ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 13 July 2011

Silent Sound Spread Spectrum (SSSS)


Είχαμε γράψει προ ολίγων εβδομάδων περί των κινδύνων που ελλοχεύουν από το νέο ψηφιακό σήμα από το οποίο εκπέμπουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί πλέον και στη χώρά μας. Το 2012 σκοπεύουν να καταργήσουν τελείως το αναλογικό σήμα(απελευθερώνοντας τις αναλογικές συχνότητες ποιός ξέρει για ποιό λόγο), ώστε όλοι να υποκύψουν στα θέλγητρα της "νέας ψηφιακής εποχής", ακόμα και όσοι ακόμα έχουμε πολύ καλό αναλογικό σήμα.

Πάλι βέβαια, όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε, παρουσιάζουν αυτή τη νέα τεχνολογία(όχι και τόσο νέα βέβαια όσον αφορά το στρατιωτικοβιομηχανικό σκέλος της) ως κάτι το οποίο θα είναι προς ώφελος μας. Και το παρουσιάζουν τόσο μα τόσο γοητευτικό: "Κοιτάχτε να δείτε, επειδή πολλά χωριά στην επαρχεία δεν έχουν καλό αναλογικό σήμα και οι κάτοικοι εκεί δεν μπορούν να ενημερώνονται ή να απασχολούνται(π.χ. με τουρανικά σήριαλ στα κατεχόμενα...), για αυτό και εμείς ως καλοί λειτουργοί του κράτους προνοίας που σας αγαπάει και σας σκέφτεται, επενδύσαμε στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα(όχι και τόσο νέα ακόμα και για το κράτος μπανανία επί της Ελλάδος, ήδη από το 2001 τα σκάνδαλα οργιάζουν με τα εκατομύρια ευρώ τα οποία "παντελονιάστηκαν" για την ...ψηφιακή πλατφόρμα της κρατικής τηλεόρασης) ώστε να προσφέρουμε σε κάθε απομακρυσμένο χωριουδάκι της Ελλάδος τη δυνατότητα να έχει την καλή και ωραία και επιμορφωτική και ψυχαγωγική τηλεόραση στο καφενείο του χωριού. Για το καλό σας το κάναμε..."

Προκύπτουν όμως κάποια μικρά και ενοχλητικά θεματάκια(τα γνωστά "βαρετά" και "ενοχλητικά" συνωμοσιολογικά θεματάκια τα οποία κουράζουν πλέον πολλές και πολλούς και "άσε μας ρε φίλε πλέον με αυτές τις μαλακίες, άσε μας καλοκαιριάτικα να κάνουμε τα μπανάκια μας και να πιούμε το φραπέ μας, ώχου ρε αδερφάκι, τσουρέκια μας τα 'κανες...").

Το ένα είναι τί στον κόρακα θα απογίνουν οι αναλογικές συχνότητες τις οποίες το καλό κράτος μοσχοπούλησε σε διάφορους ιδιώτες απατεώνες ψεύτες και προδότες παρανομώντας βέβαια διότι οι αναλογικές συχνότητες ανήκουν συνταγματικά και αποκλειστικά στον λαό της Ελλάδος και δεν νομιμοποιείται καμία κρατική ή μη τηλεόραση να τις πουλάει κατά το δοκούν σε κάθε έμμισθο απατεώνα γκάνγκστερ των ΜΜΕ. Θα μας τις επιστρέψουν; Σιγά μην φας, το βράδυ έχω γλαρόσουπα... Θα τις ξαναπουλήσουν; Σε ποιόν αφού οι μεγαλοκαρχαρίες ορμήξανε στην ψηφιακή πλατφόρμα, εκεί είναι το παιχνίδι τώρα. Ή θα τις χρησιμοποιήσουν για κάτι άλλο, για το καλό μας βεβαίως, βεβαίως; Μπίνγκο! Ό,τι και να είναι, δεν θα είναι για το καλό μας βεβαίως βεβαίως.

Το άλλο θεματάκι και το πιο σημαντικό είναι οι δυνατότητες που ξανοίγονται πλέον στους καλούς μας βαρόνους των ΜΜΕ, στους καλούς μας "ανθρώπους πίσω από τις κουρτίνες", στην καλή μας κυβέρνηση, στα καλά μας ανώτατα κλιμάκια ΚΥΠ, στρατού και επιστημονικών ιερατείων και σε όλους αυτούς τους καλούς κυρίους που προσπαθούν για το καλό μας. Διότι με την ψηφιακή πλατφόρμα όλοι αυτοί οι καλοί κύριοι και οι καλές κυρίες και οι καλοί του τρίτου φύλου ως επί το πλείστον, αποκτούνε τη δυνατότητα να παίξουν με το δύσμοιρο το κεφαλάκι μας ακόμα πιο έντονα και ακόμα πιο υπόγεια. Βλέπετε η ψηφιακή πλατφόρμα είναι μούρλια για να παίξεις με τη χειραγώγηση του νού μέσω χρωμάτων(διότι τα χρώματα δεν αλλοιώνονται όσο στο αναλογικό σήμα, π.χ. κόκκινο), οπότε θα βλέπει ο παππούς το σήριαλ με τα έντονα χρώματα, θα χαζεύει, θα τρέχει και σαλάκι στο χείλος και στο υποσυνείδητο θα γράφονται ένα κάρο μαλακίες όπως "Είσαι δεξιός, είσαι αριστερός, το ΠΑΣΟΚ σώζει, ο χριστός σώζει, υπάκουσε, αγόρασε, κατανάλωσε, αγάπα την Κίνα, τα μέτρα είναι για το καλό σου, οι Τουράν είναι φίλοι σου, κάτσε στ'αυγά σου, η αστυνομία θέλει το καλό σου..." και άλλα τέτοια ωραία και χριστιανικά αλλά έχουμε και το άλλο ωραίο "αξεσουάρ" που έρχεται μαζί με την ψηφιακή τηλεόραση και το οποίο αποτελεί και τον τίτλο του παρόντος, το Silent Sound Spread Spectrum(SSSS).

Δηλαδή η υποσυνείδητη χειραγώγηση του νου μέσω υπερυψηλών συχνοτήτων(UHF Ultra High Frequencies). SSSS το ονομάζει το καλό Υπουργείο Αμύνης των Η.Π.Α. ή αλλιώς S-Quad ή απλά Squad. Στον ιδιωτικό εμπορικό τομέα το πλασάρουν ως Σύστημα Σιωπηλής Υποσυνείδητης Παρουσίασης(Silent Subliminal Presentation System). Η τεχνολογία ήδη διατίθεται προς πώληση σε ιδιώτες και ήδη έχει "αμπαλαριστεί" από ορισμένους όπως το προϊόν Brain Speak(sic) http://brainspeak.com/. Το πολύ χρήσιμο αυτό προϊόν έχει το εξής αβαντάζ: "Γράφει" απευθείας ηχητικά μηνύματα στο υποσυνείδητο του θύματος μέσω υπερυψηλών συχνοτήτων - UHF waves.

Αυτή η "νέα" τεχνολογία τελειοποιείται εδώ και καμιά 20αριά χρόνια από το στρατιωτικό σύμπλεγμα των Η.Π.Α. μέσω του Υπουργείου "Αμύνης" (διάβαζε: Επίθεσης κατά των πολιτών των Η.Π.Α.) και βέβαια έχει δοκιμαστεί σε "ινδικά χοιρίδια" ως στρατιωτική εφαρμογή κυρίως ενάντια ανυποψίαστων δύσμοιρων ιρακινών στρατιωτών οι οποίοι υπηρετούσαν στο στρατό του Σαντάμ κατά τον Πόλεμο του Κόλπου το 1991. Προφανώς τα αποτελέσματα θα τους ενθουσίασαν για αυτό και "φαγώθηκαν" παγκοσμίως να μας προωθήσουν την ψηφιακή πλατφόρμα σώνει και καλά λες και αυτό είναι το δισεπίλυτο πρόβλημα των κατοίκων του πλανήτη, ότι δεν πιάνει καλά ΑΝΤ1 να δούνε το τουρανοσήριαλ και χάνουν τις συνέχειες... αλί αλί και τρισαλί τσοκ γκιουζέλ!

Βέβαια η εφαρμογή του δεν περιορίζεται στην ψηφιακή τηλεόραση μόνον αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα "θεάρεστα" έργα των καλών μας προαγωγών, όπως το HAARP και οι Πύργοι GWEN με δυνατότητα "κουβέρτας" μιας ολόκληρης χώρας ή ηπείρου π.χ. (να καλύψουν δηλαδή όλη την επικράτεια μιας χώρας με τη μία...). Μάλιστα "ακραίοι" σεναριολόγοι(όπως εμείς) υποστηρίζουν ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να ρίξει "κουβέρτα" όχι μόνο στις Η.Π.Α. αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη με τη μία και άνευ προειδοποιήσεως! μέσω των νέων εγκαταστάσεων HAARP σε πολλά σημεία του πλανήτη και μέσω του δικτύου GWEN των Η.Π.(οσονούπω Κίνας).

Το πλεονέκτημα όμως του SSSS είναι ότι περνάει εντελώς απαρατήρητο στο θύμα διότι παραδίδει τα υποσυνείδητα μηνύματα του απευθείας στον εγκέφαλο μέσω της αισθήσεως της ακοής χρησιμοποιώντας συχνότητες οι οποίες είναι αδύνατον να συλληφθούν ως ήχος από το ανθρώπινο ακουστικό σύστημα. Είναι τόσο καλό που είναι σχεδόν μη αντιμετωπίσιμο!!! Μπράβο στα παιδιά, συνεχώς προοδεύουν! Τί πυρηνικά και μαλακίες... Τα σήματα UHF μπορούν να μεταδοθούν σε πολύ μεγάλες αποστάσεις από απομακρυσμένες, "ανύπαρκτες" στους χάρτες, τοποθεσίες και να διαπεράσουν τοίχους και θωρακίσεις σαν να μην υπάρχουν. Τί άμυνα να προβάλεις στα UHF(100Hz) όταν αυτά είναι τα μέσα μετάδοσης τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος από τη γένεσή τους; Το SSSS χρησιμοποιεί τα UHF ως φορέα κυμάτων.

Και έχει και άλλο ακόμα... Εάν συνδυαστεί με την επεξεργαστική ισχύ των εν ισχύ υπερ υπολογιστών(που δεν υπάρχουν ακόμα για τον απλό πολίτη αλλά τα χρησιμοποιούν εις βάρος του ήδη), τα ξεχωριστά για κάθε άνθρωπο ηλεκτροεγκεφαλoγραφικά μοτίβα(EEG patterns) μπορούν να καταγραφούν, να αλλοιωθούν και να αποθηκευθούν για επανεκπομπή μέσω UHF. Σύμφωνα με την Judy Wall, αυτά τα ενισχυμένα μέσω υπολογιστή EEGs μπορούν να αναγνωρίσουν και να απομονώσουν τους χαμηλής συχνότητας συναισθηματικούς πυρήνες- υπογραφές του εγκεφάλου, να τους συνθέσουν εκ νέου, να τους αποθηκεύσουν σε άλλο τερματικό, δηλαδή αυτοί που χειρίζονται τέτοια καλούδια μπορούν να μελετήσουν τα μοτίβα που ακολουθεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος όταν το υποκείμενο νιώθει συγκεκριμένα αισθήματα και να τα επανασυνθέσουν. Έπειτα αυτές οι τροποποιημένες στοιβάδες συναισθηματικών υπογραφών μπορούν να μεταδοθούν μέσω UHF(ράδιο & τηλεόραση) απευθείας στον εγκέφαλο και σιωπηρά να ενεργοποιήσουν το ίδιο βασικό συναίσθημα σε άλλο ανθρώπινο ον. Φανταστείτε ότι μπορούν δηλαδή να αντιγράψουν το αρρωστημένο αίσθημα ενός φρενοβλαβούς, το απύθμενο μίσος και την ανωμαλία του και να την εκπέμψουν σε έναν άλλο άνθρωπο απολύτως λογικό, προκαλώντας του τα ίδια συναισθήματα. Οι επιπλοκές αυτής της διαπίστωσης είναι ολίγον τί συνταρακτικές.

Silent Sound Spread Spectrum (SSSS) & the All-Digital TV Broadcast Signal: Connection?
http://wemustknow.net/2011/01/silent-sound-spread-spectrum-ssss-the-all-digital-tv-broadcast-signal-connection/

Και το θέμα είναι ότι η "ψηφιακή εποχή" δεν περιορίζεται μόνο στα μόνιτορ της τηλεόρασης ή στα ραδιόφωνα. Η ψηφιακή τηλεόραση δεν προορίζεται μονάχα για τις τηλεοπτικές συσκευές. Όχι... Θα διεισδύσει παντού σε κάθε ψηφιακή συσκευή όπως smartphones, notebooks, netbooks, desktops, οπουδήποτε, παντού μαζί σας(διότι και εσείς να μην έχετε, ο διπλανός σας μπούφος στο μετρό θα το έχει στο γαμημένο iPhone του). Για αυτό ίσως στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να πούμε "αντίο" και στον Η/Υ και στο κινητό τηλέφωνο πέραν των τηλεοράσεων και των ραδιοφώνων για αυτό και είναι απαραίτητο να υπάρχουν όλα τα σημαντικά κείμενα και γνώσεις σε σκληρό αντίτυπο(hard copy) διότι τίποτα ψηφιακό δεν θα είναι ασφαλές.

Δείτε και το διαφημιστικό για την υπηρεσία HULU(τηλεόραση παντού!).

Hulu's Superbowl Commercial


Είναι εξωφρενικό! Είναι τόσο υπερόπτες και βέβαια τα πλήθη τόσο κοιμισμένα που στις διαφημίσεις τους μας τα λένε χύμα! "Και το καλό είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα... Τί θα κάνετε; Θα κλείσετε και την τηλεόραση και τον υπολογιστή σας...;"

Και βγαίνουν και τα ερπετοειδή πλοκάμια στο φινάλε.... Τέτοιο θράσσος!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Secret Weapons Now Beaming Into Your Skull
http://beforeitsnews.com/story/805/875/Secret_Weapons_Now_Beaming_Into_Your_Skull.html

Digital TV, H.A.A.R.P., GWEN Towers, Silent Sound & Mind Control Technologies
http://dl.dropbox.com/u/3980046/Digital-TV_-HAARP_-GWEN_-Silent-Sound-_-M.pdf

Digital TV, HAARP, GWEN, Silent Sound & Mind Control Technologies Part 1
http://youtu.be/Z-JC6fMjEfw

Timeline: Electromagnetic Weapons - by Judy Wall, Editor, Resonance Newsletter
http://letsrollforums.com/timeline-electromagnetic-weapons-judy-t20124.html?s=f1a4f582b2629691fd54e280b862ace1&

English Gematria: Red Colour Mind Control
http://youtu.be/rySjRk0ZEgA

Search results for colour mind control
http://www.youtube.com/results?search_query=colour+mind+control&aq=f

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΟ ΠΕΡΙ PROJECTS MKULTRA & MONARCH
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/projects-mkultra-monarch.html

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_2608.html

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (Άρθρο συνδρομητικού ιστολογίου)
http://ellhnvschaos.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

12 comments:

ΙΩΝ said...

Όταν λέμε υπερυψηλές συχνότητες εννοούμε από 300MHz και πάνω έτσι; αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι οτι πχ, για 300MHz, θα έχουμε μήκος κύματος λ=0,000001143m. πράγμα το οποίο σημαίνει ότι το κύμα υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορεί να διαπεράσει τοίχους κτλ. εν αντιθέσει με χαμηλότες συχνότητες όπως 7Hz όπου το λ=49m. όπου και διαπερνάει σχεδόν τα πάντα. Εκτός αν κάνουν συνδιασμό υπερυψηλών μαζί με υπόηχων...

Anonymous said...

TALE QUALE ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ REPTILIAN ΨΕΥΔΟ-ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ Ο ΨΕΥΔΟ-ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΛΕΒΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΑΛΙ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΙ ΑΔΕΛΦΙΑ! ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΜΕ ΜΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΜΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ said...

Ποπο........το βιντεακι ειναι πολυ ΣΑΠΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

psari said...

ισχυει
το εχω ψαξει αρκετα
ισχυουν οτι λες

ειδικα αν μας τσιπαρουν
θα μπωρουν ανα πασα στιγμη να παιρνουν τον ελεγχο του εγκεφαλου μας

ο τσιπαρισμενος ειναι ελεγχόμενο ζομπι

King Minos said...

ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΚΘΟΥΛΟΥ;
ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ;
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100630092805/anegkyklopaideia/images/c/c7/KTULU.JPG

OD said...

Δεν είναι φίλε χταποδόμορφα τα πλοκάμια. Ίσως το έγραψα λάθος. Σαν ουρά ερπετού είναι και μάλιστα φολιδωτή πράσινη.

Για Κθούλου μην ανησυχείς, υπάρχουν και για αυτον πολλά υποσυνείδητα μηνύματα σε διαφημίσεις, σειρές και κινηματογράφο.

Φίλε μου Ίωνα, στο άρθρο από όπου πήρα την είδηση αναφέρει για UHF Ultra High Frequencies στα 100Hz, όχι πάνω από 300 που αναφέρεις. Εξού και διαπερνάει τοιχώματα.

Γιατί νομίζετε τους έπιασε πρεμούρα σώνει και καλά και γιατί είναι οδηγία της Ε.Ε. να αντικατασταθούν τα αναλογικά σήματα με ψηφιακά; Τί τους πείραζε το αναλογικό; Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Όλα αυτά δεν έγιναν τώρα, σχεδιάζονται δεκαετίες ολόκληρες. Ολοκληρωτικός έλεγχος του ανθρώπου, υποβιβασμός από ανεξάρτητη οντότητα σε εξημερωμένο οικόσιτο υποταγμένο άβουλο ον. Συντελείται πάρα πολύ καιρό και είμαστε όλοι θύματα διότι το ασυνείδητο μας καταγράφει τα πάντα. Όλα αυτά που καταγράφει κάποια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια(πόσες φορές έχουμε αισθανθεί απελπισία και απόγνωση από το πουθενά;)
Αρκεί κάποιος να διαβάσει το βιβλίο του Edward Bernays, ανιψιού του Freud, Propaganda(υπάρχει στο διαδίκτυο) το οποίο το έγραψε το ...1917 και θα αντιληφθεί από πότε σχεδιάζονται και εφαρμόζονται τέτοια μέτρα.

ΕΛ said...

η επιστροφη
http://www.youtube.com/watch?v=Af5F3z_P2Gs&feature=player_profilepage

XRISTOSXR said...

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΤΛ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟ ΕΝΑΤΝΙΩΝ ΤΟΥΣ??
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ????ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΡΟΗ ΠΑΝΩ ΜΑΣ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Anonymous said...

ΝΑΙ, ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ (ΑΙΘΕΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ) ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΘΕΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟΤΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ..ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΚΑΨΑΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΑΙ GWEN/HAARP. ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ "CHEMBUSTER" ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΓΑΛΑΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ CHEMTRAILS.

XRISTOSXR said...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΣΠΕΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ΝΕΦΟΔΙΑΣΠΑΣΤΗ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΣΠΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΥOUTUBE ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ!!!
ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΙΣΧΥΕΙ???ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Η' ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ???ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ???
ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ???ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gHqo01z_KJM&feature=related

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

XRISTOSXR said...

KAI KATI AKOMA OΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΒΡΗΚΑ ΡΙΝΙΣΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΡΙΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ???Η' ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ???

Minos said...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 2Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ (ΤΟ ΤΕΛΟΣ)ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΙΚΟ ΣΠΕΙΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩ
minoasking@gmail.com

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις