ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 2 October 2009

Το Αιγαίο ΜΑΣ , είναι έτοιμο να πάρει φωτιά !!!

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΠΑΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΎΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ ΑΠΕΙΛΉ ΤΩΝ ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ!!! ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Τραβάει άσχημα το σχοινί η Άγκυρα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, απαιτώντας από την Ελλάδα να «αποστρατιωτικοποιήσει» μεγάλες περιοχές του Αιγαίου και στην ουσία να αποδεχθεί η Αθήνα την επικυριαρχία της Τουρκίας στις περιοχές αυτές!

Η κλιμάκωση αυτή είναι πρωτόγνωρη και ξεσκεπάζει τις διαθέσεις της Άγκυρας για το Αιγαίο και για τις πραγματικές σχέσεις που επιδιώκει η Άγκυρα να έχει με την Ελλάδα. Μεγάλες θαλάσσιες περιοχές απαιτεί να πάρει υπό τον έλεγχό της, «γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της» συμφωνίες τις οποίες έχει υπογράψει και που έχει αποδεχθεί η Άγκυρα πριν από έναν σχεδόν αιώνα. Προκαλεί έτσι την Ελλάδα, η οποία τελεί υπό το καθεστώς της μερικής ακυβερνησίας και αυτό που στην ουσία κάνει, είναι να «γκριζάρει» όχι κάποια βραχονησίδα, αλλά ολόκληρες θαλάσσιες περιοχές (στις οποίες έχουν καταγραφεί πολύ υψηλά πετρελαϊκά κοιτάσματα…).

Η αλλαγή τακτικής της Άγκυρας, που λειτουργεί πλέον ως κλέφτης, αλλά και ως «νταβατζής», είναι λογική απόρροια της ήπιας πολιτικής χαμηλών τόνων που είχε εφαρμόσει η κυρία Μπακογιάννη. Μάλιστα η τουρκική αυτή ενέργεια θεωρείται ως προάγγελος άλλων μεγαλύτερων απαιτήσεων που δεν μπορούν παρά να οδηγήσουν στην δημιουργία κάποιου εκτεταμένου θερμού επεισοδίου. Και ο κίνδυνος για «θερμό επεισόδιο» θα αυξάνεται, όσο η Τουρκία απομακρύνεται από το ενδεχόμενο της ένταξής της στην Ευρωπαϊκής Ένωση, αλλά και για όσο διάστημα η εξωτερική πολιτική της χώρας μας θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό το καθεστώς των χαμηλών τόνων.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας γνώριζαν πως θα υπάρξει η συγκεκριμένη ενέργεια από την Άγκυρα και φρόντισαν να ενημερώσουν εγκαίρως την πολιτική αλλά και την στρατιωτική ηγεσία. Από προχθές έχουν δοθεί διαταγές μετακίνησης ισχυρότατων στρατιωτικών δυνάμεων στον ποταμό Έβρο, ενώ οι στρατιωτικές μονάδες στα ελληνικά νησιά τελούν υπό το καθεστώς άμεσης επαγρύπνησης…

ΠΗΓΗ: http://sdel-ethnikathemata.blogspot.com/2009/10/blog-post_3708.html
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/10/blog-post_2461.html

ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΠΣΕΕΔ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Ανησυχούν οι έφεδροι

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009, 20:16


Την ουσιαστική κατάργηση του θεσμού των εφέδρων, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Σύνδεσμος διαμαρτύρεται για την κατάργηση της θητείας στο Πολεμικό Ναυτικό, και για την χωρίς προγραμματισμό, όπως αναφέρει, μείωση της θητείας στον Στρατό Ξηράς. Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, σε περίπτωση κρίσης, η έλλειψη εφεδρειών και η ελλειπής εκπαίδευση, εγκυμονεί κινδύνους για την άμυνα της χώρας.

ΠΗΓΗ: http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/10/1-2009-2016.html

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ : ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !!! ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις