ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 19 September 2010

Σύντομα: Περί Ινδίας / Ινδών Πελασγών Δραβίδων


http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_2400.html

Στην παραπάνω ανθρωπιστική ανάρτηση ο ελλεινός χρήστης Hellraiser άφησε το παρακάτω εμετικό σχόλιο και άλλα:

"Μ@λ@κ@@ς απο δω μεχρι τον βοθρο που ονομαζεται Ινδια,στημενη φωτογραφια και καποιοι αρπαξαν παλι την ευκαιρια για ηθικολογιες του κ@λ@@. "



Hellraiser (=ο ανατρέφων την εβραιοχριστιανική κόλαση(!!!)) , είσαι ένας καραμπινάτος μισάνθρωπος σατανιστής/ρατσιστής – λάτρης του μέταλ θανάτου άξιος της μοίρας σου, όπως και ο όμοιος σου τελείως παράφρωνας και αποτυχημένος μαύρος μάγος ψευδεΕΥΜΟΛΠΟΣ ψευδ-ΕΛΛΗΝΑΣ ως συμπλεγματικός υβριστής των τελευταίων Ελλήνων ηρώων. Τι διάολο νοητικά δηλητήρια σε ταίζουν μέσα εκεί στη Χρυσή Αυγή (Golden Morgenrote) ή σε ανάλογη ναζιστική οργάνωση – ή θεοσοφικό μασονικό order που προφανώς ανήκεις, θα θέλαμε να μάθουμε;

Γράφεις για τις κάστες της Ινδίας. (αρχαία ιστορία).

Όμως δεν σε ενοχλούν καθόλου οι μοντέρνες Κάστες της Ελλάδας με τα εκατομμύρια νεοέλληνες που βρίσκονται με πενιχρούς μισθούς και κάτω από το όριο της φτώχιας και με την ανεργία που μαστίζει και την προδοτική χρεοκοπία της χώρας από τις καταχρήσεις και προδοσίες αυτών που δημιούργησαν τις …"ελληνικές κάστες", δηλαδή αυτών τους οποίους ψήφιζαν και στήριζαν σταθερά και ανελλιπώς τα τελευταία 30 χρόνια οι ανόητοι νεοέλληνες άξιοι της μοίρας τους, όπως και εσύ, και οι οποίοι "Δημιουργοί των Ελληνικών Καστών" συμπαιγνιακά τρώνε πίνουν και χασκογελούν ανενόχλητοι εις βάρος του μελλοθάνατου ελληνικού λαού μέσα στις μασονικές στοές τους, στις αρχιραββινείες τους, στα όργια τους και στις κρεπάλες τους.

Οι Ινδοί μισάνθρωπο ρατσιστικό απόβρασμα μάθε ότι είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στον Κόσμο με μεγάλη επίσης πνευματικότητα, φιλοσοφία και ανθρώπους της τέχνης και του κινηματογράφου. Η Ινδία επίσης εκτός από Κορυφαίους θεωρητικούς φυσικούς και μαθηματικούς θετικούς επιστήμονες έχει επίσης από τους καλύτερους προγραμματιστές παγκοσμίως στο χώρο της πληροφορικής. Πάρε μια μικρή γεύση εδώ ΒΛΑΚΑ ΝΑΖΙΣΤΗ HELLRAΙSER για να δεις τι ανθρώπους έχει γεννήσει η δήθεν …απολίτιστη Ινδία: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Hindus

Η Ινδία εξαιτίας όλων αυτών έχει δικό της διαστημικό πρόγραμμα, δικιά της αμυντική βιομηχανία και αμυντικό πρόγραμμα ΚΑΙ πυρηνικά όπλα για την έσχατη άμυνά της, καθώς η ανάπτυξη της είναι έτη φωτός μπροστά από την νεο-ψευδο-Ελλάδα. Ο σπουδαίος πολιτικός ακτιβιστής Γκάντι κατάφερε και απελευθέρωσε αυτή τη σπουδαία χώρα από τους τυράννους τότε αυτοκρατορικούς αγγλοσάξονες, με την μεγαλοφυή μέθοδο της παθητικής αντίστασης που έμεινε έκτοτε στην ιστορία.

Η προϊστορία και η κοσμολογία - κοσμογονία της Ινδίας είναι από τις λίγες αν όχι η μόνη που έχει βάθος εκατομμυρίων ετών. Στα πανάρχαια Σανσκριτικά κείμενα της (Βέδες, Μαχαμπαρατα) περιγράφονται ιπτάμενα οχήματα (βιμάνας) και επικές προϊστορικές μάχες με πυρηνικά όπλα !!!
(Ο εφευρέτης των σύγχρονων πυρηνικών, Οπενχάιμερ, το ήξερε πολύ καλά αυτό και απάγγειλε στίχους αυτών των ινδικών κειμένων κατά την πρώτη πυρηνική δοκιμή).

Η Ο.Ε.Α. βασίστηκε στην αποκατάσταση των Ενιαίων Επιστημών ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ σε αυτά τα σωσμένα κείμενα τα Ινδικά, ΒΛΑΚΑ ΝΑΖΙΣΤΗ, γιατί οι όμοιοι σου σκοταδιστές ΓΚΑΓΚΑ στην αρχαιότητα μαζί με τους ραββίνους και τους ιουδαιοχριστιανούς φρόντισαν να καταστρέψουν ολοσχερώς τις ελληνικές αρχαίες βιβλιοθήκες (Αλεξάνδρεια κλπ) και τις ελληνικές Ακαδημίες (Ακαδημία Πλάτωνος) που ακόμη διατηρούσαν αυτή την υπέροχη πανάρχαια κοσμική γνώση – ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ.

Αλλά η Ο.Ε.Α. δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να σας δώσει αυτή τη γνώση – υπερόπλο που αποκατέστησε στο σύνολό της, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι έχει να κάνει με αισχρούς προδότες Νέο-ψευδέλληνες εξεβραισμένους και πουλημένους σιωνιστές-σινιστές (φιλοκινέζους!!!) στη σκέψη και στην ψυχή που με την πρώτη ευκαιρία θα καρφώσουν το πισώπλατο μαχαίρι της προδοσίας και θα ξεπουλήσουν ευθύς αμέσως αυτή την γνώση στον αντίπαλο ώστε να γενοκτονηθούν ευκολότερα ΚΑΙ οι Ινδοί ΚΑΙ γενικώς η Λευκή και Μαύρη φυλή, ΚΑΙ οι τελευταίοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ελάχιστοι Έλληνες.

Αλλά εκτός όμως όλων των άλλων αυτό που μετράει πάνω απ' όλα σε αυτή τη φωτογραφία είναι η ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΝΑ και ο ανθρωπισμός – η συμπόνια και ο μέγιστος πολιτισμός που τη χαρακτηρίζει κάτι που απέχει παρασάγγες από σένα. ΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΚΑΓΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΕ …"ΕΛΛΗΝΑΡΑ" HELLRAISER. Γιατί κάποτε ΚΑΙ η Ελλάδα παρήγαγε πολιτισμό στην αυθεντική του σημασία, δηλαδή ισορροπημένη κοινωνία εναρμονισμένη με τη ΧΛΩΡΙΔΑ-ΠΑΝΙΔΑ-ΦΥΣΗ-ΣΥΜΠΑΝ-ΚΟΣΜΟ και όχι αυτό το έκτρωμα που έχουμε σήμερα.
(Βλ. π.χ. την κόλαση της Αθήνας και τα σκουπίδια τους νεοψευδέλληνες που πετάνε σκουπίδια όπου βρούνε και καταστρέφουν αλύπητα το περιβάλλον).
Πάρτε το χαμπάρι. Η Ελλάδα πέθανε. Δεν υπάρχει πια. Η σύγχρονη Ινδία συγκριτικά μπορεί να μην είναι τέλεια αλλά βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα από την μελλοθάνατη νεο-ψευδο-Ελλάδα.

Τέλος μάθε ότι οι Ινδοί είναι Πελασγοί Δραβίδες, αμόρφωτε ναζιστή, δηλαδή είναι ο "μελαμψούς κλάδος της λευκής φυλής" οι οποίοι και μετανάστευσαν σε κύματα στην Ινδία μετά την καταβύθιση της Αιγηίτιδας ζώνης. Οι μέγιστοι προϊστορικοί τους θεοί δεν ήταν οι ...γελάδες ΒΛΑΚΑ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ ΝΑΖΙΣΤΗ(!!!) αλλά ήταν οι VARUNA (=ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ) και ο DIAUS-PITAR (=ΠΑΤΕΡ ΔΙΑΣ - ΖΕΥΣ). Η Σανσκριτική αποτελεί τον ένα γλωσσολογικό κλάδο από τους τρεις της διασπασμένης αρχαϊκής προ-Ελληνικής Πρωτο-γλώσσας και μέσα στα αρχαία τους κείμενα προϊστορίας περιγράφονται επίσης οι επικές διαστημικές μάχες μεταξύ Ηλιακών(VARUNA) και Σεληνιακών (ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ) θεών. Ο νοών νοήτο.

Γι' αυτό λοιπόν οι Ινδοί πρόκειται για αρχέγονα φυλετικά μας αδέλφια και η ναζιστική εβραιομογγολική θιβετιανική - θεοσοφική οργάνωση που ανήκεις σε έχει στρέψει δολίως εναντίον ομοφύλων αδελφών σου ΗΜΙΜΑΘΗ ΒΛΑΚΑ!
Εάν δηλαδή είσαι Έλληνας πραγματικός που πολύ αμφιβάλλουμε...
Διότι μας τελείωσαν οι ΈΛΛΗΝΕΣ = Είδος υπό εξαφάνιση.

Παραθέτουμε τέλος και το παρακάτω απόσπασμα της Ο.Ε.Α. όχι για σένα γιατί ξέρουμε ότι είσαι ήδη καμένο χαρτί και άξιος της μοίρας σου, αλλά για όσους έχουν ακόμα ελπίδα να αφυπνισθούν:

ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

5] ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΠΕΝΤΕ:
«Οι τσιγγάνοι (απόγονοι Ινδών) δεν ανήκουν στην Λευκή Φυλή».
Οι «Τσιγγάνοι» - Αθίγγανοι (αιθι-γονοι) και οι «γύφτοι» είναι απόγονοι της τελευταίας τάξεως των Ινδών, των «παρίων» οι οποίοι μη υποφέροντες την δουλεία υπό την πρώτη τάξη των ιερέων «Βραχμάνων» του Ινδουισμού-Βουδισμού, και υπό τις λοιπές τάξεις-κάστες των «Μαχαραγιάδων», των στρατιωτικών, των γαιοκτημόνων, και των λοιπών, έφυγαν από την Ινδία. Εκτός ορισμένων ολιγάριθμων μειονοτήτων μελανών αυτόχθονων Αβοριγενών του «Αστερισμού Σειρίου» , οι Ινδοί και οι Τσιγγάνοι είναι απόγονοι των λευκών ανδρομεδίων πελασγών «αστερισμού ανδρομέδας» (Constellation of Andromeda). Αυτό αποδεικνύεται από την ανάλυση του προϊστορικού ινδικού έπους “Mahabharata” και λοιπών αρχαίων συγγραμμάτων της Ινδίας … από τα οποία αποδεικνύεται ότι οι Ινδοί υπήρξαν αφοσιωμένοι απόγονοι και υπήκοοι των “VARUNA” (ήτοι των Ανδρομεδίων «Ουρανιδών» του Ησίοδου «Θεογονία») και του “DIAUS-PITAR” (ήτοι του «Διός-Πατρός»). – Η Γλώσσα των Ινδών και των Τσιγγάνων είναι εξέλιξη και παρέκκλιση από την σανσκριτική η οποία μαζί με την γνωστή αρχαία ελληνική γλώσσα και με την λατινική, αποτελούν τα τρία σκέλη διασπάσεως της αρχικής ενιαίας Ανδρομέδιας γλώσσας του πλανήτου. Στην γλώσσα αυτή ο ήλιος λεγόταν «ΣΕΕ’ΛΙΟΣ», το ύδωρ λεγόταν «ΒΥ’ΔΩΡ», το ρήμα «ΕΙΜΙ» προφερόταν «ΣΕΪΜΙ», κλπ. – Η Ο.Ε.Α. έχει αποκαταστήσει πλήρως αυτήν την αρχαϊκή προιστορική Ελληνική γλώσσα των Ανδρομεδίων πατέρων «Ουρανιδών Θεών», αλλά θεωρεί τους Νεοέλληνες ΑΝΑΞΙΟΥΣ να κατέχουν αυτό το διανοητικό εργαλείο το οποίο εμπεριέχει στις «λέξεις του = Μαθηματικές εξισώσεις του», και «Ενοποιημένη Θεωρία», ενώπιον των οποίων οι σημερινές εβραιοσαξονικές θεωρίες «Κβάντων», «Σκοτεινής ύλης», «Σκοτεινής ενέργειας», «Κβαντικής υπέρθεσης», «Γενικής σχετικότητος» , «Ειδικής σχετικότητος», «Βρόγχων», «Υπερχορδών», «Αριθμητικής Σχετικότητος», «Τριγωνικού Κβαντισμού», «Μεγάλης Έκρηξης», «Σύμπαν προ μεγάλης έκρηξης» και λοιπών, είναι λανθασμένες λύσεις ασκήσεων φυσικής της πρώτης τάξεως αρχαίου Ανδρομεδίου … Γυμνασίου.
Δεν είναι τυχαίο ότι Λευκός Ανδρομέδιος Ινδός (ίσως … τσιγγάνος) ήταν ο θεωρητικός φυσικός ο οποίος ανέτρεψε και ακύρωσε την «Θεωρία Σχετικότητος» του Εβραίου απατεώνος Αϊνστάιν, πλαστογράφου και διαστροφέως των εξισώσεων του μέγιστου μαθηματικού και φυσικού όλων των εποχών, του Έλληνος Καραθεοδωρή. – Τα όμοια με τους Ινδούς ισχύουν δια τους Λευκούς Ανδρομέδιους Πέρσες – Αφγανούς – Ιρακινούς τους οποίους σήμερα γενοκτονούν οι μογγόλοι εβραιοσάξονες ηγέτες και στρατηγοί των «ΗΠΑ» - Αγγλίας – Ευρώπης.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html



1 comment:

areti said...

ΑΙΝ ΣΤΑΙΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ................ ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ..

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις