ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 12 January 2011

Έκδηλος ο πανικός των ερπετών και των τηλεκατευθυνόμενων βλημάτων τους στη Γη ενόψει κρίσιμων ετών 2011-2012. Η Νέμεσις γι’ αυτούς πλησιάζει.

http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/01/british-academy-of-sciences-un-is.html

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/bluebeam-project.html

Μετά την μογγόλα Πρέσβειρα των Εξωγήινων στον κινεζοκρατούμενο ΟΗΕ και το άρθρο της Πραβδα ήρθε καπάκι και η ανακοίνωση της Βρετανικής (Αγγλοσαξονικής) Ακαδημίας Επιστημών.

Πίσω από αυτή την ακαδημία κρύβεται αυτοπροσώπως το εγκληματικό δαιμονιζόμενο «Σανχενδριν» των 72 της «Α.Ο.Α» και «Ο.Τ.Ο.» Λονδίνου, ήτοι αυτοί οι ιουδαίοι και οι σάξονες λόρδοι της άθλιας μορφής, όλοι τους "μαύροι μάγοι" - σεληνιακώς τηλεκατευθυνόμενα (LINK/LAP/MASER) ζόμπι συνειδητής τυφλής υπακοής στους Δρακονιανούς της Σελήνης. (Βλ. διάλογο Μπέγκετ με Τρεμπιτς στο «Ναζισμός Μυστική Εταιρεία).

Είναι εύλογο λοιπόν αυτοί οι δυνάστες και γενοκτόνοι της λευκής+μαύρης ανθρωπότητας να χαρακτηρίζουν αμφότεροι ως «Εχθρικούς» τους ερχόμενους απελευθερωτές Ανδρομεδείς καθώς είναι το ανάλογο όπως βλέπει ένας ιος-καρκίνος ως εχθρικό το αντιβιοτικό και το σώμα εκατομμυρίων λευκών αιμοσφαιρίων (ηρώων μαχητών Συμπαντικού Οργανισμού) που καταφθάνει για τον γαμήσει και τον συνθλίψει μέχρι τελικής εκμηδενίσεως (σε αδρανή δωδεκάεδρα), λόγω ότι απειλεί την επιβίωση όλου του οργανισμού.

Ετοιμαστείτε λοιπόν όλοι σας νεοψευδέλληνες προδότες, μογγόλοι και Κινέζοι διαχρονικοί γενοκτόνοι. Και όχι δεν θα πρόκειται για άλλα αστεία ολογράμματα και φάσματα «BLUE-BEAM» των θρασύδειλων ημι-κρυπτόμενων δρακονιανών και κρονίων(ψευδο-Πλειάδειων) της Σελήνης αλλά θα πρόκειται για πραγματικές προσγειώσεις σκαφών που αντιπροσωπεύουν την Νέμεσι και την Αδράστεια εναντίον των διαχρονικών γενοκτόνων Κινέζων και των συμμάχων τους μογγόλων και προδοτών λευκής και μαύρης φυλής που ειδικά αυτοί θα έχουν το αθλιότερο τέλος.

Εδώ αγαπητή Hellenic Revenge κάνεις λάθος. Διότι πέφτεις και εσύ στην παγίδα που πέφτουν όλοι οι χριστιανόπληκτοι ήτοι να θεωρούν ως Αντίχριστο «STELLAR»(ΑΣΤΡΙΚΟΣ) - 666 τους ερχόμενους Ανδρομεδείς Διαστημικούς Έλληνες πατέρες μας και απελευθερωτές μας.

Η Ο.Ε.Α. έδωσε στους Έλληνες πολλάκις το αληθές κριτήριο διαχωρισμού των STELLAR-666 Δρακονιανών Ορατών-Αοράτων Διαστημικών Δυνάμεων(Ο.Α.Δ.Δ. Σελήνης) με τους Αληθείς Ανδρομεδείς εβρισκόμενους σήμερα στην τροχιά πλανήτου Κρόνου.

Ο «STELLAR-666» υποδύεται ψευδώς τους Ανδρομεδείς Κρόνου και το Δωδεκάθεο Διός και ο σκοπός φανερής (ολογραφικής) εμφανίσεως του στη Γη είναι να σύρει, ήτοι να παρασύρει τους στρατούς της ΗΠΕΙ (δύσης) και ειδικώς την Ελλάδα με τους «Εψιλον-666-ψευδοΠαλαιολόγο-δραγάζη» σε παγκόσμιο προβοκατόρικο πόλεμο και ασθενή εισβολή εναντίον της ΡΙΚ (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) ή «Συμφώνου της Σαγκάης» και ειδικώς εναντίον της Κίνας ούτως ώστε αντεπιτιθέμενος σαρωτικά ο ΡΙΚ να γενοκτονήσει της δύση και κατόπιν η Κινα να κάνει το τελικό ξεκαθάρισμα εναντίον των μογγόλων Ρωσίας και Ισλαμ και να επικρατήσει παγκόσμια σε έναν κατεστραμένο πλανήτη από τον Δρακονιανό «Αρμαγεδδώνα».

Μη πέφτεις λοιπόν σε αυτή την παγίδα. Διότι και με την αποβίβαση των αληθών Ανδομεδίων πληρωμάτων – ΔΙΚΑΣΤΩΝ αυτοί έχουν σκοπό να στειρώσουν τους Δρακονιανούς Κινέζους και τις μογγολικές επιμειξίες τους μέσω "TEST-DNA". Οπότε θα έχουμε πραγματική αποβίβαση αληθών λευκών Ανδρομεδίων πληρωμάτων της ιδικής μας διάστασης (εκτός από τα αόρατα σκάφη ανωτέρων διαστάσεων που θα δώσουν τη δική τους μάχη εκεί). Κατόπιν μετά το θάνατο τους οι γενοκτονικές ψυχές τους θα μεταβούν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας πολύ μακριά από τα 13 ηλιακά συστήματα του Σείριου – Υπερίωνα – Κόκκυγα του Συμπαντικού Οργανισμού. Είναι προφανές από τα ανωτέρω ότι το «BLUE BEAM» (ολογράμματα) είναι ένα τέχνασμα που χρησιμοποιούν μόνον οι φύσει γαλαξιακοί απατεώνες γενοκτόνοι ηλιακών συστημάτων, ήτοι οι Ο.Α.Δ.Δ. Δρακονιανών/Κρονίων και όχι οι αληθείς Πανεπιστήμονες Ανδρομεδείς Κρόνου. Εξού και όλα τα οράματα/όνειρα εν ύπνω και εν εγρηγόρσει (=ολογραφικές προβολές TV στην υπόφυση) σε όλες τις δρακονιανά εμπνευσμένες θρησκείες και αιρέσεις. (και είδον Άγγελον κατ’οναρ, και είδον τον νεκρό Παϊσιο, κλπ κλπ.)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τα γιγαντιαία σφαιρικά «σκάφη» ΤΑΞΕΩΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΗΣ και ΑΣΤΡΟΥ (!!!) δίπλα στον Ήλιο είναι ολογράμματα «BLUE BEAM» των Δρακονιανών με σκοπό να αποπροσανατολίσουν από την αληθή παρουσία αληθών σκαφών σφαιρικών και κυλινδρικών πλανητών-πολέμου των Ανδρομεδίων στον Κρόνο τάξεως μεγέθους από 100 – 1000 χιλιόμετρα, τα οποία έχουν ήδη φωτογραφηθεί από τη ΝΑΣΑ με τα τηλεσκόπια Μαουνα Κεα Χαβάης, το διαστημικό τηλεσκόπιο ΧΑΜΠΛ, το διαστημόπλοιο Voyager, το διαστημόπλοιο Cassini, κλπ.

(βλ. και βιβλίο «Ringmakers of Saturn» του επιστήμονα της ΝΑΣΑ Norman R. Bergrun.)

ΣΧΕΤΙΚΑ:

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/2012.html

1 comment:

Διογένης said...

Νέμεσις:
http://www.youtube.com/watch?v=J-7LiqVQrr0

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις