ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 28 December 2010

Πράβδα: Εξωγήινη εισβολή στη Γη το 2012 με ....εχθρικές διαθέσεις

*ανανεωμενο*

Το ιστολόγιο μεταφέρει μεταφρασμένο το άρθρο της Πράβδα. Σχολιαζεται στο τελος του αρθρου απο τον κ. Γιαννη Καραγεωργιου και απο το ιστολογιο

http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/
22.12.2010

3 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΤΟ 2012;

Οι επαφές με ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) έγιναν πολύ συχνές στα μέσα του 20ου αιώνα, όταν έγινε πλέον αδύνατον να αγνοήσουν γεγονότα θεάσεων ΑΤΙΑ. Ειδικές υπηρεσίες άρχισαν να ιδρύουν ειδικά τμήματα για στρατιώτες αεράμυνας, και μυστικά εργαστήρια οργανώθηκαν για να μελετήσουν το φαινόμενο. Δεν αποκλείεται το γεγονός μυστικές υπηρεσίες να έχουν ήδη πετύχει την ευκαιρία να μελετήσουν τμήματα εξωγήινων διαστημοπλοίων ή ακόμα και τους ίδιους τους εξωγήινους πιλότους τους.
Είναι πλέον καιρός η επιστήμη να πει την κουβέντα της σχετικά με το πρόβλημα, και την είπε. Το SETI (Έρευνα για Εξωγήινη Νοημοσύνη), ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, έκανε μια ανακοίνωση που δημιούργησε αίσθηση.

Τρία γιγαντιαία διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι πλάτους 240 χιλιομέτρων. Τα άλλα δύο είναι μικρότερα. Μέχρι στιγμής, τα αντικείμενα είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα.
Τα διαστημόπλοια εντοπίστηκαν από το ερευνητικό σύστημα HAARP. Αυτό το σύστημα, έχει βάση την Αλάσκα, και σχεδιάστηκε (αρχικά) για τη μελέτη του φαινομένου του βόρειου σέλας. Σύμφωνα με τους ερευνητές του SETI, τα αντικείμενα δεν είναι τίποτε άλλο από εξωγήινα διαστημόπλοια. Θα αρχίσουν να γίνονται ορατά στα οπτικά τηλεσκόπια καθώς θα φτάνουν στο ύψος τροχιάς του πλανήτη Άρη. Η Αμερικανική Κυβέρνηση σύμφωνα με τις αναφορές, είναι ενημερωμένη σχετικά με το επερχόμενο γεγονός. Τα διαστημόπλοια θα φτάσουν στην Γη το Δεκέμβριο του 2012.

Αυτή η ημερομηνία της υποτιθέμενης διαστημικής επαφής με εξωγήινο πολιτισμό φέρνει στο μυαλό σκέψεις σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας, που τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση;; Πιθανόν, μολονότι, οι ερευνητές του SETI παρερμηνεύουν τον ευσεβή πόθο με την πραγματικότητα: 50 χρόνια συνεχούς παρακολούθησης του διαστήματος δεν έφερε κάποια αποτελέσματα.

Μολαταύτα, η ανθρωπότητα μόλις τώρα άρχισε να εξερευνά το διάστημα. Είμαστε απλά καινούργιοι σε αυτό τον κολοσσιαίο και ανεξερεύνητο κόσμο. Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι πολιτισμοί στο διάστημα εκτός από τον δικό μας πολιτισμό.

Φήμες αναφέρουν ότι οι Αμερικάνοι χαρακτήρισαν απόρρητες πολλές πληροφορίες σχετικά με ευρήματα στη Σελήνη. Το 1988, ένας διαπρεπής Κινέζος αξιωματούχος, μέλος του διαστημικού προγράμματος της Κίνας, αποκάλυψε φωτογραφίες ανθρώπινων πατημασιών στην σεληνιακή επιφάνεια. Ο αξιωματούχος ανάφερε ότι έλαβε την πληροφορία από μια αξιόπιστη πηγή και κατηγόρησε τους Αμερικάνους ότι απέκρυψαν αυτή την πληροφορία. Οι φωτογραφίες έχουν ημερομηνία την 3η Αυγούστου 1969, - δυο βδομάδες αφότου ο Άρμστρονγκ και ο Ολντριν (Σημ. ιστ.: Ο Ολντριν είναι μασόνος), πάτησαν στην επιφάνεια της Σελήνης στις 20 Ιουλίου του 1969. Συνεπώς, τα υλικά από τη Σεληνιακή αποστολή μελετήθηκαν και έγιναν απόρρητα από την ΝΑΣΑ.

Στις 15 Μαρτίου 2009, Οι Νιου Γιορκ Ταϊμς παρήγαγαν μια ακόμα είδηση που προκάλεσε αίσθηση. Ο ίδιος Κινέζος επίσημος, Μάο Καν δήλωσε ότι πήρε στην κατοχή του πάνω από 1000 μυστικές φωτογραφίες της ΝΑΣΑ που παρίσταναν όχι μόνο ανθρώπινες πατημασιές, αλλά ακόμα και έναν ανθρώπινο σκελετό στην επιφάνεια της Σελήνης. Ορισμένα από τα οστά του σκελετού έλλειπαν, ανάφερε ο επίσημος. Το ανθρώπινο πτώμα πρέπει να έπεσε στη Σελήνη από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, ενώ οι εξωγήινοι κράτησαν κάποια δείγματα ιστού για έρευνα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από ένα σεληνιακό βολιστήρα (τεχνητό δορυφόρο της Σελήνης). Η απουσία του αέρα καθιστά δυνατόν να ληφθούν εκπληκτικές λεπτομέρειες της επιφάνειας από το ύψος της Σεληνιακής τροχιάς. Οι φωτογραφίες του πτώματος ήταν πολύ καθαρές.

Ο Δρ. Κεν Τζονστον, πρώην Διοικητής του Τμήματος Ελέγχου Δεδομένων και Φωτογραφίας στο Εργαστήριο της ΝΑΣΑ λήψεως Σεληνιακών δεδομένων, ανάφερε ότι οι Αμερικάνοι Αστροναύτες βρήκαν και φωτογράφισαν αρχαία ερείπια τεχνητής (τεχνολογικής) προελεύσεως πάνω στη Σελήνη. Υποτίθεται, ότι οι Αμερικάνοι αστροναύτες είδαν τεράστιους άγνωστους μηχανισμούς στη Σελήνη. (μηχανήματα). Τα δεδομένα έγιναν απόρρητα από την Αμερικανική κυβέρνηση.
Είναι όλα αυτά άκυρα ή είναι μια φανταστική αλήθεια;; Θα μάθουμε ποτέ;;


Σχολιασμός του Ιστολογίου και του Γιάννη Καραγεωργίου στο άρθρο της Πράβδα:

Σε ότι αφορά το άρθρο της Πράβδα το οποίο είναι ανακοίνωση του SETI για τα 3 σκάφη τα οποία έρχονται με εχθρικές διαθέσεις από τον Πλούτωνα, θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το άρθρο διότι καταρχήν με το που γίνεται η δήλωση ότι έρχονται από τον Πλούτωνα αφοπλίζει όσους είναι υποψιασμένοι ότι (στο ύψος της τροχιάς του Κρόνου) και πέραν του Κρόνου υπάρχουν μόνον Ανδρομέδια σκάφη, και τους προδιαθέτει για να δεχτούν αυτά τα 3 σκάφη ως Ανδρομέδια.

Αυτό το οποίο καθιστά το άρθρο εξαιρετικά ύποπτο είναι ότι τα σκάφη χαρακτηρίστηκαν ότι έχουν εχθρικές διαθέσεις. Τα σκάφη αυτά δεν εξέπεμψαν τίποτα και δεν φαίνεται τίποτε από το εξωτερικό τους το οποίο να δηλώνει φιλικές ή εχθρικές διαθέσεις. Το συμπέρασμα δηλαδή στο οποίο καταλήγει το ινστιτούτο SETI αφήνει και πάλι πλάγιο δρόμο να καταλάβει ο υποψιασμένος ότι εφόσον είναι εχθρικά τα σκάφη, άρα ανήκουν στους Ανδρομέδιους.

Εμείς σχολιάζουμε και λέμε ότι εφόσον είναι αδύνατον να καθορίσουν οι παρατηρητές του HAARP το αν είναι εχθρικά ή φιλικά τα σκάφη, αυτό σημαίνει ότι ψεύδονται με αυτό τον ισχυρισμό περί εχθρικών σκαφών, διότι δεν μπορούν να διακρίνουν απολύτως τίποτε, ούτε εχθρική προδιάθεση ούτε φιλική, και άρα θέλουν να προδιαθέσουν όσους είναι υποψιασμένοι ότι πέραν του Κρόνου υπάρχουν μόνον Ανδρομέδια σκάφη με σκοπό πολεμικής καταστροφής της Δρακονιανής επίγειας κυριαρχίας, ότι τάχα αυτά τα σκάφη είναι Ανδρομέδια.

Εξαιρετική οδός εξαπατήσεως.

Τελικά ενώ οι Ρώσοι έχουν δηλώσει επίσημα από την τότε Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών με τον Βάσιν και Σερμπάκωφ ότι η Σελήνη είναι Σκάφος, υβριδικό διαστημόπλοιο, πρώην φυσικό σώμα μετατραπεν σε υβριδικό φυσικοτεχνητό, το SETI κάνει μούγκα για αυτό το θέμα. Ομοίως το SETI κάνει μούγκα για το θέμα των σκαφών του Δρακονιανού στόλου όπου έχουν μαζευτεί 120 περίπου, στις τροχιές του πλανήτου Διός, και για τα άλλα 360 συν τα άλλα τα ασύλληπτα έως τα 960, των τροχιών του Κρόνου.

Όταν λοιπόν γύρω μας και πολύ πιο κοντά από τον Πλούτωνα, υπάρχουνε παρατηρήσιμα εκατοντάδες Σκάφη τεραστίων διαστάσεων και πολλαπλών διαστάσεων αραίωσης ύλης, κλάσεως μεγέθους κατά τι λιγότερο της Σελήνης, και ο παρατηρητής του SETI τα παρακάμπτει όλα αυτά και βλέπει μόνον τα 3 ερχόμενα από τον Πλούτωνα, αυτό αυτομάτως καθιστά το άρθρο του όχι μόνον ύποπτο αλλά και αρνητικό ως ψεύδος.

Σημειωτέον ότι τα 3 σκάφη αυτά δεν είναι ορατά, με κανέναν τρόπο, ούτε μπορεί κανείς να δει την επιφάνεια τους για να καθορίσει ενδεχόμενο οπλισμό ή οτιδήποτε άλλο, διότι τα βλέπουν μόνο μέσω ραντάρ, δηλαδή μόνον μέσω της αντανακλάσεως των ραντάρ της Αλάσκας, διότι το HAARP αποτελείτε από μια πεδιάδα γεμάτη ραντάρ (μικροκυμμάτων). Έρχεται πίσω λοιπόν αυτό το σήμα ως αντανάκλαση και τάχα «βλέπουν» τα σώματα. Εγώ ως Καραγεωργίου και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι στον πλανήτη, ουδείς από εμάς διαθέτει ανάλογο μηχάνημα όπως το HAARP, και άρα αυτοί μπορεί να λένε ότι θέλουν.

Εάν φτάσουν εδώ στην περιοχή του πλανήτη Άρεως και γίνουν ορατά από τα οπτικά τηλεσκόπια, κανείς πάλι δεν θα μπορεί να αποδείξει ότι αυτά ερχόταν έξω από την περιοχή του Κρόνου και ότι αυτά είναι Ανδρομέδια σκάφη, διότι θα αρχίσουμε να τα βλέπουμε από τον Άρη και μέσα. Ο Άρης είναι πολύ πριν από τον Δία, δηλαδή είναι μέσα στους 7(8) εσωτερικούς πλανήτες με τον όγδοο τον ανατιναγμένο Φαέθωνα που βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο του Γιαχβέχα, άρα λοιπόν δεν βγαίνει πάλι κανένα συμπέρασμα.

Πάντως το γεγονός ότι ανακοινώνονται σκάφη μικρών σχετικά μεγεθών στην περιοχή του Πλούτωνα και δεν ανακοινώνονται σκάφη τα οποία είναι πολύ κοντύτερα και ορατά με οπτικά τηλεσκόπια (π.χ. Μαουνα Κεα Χαβάης) όπως τα 360 ορατά συν τα άλλα αοράτων διαστάσεων του Ανδρομεδίου αστροστόλου στην περιοχή του Κρόνου και τα 120 ορατά του Δρακονιανού αστροστόλου στην περιοχή του Διός, αυτό είναι εξαιρετικά ύποπτο και καθιστά το εν λόγω άρθρο δόλιο και αναληθές.

9 comments:

Χαχανούλης said...

Καλησπέρα,

Το άρθρο θα το χαρακτήριζα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και προέρχεται από ένα γενικά έγκυρο site.
Η ερώτησή μου ή καλύτερα ο σχολιασμός μου είναι ο εξής.
Αν δεχτούμε ως αληθές το άρθρο τότε γιατί να δεχτούμε και ως εχθρικά τα σκάφη που θα προσεγγίσουν τον πλανήτη μας? Από που πηγάζει αυτή η πληροφορία?
Σε παρελθόντα καιρό έχει αναφερθεί στο ιστολόγιό σας ότι φιλικές δυνάμεις βρίσκονται σε τροχιά Κρόνου και αν δεν κάνω λάθος εχθρικές σε τροχιά Διός (αν και απο τα ονόματα των πλανητών θα περίμενα το αντίθετο).
Αυτά τα σκάφη λοιπόν τι ρόλο παίζουν?

Φιλικά

Periandros WPFD said...

Καλησπέρα ,

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η προσέγγισή σας κ.Καραγεωργίου και χαίρομαι που λόγω της έλλειψης του HAARP παραδέχεστε ότι είναι αντιδεοντολογικό να πείτε με σιγουριά την άποψη σας για την ύπαρξη των 3 σκαφών σε τροχιά Πλούτωνα. Συμφωνώ απόλυτα στους ισχυρισμούς σας και το μόνο που έχω να θέσω ως ερώτημα είναι το εξής " Μήπως , λέω μήπως αυτά τα 3 σκάφη ( λόγω έλλειψης ΗΑΑRP δεν ξέρουμε ούτε το μεγεθός τους ούτε τον ακριβή αριθμό τους , μπορεί να είναι και αυτά άλλα 120 ) έχουν σταλεί μυστικά από τον ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ για να αιφνιδιάσει τον Ανδρομέδιο αστροστόλο από πίσω , αυτό το κομμάτι του δηλαδή με τα 360 στην περιοχή του Κρόνου.Κομμάτι στρατηγικής δηλαδή αιφνιδιασμού ώστε να ενωθούν με τα υπόλοιπα 120 ορατά του Δρακονιανού αστροστόλου στην περιοχή του Διός....
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πότε θα σταματήσει επιτέλους η καραμέλα ότι η Σελήνη δεν είναι σκάφος ? Ακόμα και ο πιο νοήμων καταλαβαίνει μέσω άντλησης πληροφοριών ότι Σελήνη είναι υβριδικό διαστημόπλοιο. Είναι το μόνο πράγμα που καταντάει πλέον εκνευριστικό....

Φιλικά , Περίανδρος

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Εάν μελετήσεις τα διαγράμματα αστροστρατηγικής
http://perseysteam.blogspot.com/2006/08/blog-post_31.html
θα παρατηρήσεις ότι από τότε που εισήλθαν τα κύρια τμήματα του Ανδρομέδιου αστροστόλου στο ηλιακό σύστημα (960 πλανήτες πολέμου 6 διαστάσεων αραιώσεως ύλης), 1 μοίρα αυτού του τεράστιου στόλου έμεινε έξω από την σφαιρική νετρονιακή στερεοϋφή του ηλιακού συστήματος ώστε να περιπολεί εκεί και να ελέγχει τις εισόδους και τις εξόδους στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα. Επίσης έχουν σφραγίσει ηλεκτρομαγνητικά τις οπές εισόδου στο ηλιακό σύστημα από το βόρειο πόλο και έχουν επιβάλει ασφυχτικτή στρατιωτική καραντίνα στο ύψος της τροχιάς του Κρόνου (φάκα-κλουβί). Έτσι είναι αδύνατον να δραπετεύσει ο δρακονιανός αστροστόλος και είναι δυνατόν μόνο αυτός να οδηγηθεί - σπρωχθεί σε έξοδο από το ηλιακό μας σύστημα (μέσω του νότιου πόλου) εάν παραδωθούν άνευ όρων οι δρακονιανοί και δεχτούν να διαπράξουν πράξεις εξιλεώσεως, ως εξόριστοι σε κάποιο πολύ απόμακρο σημείο του γαλαξία - φυλακή. Επίσης γίνεται κατανοητό ότι εξαιτίας αυτής της Κυβερνητικής μοίρας εξωτερικής περιοπολίας και του σφραγίσματος της εισόδου είναι αδύνατον να εισέλθουν στο σύστημα άλλα σκάφη, φιλικά ή εχθρικά προς την λευκή φυλή.

sakisGREECE POWER said...

kala aytes tis malakies poios sas tis leei?

sakisGREECE POWER said...

TORA TO OTI EIMASTE STO 2/7/2011 K DEN EGINE TIPOTA LEEI KATI?

gogos said...

Οταν λεμε αορατων διαστασεων εννοουμε αορατα προφανως.
Αρα πως τα βλεπουμε με τα οπτικα τηλεσκοπια ;

Anonymous said...

ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΤΙΚΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ.

ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΣΚΑΦΗ ΝΕΤΡΙΝΙΚΗΣ ΥΛΗΣ (3ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩ) ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΟΡΑΤΑ" ΜΟΝΟΝ ΜΕ "ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ" ΝΕΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΦΩΤΩΣ ΝΕΤΡΙΝΩΝ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_15.html

ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ 2ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ (4ΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΟΦΘΑΛΜΟ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΦΑΣΜΑΤΙΚΑ ΗΜΙ-ΔΙΑΦΑΝΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ (Π.Χ. ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΗΜΙ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ)

Εφη Μηδιατη said...

εγω πιστευω οτι μπορει αυτα που διαβασα να ειναι αληθεια.και για τους μασσονους και τις πρακτικες τους και για τους κινεζους 'φιλους' μας και για ολα.επισης βλεπω οτι οι αγανακτισμενοι δεν ειναι δυνατον να πετυχουν τιποτα.δηλαδη λογικα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ετσι κι'αλλιως αφου ειμαστε δραματικα λιγοτεροι.παντως θα αντισταθουμε οσο μπορουμε και πρεπει βεβαια να αγορασουμε οπλα οπωσδηποτε.οπως το βλεπω το θεμα απο καιρο θα πεσουμε παλι σε 500 χρονια σκλαβιας η μερικοι απο μας αν μπορεσουμε να φυγουμε...αλλα ουτε αυτο ειναι ευκολο.αδιεξοδο εχουμε μπροστα μας.

ellhn said...

Φταίω εγώ για αυτά που συμβαίνουν γύρο μου?

Φταίω για την κατρακύλα της κοινωνίας

Και του παροξυσμού της αμορφωσιάς και της δήθεν

Παιδείας που απλόχερα μοιράζετε από δήθεν διανοούμενους

Που πιπιλίζουν τα μυαλά μεγάλων και μικρών με ότι ηλίθιο

Και μικρό παρουσιάζοντας το για κάτι σημαντικό?

Φταίω γιατί δέχομαι να μου πασάρει ο κάθε μαλάκας

Το λάθος για σωστό και το άδικο για δίκιο?

Φταίω που κάθομαι και παρακολουθώ μέσα από το χαζοκούτι

Την παπαρολογία ψευδό κουλτουριάρικων συζητήσεων?

Φταίω γιατί ανέχομαι να με κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα

Χωρείς να αντιδρώ γιατί υποκινούμενος από μια ψευδαίσθηση

Στα βάθη του μυαλού μου ζω και ελπίζω πως από αυτά που ακούω

Και σιωπώ κάτι θα αλλάξει μέσα στον απέραντο βόθρο που αποκαλούμαι ελευθερία

Η οποία έχει ξευτιλιστεί από αυτούς που έχουμε ορύσσει ως αντιπροσώπους μας

Και μας ξευτιλίζουν διακαώς και κάνοντας μας να αισθανόμαστε ντροπή

Ενώ δεν φταίμε…..

Αλήθεια

Φταίω?

Μήπως τελικά φταίω που έχω βάλει και εγώ το λιθαράκι μου μέσα στην λίμνη της

Αδράνειας?

Τελικά νομίζω πως φταίω..

Φταίω γιατί ενώ έπρεπε να φωνάξω σιώπησα

Φταίω γιατί ενώ έπρεπε να αντιδράσω

Εγώ βολεύτηκα στον καναπέ της απραξίας μου και

Ενώ το μαστίγιο της αδικίας έπεφτε πάνω μου εγώ δεν φώναξα

Αλλά σιώπησα , έσκυψα το κεφάλι και ενώ τα χαστούκια του δικαίου μου έλεγαν σήκο και

Αντέδρασε, εγώ καθόμουν σιωπηλός και μόνο άκουγα….. άκουγα και άκουγα απλά

Χωρείς αντίδραση στης μαλακίες που μου πάσαραν από μικρό και μου πασάρουν ακόμη

Το πότε θα ξυπνήσω και θα αντιδράσω είναι στο χαίρει μου

Όμως όπως εγώ έτσι και υπόλοιποι πρέπει να ξυπνήσουν και όλοι μαζί σαν μια γροθιά σαν ένας χείμαρρος να τους πάρουμε και να τους στείλουμε στο διάολο!

‘όμως τελικά πότε θα γίνει αυτό

τελικά ΦΤΑΙΩ?

ΝΑΙ!









Σκέψης αναλογισμού και απελπισίας

Καθόμουν στο σπίτι και έγραφα και τότε ένα κενό απλώθηκε και σκέπασε το μυαλό μου. Άφησα τον στυλό. Απέναντι μου αντίκρισα ένα κουτί με μπατονέτες. Το έπιασα και το έφερα κοντά μου. Άνοιξα το καπάκι και κοιτούσα πως ήταν αραδιασμένες και πακτωμένες τόσες πολλές μπατονέτες σε ένα κουτί. Αυτό που παρατήρησα όμως ήταν χαλάρωσε η απόσταση μεταξύ τους χάρη στην αποσυμπίεση του καπακιού. Τα βαμβακερά άκρα ζωήρεψαν σαν να έπαιρναν ζωή. Πήρα μια μία μπατονέτα από μέσα. Κάνοντας την κίνηση να ξανακλείσω το καπάκι αισθάνθηκα μια αμυδρή αντίσταση στην παλάμη μου και έτσι πίεσα ποιο δυνατά το καπάκι και το έκλισα. Ήταν σαν να ήθελαν να μείνουν ανοιχτές για να παίρνουν αέρα. Μα εγώ ο μεγάλος άνθρωπος με την ασύγκριτη δύναμη μου έδιωξα αυτό το όνειρο κλείνοντας το καπάκι. Πήρα την παντονέτα, καθάρισα το ένα μου αυτή με την μια άκρη και ύστερα το άλλο αυτή με την άλλη άκρη. Έτσι λοιπόν αφού τελείωσα σηκώθηκα και την πέταξα στον κάλαθο τον αχρήστων. Όταν κάθισα όμως και αντίκρισα ξανά το κουτί με της μπατονέτες και είδα την πίεση που δεχόντουσαν η μία πάνω στην άλλη τότε αναρωτήθηκα και η απάντηση που ήρθε μπροστά μου ήταν η πραγματικότητα. Είναι και ο κόσμος έτσι; Και ύστερα από πολλούς συλλογισμούς κατάλαβα πως έτσι ήταν τελικά.. αυτή ήταν η αλήθεια. Άνθρωποι ήμαστε, άνθρωποι στριμωγμένοι σε ένα τεράστιο κουτί που όποιος έχει την ικανότητα, το ανοίγει, παίρνει την ανθρώπινη πατονέτα του την χρησιμοποιεί με όποιον τρόπο θέλει και ύστερα την πετά στον κάλαθο τον αχρήστων.

Συμπέρασμα; Όποιος δεν έχει πλήρη γνώση τον όσων συμβαίνουν γύρο του κάθετε άπραγος, τρώει κουτόχορτο. Tότε είναι μια μπατονέτα και αυτός ανάμεσα στης άλλες που περιμένει την σειρά του για να αχρηστευθεί.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις