ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 24 November 2009

Αποκατασταση των διεστραμμενων απο Εβραιους-Μογγολους εννοιων των ελληνικων λεξεων "ΘΕΟΣ" και "ΘΡΗΣΚΕΙΑ"

Παραθετουμε τις ετυμολογιες των ελληνικων λεξεων "ΘΕΟΣ" και "ΘΡΗΣΚΕΙΑ", διοτι ολα τα σημερινα θρησκευματα μηδενος εξαιρουμενου, διεστρεψαν και εκμεταλλευτηκαν αυτες τις δυο εννοιες, με τον αισχροτερο και ατιμωτερο τροπο.(ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΑΜΙΛ)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ:Το Εβραικο - Μογγολικο Κατεστημενο μειωνοντας την βαρυτητα της λεξεως την ετυμολογισε απο το "θεραπων" το οποιο συημαινει "εθελοντης υπηρετης" βασιλεως 'η ιερεως. Διδουμε την αληθη ετυμολογια εκ του "θρωσκω" το οποιο σημαινει "αναπηδω", "σκιρτω", πηδω επανω", "εκτινασομαι", "εξαπολυομαι προς τα άνω", απογειωνομαι" κτλ. Ωστε "θρησκεια" σημαινε στην Ελλαδα του 30.000π.χ., την "Αλματωδη Εκμαθηση της Επιστημης των θεων", των "Ανω θρωσκωντων θεων" 'η "Ανω-θρωπων" 'η "Ανθρωπων".

ΘΕΟΣ:
Παρακαμπτουμε τις πλαστες ετυμολογιες και διδουμε την αληθη ετυμολογια εκ του "θεω" το οποιο σημαινει "τρεχω", "πετω", "πλεω". Η λεξις "θεος" στην πρωτη της χρηση, εφαρμοζοταν στους "τρεχοντες και πετωντες με σκαφη- αρμα θεων", στους "θεοντες με ιλγγιωδεις ταχυτητες θεους" ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
Στο Ελληνικο Θρωσκειν 'η Επιστημονικη Εξεταση των Ανω", γινεται δεκτη η υπαρξη "θεων" που "θεουν" 'η τρεχουν χωρις τεχνολογια. Αυτοι οι ΦΥΣΕΙ ΘΕΟΝΤΕΣ οριζονται ως "Λογοι", οπως ο Πλανητικος, Ηλιακος, Γαλαξιακος Λογος κτλ.
Σε αντιθεση με τους θεοντες μεσω Τεχνολογιας Σκαφων, οι ΦΥΣΕΙ ΘΕΟΝΤΕΣ δεν εχουν δυνατοτητα επιλογης πορειας, αλλα κινουνται σε τροχιες που καθοριζονται αυστηρα απο ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ : Ο Συμπαντικος Λογος ως Ανωτατο Νοημων Ον περιεχει στον Οργανισμο Του 'η Συμπαν, ολους τους επι μερους "φυσει θεοντες" = πλανητες - ηλιακα συστηματα - γαλαξιες - νεφελωματα κτλ. Ο Συμπαντικος Λογος - Συμπαν, αν και ειναι το Ανωτατο ΟΝ, δεν ειναι "θεος" διοτι δεν "θεει", δηλαδη δεν τρεχει, δεν μετακινειται προς οποιαδηποτε κατευθυνση, διοτι εξω απο τα ορια του υπαρχει Αδρανες Διαστημα, Αδρανων Χωρικων Δωδεκαεδρων, το οποιο δεν ασκει καμια κινητικη ενεργεια 'η πιεση ακτινοβολιας, προς οποιοδηποτε μερος του Συμπαντος.

Το Εβραιομογγολικο Κατεστημενο, ονομαζοντας "θεο" το Ανωτατο Ον, το υποβιβασε σε επιπεδο των "θεων" 'η "τρεχοντων" αστρικων πυκνωματων, τα οποια περιεχει στο Σωμα Του ως Οργανα των Λειτουργιων του.
Διδοντας ενα παραλληλο παραδειγμα, το ανωτερω ισοδυναμει με το να ονομασουμε εναν ανθρωπο "Αιμοσφαιριο" 'η "Μικροβιο", υποβιβαζοντας το Περιεχον σε Περιεχομενο.Ομοιος εξευτελισμος του Ανωτατου Οντος επιχειρηθηκε απο την εβραιοχριστιανικη θρησκεια η οποια χωρις αιδω διδασκει οτι "ο μονογενης υιος του Ενος θεου, Χριστος, ενσαρκωθηκε στη μητρα μιας γηινης". Αν το Ανωτατο Ον - Συμπαν....ειχε Υιον, ο Υιος θα ηταν κι αυτος Συμπαν, με τις ιδιες διαστασεις του ...Πατρος Συμπαντος, και οπωσδηποτε Συμπαν - Υιος εξω απο το Σωμα- Χωρο του Συμπαν- Πατρος...Πραγμα που σημαινει οτι το Συμπαν Υιος επρεπε να μηδενισει τις Μαζες Υλης του διεσπαρμενες σε αποστασεις τρισεκατομμυριων ετων φωτος, να τις σμικρυνει σε μεγεθος ανθρωπινου σπερματοζωαριου, να εισελθει απο καποιο ανοιγμα του Συμπαν - Πατρος, για να καταληξει στο αιδοιον της Διδας Μαριας. Αυτες οι Παρανοικες Αχρειοτητες των Ιερατειων, με θεους που εισερχονται στα αιδοια, και με θεους που εξερχονται απο αιδοια, υποβιβασαν τους Ελληνες σε λαο λατρειας αιδοιων και Σπερματων, και Εκσπερματωσεων και Ενσπερματωσεων.....θεων, δηλαδη στην κυριολεξια λαο λατρειας ΜΑΛΘΑΚΙΩΝ!

Ετσι τιμουμε εμεις οι Κορυφαιοι των Ελληνων τον Επινοητη των ανωτερω Εμετικων θεωριων, Αρχιμαλθακαν Γιαχβε του Τεκτονικου Τετραγραμματου, και τον Μονογενη Αυτου Ανθυπομαλακαν Χριστον.
Ετσι υποτιμουμε εμεις οι Κορυφαιοι των Ελληνων τους διαστρεβλωτες της Επιστημης των "θεων" μας σε Μη Ορθολογιστικες Πιστεις Εμετικων Δογματων, που μετετρεψαν την Ορθολογιστικη Φυση του Ερευνητη Ελληνα σε Παθητικο Δεκτη θρησκευτικοποκιτικων διγματων "ισοτητος χριστιανοσοσιαλισμου".

Ο ερευνητης E.R.DODDS στο βιβλιο του "Οι Ελληνες και το Παραλογο", διερωταται, πως ο ελληνικος ορθολογισμος μεταλλαχθηκε σε δεισιδαιμονια "πανθειστικης μαγειας" στην Κλασσικη εποχη. Κατα τις διαπιστωσεις του, αυτη η "αγωγη του παραλογου" αφησε ενα τεραστιο Κενο Πνευματος και Ηθους, σε τροπο ωστε να προετοιμασει την υποδοχη του χριστιανισμου απο τους Ελληνες που λιμοκτονουσαν ηθικα και πνευματικα. Ορθες οι διαπιστωσεις!
Δεν ηταν δυνατον να τραφουν πνευματικα και ηθικα οι Ελληνες, απο τους αηδεις μυθους των ιερατιων που παρουσιαζαν τους "θεους" ως αργοσχολους μεθυσους σεξομανεις εντρυφωντες σε δολοπλοκιες και συμποσια, οταν δεν προκαλουσαν πολεμους μεταξυ των θνητων για να διασκεδασουν την πληξη τους. Μα δεν ηταν Ελληνικα τα Ιερατια που διεφθειραν τον Ορθολογισμο και το ηθος των Ελληνων; Αντι απαντησεως, προτεινουμε στον αναγνωστη να εξετασει τα πεπραγμενα του Δημου Γεφυραιων της Αθηνας (Γεφυραιοι 'η Γεβυραιοι 'η Εβραιοι). Οι ομοφυλοφιλοι Εβραιοι-Γεφυραιοι με τα ελληνοποιημενα ονοματα Αρμοδιος και Αριστιγειτων (ερωτιδεις) δολοφονησαν τον αθηναιο Κυβερνητη Ιππαρχο (514). Οι Ελευσινειοι ιερεις παραλληλα, διαβρωμενοι απο Γεφυραιους, υπονομευαν το Αξιοκρατικο Πολιτευμα για να εγκαθιδρυσουν την Οχλοκρατικη Δημοκρατια, ενω συγχρονως εξαπατουσαν τον πληθησμο με καβαλιστικες επιδειξεις εμφανισεως ανυπαρκτων "θεων". Οι "θεοι ειχαν προ πολλου εγκαταλειψει τον πλανητη μας , αλλα οι υπογειοι Κρονιοι και Ταμιλ συνεχιζαν να εμφανιζονται ως Διες και Απολλωνες , Δημητρες και Πλουτωνες, πλαστογραφωντας τις πραξεις διαφθορας με τα ονοματα των Μελων της ΣΤ' Γαλαξιακης Αποστολης. Οι πλαστογραφοι θα "πληρωθουν" απο την Ζ' Γαλαξιακη Αποστολη. Η ανωτερω ατιμη τακτικη εφαρμοζεται απο τα πληρωματα του Γιαχβε Σεληνη και του Υφισταμενου του Ταμιλ της Λιλιθ, διαταχθεντος απο Γιαχβε να εκφυλισει τον πλανητη μεχρι διαλυσεως των εθνων που αφησαν πισω τους οι "θεοι", μετα την αναχωρηση τους το 16.000π.χ. Οι δυναμεις Ταμιλ (Διαβολος) μεχρι σημερα ηγουνται στην προκληση πολεμων, φθορας οικολογιας, πορνειας, ναρκωτικων, εγκληματος, ασθενειων, οικονομικης διαλυσεως, ενω οι Δυναμεις Γιαχβε-Χριστου ιδρυουν οργανοσεις και θρησκειες που επαγγελονται την ειρηνη, αποκατασταση ηθους και οικολογιας και.... αιωνιου ζωης με οικονομικη ευμαρια που θα φερει ο Χριστουλης. Τελειο θεατρικο σκηνικο.
Οχι ομως τοσο τελειο για ΑΛΕΞΙΝΟΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Διοτι τελικα αν εμεις οι "θνητοι" ειμεθα διανοητικα ανωτεροι του ζευγους Γιαχβε- Ταμιλ, ποσο μαλλον ανωτεροι ειναι οι ελευνοντες "θεοι" μας της Ζ' Γαλαξιακης Αποστολης.

Την συνεχεια του κειμένου μπορείτε να την διαβάσετε εδώ
Πολιτισμικη ροπή πλανήτου: ΠΡΟΣΩΠΑΝΘΡΩΠΟΙ Φύσει Ελεύθεροι ή ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ Πάρα Φύσιν Κομματόσκυλα;
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_7612.html

Ελλην σημαινει υγιές κυτταρο Συμπαντικου Οργανισμου

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις