ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 12 September 2010

ΕΥΠ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/09/blog-post_8417.html

Κύριοι της «Έσχατης Γραμμής» δεν σας βρίσαμε. Από τους χαρακτηρισμούς εναντίον σας παίρνουμε πίσω τον χαρακτηρισμό «ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ» όσον αφορά το ιστολόγιο σας. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους αποδώσαμε και τους αποδίδουμε εξαιτίας της γενικής αγανάκτησης για το νεοψευδελληνικό προδοτικό πουσταριό και πουταναριό αλλά και διότι εσείς πρώτοι μας «κρεμάσατε» και μας έχετε ακόμα «κρεμασμένους» στις ετικέτες ως : ΕΥΠ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Γι’ αυτό μην μας προκαλείτε αδίκως για να μην τα παίρνετε στα μούτρα.

Επειδή τα κείμενα είναι γραμμένα με τρόπο ώστε να ταρακουνάνε κοιμώμενες συνειδήσεις και να αφυπνίζουν απότομα, εσείς αντιδράσατε σπασμωδικά και νευρικά και σαν να βγάλατε χολή με το να μας κρεμάσετε τις παραπάνω εντελώς άδικες και ψευδείς ταμπέλες – κατηγορίες εναντίον μας

Γράψατε ότι δεν είστε με κανέναν. Ορθώς και πολύ καλά κάνετε. Πάντα γράφουμε και έχουμε κουραστεί να επαναλαμβάνουμε ότι οι ελληνοκεντρικές ιστοσελίδες λόγω της λαίλαπας του Σινοσιωνιστικού εχθρού θα πρέπει να λειτουργούν εντελώς άναρχα και από μόνες τους ή σε μικρές ομάδες 2-3 ατόμων το πολύ σε χαλαρή άτυπη συνεργασία μεταξύ τους (Ανευ ηγεσίας και λοιπών εξαρτήσεων διότι αλλιώς είναι βέβαιο ότι θα προδοθούν). Να είστε πάντα εναρμονισμένοι με την ελληνική συνείδησή σας και με όλη την αλήθεια που ξέρετε και μόνο. Μόνον αυτή η ολοκληρωτική σαρωτική και ασυμβίβαστη αλήθεια θα ενώσει τους κομματιασμένους πλέον Έλληνες. Αλλά που; Όνειρο απατηλό θα πείτε και θα συμφωνήσετε και εσείς…

Γνωρίζουμε και για τις απειλές που δέχεστε και για τον αγώνα που δίνετε και αυτός ήταν και ο λόγος των τελευταίων δυο συμβουλευτικών κειμένων. Αλλά το να γνωρίζετε από ποιους απειλείστε και να τους γνωρίζει ακόμα και ο Ζερβός, και εσείς να μην τους έχετε κατονομάσει δημόσια, ε τότε είναι και άτοπη – ανούσια και η δημόσια επιστολή στο ιστολογιό σας. Διότι αν τα βγάλεις όλα στην φόρα μετά δεν θα σου κάνουν τίποτα, ενώ αντίθετα αν διστάζεις και τους κρύβεις ενώ γνωρίζεις (Και άρα ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙΣ) τότε θα σε φάνε ακαριαία προτού προλάβεις να τους κατονομάσεις. Και αφού γράφεις ότι είσαι σίγουρος ότι θα σε «φάνε», άρα γιατί δεν τους κατονομάζεις; Με αυτή την κίνηση σου στο να μην τους κατονομάζεις στην ψύχρα και ακαριαία είναι σαν να τους κλίνεις ματιά λέγοντας τους ότι: «Μη με σκοτώσετε δεν θα πω τίποτα». Και αυτοί μετά απαντάνε: «φατον τον διστακτικό μαλάκα να ξεμπερδεύουμε με δαύτον» Καταλάβατε;
Όπως φάγανε και τον Γκόλια πριν βγάλει αυτά που ήθελε να βγάλει. (να ξέρετε όμως και το άλλο: ότι αν είσαι 100% καθαρός, αληθής, και στα ίσια δεν θα σε αγγίξει κανένας)

Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να τα κάνουμε πιο απλά και λιανά τα πράγματα. Έχουμε κουραστεί πια να δίνουμε εξηγήσεις και στην τελική δεν είμαστε υποχρεωμένοι σε κανέναν για να δίνουμε εξηγήσεις και απολογίες για τα αυτονόητα.

Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο πλέον παρά μόνο να ακούσετε τις συμβουλές της Ο.Ε.Α. πρώτον για την ελληνική και πλανητική ασφάλεια και δεύτερον για την δική σας ασφάλεια. Την αλήθεια ολόκληρη με ονόματα και τα πάντα. Μετά οι αντίπαλοι θα σας …κλάσουν τους όρχεις.

Και τα περί «σχιζοφρένειας» (της εσωτερικής σας διπλής κόντρας) ισχύουν και δυστυχώς ισχύουν για πάρα πολλούς ακόμα Ελληνοκεντρικούς. Δεν είναι τυχαίο που η ΟΕΑ γράφει για πρώτη ψευδή άφιξη Ανδρομεδίων του Διός υποδυόμενη από Γιαχβεικές/Κρόνιες δυνάμεις ενόψει του 2012… Είναι το παλιό βρώμικο παιχνίδι των επικυρίαρχων που από το 9600π.μ.Χ. μέχρι τουλάχιστον το 300 μ.μ.Χ (ως χρονολογία καθιέρωσης του δρακονιανού χριστιανισμού) υποδύονταν και δυσφήμιζαν το απών διοικητικό/πανεπιστημονικό Δωδεκάθεο του Διος. (Δωδεκάεδρο)

Διότι παρά τον υπαρκτό βόθρο και τον οχετό των δαιμονιζόμενων ραββινικών και ιουδαιοχριστιανικών και ισλαμικών ιερατείων και των μασονιών και των μυστικών εταιρειών ως απώτερη υποδομή που τους στηρίζει και τους ελέγχει από τα παρασκήνια… οι νεοψευδέλληνες ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΧΕΤΟ και επικεντρώνονται και ρίχνουν με όλες τους τις δυνάμεις όλη τη χολή τους εναντίον της πατριωτικής αριστοκρατικής ΟΕΑ.. Για ποιο λόγο;; Επειδή η ΟΕΑ τους κριτικάρει ορθώς και τους χώνει όλη την στυγνή αλήθεια στα μούτρα τους και τους καυτηριάζει την ένοχη εκφυλισμένη συνείδηση τους. Και επειδή είναι η μόνη ομάδα Ελλήνων παγκοσμίως που αγωνίζεται εδώ και 30 χρόνια να σταματήσει αυτό το πλανητικό υπερ-σφαγείο του Κινεζοεβραικού «Αρμαγεδδώνα» της μισελληνικής «Αγίας (Γενοκτονικής) Γραφής» των 5.000.000.000 σφαγμένων ανθρώπων ελέω Σεληνιακού «καλού» θεούλη (διπρόσωπου κακού αιμοβόρου θεούλη) Γαμώ και χέζω πατόκορφα τον Σιν –Σιων –Τζεντάϊ – Σκατάϊ σου … το οποίο σχέδιο υποστηρίζουν αυτά τα ιερατεία όπως επίσης το υποστηρίζουν συνειδητά ή ασυνείδητα ΚΑΙ τα τυφλά ζόμπι των απανταχού μασονιών, ΚΑΙ τα 10.000.000 ηλιθίων ζόμπι μελλοθάνατων ψευδοελλήνων …εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων.

Αφυπνισθείτε!

ΥΓ.
Οι άνδρες της Ο.Ε.Α. μας μεταφέρουν μια ερώτηση προς όλους :

« που πήγαιναν τα δισεκατομμύρια ψυχών προτού τον χριστιανισμό; Περίμεναν στην ….αίθουσα αναμονής έως ότου φέρουν οι Κινέζοι μέσω των Εβραίων τον χριστιανισμό; »

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις