ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 17 December 2011

Περί των Ο.Υ.Κ. , τους νεοψευδελληνες και του κόμματος των απόστρατων ο λόγος!

Μετά από τόσες εκκλήσεις του ιστολογιου για μοίρασμα των κείμενων της Ο.Ε.Α. (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_1527.html και http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/20092011_19.html ) έξω και μέσα στο Ναυτοδικείο στον Πειραιά, κανένας πουστης από εσάς δεν ήταν εκεί να μοιράσει τα κείμενα που σας υποδείξαμε να μοιράσετε. Κανένας πουστης δεν παρευρέθηκε εκτός των συνεργατών του ιστολογίου μας! Ποιος ο λόγος να γράφουμε πλέον λοιπόν; ΚΑΝΕΝΑΣ !!!
Για την μάσα σας ρε πουστέλληνες και για το τομαρι σας και για τους γαμημένους μισθούς σας και για τις γαμημένες συντάξεις σας κατεβήκατε στους δρόμους ωσαν κλαψομουνες και κάνατε ντόρο …για το τίποτε.
Στο Ναυτοδικείο όμως ήταν ελάχιστοι έλληνες εκ των οποίων οι περισσότεροι προβοκάτορες – στημένοι όπως της γαμημένης «Χρυσής Αυγής», όπως οι δήθεν Ανένταχτοι Πατριώτες και όπως οι προβοκάτορες του γαμημένου μπορδελοκόμματος «ΛΑ.Ο.Σ.», καπηλεύοντας και καπελώνοντας το όλο σκηνικό, ενώ εσείς… ενώ όλοι εσείς γνωρίζατε τα κείμενα της Ο.Ε.Α. για το θέμα, και τις εκκλήσεις μας, γράψατε στα αρχίδια σας τα Ο.Υ.Κ. και τους αφήσατε μόνους με τους εχθρούς μέσα και έξω από το Ναυτοδικείο. Από την μια μέσα οι δικαστές και οι προδότες μηνυτές και από την άλλη έξω οι προβοκάτορες και μέντορες του ΛΑ.Ο.Σ. και της Χρυσής Αυγης που ύστερα από το show που έδωσαν παρέα με τους πιτσιρικάδες τους (οι οποιοι μάλιστα μόνο με Έλληνες πατριώτες δεν ομοιάζουν φορώντες σκουλαρίκια, skinhead και άλλες γελοίες ανθελληνικές εμφανίσεις του μονομερούς αρσενικού ομοφυλόφιλου εβραιομογγολο-ναζισμού της μονομερούς αριστερόστροφης σβάστικας) έξω από το Ναυτοδικείο οι μεν αποσπούσαν συζητήσεις αφύπνισης και οι δε μοίραζαν καρτούλες της παράταξης για ευνόητους λόγους.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ !!!
Αγανακτισμένοι φιλοτομαριστές νεοέλληνες της μασας προδώσατε χιλιάκις τους προγόνους σας. Αυτοί είστε!
Για την μάσα σας και το τομάρι σας βγήκατε στους δρόμους ενώ ο Κολοκοτρώνης φώναζε και φωνάζει από τον τάφο του «ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΜΕΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΓΟΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ»
Καταλάβατε πόσο σκουλήκια είσαστε;
Εμείς σας ζητήσαμε να μοιράσετε τα αφυπνιστικά κείμενα της Ο.Ε.Α. και τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ που υπερασπίστηκαν τα Ο.Υ.Κ. και παράλυαν τον εχθρό, και εσείς ούτε αυτό δεν πράξατε!
Εσείς οι αφυπνισμένοι μέσω των κειμένων της Ο.Ε.Α. έπρεπε η’ δεν έπρεπε να πάτε να γαμήσετε τους δικαστικούς οι οποίοι τόλμησαν να δικάσουν τους άνδρες των Ο.Υ.Κ. ;;;; Αντί να δικάσουν τους προϊσταμένους μασόνους προδότες Στρατηγούς τους και τους καταχραστές προδότες μασόνους πολιτικούς, οι καταγαμημενοι μπάσταρδοι δικαστές του Ναυτοδικείου, αυτοί αντίθετα δίκασαν τα Ο.Υ.Κ.!!!!!!
Και τα κείμενα της Ο.Ε.Α. τα οποία τους γαμούσαν πατόκορφα και τους κολλούσαν στον τοίχο, απλά τα φάγατε και τα χέσατε! Ούτε αυτά έχετε τα αρχιδια να μοιράσετε! Ούτε χαρτοπόλεμο δεν είστε άξιοι να κάνετε! Αντε και γαμηθείτε λοιπόν εσείς και οι οικογένειες σας – μπορδελα!!
Παρόλο τις πισωπλατες μαχαιριές, φίλοι και συνεργάτες του ιστολογιου θα δώσουν το παρόν στο Ναυτοδικείο και με εκπλήξεις οι οποίες αν τυχόν κινητοποιήσουν το κατεστημένο εναντίον τους, τότε αυτό αυτομάτως θα κάνει «ευαγγέλια» τα κείμενα ως τα μοναδικά με αλήθειες που σπάνε κόκκαλα προδοτών, και θα γυρίσουν όλα ως μπουμερανγκ εναντίον σας πουσταράδες! Τολμήστε να κάνετε τις γνωστές πουστιές σας και θα δείτε!
Φτάσαμε στο σημείο το ιστολόγιο … «ξυπνήστε ρε» (διάβαζε: «κοιμηθείτε ρε!») να βάλει έλεγχο στα σχόλια του ιστολογιου τους διότι εμείς και άλλοι αυτόκλητοι φίλοι της Ο.Ε.Α. προωθούσαμε τα κείμενα στα σχόλια τους και κάναμε ζημιά στα απόσκατα που το διοικούν…. Και τώρα το εν λόγω ιστολογιο το προωθούν και στην τηλεόραση και ο νοών νοήτω …διότι κλείσανε τα σχόλια!
Σε αυτό το ιστολογιο http://armyalertnews.blogspot.com/2011/12/1130.html αφήσαμε σχόλια με τα κείμενα υπερασπίσεως της Ο.Ε.Α. υπέρ των ανδρών των Ο.Υ.Κ. αλλά δεν τα βγαλανε! Άρα μουφα το όνομα που επιλέξανε ως τάχα «Στρατιωτικός Συναγερμός». Το ορθόν θα ήταν να το ονομάσουν «Πέμπτη Φάλαγγα με σκοπό την αποκοίμιση του Ελληνικού Στρατού».
Επήσης στην γαμημένη σελίδα των δήθεν «Ανένταχτων Πατριωτών» του facebook διαγράφησαν τα σχόλια μας περί του ξεβρακώματος του κομουνισμού...αυτό θα πει ανένταχτος,και ο νοών νοείτω.

Που είναι το κόμμα των αποστράτων την ώρα που δικάζονταν τα Ο.Υ.Κ.;;;; θα σας πούμε εμείς που ήταν: Γαμιόντουσαν στην κυριολεξία! (Στο τέλος θα παραθέσουμε και ένα κείμενο από συνεργάτη μας ο οποίος ήταν από κοντά ως μέλος σε αυτό κόμμα).
Αυτό το κόμμα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (οι οποίες εξαιρέσεις, ως άδολοι πατριώτες αποχώρησαν) είχε και έχει πολλούς παράλληλους σκοπούς. Πάει να παραπλανήσει τους όντος πατριώτες των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, ήτοι πάει να τους μαντρώσει με το «γάντι». Επίσης εκεί μέσα έχουν ενταχθεί κομματόσκυλα και ειδικά αξιωματικοί οι οποίοι είναι ένθερμοι «εψιλονιστές» και οπαδοί του «ΛΑ.Ο.Σ.» και οι οποίοι προωθούν τα σχέδια των σιωνιστών περί «Αυτοκρατορίας Κωνσταντινουπόλεως 666» με το «ΛΑ.Ο.Σ. 666» και την γνωστή κινεζοεβραική ύστατη προβοκάτσια που αποκάλυψε η Ο.Ε.Α.: ήτοι ανάφλεξης του τρίτου παγκοσμίου πολέμου με ξεκίνημα από την Ελλάδα με σκοπό την πλήρη επικράτηση της Κίτρινης φυλής και την παράλληλη ενοχοποίηση των Ελλήνων ως εγκληματιών παγκοσμίου πολέμου και ως αντιχρίστων διεφθαρμένων «666».. Αλλά είναι και πολλοί άλλοι όπως ο φιλονατοικος Α.Δρουγος ο οποίος έχει λυσσάξει να καταφέρετε εναντίον Ισλαμικών Κρατών όπως το Ιράν, λες και δεν καταλαβαίνει την συνομωσία μεταξύ των εβραίων και εβραιοσαξονων και κινεζων του «ΝΑΤΟ», των Ισλαμικών Κρατών, και της Κίνας για την πόλωση μεταξύ των αξόνων «ΗΠ.Ε.Ι.» και «Θ.Ι.Μ.» και «Ρ.Ι.Κ.»!!! Αλλά τι να δει αφού μπροστά στα μετρητά δολίως και προδοτικός εθελοτυφλεί…δυστηχώς..

Παραθέτουμε τέλος το κείμενο του συνεργάτη μας, πρώην μέλος της πρωτοβουλίας αποστράτων:

Εξαιτίας της παραφιλολογίας που αναπτύχθηκε στα ΜΜΕ για το κόμμα των απόστρατων τον τελευταίο καιρό, θα ήθελα να σας καταθέσω την γνώμη μου ως ενεργό στέλεχος που βρέθηκα στον πυρήνα των διεργασιών "μέσα από τις οποίες" γεννήθηκε το νέο κόμμα. Όλες μου οι απόψεις είναι βασισμένες και τεκμηριωμένες πάνω στην πείρα μου και τις μαρτυρίες των φίλων και συναδέλφων που εργάστηκαν μαζί για την δημιουργία αυτού του κόμματος.
Τις δύσκολες εθνικά , κοινωνικά και οικονομικά μέρες που διέρχεται η πατρίδα μας, οφείλουμε να δείχνουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ότι γίνεται γύρω μας. Σήμερα ειδικά, που οι εχθροί μας, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα να μας αποπροσανατολίσουν , να μας αποδυναμώσουν και να μας διασπάσουν, οφείλουμε περισσότερο από ποτέ να είμαστε προσεχτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι...σερβίρεται από τα ΜΜΕ.
Πολλοί από εμάς είδαμε θετικά και ξεκινήσαμε αισιόδοξα να εφαρμόσουμε την ιδέα δημιουργίας ενός κόμματος απόστρατων αξιωματικών που θα είχε σκοπό να ανοιχτεί στην κοινωνία να την εκφράσει και να πετύχει αυτό που κανένα κόμμα δεν κατάφερε έως σήμερα, δηλαδή να εμπνεύσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε όλους τους Έλληνες, να προσελκύσει τους αξιοκρατικά ικανότερους και πιο πετυχημένους πολίτες ώστε να δουλέψουμε όλοι μαζί με στόχο να πάει μπροστά η χώρα. Παρά το ότι υπήρξε στην αρχή μεγάλος ενθουσιασμός και ανάλογες προσδοκίες , πολύ γρήγορα οι προσδοκίες μας μειώθηκαν και η επιφυλακτικότητα αντικατέστησε τον ενθουσιασμό μας. Η απογοήτευση, η δυσπιστία, η καχυποψία και η κατακρήμνιση των προσδοκιών μας είναι τα συμπτώματα κάποιων αίτιων τα οποία βρίσκονται στον πυρήνα της κίνησης. Μία κίνηση η οποία δεν απέκτησε ταυτότητα, δεν έχει προσωπικότητα αλλά προσπαθεί να είναι τα....πάντα. Πως όμως μπορεί να είναι τα πάντα μια κίνηση, όταν διευθύνεται από ανθρώπους οι οποίοι έχουν χρίσει τον εαυτό τους ηγέτη και φέρονται σαν "στρατηγοί" υπερβάλλοντας στην αλαζονεία; Πώς θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους πολίτες , όταν οι πολίτες δεν έχουν θέση σε αυτό το κόμμα, και όταν οι πολίτες γνωρίζουν από δημοκρατία και όχι από "αποφασήζωμεν και διατάζωμεν"; Πως είναι δυνατόν οι πολίτες να δεχθούν ένα τέτοιο κόμμα, αλλά κυρίως πως είναι δυνατόν ένα τέτοιο κόμμα να δεχτεί τους πολίτες; Ένα κόμμα, που ενώ θα διασφάλιζε την αξιοκρατία και την διαφάνεια, δεν έχει υιοθετήσει ούτε έναν αξιοκρατικό κανόνα ή μέθοδο στη μέχρι τώρα πορεία του. Διαδίδοντας προπαγανδιστικά ψέματα περί δημοκρατικών διαδικασιών , περί οργάνωσης και περί αξιοκρατίας ώστε να πλάσει μια εικόνα που δεν είναι. Ενώ θα ήταν ανοιχτό στην κοινωνία, έτρεξε να περιορίσει τα πιστεύω του, σε μία λέξη "φιλοπατρία" αόριστη διαφημίζοντας τους στρατιωτικούς ως κατεξοχήν πατριώτες, αποκλείοντας από αυτόν το ρόλο τους πολίτες, σπεύδοντας να τους χαρακτηρίσει ως ανεπαρκείς. Ενώ θα έπρεπε να συμπεριλάβει τις γνώμες των μελών του αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας στην διαμόρφωση των θέσεων του, προέτρεξε να προκαταβάλει την ταύτιση του με τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό "στήριξης" (τρόϊκα) και την δημοσιονομική πολιτική που αυτός ο μηχανισμός πρεσβεύει, χαρακτηρίζοντας με την φράση "αναγκαία πλέον" την δανειακή σύμβαση που περιλαμβάνει τα μέτρα που πριν λίγο καιρό το ίδιο κόμμα είχε αφορίσει ως ανθελληνικά ως προδοτικά και ως αντισυνταγματικά. Ενώ κατηγορεί όλους τους πολιτικούς ως ανάξιους ως ανίκανους και ως προδότες, παρασκηνιακά τους καλεί να συνεργαστούν μαζί του. Ήταν χαρακτηριστική η εμμονή της πλειοψηφίας των αρχικών μελών του κόμματος στο να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση και να δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση στο αν θέλουμε ή δεν θέλουμε κάποιες προσωπικότητες από το υπάρχον πολιτικό σύστημα ή κάποιες προσωπικότητες γενικά από τον εξωκοινοβουλευτικό χώρο. Όμως για αυτό δεν γίνεται ούτε λόγος. Η βούληση λίγων ατόμων υπερτερεί σ αυτό το κόμμα και δυστυχώς σε συνδυασμό με όλα τα άλλα προοιωνίζει την άσχημη μετεξέλιξη του σε ένα ακόμη ελεγχόμενο κόμμα του συστήματος. Η μέχρι τώρα τακτική του πολιτικού κατεστημένου προκειμένου να διασπάσει τον λαό σε πολλά κομμάτια ώστε να μην είναι δυνατόν να αναδειχθεί μια σωστή πολιτική κίνηση που θα έχει την υποστήριξη της κοινωνίας, δείχνει να πετυχαίνει τον σκοπό της (και) μέσω της δημιουργίας του κόμματος των απόστρατων.
--------------------------------------------

ΥΓ
υπενθυμίζουμε στο μασονικό δικαστικό σύστημα την προδοτική δίκη εναντίον του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

http://www.apodimos.com/arthra/09/May/THEODOROS_KOLOKOTRONIS_H%20DIKH_TOY_THEODOROU_KOLOKOTRONI/index.htm

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε γράψει ότι ο ελληνικός λαός είναι καταραμένος επειδή καταδίκασε τον άνθρωπο που τους χάρισε την ζωή τον Γεώργιο Παπαδόπουλο. Προτού όμως αυτής της κατάρας έρχονται να προστεθούν άλλες δυο κατάρες. Η καταδίκη εναντίον του Κολοκοτρώνη και του Πλαπούτα. Στην δίκη εκείνη τότε, τα πλήθη αντί να μπουν στο δικαστήριο και να σφάξουν στην ψύχρα τους αρχιπροδότες δικαστικούς, αυτά μείνανε απαθή και στην ουσία προδώσαν τον άνθρωπο που τους έσωσε την ζωή και τους απελευθέρωσε από την σκλαβιά των τούρκων. Τι ήταν όμως εκείνο που τους έκανε να μείνουν απαθείς; Τι άλλο από αυτό που βιώνουμε και σήμερα. Οι ξενόφερτοι νέο-Οθωμανοί (ottoman) και εβραιοσάξονες βασιλιάδες μοίραζαν …. ρουσφέτια. Αυτό ήταν που φοβόντουσαν ότι θα χάσουν μετά και γι’ αυτό μουγκάθηκαν και έμειναν άπραγοι.

Αλλά αυτές οι κατάρες θα κυνηγάνε τους έλληνες και δεν πρόκειται να προκόψει η Ελλάς στον αιώνα τον άπαντα, αν δεν μετανοήσουν έμπρακτα και με πράξεις εξιλεώσεως, για τις εμετικές προδοτικές συλλογικές πράξεις τους εναντίον ελλήνων ηρώων σήμερα και στο παρελθόν!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/17.html

Άλλα σχετικά links:
http://www.stoxos.gr/2011/12/blog-post_3315.html
http://www.stoxos.gr/2011/12/blog-post_9995.html

Υ.Γ. 2
Εφιστούμε την προσοχή στους αναγνώστες δια την ύπουλη και ύποπτη αλλαγή των συμβόλων των παράλληλων οργανώσεων της νεοναζιστικής διεθνούς. Αφενός η «Χρυσή Αυγή» έχει αλλάξει το έμβλημα της από τον «αριστεροτροπο» μαίανδρο στο γράμμα «Ε».
Αποσυμβολισμος συμβόλων του ακροδεξιού "ελληνικού" κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. και της "Ελληνικής" Ναζιστικής "Χρυσής Αυγής" (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/golden-morgenrote.html
Αποσυμβολισμός Εμβλήματος Χρυσής Αυγής (αριστερότροπος μαίανδρος):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html
Αφετέρου η εφημερίδα «Στόχος» με τα γνωστά εβραιοβυζαντινά προβοκατόρικα συνθήματα περί της «Αυτοκρατορίας πρωτευούσης της Ελλάδας: Κωνσταντινουπόλεως 666», ενώ οι γαμημένοι γνωρίζουν από την Ο.Ε.Α. ότι στην αρχέτυπη Ελλάδα υπήρχαν οι 3 (τριμερείς) πλανητικές υπερ-πρωτεύουσες:
1) ΙΩΛΚΟΣ (Πρωτεύουσα Δυτικού Ημισφαιρίου)
2) ΔΗΛΟΣ (Απολλώνειο Πλανητικό Κέντρο)
3) ΠΕΡΓΑΜΟΣ (Πρωτεύουσα Ανατολικού Ημισφαιρίου)
, αυτοί λοιπόν φέρουν ένα έμβλημα που παραπέμπει σε σβάστικα δεξιόστροφης ροπής… που παραπέμπει δηλαδή σε χριστιανο-Σοσιαλιστική Ροπή 888 και όχι εβραιοναζιστική θεοσοφική 666!!

Αυτό δείχνει ότι εκτός από το «ΛΑ.Ο.Σ. 666» που ήδη εξαναγκάσαμε να υποχωρήσει ατάκτως αλλάζοντας το έμβλημα του και ευνουχίζοντας τα επεκτεινόμενα βέλη που περιείχε (επεκτεινόμενος σταυρός ναζιστικής προβοκατόρικης ροπής «Αυτοκρατορίας Κων/πολεως 666»)…αυτές οι κινήσεις δείχνουν ότι εκτός από το ότι μετά τις αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α., όλοι αυτοί επιχειρούν να θολώσουν τα νερά όπως το χταπόδι με μελάνι συσκοτίσεως και να αποκρύψουν τις αρχικές προθέσεις τους, παράλληλα όλο αυτό το θέατρο δείχνει ότι και οι οργανώσεις της Ναζιστικής Διεθνούς δουλεύουν και εργάζονται για την τελική επικράτηση της Σοσιαλιστικής Δικτατορίας του «Νέου Κόσμου 888» της Δρακονιανής Κίνας.
Στα ίδια πλαίσια και το νεοφασιστικό Casa Pound της Ιταλίας υιοθέτησε ως έμβλημα το ιερό ερπετικό ζώο των Κινέζων: την Χελώνα που στο καβούκι της έχει βέλη που αντί να κοιτάζουν προς τα έξω (επεκτεινόμενος προβοκατόρικος ναζισμός) αυτά κοιτάζουν προς τα μέσα (Σοσιαλισμός Κίνας)…
http://www.casapounditalia.org/

Υ.Γ. 3
Καλουμε τους αξιωματικους των ενοπλων δυναμεων, της αστυνομιας, και της πυροσβεστικης να δωσουν το παρών την τριτη στο ναυτοδικειο και να εξουδετερωσουν ολους τους εντεταλμενους εφιαλτες μασονους δικαστικους.
Σκοτωστε τωρα τα 300 προδοτοσκυλα της βουλης και τους μασωνους στρατηγους οι οποιοι συνειδητα και συμπαιγνιακα εργάζονται και αυτοι στο φουλ για την γενοκτονια των ελληνων αφοπλιζοντας τις ελληνικες ενοπλες δυναμεις. Ιδου! Αφησαν να δικαστουν τα ΟΥΚ! Συγγνώμη! Λαθος! Δεν αφησαν αλλα προετρεψαν αυτή την προδοσια εκδικασης των ΟΥΚ ώστε να γονατίσουν την ψυχολογια του εμψυχου υλικου των ελληνικων ενοπλων δυναμεων.
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ!!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις