ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 26 December 2009

Μάθημα διανοητικού Πολέμου εναντίον του εβραϊκού ρωμαϊκού δικαίου.

Η παρούσα είναι ένα κείμενο διανοητικού πολέμου της Ο.Ε.Α. εναντίον του Σιωνισμού εντος Ελλάδος. Ετσι πολεμουν οι Μαχητες! Τα πράγματα γραφόντουσαν με το όνομα τους διχως χαβαλέ ανούσιων χιλιάδων σελίδων! Και τα κειμενα τα πετούσαν στα μούτρα τους

Έτσι , από τότε μέχρι σήμερα προσπάθησαν να την βγάλουν από την μέση με βρώμικους γελοίους τρόπους ώστε να αποδεδειχθεί ότι η Ελλάς είναι υποχείριο της Ιερουσαλήμ με την βοήθεια πάμπολλων Εφιαλτών!

Λοιπόν παραθέτουμε το κείμενο αυτούσιο:

Προς

Κον Προεδρον Πρωτοδικων Βόλου

Κον Νομαρχην Βόλου

Κον Εισαγγελέα Βόλου

Κον Διοικητην Τμήματος Ασφάλειας Βόλου

Κον Δημαρχον Βόλου

Αξιότιμοι Κύριοι

Υπαναχωρώντας σε σαφείς Διαταγές της Πρυτανείας Ο.Ε.Α. παρουσιάστηκα «αυθορμήτως» στο Τμήμα Ασφάλειας Βόλου, όπου συμπληρώθηκε Έντυπο Συλλήψεως μου και Μεταγωγής μου στον Εισαγγελέα Βόλου, και έγινε δεκτή Αίτηση μου για συγχώνευση των Ποινών Φυλακίσεων αθροίσματος «δυο ετών φυλακίσεως», λόγο της δράσεως μου ως Μέλους Υφηγεσίας της Ο.Ε.Α. στις 5 Δίκες – Αποφάσεις 2217/85, 1684/86, 2403/86, και 579/87. Αναιρώ την οποιαδήποτε Αίτηση υπέβαλα!

Στις ανωτέρω Δίκες δικάστηκα ερημην βάσει Διαταγών την Ο.Ε.Α. περί «αποχής από οιουδήποτε μηχανισμούς» του «ελληνικού» υπό εβραϊκή κατοχή Κράτους και δεν άσκησα έφεση για ίδιους λόγους και ειδικώς λογω Σαφών Διαταγών της Πρυτανείας Ο.Ε.Α. περί «θέσεως των ελληνικών δικαστηρίων» Εκτός Νόμου της Ο.Ε.Α., θεωρουμένης της Ο.Ε.Α. ως μόνου Νόμιμου Εκπρόσωπου του Ελληνικού Έθνους, και θεωρουμένου του «ελληνικού» Κράτους ως Υποχείριου Προτεκτοράτου του Σιωνισμού, και θεωρουμένου του «ελληνικού» Θεσμικού Πλαισίου ως Οργάνου προς Διαλυσιν του ελληνισμού από Ιδρύσεως «ελληνικού» Κράτους.

Το κίνητρο της «αυθορμήτου» παρουσίας μου στο Τμήμα Ασφαλείας Βόλου ήταν απεμπλοκή σας από το χάος που έχουν δημιουργήσει στο Δικαστικό Μέγαρο και στο Τμήμα Ασφαλείας Βόλου οι Εκκρεμούσες Ποινές εναντίον μου και οι Εκκρεμούσες Μηνύσεις του Εισαγγελέως Βόλου εναντίον μου.

Διότι το κίνητρο των ανδρών της Ο.Ε.Α. δεν είναι η πρόκληση χάους στους Εκτελεστές των «νόμων» αλλά στους Προδότες Νομοθέτες του Κοινοβουλίου των Κόπρων.

Απεδείχθη όμως ότι ο «αντίπαλος» μας είναι Άνανδρος και Δειλός και Θρασύδειλος κατά πάγια ΕΒΡΑΙΚΗ Παράδοση του …. Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ….. Διότι εξέλαβε την παρουσία μου στο Τμήμα Ασφαλείας και στον Εισαγγελέα Βόλου ως «αδυναμία» και «λύγισμα» και «συμβιβασμό», τα όποια έσπευσε να εκμεταλλευτή για ένα Τελειωτικό Κτύπημα μέσω Πλειστηριασμού της Οικίας Καραγεωργιου με πρώτο άμεσο θύμα μια γυναίκα άσχετη με την Ο.Ε.Α., την Χρυσούλα Καραγεωργιου συνταξιούχο ηλικιωμένη και αδύναμη να αμυνθεί νομικός για Οικονομικούς Λόγους. Θα σας δώσω λοιπόν ένα μάθημα «αδυναμίας».

Η Κα Χρυσούλα Καραγεωργιου είναι Μητέρα του Επιγράφοντος, και αν είναι φυσικό να με λυπει η όλη εξέλιξη εις βάρος της, εν τούτοις χαίρομαι διότι ανάγκασα τον «αντίπαλο» να δείξει τον Αισχρό και Άνανδρο χαρακτήρα του, ανίκανο για Μετωπικές Μάχες, αλλά εθισμένο σε Δόλιες Ενέργειες για εκβιασμό μέσω του Συναισθήματος και του πλαγίου βρώμικου Οικονομικού Αποκλεισμού.

Ακούστε Κύριοι: Γνωρίζω καλά ποιο θα είναι το τέλος μου ως Επωνύμου Εκπροσώπου της Ο.Ε.Α., διότι ο «αντίπαλος» σαν κοινός δολοφόνος πάγιας ΕΒΡΑΙΚΗΣ Παραδόσεως, θα μου επιτεθεί κάπου – κάποτε και ενώ θα είμαι άοπλος. Διότι ο «αντίπαλος» δεν έχει Τιμή ούτε τον Κώδικα Τιμής της Ο.Ε.Α. – Έχουν ήδη οριστεί οι εκτελεστές μου και τους γνωρίζω: MOSSAD – ΚΥΠ

Είτε όμως το κατορθώσει είτε όχι, μαζί μου ή χωρίς εμένα , δέκα Ανώνυμοι Άνδρες των Ιδικών Δυνάμεων της Ο.Ε.Α., μοιρασμένοι σε δυο ομάδες θα κατεδαφίσουν «μερικά» Κτίρια σε Αθήνα και Βόλο μόνο με ένα πάτημα σκανδάλης. Λυπάμαι για σας αλλά η αυτοσχέδια τεχνολογία της Ο.Ε.Α. διαθέτει «ύλες» που δεν διαθέτουν ούτε οι ξένες ένοπλες δυνάμεις. Με τέτοιες «ύλες» θα τιναχθεί και το σπίτι μου στον αέρα μαζί με τον Επιγράφοντα, από Ανώνυμο Άνδρα της Ο.Ε.Α. που ήδη έλαβε διαταγές για το τι ακριβώς θα κάνει. Έως τότε επιβιώστε.

Δεν φοβάμαι τίποτε και κανέναν ούτε … τον εβραίο θεό. Φοβάμαι μόνον τα φαντάσματα των Προδομένων Κολοκοτρώνηδων και Καραϊσκάκηδων. Εσείς;

ΘΕΜΑ : ΜΑΘΗΜΑ «ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ» ΠΡΟΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΚΡΑΤΟΣ

Κύριε Εισαγγελέα Βόλου, είτε είχα την πρόθεση να παρουσιαστώ σε δίκη Συγχωνεύσεως των Πέντε Ποινών ως αναφέρονται ανωτέρω, είτε όχι, η Τακτική Ανανδρίας του «αντίπαλου» όπως εκφράζεται δια «θελήσεως» του ανθυπομασωνισκου Διοικητού της Κτηματικής Τραπέζης Ελλάδος, με υποχρεώνει σε Σκληρές Λύσεις που συνεπάγονται Αυτονομία από την ήδη Αυτόνομη Ο.Ε.Α. Η Διοικητική Δομή της Ο.Ε.Α. μου επιτρέπει Απόλυτη Ανεξαρτησία Κινήσεων και Αποφάσεων «σε περιπτώσεις ειδικής ανάγκης», με είκοσι Άνδρες. Μου αρκούν μόνον δέκα.

Η Ειδική Ανάγκη παρουσιάζεται τώρα. Θα σεβασθώ μόνον τον Κώδικα Τιμής της Ο.Ε.Α. περί «μη επιθέσεως σε άοπλο αντίπαλο». Για τον λόγο αυτό μεταβιβάστε μέσω του Κου Γεώργιου Κουκοβινου Σεβασμιον Στοάς «Αργοναυτών 21» Βόλου, Δικηγόρου, στον Κο Γεώργιου Μανεα Μεγάλο Διδάσκαλο της Έδρας επί Αχαρνών 10 Αθήναι, ότι η Εορτή της 26ης Σεπτεμβρίου θα μετατραπεί σε Σφαγή, στο Βόλο ή στην Αθήνα, εάν δεν τσακιστή να ακυρώσει μέσω του Μασωνικου Μπορδελου τις Διαδικασίες Πλειστηριασμού της οικίας Καραγεωργιου. Αρκεί μόνον ένας άνδρας της Ο.Ε.Α. γι’ αυτό, με τηλεφακό και εκρηκτικές σφαίρες νιτρικού αργύρου, και αυτός ο άνδρας έχει λάβει τις διαταγές του, υπακούοντας μου τυφλά. Καλούνται οι Τέκτονες εορταστές να οπλοφορούν αναλόγως για αυτοάμυνα, διότι ο Κώδικας Τιμής της Ο.Ε.Α. δεν εξαιρεί τους Άτιμους Αντιπάλους…

Καλούνται ομοίως οι άνδρες σωματοφυλακής από Υφυπουργού και άνω, να οπλιστούν με αυτόματα και εκρηκτικές σφαίρες (κόκκινο καψυλιο κάλυκος) διότι κρίνουμε ότι με τον παρόντα οπλισμό τους η ενδεχόμενη επίθεση μας θα είναι άνανδρη. Ομοίως για Φρουρά Ισραηλινής Πρεσβείας και Κοινότητος οδού Μεληδωνη.

Καλείται η Φρουρά των Κεντρικών Γραφείων Κτηματικής Τραπέζης να οπλιστεί αναλόγως. Ομοίως η Φρουρά Κεντρικών Γραφείων Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος. Ομοίως η Φρουρά Κυβερνητικών Κτιρίων στο Βόλο.

Προς Κυριον Διοικητήν Τμήματος Ασφαλείας Βόλου

Κύριε Διοικητά,

Ξέρω τη δεινή θέση σου από τις επιπλοκές που θα προκαλέσει η τελευταία αντίδραση μου σε κινήσεις του «αντιπάλου» μου για τις οποίες δεν ευθύνεσαι ούτε σου αποδίδουμε ευθύνη.

Απλώς τα Κυκλώματα σε χρησιμοποίησαν προφασιζόμενα το ενδιαφέρον τους για το «ξέμπλεγμα του Επιγράφοντα μέσω συγχωνεύσεως ποινών», ώστε να έχουν αποδεικτικά του «λυγίσματος» μου και της «επιδεκτικοτητος» μου και για άλλα χτυπήματα. Σε εξαπάτησαν και σένα και εμένα και τους άνδρες σου. Διότι αυτό που τους ενδιέφερε δεν ήταν το δικό μου ξέμπλεγμα αλλά «σκύψιμο του αυχένα» και «αποδοχή της ιδιότητος του κατηγορουμένου» και «αποδοχή του παιχνιδιού του αντιπάλου στο γήπεδο του αντιπάλου» δηλαδή η «θέση απολογίας» μέλους της Ο.Ε.Α. προς τα «ελληνικά» δικαστήρια του εβραϊκού προτεκτοράτου των Αθηνών. Με οδήγησες σε θανάσιμη παγίδα άθελα σου.

Μπροστά σ’ αυτή την «επιτυχία» δεν τους ενδιαφέρει ούτε η φυλάκιση μου ούτε η βιολογική μου εξουδετέρωση. Επιθυμούν προηγουμένως και ΚΥΡΙΩΣ την ηθική μου εξόντωση μέσω μιας εξευτελιστικής στημένης δίκης «συγχωνεύσεως ποινών», στην οποία το εβραϊκό Κράτος των Αθηνών θα τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα «φιμώσεως του κατηγορουμένου» με διαδικαστικούς κανονισμούς και λοιπές Μαλθακιες, σύμφωνα με τους κανόνες του ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. Γελαω με τους γελοίους ανθυπομασωνισκους που στήνουν παγίδες για λαγούς, σε λιοντάρια.

Όχι Κύριε Διοικητά. Ένας Άνδρας της Ο.Ε.Α. προτιμά να αυτοκτονήσει παρά να υποστεί αυτόν τον εξευτελισμό. Διότι αν τον δεχθη, δίνει στον αντίπαλο τη μισή Νίκη, την Ηθική Νίκη. Αναιρώ τη «συγχώνευση».

Θέλω τις ποινές ακέραιες. Το νέο της «αρχής της ήττας του Καραγεωργιου» κυκλοφόρησε αστραπιαία στα Κυκλώματα της Μασωνικης Κοπριάς και ιδου τα αποτελέσματα : Πλειστηριασμός του σπιτιού του Καραγεωργιου για να πανικοβληθεί σκεπτόμενος ότι η ηλικιωμένη μητέρα του θα βρεθεί στο δρόμο, και άρα να προχωρήσει και σε δεύτερο «σκύψιμο του αυχένα» με δικαστική ανακοπή του πλειστηριασμού την οποία θα χάσει διότι έχουν ήδη εξαντληθεί όλα τα διαδικαστικά μέσα Αναστολής Πλειστηριασμών του συγκεκριμένου σπιτιού. Επομένως «θα μετατρέψουμε τον άτρωτο Καραγεωργιου σε έρποντα σκύλο απαιτούντα εξωδικαστικά μέσα ελέους των κρατούντων, με αντάλλαγμα την ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ, ήτοι ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ για τέσσερα πλειστηριαζόμενα ντουβάρια, και άρα ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ για να απεδειχθη το εβραϊκό ρητό ότι «όλοι έχουν μια τιμή σε χρήμα». Μετά απ’ αυτό ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠ’ ΑΥΤΟ «θα είμαστε έτοιμοι για την Βιολογική Εξόντωση του Καραγεωργιου, για την οποία δεν θα ενδιαφερθεί κανείς, διότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για την βιολογική εξόντωση ενός ηλίθιου που πούλησε την επανάσταση της Ομάδος του για τέσσερα πλειστηριαζόμενα ντουβάρια». Επομένως Κε Διοικητά η μόνη λύση είναι τα ULTIMAX 100 C.I.S. …

Έτσι ενεργούν και σκέπτονται Κύριε Διοικητά οι δολοφόνοι των Συναδέλφων σας Πέτρου, Μαλιου, και Μπαμπαλη και ίσως αύριο και «δικοί σας» δολοφόνοι. Στο όλο «Σκεπτικό» τους απαντούμε : Καλούνται οι Κίναιδοι Πρωθυπουργοί και Υπουργοί της «Κυβερνήσεως» να βάλουν τις Πέντε Ποινές εκεί που ξέρουν, προς ευχάριστη εναλλαγή του πέους των Μασωνικων Αδελφών των. Εγώ ΜΠΡΟΣΤΑ στην Τιμή μου, θυσιάζω Μάνα, Σπίτι, Εργασία, Κοινωνικότητα και Ζωή.

Κε Διοικητά , (η παρούσα σελίδα είχε υπογραφτεί και με αίμα του Καραγεωργιου δίπλα στην κανονική υπογραφή του)

Ανεξάρτητα από την υπόθεση Καραγεωργιου του οποίου τον όνομα είναι ασήμαντο διότι είναι απλώς ένα «μεγάφωνο» της Ο.Ε.Α., σας πληροφορώ ότι στην περιοχή σας ανοίγεται ένας Πόλεμος τις Διαστάσεις του οποίου δεν μπορείτε να διανοηθείτε.

Παρ’ όλα τα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας, δεν έχουμε δώσει στοιχεία για την πραγματική Δύναμη της Ο.Ε.Α. . Το κάναμε για να μην πανικοβάλουμε τον «αντίπαλο» , και προκληθεί γενική Απώλεια Έλεγχου των δικών του Δυνάμεων. Τα στοιχεία αυτά θα δοθούν στον «αντίπαλο» με το «σταγονόμετρο» για βαθμιαία ενημέρωση του, ώστε να αποφευχθούν καταστροφικές σχιζοφρενικές αντιδράσεις του απελπισίας, διότι ο «αντίπαλος» είναι ήδη σχιζοφρενής εξ αιτίας της ένοχης συνείδησης του.

Ένα είναι βέβαιο : Το βασικό γρανάζι της Παγκόσμιας Μηχανής του αντιπάλου που ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, το έχουμε σπάσει. Το γρανάζι αυτό δεν αντικαθίσταται διότι ο αντίπαλος το κατασκεύαζε επί 2.500 χρόνια. Θα εννοήσετε καλύτερα τι θέλουμε να πούμε όταν λάβετε το τελευταίο Έντυπο 120 σελίδων της Ο.Ε.Α., ήδη διανεμηθέν σε επιλεγμένο κοινό Ελλήνων εκτός Ο.Ε.Α.

Μέχρι να σπάσουμε τα δευτερεύοντα γρανάζια της Μηχανής σε άλλα Κράτη, και έχει γίνει επαρκής υπονόμευση και γι αυτό. Ο αντίπαλος αρχίζει να υποπτεύεται τι έχει συμβεί αλλά είναι πλέον αργά να επανορθώσει ζημίες και να ακυρώσει την υπονόμευση.

Μπροστά σ’ αυτή την Υπόγεια Δράση της Ο.Ε.Α., η υπόθεση Καραγεωργιου είναι απλώς συμβολική παρουσία της Ο.Ε.Α. για την Τιμή της Επωνυμίας. Διότι θέλουμε να αποκλείσουμε από τον αντίπαλο να ισχυριστεί ότι ηττήθηκε από άνανδρο και κρυφίως κινούμενο εχθρό. Το άτομο Καραγεωργιου ορίστηκε για να αποδείξει στον αντίπαλο ότι τα μέλη της Ο.Ε.Α. είναι ικανά να νικήσουν σε Επώνυμο Φανερό Πόλεμο δεν μειώνει την αξία της τελικής νίκης τους, αλλά απλώς αντισταθμίζει τον Άνανδρο Ανώνυμο Κρυφό Πόλεμο του αντιπάλου, εκτελούμενο από «Χαμούρες και Κουφάλες» σε Αριστοφανική γλώσσα.

Τα ανωτέρω σημαίνουν ότι η Ο.Ε.Α. στηρίζει επάνω μου την Τιμή 5.500 ανδρών της(σήμερα 1500) και όχι το Τελικό Αποτέλεσμα Νίκης το οποίο είναι ανεξάρτητο και άσχετο από τις δικες μου ενέργειες.

Αυτή την Τιμή θέλει να εξευτελίσει το Κατεστημένο των Κόπρων.

Αυτή την Τιμή ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ το Κατεστημένο των Κόπρων, το ορκίζομαι στον Ιαπετό και Προμηθέα, ΖΩΝΤΕΣ Γεννάρχες της Ελληνικής Φυλής.

Το «ελληνικό» Κατεστημένο των Προδοτών Κόπρων Κυναιδων, δεν μπορεί να εννοήσει το πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη Έλληνες Ήρωες παρ’ όλη τη διαφθορά που έχει καλλιεργήσει. Και αντιπαραθέτει απέναντι σε Τιτάνες, πλειστηριασμούς και εκβιασμούς συναισθήματος, ήτοι άσφαιρα πυρά ή χυδαϊστή «φτωχομπινελιδικα μέσα» αντάξια του επιπέδου του. Γελάμε με τους Άνανδρους Αχρείους αντιπάλους όπως γελάμε και με τον Θάνατο.

Το Κατεστημένο των «ελλήνων» Νέο – Εφιαλτών δεν γνωρίζει ακόμη ότι πήραμε τα διδάγματα μας από την Ιστορία, φράσσοντας ΚΑΙ «τις ατραπούς προδοσίας» για να μην χάσουμε άλλους «Λεωνιδες και Λακεδαιμονίους» στις Νέες Θερμοπύλες που κρατάμε.

Ανεξάρτητα από τα Μέτωπα που θ’ ανοίξει η Ο.Ε.Α. για την Τελική Νίκη σε άλλους Χώρους, το Μέτωπο Βόλος θα κρατηθεί νικηφόρα από ένα μόνον Άνδρα, για τον λόγο που το Μέτωπο Βόλος δημιουργήθηκε: Την Ηθική Νίκη. Αυτή η Ηθική Νίκη θα παραμείνει στο Βάθρο της προς εξευτελισμό του αντιπάλου, έστω και αν η Υλη και το Τομάρι του Καραγεωργιου γίνει λάφυρο του αντιπάλου. Λάφυρο διότι αν ο αντίπαλος επιμείνει στις άνανδρες μεθόδους του, ο Καραγεωργιου θα τιναχτεί στον αέρα μαζί με το σπίτι του σε ένα πυροτέχνημα νιτρικού αργύρου που ο Βόλος θα το θυμάται για πολλά χρόνια, αφού προηγουμένως ή επομένως, τη νύχτα «Χ» ο Βόλος και η Αθήνα θα απολαυσουν ένα αξέχαστο θέαμα «άλλων» πυροτεχνημάτων. Ο αντίπαλος θα έχει την ευκαιρία στη νύχτα «Χ» να διαπιστώσει πως διαλύεται ένας Κρατικός Μηχανισμός για 48 ώρες, από δέκα άνδρες με «ατομικές πολλαπλές αποστολές ταχίστης εναλλαγής» κατά ορολογία Ο.Ε.Α. Γενική Δοκιμή δηλαδή….

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις