ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 29 October 2010

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΗ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ:
ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/28-1940.html


ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΛΥΣΣΩΔΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΟ-ΚΟΜΜΑΤΟ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΔΑΡΙΟ.
ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΝΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΣ 28.10.2010 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΙΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ:

1Η ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ:
«ΖΗΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ Γ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΩΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΘΑ ΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
2Η ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ:
«ΕΠΕΙΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1: Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΗΝ ΟΡΓΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΛΤΣΟΝ.

2: Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΓΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΕΙΤΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ Η’ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

3: ΕΑΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΤΩΝ 70.000 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΡΑΒΒΙΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Η’ ΔΙΚΑΣΤΩΝ Η’ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΨΕΥΔΟ-ΑΡΚΑΔΑΣ - ΡΩΜΙΟΣ «SKIΝIOUS» ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://skinious.blogspot.com/ ) ΤΟΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΙΚΑΝΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΜΠΕΡΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΑΝΙΑ ΟΣΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ 1941. ΕΑΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ http://eumolpos.blogspot.com/ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» «PA-SY-A.GR» ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΩΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ «CIA» ΕΠΑΙΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:
Η ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ, ΟΤΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΠΩΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ( http://taxalia.blogspot.com/ ), ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΟΣ ΤΟΥ 1940 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «SPAM», ΔΗΛΑΔΗ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΥΜΟΣΟΦΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ – ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΛΟΓΙΑ:

«ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ».

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ, ΤΟ ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ΑΛΛΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΣΚΟΥΠΙΔΟΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΑΡΚΑΔΑ ΡΩΜΙΟΥ «SKIΝIOUS» http://skinious.blogspot.com/ ) ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ-ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΒΙΑΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΙΚΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΠΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ – ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ – ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗ ΛΕΞΗ «SPAM» = ΕΙΔΗΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΘΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΑ ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΥΠΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΙΜΗΣ ΗΡΩΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΦΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΓΕΝΕΣΕΩΣ – «SPAM», ΔΙΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΤΑΠΡΟΔΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΣ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟΣΧΙΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.». ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΥΒΡΙΖΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΕΧΟΥΣΑ ΖΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ – ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΣ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ





Σχολιασμός ιστολογίου:
Η ελληνοεβραικη συμμορια του ιστολογιου «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» (όνομα και πράμα) σε συνεργασία με τον αυτοαποκαλούμενο «Αρκάδα» (διαβαζε : ψευδο-αρκαδα) της ελεεινής ιστοσελίδας http://skinious.blogspot.com , και άλλων, προσπάθησαν μέσω προσφιλών εβραϊκών – ραβινικών τακτικών να γελοιοποιήσουν το επετειακό κείμενο - μήνυμα της Ο.Ε.Α. και γενικά την Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» στέλνοντας μαζικά e-mails με σκοπό να ρίξουν μελάνι συσκοτίσεως και να συγχύσουν τους υπόλοιπους παραλήπτες στους οποίους έστελναν τις στημένες απαντήσεις τους ως απάντηση στο δικό μας e-mail ωστε οι παραλήπτες, μετά από τα απανωτά αποσταλμένα emails προς αυτούς, να αγανακτήσουν και να μας κατηγορήσουν ως «σκουπίδια» μαζί με τα πραγματικά σκουπίδια «ταχαλια», «αρκαδα» και λοιπών σκουπιδιών. Διότι αν δεν ήταν έτσι, θα είχαν στείλει email ΜΟΝΟ προς εμένα, ζητώντας μου απλά να τους βγάλω από την λίστα. Αυτοί όμως αντιθέτως και κατά πάγια εβραϊκή τακτική, εφάρμοσαν πρακτικές γλοιώδεις, σιχαμερές και ύπουλες.
Έφτασαν δε ως πανικόβλητοι και θρασύδειλοι αρουραίοι στο σημείο να μας απειλούν μέσω μηνύσεων αυτοί και άλλοι του ελληνοεβραικού σάπιου πολιτικού συστήματος μετά από το επετειακό κείμενο αυτό της Ο.Ε.Α. υπέρ του Άριστου των Ελλήνων Ιωάννου Μεταξά ιδιοφυούς νου της «Γραμμής Μεταξά» που επέτυχε 2 απανωτές νίκες εναντίον του Άξονος και καθυστέρησε θανάσιμα για αυτόν την επέλαση του με αποτέλεσμα τη νικηφόρα τελικά έκβαση του παγκόσμιου πολέμου και τη συντριβή του εβραιογενούς φασισμού και ναζισμού και του εβραικου «Γ’ Ράιχ» του εβραιομογγόλου Hitler – Hisler - Rothschild… μάλιστα άλλοι επικαλέστηκαν δήθεν, τις απόλυτα δικαιολογημένες ύβρεις μας εναντίον τους ως αιτία μηνύσεως εναντίον μας, ενώ άλλοι επικαλέστηκαν ως αιτία μηνύσεως εναντίον μας το περιεχόμενο, δηλαδή το επετειακό κείμενο της Ο.Ε.Α.
Όπως τους γράψαμε και μέσω email, επαναλαμβάνουμε και από εδώ να μας πουν ποιον από όλους τους εβραϊκούς «κάλους» τους πάτησε το κείμενο της Ο.Ε.Α.. για να τον «διαλύσουμε» μέσω χειρουργικής επεμβάσεως. Και προτού γίνει αυτό, ας απαντήσουν οι παραλήπτες/αναγνώστες στην εξής απορία: στην τελευταία ανάρτηση του ψευδοαρκαδα με επικεφαλίδα «Το μάθημα της Ιστορίας και η παραίτηση Δραγώνα» http://skinious.blogspot.com/ , πως είναι δυνατόν το γαμιδι ο ψευδοαρκαδας να πιάνει στο βρωμερό προδοτικό πουστικο στόμα του την λέξη «ιστορία», για την αλήθεια της όποιας υποδύεται ότι μάχεται, και από την άλλη να βρίζει τον αποστολέα του e-mail ενημερώσεως και να αποκαλεί «spam» (σκουπίδι) ένα κείμενο αποκατάστασης της ιστορικής αληθείας για το ηρωικό έπος του 1940 το οποίο κοινοποιήσαμε;
Εμείς τελικά μπαίνοντας στην σκουπιδοιστοσελίδα «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» ανακαλύψαμε όπως ήταν αναμενόμενο, γιατί αυτή η λύσσα εναντίον του κειμένου της Ο.Ε.Α..
Διαβάστε λοιπόν και εσείς την δόλια εμετική ύπουλη ανάρτηση τους εναντίον του Άριστου ηγέτη των Ελλήνων Ιωάννου Μεταξά http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_4542.html και μπείτε και δείτε επίσης την εργολαβία προώθησης του κατεστημένου μέσω του σκουπιδοτοπου τους. Διότι προωθεί ΑΜΕΣΑ όλα τα μηνύματα των πολιτικών ελληνοεβραικων προδοτόσκυλων καθαρμάτων για την 28η Οκτώβριου, οι οποίοι πολιτικοί ουδέποτε λένε για τα ΟΧΥΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ (ή όταν λένε κάτι λίγα τα αποκαλούν δολίως όχι «Γραμμή Μεταξά» αλλά «Οχυρά Ρούπελ» ώστε να σβήσουν την μνήμη του Ι.Μεταξά που τα σχεδίασε και τα κατασκεύασε) και ουδέποτε λένε για το «ΟΧΙ» του ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, αλλά πατάνε ύπουλα στις πλάτες του ελληνικού λαού κολακεύοντας τον επικαλούμενοι μόνο το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού, και ως πιστοί υπηρέτες του ψεύδους και της «μισής αλήθειας» αποκρύβοντας εκείνο το «ΟΧΙ» του άγρυπνου υπέρ της εθνικής ασφαλείας Άριστου Ηγέτη ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ στις 3 η ώρα π.μ. της 28.10.1940 απέναντι στον Ιταλό πρέσβη την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι έλληνες ροχάλιζαν εντελώς ανύποπτοι για το τι τους έμελε.

Και για να τελειώνουμε με δαύτους επειδή λόγω του φόρτου εργασίας του ιστολογίου ΚΑΙ με σήματα Απόρρητα-Εμπιστευτικά Εθνικής και Πλανητικής Ασφαλείας της Ο.Ε.Α. τουτέστιν δεν είμαστε διατεθειμένοι να τρέχουμε πίσω από τα στημένα - συμπαιγνιακά μασονικά απόσκατα της Κινεζοεβραιοελλάδας, ο οποίος σκοπός τους είναι μεταξύ άλλων ΚΑΙ να καταναλώνουν τον χρόνο του ιστολογίου, απλά γράφουμε όλα αυτά για να μην πέφτει σε εβραικές παγίδες η Ελληνική νέολαία και τα πατριωτικά ιστολόγια και οι ελληνοκεντρικές οργανώσεις, και ότι γι’αυτούς, γι’αυτά τα εβραικά απόσκατα λέμε μόνον τούτο:
Το επόμενο που θα βγει για τον Μεταξά, ή μάλλον για την αποκατάσταση της Ιστορικής Αλήθειας, ως ιστορία διαβρωμένη από εβραικώς και μασονικώς επαγγελματίες διαστροφείς της Ιστορικής Αλήθειας, θα σας χρειαστούν μεγάλες ποσότητες από υπογλώσσια χαπάκια , ηρεμιστικά κλπ.

Προς το παρόν, αϊ στο διάολο νεοψευδελληνικά απόσκατα της ελληνικής κοινωνίας και του διαδικτυακού χαβαλέ, αϊ στον διάολο – σατανά Κύριο σας Σιν-Σιων-Σενταϊ-Τζενταϊ-Σκατάϊ-Ψευδόθεου της Σελήνης και μεγαλοαπατεώνα ανύπαρκτου ψευτοδημιουργού του ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥ Κόσμου - Συμπαντικού Οργανισμού που λείαν συντόμως θα σας αποβάλει με συνοπτικές διαδικασίες από το σώμα του ως λεπρά απόσκατα - κόπροι που είστε!

Έννοια σας και θα έρθει σύντομα η ώρα της κρίσης και η ώρα της απόδοσης ευθυνών για όλους και τότε να δούμε σε τι τρύπες θα κρύβεστε ελεεινά αποβράσματα και αρουραίοι των ελληνικών υπονόμων και του υπόκοσμου του διαδικτύου.

Για τους νέους αναγνώστες παραθέτουμε την …ιστορία του ιστολογίου με την προδοτική ιστοσελίδα «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» εβραιομασονικής κατευθύνσεως:

Προς: Κοπρόσκυλο του διαδικτυακού χαβαλέ «κύριε» «(τα)χάλια»:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_13.html

ΕΝΝΟΗΣΕΣ ΑΡΧΙΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΑΡΡΑΣ ΓΙΕ;
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html

Γελοίο εβραιομασωνικό υποκείμενο "ΤΑΧΑΛΙΑ" θα σε βοηθήσουμε να εννοήσεις πόσο αναίσθητος και σκουλίκι είσαι:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_5302.html

Εβραιομασωνικές ποδίτσες "ΤΑΧΑΛΙΑ" σας ξεσκέπασε ακόμα και η wikipedia!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/wikipedia.html

"Εγκληματήσαμε"...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_9242.html

Τέλος, καλούμε τους συνειδητούς πατριώτες έλληνες να αποκλείσουν εντελώς από τους browser τους, την ιστοσελίδα «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» και τις όμοιες σκουπιδοιστοσελίδες, με την ένδειξη:
«ΠΡΟΣΟΧΗ SPAM – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ»

2 comments:

Skinious said...

Για να καταλάβεις πόσο άσχετος εισαι, αν εμπαινες πραγματικά στο ιστολόγιο μου και εψαχνες, θα διαπιστωνες ότι Έχω αναφερθεί ΘΕΤΙΚΑ και για τον Μεταξα και για τον Λαδα απο τον οποίο τρώει όλη η Αρκαδια σήμερα λόγω του εργοστασίου της ΔΕΗ.
Σταματά τις βρισιές και τις ψευτοαπειλες και επισκεψου κανά ψυχιατρο.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ Ε-ΜΕΙΛ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑΣΣΟΝΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ" ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΟ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑME ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ. ΟΙ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΣΙΝΙΚΗΣ-ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΩΣ ΡΩΜΙΟΣ - ΡΩΜΑΙΟΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑΣ - ΨΕΥΔΟ-ΑΡΚΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ) ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΒΥΖΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΧΟΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΕΣΥ. ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙ Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ". ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ ΑΛΛΟ, ΑΝΤΕ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ - ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΘΕΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ «ΣΩΣΕΙ» (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ) ΚΑΙ ΑΪ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΚΑΜΕΝΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις