ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 7 December 2010

Επαλήθευση της Ο.Ε.Α. οτι η "Wikileaks" εξυπηρετεί την χαοτική έκρηξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου με προβοκάτσια εναντίον της Κίνας

Σε δοκιμασία οι σχέσεις Αυστραλίας-Κίνας

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της WikiLeaks ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Κέβιν Ραντ προειδοποίησε την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, να χρησιμοποιήσει "ακόμα και ένοπλη δράση" κατά της Κίνας, αν αποτύχουν όλες οι άλλες προσπάθειές συνετισμού της.

Το θέμα προβάλλεται πρωτοσέλιδα από τον αυστραλιανό τύπο, που θεωρεί τις διαρροές "εκρηκτικές", καθώς αναμένεται να θέσουν σε δοκιμασία τις σχέσεις Αυστραλίας-Κίνας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο κ. Ραντ, φέρεται να είπε στη Χίλαρι Κλίντον ότι η Κίνα είναι "παρανοϊκή", σε ότι έχει σχέση με την Ταϊβάν και το Θιβέτ και ότι Αυστραλοί κατάσκοποι παρακολουθούν από κοντά την στρατιωτική ανάπτυξη της Κίνας.

Ο ίδιος πρότεινε την ιδέα δημιουργίας Οικονομικής Ένωσης Ασίας-Ειρηνικού για να συγκρατηθεί η επιρροή της Κίνας στην περιοχή, ενώ φέρεται να είναι υπέρ τη άποψης να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενταχθεί η Κίνα στην διεθνή κοινότητα, "αλλά αν όλα αποτύχουν να γίνει χρήση ακόμα και στρατιωτικής βίας".

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα του αποδίδονται, αναφέρει ότι η Αυστραλία θα ήταν πρόθυμη να στείλει δυνάμεις της για να πολεμήσουν την τρομοκρατία και στο Πακιστάν, αν οι ΗΠΑ ερχόταν σε σχετική συμφωνία με το Ισλαμπαμπάντ.

ΑΠΟ: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/12/blog-post_1168.html


Ιδου μια ακόμη επαλήθευση,
Όταν φώναζε η ΟΕΑ ότι το συμπαιγνιακό Θιβέτ είναι πρόσχημα - αφορμή για να επιτεθεί η Δύση στην Κίνα κάποιοι εκφυλισμένοι νεοέλληνες σφύριζαν αδιάφορα ή συμφωνούσαν με τον Κινεζικό σχεδιασμό(!!!).
Επιπλέον να επισημάνουμε ότι το μογγολικό Θιβέτ είναι επίσης η γενέτειρα του Ναζισμού και της Θεοσοφίας εναντίον των λευκών και μαύρων εθνών της Δύσεως.
Ο σχεδιασμός της Κίνας όσον αφορά τον ενδιάμεσο συμμαχικό με τη Δύση άξονα Θ.Ι.Μ. (Θιβέτ - Ινδία - Μογγολία) ήταν να ζητήσει το συμπαιγνιακό Θιβέτ βοήθεια από το "ΝΑΤΟ" και στο όλο σκηνικό συμμετείχε και ο εβραιοσάξονας Αυστραλός πρωθυπουργός.
Ακόμα και ο φανερός ιδιοκτήτης της "Wikileaks" είναι Αυστραλός, ασφαλώς δεν μπορεί να είναι κάτι τέτοιο τυχαίο. Βέβαια και αυτός είναι μια ασήμαντη φιγούρα καθώς από πίσω κρύβονται άλλοι πολλοί και ισχυροί.
Φαίνεται ότι πάνω στον πανικό τους και εν όψει της εμφανιζόμενης ανατροπής των μακροχρόνιων γεωστρατηγικών σχεδιασμών και αξόνων τους, οι δρακονιανοί Κινέζοι και οι διαστημικοί επικυρίαρχοι τους, επιθυμούν πλέον να "κάψουν τελείως το μαγαζί" και να εκκινήσουν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο και κόστος.


Π/Σ «Ο.Ε.Α.» ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΤΗΣ «WIKILEAKS»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/wikileaks.html

Π/Σ «Ο.Ε.Α.» ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ «ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ» KAI «WIKILEAKS»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/kai-wikileaks.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις