ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 12 March 2010

Ο άξονας «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» έχει λυσσάξει εναντίον της Ελλάδος

Ο άξονας «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρια – Αλβανία – Σκόπια – Τουρκία – Ρουμανία) ετοιμάστηκε! Μαζί με τους ένοπλους αυτονομιστές «UCC» και «UCK» εκ των εσω (δήθεν «οικονομικοί μετανάστες» που τώρα ελληνοποιούνται!!!), σκοπός της της κινεζικής «HONG» και «ΑΟΑ» Λονδίνου είναι όταν θα επαναστατήσουν οι έλληνες εναντίον τους, αυτοί οι οπλισμένοι εκ των εσω δούρειοι ίπποι να επιτεθούν εναντίον των ελλήνων αμάχων και ταυτοχρονως ο ελληνικός στρατός θα έχει να αντιμετωπίσει τους στρατούς των ως άνω χωρών, οι οποίες χώρες έχουν υπογράψει κοινές αμυντικές συμφωνίες μεταξύ τους (επιθετικές εναντίον Ελλάδος). Το έργο έχει αρχίσει και τα βλέπετε: Τουρκικά υποβρυχια (το ένα λιμάνι των αλβανών έχει χρηματοδοτηθεί από τους ελληνοεβραιους και μασόνους με χρήματα του ελληνικού λαού!!! Σκότωμα!! Τέλεια και παύλα!!!) στην Αλβανία και συνεκπαίδευση σε όλους τους στρατιωτικούς τομείς, συνεργασία των τούρκων με σκοπιανούς σε όλους τους στρατιωτικούς τομείς, και συνεργασία των τούρκων με τους Βούλγαρους.

Όσο για την Ρουμάνια, Η Ο.Ε.Α. πήρε την ευθύνη εκτέλεσης του προδοτου Κρανιδιώτη ο οποίος πήγε να υπογράψει εκεί ύπαρξη θεσσαλικής ρουμανοβλαχικης μειονότητας(!!!) (στην πραγματικότητα ανύπαρκτη) έτσι ώστε η Ρουμανία να έχει το ηθικό και νομικό άλλοθι να διεκδικεί εδάφη και αυτονόμηση της Θεσσαλίας.
Αυτά τα γνωρίζουν μέσα στο «joutube» οι ελληνόψυχοι μαχητές!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_08.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_09.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_25.html

Για τους UCKαδες έχουν αποκαλυφθεί ομοίως τα πάντα στο διαδίκτυο.
Εδώ http://makelio.blogspot.com/2010/03/500_11.html οι Βούλγαροι και οι δικοί μας προδότες φαίνετε ξεκάθαρα ότι είναι συμπαιγνιακοι παίκτες με σκοπό να γενοκτονηθουν οι Έλληνες!!!

Διαβάστε τα εγχειρίδια επιβιώσεως της Ο.Ε.Α. ώστε να έχετε τις γνώσεις για το πώς θα επιβιώσετε. Διαδώστε τα παντού και ειδικά σε χαμηλόβαθμους Αξιωματικούς και στρατιώτες!!
http://www.easy-share.com/1909139241/ΤΕΛΙΚΟ
http://www.easy-share.com/1903468948/ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ%20ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.rar

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις