ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 28 March 2010

Η κυπ/ευπ προσπαθεί μέσω του γελοίου κυπατζη «αντιμετατρον» να ρίξει σαν χταπόδι μελάνι συσκοτίσεως με σκοπό να βγάλουν τρομοκρατική οργάνωση την ΟEA!

Να προωθηθεί στους «αναρχικούς», στην «χρυσή αυγή» και σε όλους τους Αστυνομικούς για να δουν ποιοι κρύβονται πραγματικά πίσω από την οργάνωση «Πυρήνων της Φωτιάς».

Τελικά ρε σακατεμένε στον εγκέφαλο άποτυχημένε κυπατζη «ΑΔΟΛΦΕ ΧΙΤΛΕΡ» ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ») σε ποια από τα ψέματα σου θα καταλήξεις για να ξέρουμε τι θα σου απαντήσουμε;; Η Ο.Ε.Α. δουλεύει για την αμερικανική αυτοκρατορία του ΝΑΤΟ, δουλεύει για την Majestic 12, δουλεύει για την NSA των εβραιοσαξόνων καθηγητών, δουλεύει για την Ρωσία η οποία είναι το αντίπαλο δέος του ΝΑΤΟ δηλαδή το «συμφωνο της σαγκαης»;;, ή μήπως δουλεύει για την «Εργκενεκον»… του γενοκτόνου του «Άρρενος Ελληνισμού» Μικράς Ασίας, ήτοι του μπάσταρδου Κεμαλ Ατατουρκ… και των Κεμαλιστών Στρατηγών του μεγαλοιδεατισμού της νέο-οθωμανικής αυτοκρατορίας που προσπαθούν να επιβάλουν μεμονωμένα οι Τούρκοι, ρε καραηλίθιε ταλαίπωρε πράκτορα του κερατά; Όταν καταλήξεις σε ποιο ψέμα θα σταθεροποιηθείς ειδοποίησε μας για να σε απαντήσουμε ανάλογα διότι μας έχεις μπερδέψει και εμάς τώρα και δεν ξέρουμε που ανήκουμε διότι χάσαμε τον μπούσουλα με τα αντιφατικά ψεύδη σου που αναιρούν το ένα το άλλο.

Ο πατέρας του Καραγεωργιου, του κλητήρος επιδόσεως της Ο.Ε.Α.., καταγαμημένε μαλάκα κυπατζή εφιάλτη, μάθε ότι ήταν Ήρωας πολέμου εναντίον των Τούρκων το προδομένο 1922, και ανάπηρος πολέμου, ενώ ο θειος του, Λοχαγός Γεώργιος Καραγεωργίου έπεσε στο μέτωπο στο Σαγκάριο κοντά στην Άγκυρα εναντίον των μογγόλων Τούρκων!

Αποφασίστε λοιπόν σε ποιο από τα ψέματα σας θα σταθεροποιηθείτε εσείς οι «Εψιλον» «Εργκένεγκον» του «ΛΑ.Ο.Σ.» της «αυτοκρατορίας» σας του κώλου «666». διότι αυτή την στιγμή το μόνο που βγαίνει από τα γραφόμενα σου είναι ότι είσαι τρελός με περικεφαλαία και τίποτα άλλο και ότι το κάθε ένα ψέμα σου αντιφάσκει με τα υπόλοιπα καραπούστη γαμημένε εφιάλτη νεοραγιά δήθεν «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» της ανίερης συμμαχίας των προδοτικών δαιμονισμένων ιστοσελίδων και υβριστών ελλήνων ηρώων (NAER MATARON Satanists Death/Black Metal 666 \/ ) = NEAR METATRON = ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ και ότι κάθε σαβουροπληροφορία που σας διαβιβάζουν μέσα από την ελληνοεβραική ΚΥΠ την αντιγράφετε πιθηκίζοντας και τελείως ασύντακτα αναμεμιγμένη με ασυναρτησίες και λογικές αντιφάσεις με νομοτελειακό αποτέλεσμα στο τέλος ένα εισιτήριο άνευ επιστροφής στο Δαφνί διότι εκεί καταλήγουν οι διασπείροντες παράλογα ψεύδη.

Εμπρός λοιπόν καταλήξτε και πείτε μας ποιο από όλα τα ψέματα σας είναι η Ο.Ε.Α.;;

Είναι πράκτορες της αγγλοαμερικανικής αυτοκρατορίας δηλαδή της NSA ή του NATO ή της MAJESTIC 12 και το μουνί της χάιδως ; (MAJESTIC 13 δεν υπάρχει ΒΛΑΚΕΣ!) … ή μήπως είναι πράκτορες της FSB της Ρωσίας; Αποφασίστε λοιπόν.

Μεριμνώντας για την ψυχική σας υγεία.

ΥΓ 1.

Όσον αφορά για τις ψευδείς πληροφορίες που διασπείρονται από τους ταλαίπωρους πρακτορίσκους και εκφυλισμένους εφιάλτες (Σπύρου Σπυρόπουλου και λοιπών Μετατρονισμένων), ότι δήθεν η Ο.Ε.Α. ευθύνεται για τη βόμβα στα γραφεία της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσής Αυγής», αυτό είναι αυταποδείκτως ψευδές, διότι την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν ως γνωστών οι αναρχοαριστεροί των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Εξάλλου αν κάνει ποτέ την κίνηση της η Ο.Ε.Α., σύμφωνα με το δυναμικό και τις δυνατότητες τις οποίες περιγράφει στα κείμενα της, τότε δεν πρόκειται να δούμε χρήση από αστεία γκαζάκια και κροτίδες , ούτε απλώς την ανατίναξη ενός μόνου γραφείου, αλλά την κατάλυση ολόκληρου του προδοτικού Κρατικού μηχανισμού εντός 48 ωρών.

Όμως μετά από αυτό τι πρόκειται να γίνει με τα 10.000.000 (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) απείθαρχων αδιάφορων ανιεράρχητων δημοκρατικών και διεφθαρμένων ρουσφετοληπτών νεοελλήνων* οι οποίοι με την πρώτη ευκαιρία δοθείσα θα καρφώσουν στην πλάτη το μαχαίρι της προδοσίας;

* Οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν και έκαναν σαν αγάμητοι νέολιγούρηδες πιο πολύ ντόρο για το DVD του Πορνίδιου Τζούλιας Αλεξανδράτου (το "ΠΡΟΤΥΠΟ" ΓΥΝΑΙΚΑΣ για αυτούς) παρά για τα οικονομικά εξοντωτικά μέτρα λιτότητας της προδοτικής ανθελληνικής κυβέρνησης των καταχραστών του "ΠΑΣΟΚ".

Μη τρέφετε αυταπάτες νεοέλληνες, εσείς οι παρακολουθώντας εκ του ασφαλούς και ηλιθίως από τις κερκίδες-πολυθρόνες σας, τρώγοντας …ποπκόρν και ως άπραγοι ηλίθιοι χάνοι, τα τεκταινόμενα στον κόσμο και τα τεκταινόμενα σε αυτό το ιστολόγιο και στις ελάχιστες συμμαχικές πατριωτικές ιστοσελίδες, περιμένοντας μοιρολατρικά και ανυπομονώντας (!!!) να επιβεβαιωθούν τα κείμενα γεωστρατηγικής της Ο.Ε.Α., ήτοι η ολική γενοκτονία σας από τους Δρακονιανούς του άξονος «Κ.Κ» 888/777 Κίνας - Κορέας.

Η Ο.Ε.Α. δεν πρόκειται να ριχτεί μόνη της στη μάχη και να θυσιαστεί εξολοκλήρου προδομένη ηλιθίως και άσκοπα, και μαχαιρωμένη πισώπλατα από τους νεοέλληνες νεοραγιάδες αδιάφορους εφιάλτες, εάν πρώτα δεν δημιουργηθεί κρίσιμη μάζα αφυπνισμένων έντιμων πατριωτών Πελασγών μαχητών Ελλήνων, ικανή να ανατρέψει και να τιμωρήσει τη βρώμα και σαπίλα του προδοτικού νεοελληνικού μασονικού και ελληνοεβραικού καταχραστικού διεφθαρμένου πολιτικού πουσταριού και πουταναριού του κερατά (παράγκα από ελληνοεβραικά τζάκια), να ανατρέψει, αποκαλύψει και τιμωρήσει τους ντόπιους πράκτορες του Κινέζικού γενοκτονικού σχεδιασμού της «HONG» (βλέπε: Συμπαιγνιακό ΦιλοΚινεζικό «ΛΑ.Ο.Σ. 666» και θιβετιανοκινούμενοι Νέο-Ναζιστές και Θεοσοφιστές «Έψιλον» τέκτονες Ελλάδος) και να πρωτοστατήσει κατόπιν στην δημιουργία ενός σοβαρού έντιμου ισχυρού και αυτόνομου ελεύθερου Ελληνικού έθνους-κράτους της προκοπής, με την αρωγή, προστασία και συμβουλή της Ο.Ε.Α., διότι τα 35 χρόνια χαρτοπόλεμου της ματωμένης προδομένης και χρεοκοπημένης πλέον Ο.Ε.Α., με μοναδικά στην ιστορία αφυπνιστικά και επαναστατικά κείμενα, …είχαν μάταιο και μηδενικό αποτέλεσμα (εκτός ελάχιστων ανεπαρκών εξαιρέσεων).

ΥΓ 2.

Ερρίκος Ράλλης ή Ραούλ: Πρόκειται για εβραικής καταγωγής άτομο και διευθύνον στέλεχος της αναρχικής οργάνωσης «Πυρήνων της Φωτιάς». Ο Ερρίκος Ράλλης λαμβάνει τις εντολές του από την εβραική Αρχιραββινεία Αθηνών με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Ελλάδος ενόψει της ένοπλης εξεγέρσεως του Αλβανικού «UCC» Ελλάδος εναντίον του Ελληνικού Στρατού και εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας και εναντίον των Ελλήνων αμάχων, ώστε να δημιουργηθεί εσωτερικό χάος στην Ελλάδα ενόψει της στρατιωτικής επιθέσεως των στρατών του άξονος «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» εναντίον Ελλάδος την παρούσα άνοιξη του 2010 ή αργότερα.

Είναι αναμενόμενο ότι ο εβραίος Ερρίκος Ράλλης, συλληφθής στο Βόλο από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, θα διαφύγει κάθε νομική συνέπεια, όπως άλλωστε έγινε και με τον άλλο αρχηγό των αναρχικών εβραίο Αβραάμ Λεσπέρ ή Λεσπέρογλου. Δια ταύτα οι Έλληνες πρέπει να απελάσουν τώρα από την Ελλάδα τους Ελληνοεβραίους μογγόλους, ως φύσει προδότες εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Ασφάλειας.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις