ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 6 May 2011

ΞΕΧΝΑΝΕ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ!



Αρχίζουν έρευνες για πετρέλαιο στη Δυτική Ελλάδα-Ενδιαφέρον από Νορβηγία και Ισραήλ

Προδότη Βελοπουλε, κατοχικέ, άβουλε βουλευτή του προδοτικού και προβοκατόρικου κόμματος – μπουρδέλου ΛΑ.Ο.Σ.(της ...Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας), γιατί δεν έβγαλες άχνα για την παραπάνω είδηση ενώ μόλις προσφάτως κομπορρημονούσες για τα "πετρέλαια στο Αιγαίο"; Δεν γνώριζες ρε γαμημένε ότι στο Κερί Ζακύνθου το πετρέλαιο αναβλύζει από μόνο του και δεν χρειάζεται να έρθει κανένας ξένος κερατάς να κάνει έρευνες; Εσύ ο ίδιος δεν είχες πάρει συνέντευξη τον Σοφιανοπουλο ρε τσόγλανε; Δηλαδή ο αγνός Έλληνας Σωτήρης Σοφιανοπουλος, ρε πουστομπινέ και λοιπά πουστόσκυλα της βουλής, δεν είναι άξιος ούτε καν για να αναφέρεται από τα χείλη σας και πάτε τάχα μου, να φέρετε ξένους για έρευνα; Και ποιούς ξένους όλως τυχαίως! Τους Νορβηγούς, τους ίδιους νορβηγούς που έκαναν έρευνα σε ελληνικά θαλάσσια ύδατα για λογαριασμό της ...Τουρκίας. Τυχαία πάντα!

Αφού το πετρέλαιο, ο Σοφιανοπουλος το έβγαζε από την ίδια πηγή που αντλούσαν οι γερμανοί στον Β’ ΠΠ και μετά ήρθαν οι «σύμμαχοι» Άγγλοι και τις κλεισανε, και εσείς ακόμα είστε τάχα … στο ψάξιμο και στην έρευνα! Και μάλιστα στην ανάθεση των ερευνών στην κωλονορβηγική εταιρία που έψαχνε για τους τούρκους. Πληρώνει ο Ελληνικός λαός τους ίδιους που πληρώσανε οι Τούρκοι ώστε ό,τι βρούνε για την ...ελληνική(βλέπε τουρκική) κυβέρνηση, να το παραδώσουνε άμεσα στους καλούς σας φίλους, τους σχιζοφρενείς δολοφόνους τούρκους!

Καθάρματα, θα σας καθαρίσουμε όλους(αφού διανοητικώς και στρατηγικώς σας "αφανίσαμε) και καλούμε τους Έλληνες όπου σας βρουν, να σας σκοτώσουν, διότι εξαπατάτε τους Έλληνες με κάθε τρόπο προδίδοντας τους. (Έλληνες! Σκοτώστε τα προδοτικά καθάρματα τώρα διότι ακόμα μια φορά σας καρφώνουν το μαχαίρι στην πλάτη. Θα πληρώσουν αδρά τους Νορβηγούς, δηλαδή στην ουσία εσείς οι κοιμισμένοι νεοέλληνες θα πληρώσετε, και μετά δεν θα γίνει απολύτως τίποτα ούτε πετρέλαια θα βγουν ούτε τίποτα -αλλά και αν βγούν κάποτε άλλοι θα τα τρώνε και θα χέζουν και στις θάλασσες σας- και όλα τα κάνουν για να σας κοιμίζουν ότι τάχα κάτι κάνουν και εργάζονται πάνω στο θέμα των πετρελαίων και για να σας αδειάσουν οικονομικά πριν την γενοκτονία σας.)

Εσείς οι αστυνομικοί δεν έχετε να βάλετε ούτε βενζίνη στα περιπολικά σας και κάθεστε και κλαψουρίζετε ακόμα για αυτά που σας κάνουν και τσακώνεστε συνδικαλιστικώς και άλλες τέτοιες μαλακίες; Καθίστε και άλλο στα αυγά σας και θα δείτε και χειρότερα να έρχονται. Δεν θα έχετε ούτε σφαίρες να υπερασπιστείτε τις οικογένειες σας από τους ενόπλους αλβανούς του «UCC» και του «UCK», αλλά μετά θα είναι αργά όταν θυμηθείτε τις ιαχές πολέμου της Ο.Ε.Α γιατί τότε θα έχετε και την οργή όλων απέναντι σας, που προστατεύατε τους ανωτέρω προδότες της Ελλάδας.

Και ενώ ο αρχηγός του απατεώνα άβουλου Βελόπουλου, ο Φύρερ άνευ μουστακίου, βγαίνει σαν την ...παρθένα, σοβαρός και μετρημένος και σας φλομώνει μαλακίες(τον οποίο από τους υπόλοιπους πολιτικούς, μόνον ο Λεβέντης τολμάει να ξεσκίζει για τις γελοιότητες που διαπράττει), ο Σοφιανόπουλος είχε ήδη εξορύξει πετρέλαιο (ενώ γνωρίζει άριστα, τα πάντα για τα πετρέλαια της Ελλάδος), αλλά τα προδοτοσκυλα όπως ο Βελοπουλος και παλιότερα ο πουστόγερος Καρά-αμάν-αλί και ο χοντροπουστοεβραίος Έβερτ, τον είχαν κλείσει φυλακή τότε, τον πατριώτη Σοφιανοπουλο, για ακριβώς αυτόν τον λόγο: Επειδή είχε κάνει εξόρυξη πετρελαίου στο Κερί Ζακύνθου για το καλό της πατρίδος και όχι για το καλό της τσέπης του ή της δικιάς σας πατρίδος, ανθέλληνες προδότες!

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις