ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 24 January 2011

Φραγκοκρατία-Τουρκοεβραιοκρατία-Κινεζοκρατία του Defencenet.TR εναντίον Ελλάδος και εναντίον της αλήθειας

Πανικόβλητο το προδοτικό ανθελληνικό defencenet.TR με ψευδείς ανυπόστατες αιτίες και ηλίθια προσχήματα μας απέκλεισε από το φόρουμ και κατέβασε όλα τα κείμενα για τον μόνο λόγο ότι στα κείμενα που ανεβάζαμε αποδεικνύονταν η στυγνή αλήθεια και μόνο. Πριν συνεχίσουμε και μπούμε στο ψαχνό να πούμε ότι οι ελεεινοί ιδιοκτήτες του φόρουμ αφήνουν εδώ και καιρό δολίως και προδοτικώς και υπούλως μια ενότητα στην οποία πάνε να γελοιοποιήσουν την Ο.Ε.Α. και την οποία ενότητα την διαφήμιζαν και προωθούσαν (Ω! Κουτοπόνηροι και σιχαμεροί) στις δικές μας αναρτήσεις για να προκαλέσουν σύγχυση στους αγνούς πατριώτες αναγνώστες.
Πήγαν να μας κολλήσουν την ταμπέλα των «ρατσιστών» και τους απαντήσαμε! Μπήκαν άλλοι μέσα και μας στόλισαν με διάφορα επίθετα και όταν αμυνθήκαμε μας είπαν ότι συκοφαντούμε! Ένας μάλιστα μας αποκάλεσε ακόμη και ανθέλληνες ενώ ο ίδιος με την υπογραφή του δηλώνει ότι είναι λάτρης της νίκης του εβραίου Δαυίδ εναντίον του Έλληνα Γολιάθ! Τραγέλαφος και τυπική νεοελληνική εβραιοχριστιανική Σχιζοφρένεια!
Επειδή οι αλήτες έχουν σβήσει πλέον τα πάντα, δείτε κάτω την αποθηκευμένη ανάρτηση και βγάλτε συμπεράσματα.

http://www.easy-share.com/1913661322/prodotiko defencenet.pdf

Επίσης όταν κάναμε ξεχωριστή ανάρτηση για τα πετρέλαια που έβγαλε ο άριστος και διωκόμενος Έλληνας δημιουργός Σωτήρης Σοφιανοπουλος στο Κερί Ζακύνθου, αυτοί δολίως την ξήλωσαν και την έβαλαν κάπου χαμένη στα ψιλά σε άλλο ήδη ανοιχτό θέμα: http://www.defencenet.gr/forum/index.php?topic=395.0 με τον προδοτικό σκοπό να την «θάψουν» (σήμερα την έχουν μάλιστα εξαφανίσει τελείως διότι το ελληνοεβραικο κατεστημένο είναι ελληνοεβραικό κατεστημένο και εντελώς ανθελληνικό, έτσι πουλημένοι προδότες του defencenet.tr;;). Πόσο σας πανικοβάλει επιτέλους ρε προδοτικά μουνόπανα η αλήθεια;; Σε τι βαθμό και με ποιο αντάλλαγμα ρε γαμημένα προδοτικά καθάρματα υπηρετείτε τα ανθελληνικά συμφέροντα; Πως αιτιολογήσατε να ξηλώσετε την ανάρτηση και να την βάλετε στην ενότητα: «πετρελαϊκά κοιτάσματα στο Αιγαίο» αφού τα πετρέλαια στο Κερί Ζακύνθου είναι στο Ιόνιο; Άρα είστε συνειδητοί προδότες και άρα η ανάρτηση έπρεπε να εξαφανιστεί με κάθε δυνατό τρόπο και την θάψατε εντέχνως ώστε να μην την δουν οι Έλληνες αναγνώστες και να συνεχίσουν να τρώνε αμάσητα τα προβοκατόρικα - τροφοδοτούμενα από τους νεοναζιστές του ΛΑ.Ο.Σ. - παραμύθια του Χαρδαβέλα για εξόρυξη των πετρελαίων στο Αιγαίο ώστε να προκληθεί το casus belli με τους Τούρκους και να γενοκτονήσουν εντελώς τους Έλληνες τώρα που είμαστε εντελώς αποδυναμωμένοι πολιτικά και οικονομικά και στρατιωτικά.
Ιδου αποδεδειγμένα πλέον ποιοι είναι οι δημοκράτες – οχλοδημοκρατες = γεννημένοι εφιάλτες προδότες.

Εσείς δεν ήσασταν αλήτες του Defencenet.TR που αναρτήσατε το προδοτικό άρθρο ότι η Ελλάδα δεν θα δεχτεί επίθεση από τον άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» όπως λέει η Ο.Ε.Α. αλλά θα δεχτεί επίθεση μόνο από τα σύνορα της Θράκης;; Πως εσύ Γεώργιε Φραγκούλη εκδότη του «DEFENCENET MEDIA» ανέλαβες την ευθύνη και υποστήριξες ότι το σχέδιο του «ΓΕΣ» (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_28.html) είναι τάχα αληθές και εξασφαλίζει την άμυνα της Ελλάδος και ότι δεν θα δεχτούμε ποτέ επίθεση από τα ελληνοαλβανικά, ελληνοσκοπιανά και ελληνοβουλγαρικά σύνορα;; Τη στιγμή μάλιστα που το ξέρεις πολύ καλά αρχιπροδότη, ότι η Τουρκία έχει εδώ και καιρό συνάψει διμερή αμυντικοεπιθετικά σύμφωνα και διατηρεί ένοπλες δυνάμεις της εκεί και εκπαιδεύει και εξοπλίζει τον στρατό των ως άνω ανθελληνικών χωρών εναντίον Ελλάδος!. Εδώ φαίνετε ξεκάθαρα πλέον ότι Φραγκούλης ο ένας, Φραγκούλης ο άλλος, και Φραγκούλη και η κόρη, όλοι μαζί συνέταιροι της …Φραγκοκρατίας για να αποπροσανατολίζουν και να προδίδουν και να υβρίζουν τον ελληνικό λαό και τον ελληνισμό. Και άμα μπουν από τις κερκόπορτες που αφήνετε διάπλατα ανοιχτές από τα ελληνοαλβανικά, ελληνοσκοπιανα και ελληνοβουλγαρικά σύνορα, εσείς τότε που θα πάτε αλήτες;;; Θα πάρετε τα ελικόπτερα και θα φύγετε ενώ οι έλληνες θα σφάζονται στα μετόπισθεν ρε γαμημένοι;;;
Σας έχουμε δυσάρεστα νέα αλήτες: δεν θα προλάβετε, διότι θα σας σφάξουν πρώτοι οι πατριώτες στους οποίους έχουμε κοινοποιήσει τις προδοσίες σας.

Μάλιστα μετά από τα κείμενα της Ο.Ε.Α. το ΥΠΕΘΑ δήλωσε ότι ο Φραγκούλης δεν έδωσε τάχα τα απόρρητα αβαθή περάσματα – χάρτες του ποταμού Έβρου στους τούρκους αλλά αυτά που έδωσε τα πήρε από την Google (!!!). Για πόσο ηλίθιους περνάτε τους Έλληνες ρε καθάρματα; Λες και οι Τούρκοι δεν μπορούσαν να τα πάρουν από μόνοι τους από την Google. Άρα άλλα έδωσαν και όχι μέσω της Google. Αλλά ακόμα και έτσι να είναι, γιατί να τα δώσουν;

ΠΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!;; ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ;;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Aρα όλοι εσείς της… «στρατηγικής» και του defencenet εννοείτε ότι δεν εργάζεστε για την ελληνική εθνική ασφάλεια και για την ελληνική αλήθεια την οποία έχετε γραμμένη στους προδοτικούς όρχεις σας, αλλά εργάζεστε στην ουσία για την Τουρκική εθνική ασφάλεια και για τα Τουρκικά και Κινεζικά επεκτατικά συμφέροντα του Παντουρανισμού και της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!

Το μόνο που σας μένει πλέον είναι να αγοράσετε και ένα φέσι ή κιπά που θα προμηθευτείτε από το κοντινότερο τζαμί ή ραββινεία της ενορίας σας... φτου σας! σκατοαλήτες!

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΣΦΟΔΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΙΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ "DEFENCENET.TR"(CHINA-TURKEY-BARUCH'S ISRAEL O.E.)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/defencenettrturkey-israel-oe.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις