ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 10 October 2011

Η Κινεζική Κυβέρνηση αποκαλεί την Ο.Ε.Α. φασίστες!!! (ΓΕΛΩΣ) Προς μασονους Στρατηγους της ΓΑ.ΔΑ. και της ΚΥΠ/ΕΥΠ

Μέσω αυτού του φόρουμ (http://www.reconnectiontaiwan.tw/viewthread.php?tid=2331)
Κρίνοντες εξ ιδίων τα αλλότρια οι Κινεζικές σαύρες επιτίθενται πλαγίως μέσω ταιβανέζικου φόρουμ στην Ο.Ε.Α. ανεπιτυχώς προκαλώντας το διεθνή γέλωτα και κατακραυγή συμφώνως με τα κάτωθι αυτονόητα ερωτήματα:
Φασίστες είναι αυτοί οι οποίοι σχεδιάζουν την γενοκτονία 5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων ήτοι τα 2/3 του πληθυσμού του πλανήτη ή φασίστες είναι η Ο.Ε.Α. η οποία ειδοποιεί τον πλανήτη ότι οι Κινέζοι είναι φασίστες?
Ποιός είναι ο φασίστας?
Αυτός ο οποίος σχεδιάζει να γενοκτονίσει 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους ήτοι τα 2/3 του πληθυσμού του πλανήτη? (Βλέπε «Αγία – σατανική – Γραφή. Μάλιστα κανένας από τους έλληνες «πατέρες» της εκκλησίας και δούλους του ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΨΕΥΔΟΓΙΑΧΒΕ – ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ δεν πήρε θέση έως σήμερα για όλα αυτά που αποκάλυψε η Ο.Ε.Α. και τα ιστολογια της περί γενοκτονικου προγράμματος της «Αγίας Γραφής»!!!! Το ιερατείο γνώριζε καλά επί χιλιάδες έτη να ελίσσετε κάνοντας το άσπρο μαύρο και μπορούσε εύκολα να πείσει το υπνωτισμένο ποίμνιο του. Τώρα όμως μετά το ξεβράκωνα τους από την πατριωτική Ο.Ε.Α…. σκούρα τα πραγματααααααα, όπως έλεγε και ο Κωνσταντάρας) ή αυτός ο οποίος πάει να σταματήσει αυτή τη γενοκτονία όπως κάνει η Ο.Ε.Α.?
Πουτάνες γαμημένοι
hongmen της Κινεζικής υπερστοάς Hong ή Hung
Εμείς είμαστε οι φασίστες διότι πάμε να σταματήσουμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο τον οποίον εσείς οι Κινέζοι πάτε να προκαλέσετε?
Εσείς δηλαδή είστε οι καλοί Σοσιαλιστές και εμείς είμαστε οι φασίστες ναζιστές?
ποιός είναι ο φασίστας αυτός που θέλει να σφάξει 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους ή αυτός που πάει να τον σταματήσει?
ποιός ρε ερπετικά καθάρματα?

ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Και τέρμα τελικά με τον Κινεζικό Ιμπεριαλισμό και Ναζισμό και φασισμό,διότι ο μεγαλύτερος Ναζισμός και φασισμός και Ιμπεριαλισμός αποδείχτηκε τελικά ότι είναι ο Κινέζικος με χιλιάδες χρόνια καταγεγραμμένης ιστορίας περί του βίου και της πολιτείας σας βλέπε τους Έλληνες Γιουνάν τους οποίους κατασφάξατε και γενοκτονήσατε μέχρις ενός κλέβοντας και διαστρέφοντας την ιστορία την κουλτούρα και τα σύμβολα των πανάρχαιων αυτών Ελλήνων Ιώνων Ασίας περιοχής σημερινής Κίνας. (Βλεπε επισης: Αϊνού (Ο πανάρχαιος Πελασγικός αποικισμός της ανατολικής Ασίας)στην Ιαπωνία http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/hellenicrevenge.html )
Ώστε να αποδειχτεί τελικά ότι οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν δίκιο που σας ονόμασαν σίνες-καταστροφείς-κλέφτες-διαστροφείς. (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_20.html )
Ώστε σήμερα να βγαίνουν τα ανά τον κόσμο τα μασονικά παπαγαλάκια σας βλέπε μασόνους προδότες στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ και των διαδικτυακών εκπροσώπων τους πουστοΣπυρόπουλων, σαταναδων Ευμολπων, και εβραιοκυπατζηδων και να ρίπτουν μομφές περί δήθεν χρήσεως Κινεζικών συμβόλων από την Ο.Ε.Α. και στην ουσία Ελληνικότατων συμβόλων και Ιστορίας των Σφαγιασθέντων μέχρις ενός Ελλήνων Γιουνάν ή Ιώνων Ασίας από τους Κινέζους.




http://www.yunnanadventure.com/Yunnan-Tours/VietNam-Yunnan-Overland-Tour.html
Στην παραπάνω φωτογραφία διακρίνονται
Ελληνικοί ουδέτεροι Μαίανδροι "ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ" σε μαυσωλείο-λάρνακα-λειψανοθήκη στο Βουνό του Δράκου Τζέηντ 888 στο Γιουναν – πρώην Ιωνία Νότιας Κίνας.
Τα βλέπεις αυτά καλά τώρα προδότη λεσβοπαρτουζόβιε Χατζή-Χατζή Σπυρόπουλε καπηλευτή και διαστροφέα των πανάρχαιων Ελληνικών - Ανδρομεδίων συμβόλων, προσκυνητή της Ιερουσαλήμ;
Μήπως εκτός από το «Διπλό Έψιλον» είναι και ο «Μαίανδρος» Κινεζικό σύμβολο, με τον οποίον στολίζεις την προδοτική ανθελληνική μπορδελοιστοσελίδα σου (ΠΑ-ΣΥ-Α ή ΑΛΗ ΠΑΣΑ), προδοτη; ε προδοτη;
Τι έχουν να απαντήσουν σε αυτά οι μασόνοι και εβραίοι προϊστάμενοι σας στην ΕΛ.ΑΣ την Γ.Α.Δ.Α. και στην Κυπ/Ευπ; Άντε ξεκουμπιστείτε λοιπόν από το διαδίκτυο προδοτόσκυλα Σπυρόπουλοι και λοιποι και τράβατε να κάνετε πάλι κανένα λεσβοπαρτουζόβιο όργιο μαζί με τους προϊσταμένους σας «Διαχωρισμού των Σεφιρώθ - Τσάκρας» και «Περάσματος της Αβύσσου» μήπως και διευρυνθεί περισσότερο ...ο πρωκτός σας,...η αλλεώς «μασονική σοφία»..

Επομένως ευκόλως απόδεικνύεται ότι δεν είναι η Ο.Ε.Α. φασίστες αλλά αντιθέτως φασίστες και Ναζί είναι η Κυβέρνηση της Κίνας και οι Μανδαρίνοι Κινέζοι της υπερστοάς Hong ή Hung και όλες οι διατασσόμενες από την Κινεζική hong υπερστοές δύσεως ΑΟΑ και ΟΤΟ Λονδίνου και όλες οι διατασσόμενες από την hong τεκτονικές στοές δύσεως.
Και άρα κατ αναλογίαν δεν είναι η Ο.Ε.Α. φασίστες αλλά φασίστες είναι και όλοι οι μασόνοι στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και των διαδικτύακών εκπροσώπων τους διατασσόμενοι επίσης από την
hong εν μασονικές στοές.
και κατ αναλογίαν φασίστες δεν είναι η Ο.Ε.Α. αλλά φασίστες είναι οι εκπρόσωποι των μασόνων στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι διατάσσονται από την
Golden down ήτοι την προϊσταμένη αρχή της χρυσής αυγής εν Ελλάδι βλέπε διασυνδέσεις του Ευμολπου και του πουστοΣπυρόπουλου και της βρωμοιστοσελίδας του Αντι-Αμαζον με την ιστοσελιδα «Μαύρη Φατρία» ήτοι τον μαύρο φασισμό 666 με θρησκεία τον ΜΕΤΑΤΡΟΝ ήτοι τον μετά τον θρόνο ήτοι τον μαύρο Ιησου666 ήτοι τον Αντίχριστο ήτοι φασίστες ναζί Σατανιστές του κερατά.


«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΣ LINCOLN VON TREBITS ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «ΝΑΖΙΣΜΟΣ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ») ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: «ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΙΝΓΚ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΣΙΝΓΚ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΚΡΑΖΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ LINCOLN VON TREBITS, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ «HONG» ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «GOLDEN DAWN» Ή «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΑΚΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΣΑ TA ΝΗΜΑΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ …ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ. ΙΔΕ LINK:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html ), ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ Ή ΡΟΜΆ, ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΣΚΥΘΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.
Επίσης για τον ίδιο τριπλό πράκτορα (Κινέζων, εβραιομασωνίας Λονδίνου, και Ναζιστικής Γερμανίας) ουγγροεβραίο LINCOLN VON TREBITS, ως δρακονιανώς τηλεκατευθυνόμενο εβραιοναζιστικό ζόμπι των 72 της A.O.A. Λονδίνου, που τον βλέπετε εδώ ντυμένο και ως Κινέζο δρακονιανό μανδαρίνο της HONG:
Διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά στο βιβλίο «Ναζισμός Μυστική Εταιρεία» (Verner Gerson)
(σελίδα 291)
«Στο επιτελείο –ή καλύτερα την «αυλή»- κάθε «τίγρη», συνωστίζονταν ένα πλήθος ξένοι advisers (σύμβουλοι), τυχοδιώκτες, κατάσκοποι, χρηματιστές, έμποροι όπλων. Όλοι αυτοί έκαναν έναν φοβερό υπόγειο πόλεμο μεταξύ τους, όπου τα ύπουλα χτυπήματα ήταν ο κανόνας.
Για να επιβληθεί καί να ξεπεράσει αυτά τα καθάρματα, ό Τρέμπιτς (Ιγνάτιος Τρέμπιτς-Λιλκολν), ακολουθώντας καί τις συμβουλές του Γιοϋ-Πέϊ-Φοϋ, «κινεζοποιήθηκε» στο μάξιμουμ.Καθιέρωσε την ενδυμασία των μανδαρίνων του παλιού καιρού, ξύρισε το μουστάκι του, αντέγραψε τίς χειρονομίες καί τη συμπεριφορά των Ουρανίων καί πήρε τ' όνομα Κάο-Κούνγκ (Φως της Απεραντοσύνης).
Μπήκε τόσο πολύ στο πετσί του νέου ρόλου του, ώστε του έκαναν μια τιμή πού μόνο άλλος ένας Ευρωπαίος είχε την τύχη να δεχθεί ως τότε, ό γάλλος κόμης 'Αλμπέρ ντε Πουβουρβίγ ή Μάτ-Τζιόϊ: Μύησαν τον Κάο-Κούνγκ στη μυστική ' Εταιρεία των Χόνγκ.
Αυτή τη φορά, ό Τρέμπιτς μπόρεσε ν' αναγνωρίσει «το χέρι» των ' Εβδομήντα-Δύο, αυτό πού τον εϊχε εκτο­ξεύσει σε τούτη τη μεγάλη περιπέτεια καί πού αυτός είχε υπηρετήσει ως τότε τυφλά, χωρίς να προσπαθεί να κατα­λάβει το Μεγάλο-Σχέδιο.
θρησκευτική αίρεση των Χόνγκ απλώνεται, όχι μόνο στις δεκαοχτώ επαρχίες πού αποτελούν την Κίνα, αλλά καί στίς Κινεζικές αποικίες πού βρίσκονται σκορπισμένες σ' όλη την έκταση της κεντρικής Ασίας. Στήν πραγμα­τικότητα, αυτή διηύθηνε τόσο την εσωτερική όσο καί την εξωτερική πολιτική της Κίνας, από το 1912 καί μετά, δη­λαδή από την εποχή πού ό Σούν-Γιάτ-Σέν ανακήρυξε τη Δημοκρατία Σούν-Γιάν-Σέν: 1866-1925, πρώτος πρόε­δρος της Κινεζικής Δημοκρατίας καί ιδρυτής του Κοϋο-Μίν-Τάνγκ).
...........
Αυτή τη φορά δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία. Ήταν «τηλεκατευθυνόμενος» και είχε κληθεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο σε διεθνές επίπεδο.
Όμως πάνω απ’όλα, διαισθάνθηκε (μια και οι αδιάσειστες αποδείξεις του έλλειπαν) ότι οι μυστικές εταιρείες της Δύσης δεν είναι, στην πραγματικότητα παρά προεκτάσεις παρακλάδια των μυστικών εταιρειών της Άπω Ανατολής: των Χόνγκ, του Χρυσού Άνθους, της Τριάδας… κι’ άλλων ακόμα μυστικότερων.»



Ερώτηση και απορία μαζί προς τους Μασόνους Προδότες Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ και ΚΥΠ/ΕΥΠ
Με ποιά κριτήρια κύριοι διεφθαρμένοι Μασόνοι προδότες Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και της ΚΥΠ/ΕΥΠ προσλαμβάνεται το προσωπικό σας όταν για τους Ιδιωτικούς αστυνομικούς-φύλακες SECURITY απαιτείται για την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος τα κάτωθι πιστοποιητικά:
1: Λευκό ποινικό Μητρώο
2: Χαρτί Δικαστικής Συμπαράστασης
3: Πιστοποιητικό ψυχιάτρου δια την καλή και φυσιολογική ψυχική υγεία του υποψηφίου.
Εσείς Μασόνοι Προδότες Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ. και της ΚΥΠ/ΕΥΠ με ποιά κριτήρια προσλαμβάνεται το προσωπικό σας;
Και δη όταν πρόκειται για τους διαδικτυακους σας εκπρόσωπους ήτοι τον Εθνικό μας Λεσβιακό Αυνανιστή έκφυλο Σπύρο Σπυρόπουλο, τον Ευμολπο και τον πανηλιθιο εβραιοκυπατζη ο οποιος παρουσιαζετε ταχα και ως «Αντιμετατρον» (ΓΕΛΩΣ)
Αυτούς τους ελέγξατε ψυχικώς και με τα λοιπά απαιτούμενα στοιχεία τους όπως Λευκό ποινικό μητρώο και χαρτί Δικαστικής Συμπαράστασης;
Φυσικά και όχι απαντούμε εμείς διότι αν τους είχατε ελέγξει δια τα παραπάνω απλά και λογικά στοιχεία τα οποία εσείς ζητάτε από τους ιδιωτικούς αστυνομικούς-φύλακες SECURITY τότε θα είχατε διαπιστώσει ότι ο διαδικτυακοι εκπρόσωποι σας δεν θα μπορούσανε ούτε από έξω από το γραφείο του ψυχιάτρου να περάσουν το πρώτον, και δεύτερον ο εκπρόσωπος σας Σπυροπουλος μετά από 300 και πλέον μηνύσεις στην σύζυγο του και στην πεθερά του δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να λάβει χαρτί δικαστικής συμπαράστασης.Τα ανωτέρω στοιχεία μπορεί να τα επιβεβαιώσει η Υπηρεσία σας με έναν απλό έλεγχο την στην Εισαγγελία για το μέγεθος ρεκόρ δια το βιβλίο γκίνες αλλά και εις τον Ψυχίατρο μετά από εξαίταση του διαδικτυακού σας εκπροσώπου.
Συμπέρασμα
Το Μασονικό Προδοτικό Πουσταριό και Πουταναριό το οποίο λυμαίνεται τον τόπο επί 36 συναπτά έτη δεν λαμβάνει αξιοκρατικά κριτήρια προσλήψεων εις το Δημόσιο και εις την αστυνομία αλλά λαμβάνει κριτήρια προσλήψεων μόνον το μέσον με το οποίο διέλυσαν και διαλύουν την Ελλάδα συστηματικώς.
Το Μασονικό Προδοτικό Πουσταριό και Πουταναριό των Μασόνων Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ. και της ΚΥΠ/ΕΥΠ έχοντας πλέον από το Ιστολόγιο μας πλήρη στοιχεία για την διανοητική και ηθική κατάσταση των εκπροσώπων τους, συνεχίζει προκλητικώς να κρατά εις την θέση τα εν λόγω κοινωνικα απόσκατα και ειδικα τον Σπύρο Σπυρόπουλο δεικνύοντας θράσος απέναντι στον εργοδότη τους ήτοι τον Ελληνικό Λαό.
Ο σκοπός της παρούσης αναφοράς-ερωτήσεως-και απορίας γίνεται δια να καταδείξει ότι οι Έλληνες εάν θέλουν να επιβιώσουν θα πρέπει εν μία νυκτί να εξοντώσουν τους ανωτέρω στάβλους του Αυγεία οι οποίοι συνεχίζουν να λυμαίνονται τον ιδρώτα και το αίμα των Ελλήνων πολιτών.
Μια απλή επίσκεψη εις την προδοτική Ιστοσελίδα των Μασόνων Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ και της ΚΥΠ/ΕΥΠ και του διαδικτυακού τους εκπροσώπου Σπυροπολου γίνεται σαφές το παραλήρημα ενός ψυχασθενούς επικινδύνου κατά πρώτον δια την οικογένεια και τα παιδιά του κατά δεύτερον δια το κοινωνικό σύνολο από την θέση την οποία συνεχίζει να κατέχει.
Το εν λόγω έκφυλο αιδοιόπανο δηλώνει υβριστής Ελλήνων Ηρώων όπως ο Ηλιάκης και ο Σολωμός Σολωμού και υβριστής Ελλήνων υπέρ επιστημόνων όπως ο καταξιωμένος Νανόπουλος και ο Τσόλκας και υβριστής κατά πάντων των όντος Ελλήνων και λασπολόγος κατά Ελληνικών Πατριωτικών Ιστολογίων και πατριωτικών Ελληνοκεντρικών ομάδων όπως είναι η Ο.Ε.Α.
Και μετά ταύτα κύριοι Μασόνοι προδότες Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ αναρωτιέστε ακόμα γιατί σας βρίζει ο κόσμος;
Το γεγονός ότι εις τις αναπόδεικτες ύβρεις του διαδικτυακού εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ και λασπολογίες του αυτοαναιρείται δεικνύει και το αρρωστημένο της ψυχικής του υγείας η οποία έχει επιδεινωθεί τελευταία μετά από την μύηση του εις την μασονική θεότητα METATRON από τον διαδικτυακό του φίλο eumolpo και πρώην συντάκτη του Ιστού Ε ή αλλιώς “μύξα”(όπως την αποκαλούν εις τον Βόλο θαμώνες οι οποίοι έτυχε και την γνώρισαν από κοντά) η οποία εισήγαγε εις την Ελλάδα το εν λόγω σατανικό θρήσκευμα.Χαρακτηριστικό είναι δε και το παράλληλο Ιστολόγιο στο youtube της “μύξας”με παράθεση σατανιστικής μουσικής υπό το συγκρότημα πιθανόν του ιδίου NAER METATRON ή αλλιώς NEAR METATRON δηλαδή κοντά στον ΜΕΤΑΤΡΟΝ.τα συμπεράσματα δικά σας. (να σημειώσουμε εδώ ότι το εν λόγο συγκρότημα καθοδηγούνταν από την «Χρυσή Αυγή», κατεβάστε τα πειστήρια : https://rapidshare.com/files/720569685/satanistiki_xrisi_augh.rar )
Ενημερώνουμε το διαδικτυακό κοινό ότι η θρησκεία του METATRON είναι σατανιστική θρησκεία η οποία εδράζεται πάνω στον METATRON ήτοι τον μετά τον θρόνο δηλαδή τον μαύρο Ιησού 666 ή αλλιώς αντίχριστο 666.
Πλήστες επίσης είναι και οι παραπομπές του εις την ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ ήτοι την Ιστοσελίδα των μαύρων ναζιστών Ελλάδος με Θεό τον METATRON παρακλάδι του Ιστού Ε των μασόνων τριεψιλονιστών Ελλάδος,πιθανόν του Τρελού για δέσιμο αυτοβαπτισμένου Ωρίωνα Γεωργίου Δημητρακόπουλου.
Ένα Ελληνικό ρητό λέγει πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι.το οποίον ρητό επαληθεύεται εις την περίπτωση του διαδικτυακού εκπροσώπου των Μασόνων Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ ήτοι του έκφυλου εθνικού μας Λεσβιακού Αυνανιστού Σπύρου Σπυρόπουλου.
Επίσης εις την σελίδα των Μασόνων Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ διαπιστώνεται φιλοπαιδεραστία διότι υπερασπίζεται μετά μανίας παιδεραστές όπως ο ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ ή ψευδονύμως Χρυσοχοίδη αντί να τους καταδικάζει.Ερωτούμε το αιδιόπανο διαδικτυακό εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ αυτόν έχεις ως μέσον καταγαμημένο κοινωνικό απόσκατο; Ερωτούμε τους Μασόνους Προδότες Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ εως πότε θα δείνετε αμνηστεία σε παιδεραστές τύπου ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ και φίλο παιδεραστές τύπου διαδικτυακού εκπροσώπου σας Σπύρου Σπυρόπουλου;
Παρακάτω θα δειχτεί δια τον αδαή αναγνώστη της παρούσης η ψυχική κατάστασης του εν λόγω προδοτικού αιδοιόπανου εκπροσώπου εις το διαδίκτυο της ΕΛ.ΑΣ Σπύρου Σπυρόπουλου ήτοι της ντροπής του αξιοπρεπούς Γένους των Σπυρόπουλαίων.
Λέγει το αιδοιόπανον ταύτο ότι τάχα η Ο.Ε.Α. ανήκει εις τις Γαλλικές μυστικές υπηρεσίες μάλιστα λέμε εμείς ότι πεις εσύ ο γιατρός είπε ναι.
Λέγει παρακάτω το αιδοιόπανο ταύτο ότι τάχα η Ο.Ε.Α. ανήκει εις της Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες της Ο.Ν.Ι.ήτοι του πολεμικού ναυτικού της Αμερικής.μάλιστα λέμε εμείς ότι πεις εσύ ο γιατρός είπε ναι.
Λέγει παρακάτω το αιδοιόπανο ταύτο ότι τάχα η Ο.Ε.Α. ανήκει εις της Μυστικές υπηρεσίες της Λιβύης.μάλιστα λέμε εμείς ότι πεις εσύ ο γιατρός είπε ναι.
Ερωτούμε εμείς τους Μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ θα ακολουθήσουν και οι λοιπές μυστικές υπηρεσίες του πλανήτη της οποίες ξέχασε να αναφέρει ο μισότρελος από συνεχή καταληψία δαιμόνων του METATRON και του Σιν Σιών εκπρόσωπο σας Σπύρος Σπυρόπουλος; διότι αν ναι έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τι είμαστε και δεν το ξέρουμε εμείς και θα μας το πει ο έκφυλος μισότρελος εκπρόσωπος σας. Και λέμε μισότρελος διότι αυτός ευρίσκεται υπό συνεχή δαιμονική καταληψία των δαιμονων του Μετατρον τους οποίους λατρεύει και καλεί.
Να υπενθυμίσουμε ότι εις τις σατανικές τελετές γίνονται θυσίες-δολοφονίες και σεξουαλικά όργια γι αυτό ο έκφυλος Σπυρόπουλος διαδικτυακός εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ δεν κοκκινίζει καθόλου όταν τον αποκαλούμε έκφυλο Λεσβιακό Αυναντιστή και προαγωγό της αδερφής του και της γυναικός του,δίοτι γι αυτόν και μέσα εις την τρέλα του είναι φυσιολογικές οι ανωμαλίες του και η απαντήσεις του δεικνύουν μέχρι τώρα ότι όχι μόνον δέχεται τις αποδεδειγμένες κατηγορίες της Ο.Ε.Α. αλλά είναι και υπερήφανος δια αυτές και ανταποδίδει με κατηγορίες όπως την παρακάτω
“είστε καπνιστές" (Γέλως μετά δακρύων).Ο γράφων τούτα πράγματι είναι καπνιστής κανονικών τσιγάρων με φόρο καπνού όπως και το λοιπό 90% των Ελλήνων και ερωτούμε τον έκφυλο μισότρελο Εθνικό μας Λεσβιακό Αυνανιστή-Μαλθάκα ε και;
Γνωρίζουμε ότι κάνει κακό εις την υγεία και δια αυτό προσπαθούμε να κόψουμε το τσιγάρο πως δύναται όμως αυτό ως επιχείρημα να μειώσει την ηθική πλευρά μας (ξανά Γέλως μετά δακρύων).
Κατηγορείται μασόνοι προδότες στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ μέσω του εκπροσώπου σας την Ο.Ε.Α. ότι πιστεύει στον μπαφομέτ (Γέλως) μετά στην ινδική θεότητα DURGA PUJA (ξανά Γέλως) όταν ήδη γνωρίζεται και δη ο εκπρόσωπος σας ότι η Ο.Ε.Α. απορρίπτει άπασες θρησκείες επιφανείας Γής μηδεμίας εξαιρουμένης ως θρησκείες ιδρυθείσες από δαίμονες του Σιν Σιών της Σελήνης.
Βλέπετε έχετε συνηθίσει εκεί στην ΕΛ.ΑΣ να κρεμάτε ταμπέλες ώστε να έχετε τον έλεγχο, και με την Ο.Ε.Α. πάθατε την πλάκα της ζωής σας, αντί να την ελέγχετε σας ελέγχει. Δεν πειράζει συνηθίστε το.
Σας δίνουμε εμείς την ταμπέλα που αναζητάτε, η Ο.Ε.Α. είναι ένθεη άθρησκη ήτοι πιστεύει σε ένα θρήσκευμα το οποίο δεν υπάρχει στον πλανήτη πλέον ήτοι στον άγνωστο θεό των Αρχαίων Ελλήνων ή Πάνα ή Θεό του Παντός ή Νοήμονα Συμπαντικ Οργανισμό.
Το ιστολόγιο μας ερευνά και καταγράφει την επικαιρότητα με τις δολοφονίες και τον συσχετισμό τους με τελετές σατανισμού εις την μασονική σατανική θεότητα ΜΕΤΑΤΡΟΝ στις οποίες μετέχει και ο εκπρόσωπος σας Σπύρος Σπυρόπουλος και σας ενημερώνει ότι θα καλέσει τις οικογένειες των θυμάτων σε δίκαιο λιντσάρισμα-εξόντωση του διαδικτυακού εκπροσώπου σας και εσας των ιδιων μασονους προδοτες Στρατηγους της ΓΑ.ΔΑ. και της ΚΥΠ/ΕΥΠ.
Διότι που αλλού να απευθυνθούν αυτές οι οικογένειες των θυμάτων από σατανιστικές τελετές όταν η αστυνομία παρουσιάζεται ως δράστης δια μέσω του διαδικτυακού εκπροσώπου σας;
Με δεδομένη την προδοσία και της δικαστικής αρχής η οποία ενέχεται σε σκάνδαλα παιδεραστίας και βιασμού ανηλίκων εντός των δικαστικών μεγάρων;
Που να αποταθούν όταν και η πολιτική ηγεσία ενέχεται σε σκάνδαλα παιδεραστίας βλέπε ανωτέρω παράδειγμα με τον παιδεραστή ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ; (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_1570.html )
Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να πάρει το αυτοδίκαιο στα χέρια του και να τιμωρήσει παντοιοτρόπως τα ανωτέρω κοινωνικά απόσκατα του Ελληνισμού.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις