ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 31 October 2010

ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ (SPENTNAZ) – «ΗΠΑ» - ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

TOP - URGENT TELEGRAM WITH DEFENCE MATTER AND MILITARY SECURITY MATTER OF THE ARMIES OF “USA” – COUNTRIES OF EUROPE – AND RUSSIA


ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ (SPENTNAZ) – «ΗΠΑ» - ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «HELLEN AND CHAOS» (ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ)


ΑΘΗΝΑΙ 30.10.2010


ΘΕΜΑ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΟΡΑΤΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΔΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ (ELECTROMAGNETIC PULSE «EMP») ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΜΙΚΡΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ Ή ΔΙΚΤΥΩΤΩΝ Ή ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΩΝ Ή ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΩΝ ΚΕΡΑΥΝΩΝ. ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


ΚΥΡΙΟΙ,

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α., ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΝΙΝΤΖΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΝΕΥ ΟΠΛΩΝ, ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΔΙΑ ΓΥΜΝΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΡΙΚΟΥΣ Ή ΔΙΚΤΥΩΤΟΥΣ Ή ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΟΥΣ Ή ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΕΡΑΥΝΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ Ή ΔΙΑΚΕΚΟΜΜΕΝΩΝ ΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΑΣ «MASERS».

Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΛΩΝ «EMP» ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ «ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ» ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΟΜΑΝΤΟ - ΝΙΝΤΖΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Ή ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΟΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΛΑ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗΣ ΥΛΗΣ – ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΛΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΒΟΛΕΣ «EMP» ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΑΜΥΝΑ:

ΔΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΑΠΟ ΝΗΜΑΤΑ ΧΑΛΚΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΑΝΤΙ-«EMP» ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ. ΟΜΟΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΑΝΤΙ-«EMP» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΝΗ, ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΝΩΜΕΝΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΑΓΩΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΡΦΙΑ ΓΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ. ΟΜΟΙΟ ΛΕΠΤΟΤΑΤΟ ΠΕΛΜΑ ΧΑΛΚΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΙΩΜΕΝΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ Ή ΓΥΑΛΙΝΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟΥ ΟΡΑΣΕΩΣ ΣΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΛΗΓΜΑΤΑ «EMP» ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΩΣ «ELECTROMAGNETIC PULSE» ΔΙΑ ΓΥΜΝΩΝ ΧΕΙΡΩΝ.

H O.E.A.ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΑΜΥΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΝΕΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΜΕ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ 32ΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΩΣ ΦΟΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ «SPENTNAZ», ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΕΡ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ – ΛΙΒΑΝΟΥ – ΙΡΑΝ – ΙΡΑΚ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΙΪΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΜΑΝΤΟΣ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΡΣΕΩΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ Ή ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΩΡΑ 23:00 ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ 30.10.2010, ΗΤΟΙ 25 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» - ΕΥΡΩΠΗΣ – ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΗΓΕΙ ΩΡΑ 24:00 ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 31.10.2010, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ.




ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12 - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ



Σχολιασμός ιστολογίου:

1)


Στο παραπάνω βίντεο ο Αμερικανός γεωλόγος Γερμανικής καταγωγής Phil Schneider σε διαλέξεις του την προηγούμενη δεκαετία, αποκαλύπτει στον κόσμο την εμπλοκή του στο πρόγραμμα επεκτάσεως των υπόγειων σηράγγων της τεράστιας Αμερικανικής υπόγειας βάσης «ΝΤΟΥΛΤΣΕ» στο Νέο Μεξικο, όπου οι υπεύθυνοι της άκρως απόρρητης βάσης χρησιμοποιούσαν τις επαγγελματικές ικανότητες του γεωλόγου Schneider για να βρίσκουν ευκολότερους και γρηγορότερους τρόπους διανοίξεως υπόγειων σηράγγων – υπόγειων πολιτειών βαθιά στα έγκατα της Γης (1 μίλι και παραπάνω) χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα τρυπάνια λέιζερ και άλλο σύγχρονο εξοπλισμό. Σε μια από αυτές τις εργασίες διάνοιξης το 1979 ο Schneider αναφέρει ότι η ομάδα του βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με ομάδα «Ψηλών Γκρίζων» (Εξωγήινων Βιολογικών Οντοτήτων) που εργάζονταν παράλληλα σε κάποια τμήματα της «Ντούλτσε» στα οποία από ατύχημα συνέπεσε να βρίσκεται η ομάδα διανοίξεως σηράγγων του Schneider. Η πανικόβλητη αντίδραση ήταν ότι ανταλλάχθηκαν πυρά. Δύο Γκρίζοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά της ομάδας του Schneider, ενώ όπως αναφέρει, ένας από τους Γκρίζους κάνοντας μια «κυκλική κίνηση» με τα χέρια του (Δείτε την κίνηση στο σημείο 3:50), εκτόξευσε από τα χέρια του - και στήθος του, μια ακτίνα – κεραυνό (διάβαζε: ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ) που χτύπησε στο στήθος τον Schneider, διέλυσε και έκαψε τα δάχτυλα του ενός χεριού του (προσέξτε το βίντεο) καθώς και τα υποδήματα του! Αργότερα ο Schneider με ακόμη σημάδια αυτής της επίθεσης στο στήθος του και στα χέρια του, προσεβλήθη από καρκίνο.
Ο Schneider γι’ αυτές και άλλες συγκλονιστηκές αποκαλύψεις του, λίγο καιρό μετά από αυτές τις διαλέξεις βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του δολοφονημένος με χορδή πιάνου. Είχε προλάβει να αναφέρει ότι επίσης 11 από τους φίλους – συνεργάτες του είχαν δολοφονηθεί και στις 8 από αυτές τις περιπτώσεις είπαν ότι δήθεν «αυτοκτόνησαν». H O.E.A. από καιρό έχει αποκαλύψει ότι οι Γκρίζοι συνεργάζονται στενά με τις δυνάμεις των Βοωτιδών Δρακονιανών Σελήνης της εξωτερικής επιφάνειας του πλανήτου μας, καταλαμβάνοντας κυρίως τις υπόγειες στοές της εξωτερικής επιφάνειας.

Καλούμε τους νοήμονες ερευνητές να βγάλουν τα συμπεράσματα τους αφού πρώτα ερευνήσουν διεξοδικώς την υπόθεση Schneider.

2) Κεραυνούς που εκτοξεύονται από γυμνά χέρια – πολεμικών τεχνικών ειδικών δυνάμεων – μετά από επίκληση σκοτεινών αοράτων δυνάμεων (της δύναμης της σκοτεινής πλευράς) πέρασαν τεχνηέντως οι εβραίοι του Χόλυγουντ και σε γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές επιστημονικής φαντασίας όπως το «STAR WARS»


3) Κλείνοντας να αναφέρουμε τους πρωτοφανείς αυξημένους ρυθμούς εμφανίσεως Σκαφών Α.Τ.Ι.Α. (διάβαζε: ΓΝΩ.Τ.Ι.Α.) πάνω από την Δρακονιανή Κίνα. (8 εμφανίσεις από τον Ιούνιο 2010) πάνω από Αεροδρόμια και πολυσύχναστες περιοχές:
http://abcnews.go.com/International/fresh-report-ufo-chinas-skies/story?id=11814100
όπως το παρακάτω:



TOP URGENT MESSAGE OF NATIONAL SECURITY AFFAIR OF RUSSIA – USA – AND EUROPEAN COMMUNITY (E.U.) IN BRUSSELS BELGIUM, AND TOP URGENT MESSAGE OF PLANETARY SECURITY MATTER TO THE ABOVE THREE GOVERNMENTS:
ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html

1 comment:

Kaboom The Moons said...

http://www.youtube.com/watch?v=6V9VV6IW4k8

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις