν συντμήσει «ΛΑ.Ο.Σ.», έχει δε ως έμβλημα το χρησιμοποιηθέν στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004 και στις Ευρωεκλογές της 13ης Ιουνίου 2004. Το έμβλημα του Κόμματος αποτελείται από ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΥΚΑ ΒΕΛΗ, εις το νοητόν σημείον συμπτώσεως των οποίων ευρίσκεται πράσινος κότινος. Τα βέλη και ο κότινος είναι εγγεγραμμένα εντός γαλανού τετραγώνου, ενώ το όλον σύμπλεγμα περιβάλλεται υπό πορφυρού κύκλου."

Αυτός είναι ο ορισμός, του "Arrow Cross symbol", o ίδιος ο Καρατζαφέρης είχε μιλήσει για επεκτεινόμενο προς τα έξω σταυρό όταν αναφέρθηκε αρχικά στο έμβλημα του κόμματος.

Ας δούμε λίγα λόγια για την φασιστική ιστορία του συμβόλου του επεκτεινόμενου με τέσσερα βέλη σταυρού:

http://en.wikipedia.org/wiki/Arrow_Cross

Λίγα λόγια για το ρατσιστικό white suprimacist Nationalist Movement των ΗΠΑ φέρει το ίδιο σύμβολο:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nationalist_Movement
σύμβολο Nationalists Movement:



Τα επεκτεινόμενα βέλη επίσης στο σύμβολο της νεοναζιστικής οργάνωσης Λίγκα του Αγίου Γεωργίου στην Αγγλία της δεκαετίας του '80 (League of St.George, ακολουθεί εικόνα από περιοδικό της οργάνωσης ονόματι "League Review", σύμβολο οργάνωσης πάνω-δεξιά)
(Εκπληκτική ομοιότητα εμβλήματος νεοναζιστικής οργάνωσης League of St.George με έμβλημα ΛΑ.Ο.Σ. περιέχει και το ένα και το άλλο τον εσωτερικό ρόμβο και τα 4 βέλη μέσα σε κύκλο!)
(κάτω δεξιά το σύμβολο της ΚΚΚ, επίσης παρουσιάζει μερικές ομοιότητες)


Λίγα λόγια για αυτή την νεοναζιστική οργάνωση στην Αγγλία (προσέξτε την ομοιότητα του εμβλήματος):
http://en.wikipedia.org/wiki/League_of_Saint_George

βλέπε και τα επεκτεινόμενα 4 βέλη (επεκτεινόμενος σταυρός) στο περιοδικό της γνωστής Χρυσής Αυγής (1o τεύχος 1980) σε συνδιασμό με τη σβάστικα της Θούλης:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/27/HA1cover.jpg

Λίγα λόγια για τη Χρυσή Αυγή:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hrisi_Avgi

-----------------------------
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΖΕΝΙΘ Νο 13 (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2007)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «Δεν είμαι εθνικιστής. Βάλε με με τον Περόν!» - Συνέντευξη
στους Κρις Μουίμπουα και Γιώργο Στάμκο.

Αποσπασμα απ την συνεντευξη του Καρατζαφερη στο περιοδικο Ζενιθ:
-----------------------------
ΖΕΝΙΘ:Το λογοτυπο του κομματος σας μοιαζει εκπληκτικα με αυτο της Κου Κλουξ Κλαν.Γιατι συμβαινει αυτο;;

Καρατζαφερης:Εχετε δικα σας ματια που βλεπουνε ετσι,τα δικα μου δε βλεπουν ετσι...

ΖΕΝΙΘ:Να σας δειξω

Καρατζαφέρεις: Βεβαιως να μου δειξεις!

ΖΕΝΙΘ: Οριστε(του δειχνει και τα δυο λογοτυπα)

Καρατζαφέρης:Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;

ΖΕΝΙΘ:Ο κυκλος,ο σταυρος,το χρωμα...

Καρατζαφέρης:Ουτε το ξερω,πρωτη φορα το βλεπω, εδω ειναι η αρχαια Ελλαδα(δειχνοντας το στεφανι απο δαφνες),το πορφυρο ειναι το Βυζαντιο, (<-- υπέρ του θεοκρατικού βυζαντίου)

(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ! ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ)
Καρατζαφέρης: εδω ειναι οτι θελουμε να μεγαλωσει η Ελλαδα με τεσσερα βελη: ανατολη δυση,βορας νοτος...

ΖΕΝΙΘ:Να το πορφυρο,το ασπρο που απλωνει,το μπλε μαζεμενο...Συμφωνειται οτι μοιαζουν;

Καρατζαφέρης:Και ας μοιαζουν τι εγινε!Και τι να κανουμε! Μαυρο δεν εχω βαλει εγω πουθενα...Σημερα το πρωτοβλεπω!
-----------------------------

Tο καταστατικό του κόμματος αναφέρεται σαφώς σε 4 βέλη και εδώ βλέπουμε και ο ίδιος ο Καρατζαφέρης να αναφέρεται στη συνέντευξη σε 4 βέλη που υποδηλώνουν επέκταση της ελλάδας στα 4 σημεία του ορίζοντα. Σταυρός που προεκτείνεται με τέσσερα βέλη είναι ο ορισμός του επεκτεινόμενου σταυρού.

Tι έχει να απαντήσει σε αυτό ο κ.Καρατζαφέρης;

Ποιος τον καθοδήγησε να χρησιμοποιήσει τον επεκτεινόμενο με 4 βέλη σταυρό;

THE ARROW CROSS the root meaning of the arrow cross is expansion in all directions, thus it is a symbol denoting expansion.
(μτφρ. η πραγματική σημασία του συμβόλου του επεκτεινόμενου σταυρού είναι επέκταση προς όλες τις κατευθύνσεις, είναι ένα σύμβολο που δηλώνει επέκταση) in this it is synonymous with all the christian crosses used to represent world evangelization, the effort to spread the doctrines of the christian faith in all directions. (the arrow cross was a symbol of the hungarian fascist "arrow cross party", which originated in the 1940s). the sign is also used in cartography. on some maps it signifies monuments or towers.

Ο επεκτεινόμενος σταυρός μέχρι στιγμής έχω βρει ότι χρησιμοποιήθηκε κατά χρονολογική σειρά από τις εξής οργανώσεις-κόμματα:

1) Arrow Cross Party (1935-1945) φασιστικό κόμμα της Ουγγαρίας στα πρότυπα του Ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας. Ο αρχηγός του καταδικάσθηκε για εγκλήματα πολέμου. Ο επεκτεινόμενος σταυρός μαζί με τη σβάστικα σήμερα είναι απαγορευμένα σύμβολα στην Ουγγαρία

2) Λίγκα του Αγ. Γεωργίου (1974) Νεοναζιστική οργάνωση της Μεγάλης Βρετανίας. Φέρει 90% όμοιο έμβλημα με το ΛΑ.Ο.Σ. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο εμβλημάτων είναι ότι λείπουν οι δάφνες και έχουν διαφορετικά χρώματα.

3) Χρυσή Αυγή (1980) Χουντο-νεοναζιστική οργάνωση της Ελλάδος. Ο επεκτεινόμενος σταυρός χρησιμοποιήθηκε ως το αρχικό τους σύμβολο στο εξώφυλο του πρώτου τεύχους του περιοδικού τους μαζί με τη σβάστικα της μυστικής εταιρείας της Θούλης, προθάλαμος του ναζιστικού κόμματος. Από τότε έχουν αλλάξει διάφορα σύμβολα (παραλλαγές κέλτικου σταυρού κλπ) μέχρι που κατέληξαν σε μια παραλλαγή του μέανδρου προσπαθώντας να αποκρύψουν τις ναζιστικές τους καταβολές και δείχνωντας προς τα έξω ένα (παραπλανητικό) ελληνοκεντρικό προφίλ.

4) Νationalist Movement (1987) Aκραιο-ρατσιστική οργάνωση στην Αμερική. Υπέρ της υπεροχής της Λευκής φυλής, εναντίον μαύρων και εβραίων δίχως διακρίσεις. (WASP: white anglosaxons protestants)

5) ΛΑ.Ο.Σ. (2000) Kόμμα της ελλάδος με ενίοτε ακροδεξιές ή φιλοβασιλικές τάσεις.

6) Γαλάζια Στρατιά (2000+ ) Οργάνωση παρακλάδι της Χρυσής Αυγής. Νεοναζιστές με στολή φιλάθλου. Εκμεταλεύεται την αγάπη των νεολαίων για τις εθνικές ομάδες για να στρατολογήσει νέα μέλη σε νεοναζιστικές οργανώσεις.
http://clubs.pathfinder.gr/logo.php?club=GALAZIA_STRATIA

Το "πρώτα οι έλληνες" ή "πάνω απ'όλα η ελλάδα" της πατριωτικής συμμαχίας αντίστοιχο με το Deutschland über alles της ναζιστικής γερμανίας..
Χρησιμοποιούν δηλαδή παράφραση του γνωστού συνθήματος της εποχής της ναζιστικής Γερμανίας .. Deutchland uber alles!

Επίσης θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας πει ο κ.Καρατζαφέρης με τι τρόπο πρόκειται να συμβεί αυτή η "επέκταση της ελλάδος στα 4 σημεία του ορίζοντα", σε συνδιασμό με τα περί "κόκκινης μηλιάς στα βάθη της Ασίας" που κραύγαζε συνθηματικά στις πρώτες ανοιχτές συγκεντρώσεις του κόμματος του μετά το 2000.

Τέλος, δείτε λίγες φωτογραφίες από τo πρώτο κόμμα που ιστορικά χρησιμοποίησε αυτό το έμβλημα, το φασιστικό κόμμα του επεκτεινόμενου σταυρού στην Ουγγαρία. (1935-1945)

O επεκτεινόμενος σταυρός εντός ισοσκελούς ρόμβου (ίδιος μοτίβο με ΛΑ.Ο.Σ.)




Nαζιστικός χαιρετισμός:



H σημαία του κόμματος. Ο επεκτεινόμενος σταυρός και το γράμμα H(Η=Hungary, Hungarista Mozgalom) στο κέντρο, συμβολίζοντας την επέκταση της Ουγγαρίας στα 4 σημεία του ορίζοντα, αντίστοιχα με την οραματιζόμενη από Καρατζαφέρη επέκταση της ελλάδας στα 4 σημεία του ορίζοντα.



Η εφημερίδα του κόμματος, γεμάτη αντιεβραικά συνθήματα (zsido=εβραίοι):



O επεκτεινόμενος σταυρός σε γκράφιτι στους τοίχους: (To σύνθημα στο τοίχο γράφει: "Üsd a zsidót" => Χτυπήστε έναν Εβραίο)



Συμπέρασμα: Το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. έχει τον επεκτεινόμενο σταυρό μέσα στο έμβλημα του. Ο ίδιος ο ιδρυτής του παραδέχεται ότι περιέχει τα 4 βέλη που δηλώνουν επέκταση = επεκτεινόμενος σταυρός.

1 comment:

Anonymous said...

Üsd a zsidót =Χτυπήστε έναν Εβραίο

666blacksun.com

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις