ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 16 June 2010

Εβραιομασωνικές ποδίτσες "ΤΑΧΑΛΙΑ" σας ξεσκέπασε ακόμα και η wikipedia!!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ», ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΠΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΦΙΛΟΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΣΩ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΗΔΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΔΗΛΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΑΤΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.



Sleepless Eye over (JUDAICA) Salonika (ή Μικρή ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ) = Άγρυπνος (πανόπτης) οφθαλμός πάνω από την Θεσσαλονίκη

γραφουν πάνω - πάνω στη βρωμερή σκουπιδοσελίδα τους οι ΞΕΝΟΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ μασονόδουλοι - εβραιοδουλοι του "ΤΑΧΑΛΙΑ" της νεοεβραιοκινεζοελλαδος,

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στον παρακάτω σύνδεσμο της wiki:
http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_eye_of_provence

In Christianity (where the eye has originated) it represents the sleepless, all seeing eye of god.

μτφρ.
Στον (μασονοκινούμενο) εβραιοχριστιανισμό (απ΄όπου ο πανόπτης οθφαλμός προήλθε) αντιπροσωπεύει τον ΑΓΡΥΠΝΟ, ΠΑΝΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

---------------------

Κοινοποιήστε το παρακάτω μήνυμα στους εντολοδότες σας Ραββίνους και Μασόνους Θεσσαλονίκης άθλια προδοτικά υποκείμενα του "ΤΑΧΑΛΙΑ":

Ο Θεός τον οποίο υπηρετείτε δεν είναι ο αρχαίος των ημερών, "Ο ΩΝ", αυτός που βλέπει και ακούει τα πάντα ως "ΚΟΣΜΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝ", ήτοι ο Συμπαντικός Υπερ-Νους, Ταυτοκοσμικός Λόγος, Συμπαντικός Οργανισμός ΠΑΝΑΣ ή ΠΑΝ ή ΣΥΜΠΑΝ, ούτε είναι ο ανύπαρκτος βάση της Αριστοτέλειας λογικής εξωκοσμικός "Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος" ή Μ.Α.Τ.Σ. (ή ενδοκοσμικός Μ.Ε.Κ.Τ.Σ. του θεοσοφισμού) αλλά αυτός τον οποίον τυφλά υπηρετείτε κάτω από την τυφλή Ατλάντεια μασονική πειθαρχία σας, είναι ένας διαστημικός αρχιεγκληματίας ληστοπειρατής πρώτων υλών και γενοκτόνος αλλόφυλων πλανητικών πληθυσμών, καταζητούμενος από τις κυβερνητικές γαλαξιακές δυνάμεις για ειδεχθή γενοκτονικά κακουργήματα εναντίον του "ΠΑΝΟΣ".
Και ότι όχι μόνο ΔΕΝ "Βλέπει τα πάντα" (βλέπει μόνον την "δική του" διάσταση υλοενέργειας και τους από κάτω του "4 ορόφους") αλλά τον "βλέπουν από πάνω" ως κόκκο κοσμικής άμμου που είναι... "άλλοι" ήδη αφικνούμενοι επιθεωρητές της Συμπαντικής Ιεραρχίας, δίχως αυτός να τους βλέπει, και όποτε θέλουν του κλείνουν και το "ρεύμα"...(τόσο απλά όπως κλείνουμε εμείς το διακόπτη ρεύματος του σπιτιού μας).., και όποτε θέλουν κλείνουν και το δικό σας "ρεύμα" τυφλά πειθαρχημένα μασονικά ζόμπι της τυφλής ιεραρχίας υποταγής ΜΤΜ=>ΟΤΟ=>ΑΟΑ=>ΖΕΝ=>ΗONG ΚΙΝΑΣ=>ΣΕΛΗΝΗΣ εάν συνεχίσετε τις προδοσίες σας και τις γενοκτονίες σας εναντίον Ελλάδος, Λευκής Ανδρομέδιας και Μαύρης Σείριας Φυλής (Τροπίδος Άργους).

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ
http://www.easy-share.com/1910053780/MONOMAXIES.rar

Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις