ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 26 June 2010

ΘΕΜΑ BMP-3: ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ, ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΤΥΠΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

BMP-3 MATTER: SHORT G.H.REES TELEGRAM TO THE RUSSIAN GOVERNMENT
TELEGRAM OF THE G.H.REES READERSHIP MAGNESIA, WITHOUT THE TYPICAL APPROVAL OF THE G.H.REES PRYTANEUM ATHENS
ENGLISH TRANSLATION
Автоматический перевод русский - Russian Automatic Translation
Με αφορμή το κάτωθι άρθρο του Defence Net, ακολουθεί συντομο τηλεγράφημα της Ο.Ε.Α. προς την Ρωσική Κυβέρνηση:

Eπιστολή Β.Πούτιν προς Γ.Παπανδρέου: “Πληρώστε με αγροτικά προϊόντα τα BMP-3HEL”! (Ανανέωση)



ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΤΥΠΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

26.06.2010

ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ

ΠΡΟΣ:
ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ.
ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ.


ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ:

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ,

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ 450 «ΤΟΜΑ BMP-3» ΜΕΣΩ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ «ΚΛΗΡΙΝΓΚ», ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΑΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΑ 450 ΟΧΗΜΑΤΑ «ΤΟΜΑ BMP-3» ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ,

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙ.

Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.

ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΚΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΙΣ ΚΑΚΩΝ, ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.», ΩΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ.
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΔΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΤΟΥ 2010 ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΟΥ «ΝΤΟΜΙΝΟ».

ΟΘΕΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΤΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ «HONG» ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ Η ΑΡΧΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 450 «ΤΟΜΑ BMP-3», ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΙΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. (Σχόλιο ιστολογίου: Και τελευταίως ΚΑΙ στο Ιόνιο Πέλαγος με κοινές Τουρκο-Αλβανικές ασκήσεις του Τουρκικού Στόλου μέσω της Αλβανικής Βάσεως Δυρραχίου και μέσω σταθμεύσεως Ταξιαρχιών του Τουρκικού Στρατού στην Αλβανία, ΙΔΕ LINK: Πρωτοφανής τουρκική αεροναυτική άσκηση από την Κεφαλλονιά μέχρι την Κρήτη! ). ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2010, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ - ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΦΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ «ΤΟΜΑ BMP-3» ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ




Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν και ενώ η χρεοκοπημένη και παρηκμασμένη μας χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα ευρύτερου βαλκανικού πολέμου και ο πλανήτης στα πρόθυρα 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, και ενώ η Ο.Ε.Α. και το παρόν ιστολόγιο (με τις ελάχιστες φίλιες ιστοσελίδες) μάχεται για την Ελληνική Εθνική Ασφάλεια και για την Πλανητική Ασφάλεια μέσω της Ρωσικής Εθνικής Ασφαλείας, η προδοτική ψευδοειδησεογραφική ρουφιανο-ιστοσελίδα των εβραίων και των μασόνων Θεσσαλονίκης «ΤΑΧΑΛΙΑ» (http://taxalia.blogspot.com/ ) στέλνει βρωμερά απειλητικά e-mail τα οποία έφθασαν -όχι τυχαία- ΚΑΙ σε εμάς με απειλές τους καταγγελιών προς στην google και άρα και ως άμεσων εκβιασμών κλεισίματος πατριωτικών ιστολογίων που ενημερώνουν τους έλληνες με κρίσιμα ζωτικά ζητήματα για την επιβίωση τους: Άμυνας-Πολιτικής-Οικονομίας-Εθνικής Ασφαλείας, για να φανεί πραγματικά ποιος είναι ο χαφιεδίστικος βρωμερός ρόλος της προδοτικής αυτής αισχρής εβραιομασωνοκινούμενης ιστοσελίδας.

Υπενθυμίζουμε τα έργα και ημέρες της προδοτικής ανθελληνικής εβραικής ιστοσελίδος «ΤΑΧΑΛΙΑ» εναντίον του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝκαιΧΑΟΣ», οι οποίοι ως «ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ» μέσω των εντολοδοτών τους, σαφώς ενοχλημένων από τα κείμενα της Ο.Έ.Α. Ραββίνων και Μασόνων Θεσσαλονίκης και Ελλάδος, εξίσου θρασυδείλως απείλησαν το «ΕΛΛΗΝκαιΧΑΟΣ» με κλείσιμο και δίωξη μέσω στημένης «καταγγελίας spam» και μέσω στημένων σχολίων τους με «καταγγελία στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»:
Προς: Κοπρόσκυλο του διαδικτυακού χαβαλέ «κύριε» «(τα)χάλια»

O.E.A ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ "ΤΑ ΧΑΛΙΑ" ΤΗΣ ΝΕΟΕΒΡΑΙΟΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΝΝΟΗΣΕΣ ΑΡΧΙΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΑΡΡΑΣ ΓΙΕ;

Γελοίο εβραιομασωνικό υποκείμενο "ΤΑΧΑΛΙΑ" θα σε βοηθήσουμε να εννοήσεις πόσο αναίσθητος και σκουλίκι είσαι

Εβραιομασωνικές ποδίτσες "ΤΑΧΑΛΙΑ" σας ξεσκέπασε ακόμα και η wikipedia!!!

"Εγκληματήσαμε"...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ "DIASvsMETATRON"

Τέλος παραθέτουμε το απειλητικό ρουφιανο e-mail που μας εστάλει.
Έλληνες Εναπομείναντες Πατριώτες Μαχητές Διανοητικού Πολέμου της Ελληνικής «ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ», περιποιηθείτε τους εβραιομασώνους χαφιέδες του «ΤΑΧΑΛΙΑ» στην κάτωθι e-mail διεύθυνση όπως τους αξίζει:

Von: taxalia ( taxalia@gmail.com )
Betreff: Re: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
An: …
Datum: Donnerstag, 24. Juni, 2010 23:12 Uhr

Ρε φίλε,
σου ζητήσαμε να μας στέλνεις e-mail μαζί με άλλους χίλιους;
Πόσε φορές θα σας παρακαλέσουμε να μη σπαμάρετε;
Με ποιό δικαίωμα διακινείς τη διεύθυνσή μας, μαζί με τόσες άλλες;
Είναι η τελευταία φορά που παραμένουμε ψύχραιμοι
την επόμενη θα ακολουθήσουν καντήλια
και αναφορά στη google.
Μην ξανασπαμάρεις!


No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις