ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 29 April 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

*Ανανεωμενο υστερογραφο*

Για να μη πολυλογούμε αυτή θα είναι η τελευταία ανάρτηση του παρόντος ιστολογίου με κείμενα γνώσεως, επιστημονικά, φιλοσοφικά.
Από εδώ και πέρα το νέο ιστολόγιο θα είναι το εξής:
Και θα είναι ένα συνδρομητικό ιστολόγιο μόνον για κλειστό κύκλο φίλων.
Οι υπόλοιποι θα πρέπει να δίνετε μια δωρεά της τάξεως των 15 ευρώ τον μήνα (σημ: η πρυτανεία της ΟΕΑ έκανε λόγο ότι οι νεοέλληνες θα έπρεπε να πληρώνουν όσο δίνουν και στις πορνοιστοσελίδες τους δηλαδή γύρω στα 60 ευρω το μηνα).
Όσοι φιλοι-αναγνώστες βοηθήσουν μέσω δωρεάς θα βοηθηθούν και οι ίδιοι μέσα από τα μοναδικά ανατρεπτικά κείμενα για την αφύπνιση και επιβίωση τους και όχι μόνο...
Όσοι επιθυμούν να αναγνώσουν το νέο ιστολόγιο το οποίο ήδη λειτουργεί με νέες αναρτήσεις (+ τις παλιές αποθηκευμένες) θα πρέπει να δώσουν αυτό το ποσό ως δωρεά στο paypal (στο αριστερό τμήμα του ιστολογίου) και εντός λίγου χρόνου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νέο ιστολόγιο, αρκεί να έχουν και να μας στείλουν ένα λογαριασμό τους google - gmail account.
Για τυχόν απορίες - προβλήματα χρησιμοποιήστε το e-mail επικοινωνίας:

Οι λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό έχουν ήδη ανακοινωθεί εδώ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html
Μετά την ανακοίνωση δόθηκαν κυρίως μόνον τις πρώτες μέρες κάποιες δωρεές από λιγοστούς φίλους της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου αλλά αυτές δυστυχώς δεν επαρκούν για να συνεχίσει να λειτουργεί αυτό το ιστολόγιο για να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα, ούτε για να μπορέσει να συντηρηθεί στοιχειωδώς ο ήρωας Γιάννης Καραγεωργίου ο ως ο μόνος αληθινός αναλυτής γεωστρατηγικής – αστροστρατηγικής που βρίσκεται σήμερα μόνος σε άθλια οικονομική κατάσταση-και κοινωνικής-επαγγελματικής απομόνωσης - δίωξης, τη στιγμή που άλλοι αδρά έμμισθοι (του ΝΑΤΟ και άλλων πηγών) αναλυτές γεωστρατηγικής καθαρίζουν 10.000 ευρώ και βάλε το μήνα για να σπέρνουν κατα παραγγελία μισές αλήθειες - ψεύδη και παραπληροφόρηση.

(Σημ: Χαρακτηριστηκά αναφέρουμε ότι ο Γιάννης αυτά τα λίγα χρήματα που έλαβε τελευταία από δωρέες πάλι τα δίνει όχι για την καλοπέραση του και την διατροφή του αλλά για να βγάζει χιλιάδες φωτοτυπίες και να μοιράσει τα τελευταία κείμενα στο Βόλο!!! Ειδικά το «Γελοιογραφίες» ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_26.html ) είχε ιδιαίτερη επιτυχία στην νεολαία η οποία αηδιασμένη από την κονσερβοποιημένη σάπια καθεστηκυία τάξη διψάει για νέα ανατρεπτική γνώση!)

Δυστυχώς όμως η χρεοκοπημένη πλέον Ο.Ε.Α. μετά από 35 χρόνια δωρεάν διαμοιρασμού χιλιάδων σελίδων κειμένων εθνικής και πλανητικής ασφαλείας – επιβίωσης και εθνοφυλετικής – επιστημονικής αφύπνισης προς το αχάριστο προδοτικό ψευδο-νεο-πουστελλαδιστάν δεν μπόρεσε να πετύχει να συγκεντρώσει μια «κρίσιμη μάζα» αφυπνισμένων αποκατεστημένων ελλήνων που θα επαναστατούσαν διανοητικώς-συναισθηματικώς-και υλικώς(=ενόπλως) και θα έφερναν μια δραματική αλλαγή προς το καλύτερο στον παρηκμασμένο αυτόν ιερό τόπο και συνεπαγόμενα μια δραματική αλλαγή προς το καλύτερο για τον θνήσκοντα πλανήτη. Η Ο.Ε.Α. ποντάριζε ειδικά στους έλληνες και στην επιβίωση τους λόγω των Προμηθεικών γονιδίων τους όπως ανάφερε σε ένα παλιό κείμενο, δηλαδή με την ελπίδα ότι αυτοί μπορεί να ανακαλέσουν πιο εύκολα τη χαμένη αρχαία μνήμη τους και θεική ΦΥΣΕΙ ΓΝΩΣΗ και να αφυπνίσουν μ'αυτό τον τρόπο και τις μνήμες της υπόλοιπης λευκής φυλής αλλά και τις μνήμες της μαύρης φυλής (ως μνήμες που τις σβήνουν μετά από κάθε εκσάρκωση οι δρακονιανοί με τις δορυφορικές γεωστατικές «ψυχοπαγίδες» ή κατά χριστιανική ορολογία –παγίδας : ήχοι και φώτα χαράς και παραδείσου που ελκύουν ψυχές). Δυστηχώς μέχρι στιγμής οι σύγχρονοι νεοέλληνες εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων παραμένουν εντελώς επιλήσμονες, αχάριστοι μαλθακοί, οκνηροί, καναπεδάκηδες, φραπεδάκηδες, προδότες, φιλοτομαριστές και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.... ίσως μετά από αιώνες γενοκτονιών και βιασμών ακόμα και η γονιδιακή δεξαμενή των ελλήνων να έχει αλλοιωθεί άνευ επιδιορθώσεως από το ερπετικό μογγολικό-κινέζικο DNA...
Όπως και να χει ορθά διέγνωσε η Ο.Ε.Α. πρόσφατα ότι αυτός ο κάποτε πολεμικός εκπολιτιστικός ατίθασος περήφανος λαός λεόντων έχει σήμερα ως εκφυλισμένος αποφασίσει να αυτοκτονήσει τραγουδώντας-πίνοντας-τρώγοντας-και χεζοντας ως πανηλίθιος τζίτζικας σε ένα κράτος υπό ξένη κατοχή.. Έστω..

Στη νέα του συνδρομητική μορφή το ιστολόγιο θα περιέχει σειρά νέων αναρτήσεων όλο και πιο αποκαλυπτικών.. πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν όπως και ως δείγμα είδατε πρόσφατα τα αποκαλυπτήρια του τεχνολογικού δρακονιανού μέντιουμ ψευδοεφευρέτη «εψιλον-666» Γ.Γκιόλβα:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/666.html
ενώ ο Γιάννης Καραγεωργίου σύμφωνα με δηλώσεις του είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό σε νέα μεγάλα κείμενα όπως το «ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ», «ΤΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ», «ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗ», και άλλα γεωστρατηγικής, ιστορικής, εθνοφυλετικής και επιστημονικής αφυπνίσεως κείμενα που μόνο ο Γιάννης Καραγεωργίου είναι ικανός να συγγράψει ως φορέας της τεράστιας γνώσεως και της εξηκονταετούς έρευνας της Ο.Ε.Α.

Υπάρχει σκοπός να αναρτηθούν άλλα 2 τελευταία σημαντικά νέα κείμενα της Ο.Ε.Α. δωρεάν προς το αχάριστο προδοτονεοελλαδιστάν τα οποία ο Γιάννης όπως δήλωσε επιθυμεί να τα δώσει προς όλους και ειδικά να τα τρίψει στη μούρη των προδοτών. Ενδεχομένως να αναρτηθούν εδώ εκτάκτως και κάποια κείμενα που αφορούν τις συνεχιζόμενες νομικές-οικονομικές διώξεις και τον πούστικο - πλάγιο ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται ο Γιάννης από το Κινεζοεβραικό κατοχικό παρακράτος. (επειδή δεν έχουν τους όρχεις να επιτεθούν αντρίκια & ευθέως)

Κλείνοντας, ευχαριστούμε αυτούς τους λίγους φίλους που βοήθησαν και αφυπνίστηκαν από τα κείμενα και τους καλούμε να συνεχίσουν να εξοπλίζονται διανοητικώς-συναισθηματικώς-και υλικώς(=με οπλισμό) για να είναι πανέτοιμοι να δώσουν την έσχατη μάχη στις πλανητικές θερμοπύλες έστω και αν είναι βέβαιο ότι θα κατασφαγούν από τον υπεράριθμο Κινεζοτουράνιο αντίπαλο και ιδίως από τον διαχρονικό ψευδέλληνα εφιάλτη.

ΤΕΛΟΣ. ΟΒΕΡ.

Υ.Γ. Ως φιλανθρωπική κίνηση, δεχόμαστε αιτήσεις συνδρομών ακόμη και από τις «Αδελφές Τατά» που είμαστε βέβαιοι ότι θα πάθουν σύνδρομο στέρησης και μόνιμη κατάθλιψη εάν τους αποκλείσουμε από τα κείμενα... Υπάρχει αμυδρή περίπτωση θεραπείας ακόμη και στον ετοιμοθάνατο.. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Υ.Γ.2:
Το ξένο - διεθνές ιστολόγιο (http://hellenandchaos.blogspot.com/) θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και δωρεάν.


Υ.Γ.3 (ΕΚΤΑΚΤΟ): Διάφοροι έλληνες (πιθανότατα άνεργοι) κεντρίζουν το φιλότιμο μας, προκειμένου να τους βάλουμε δωρεάν στο νέο ιστολόγιο. Αυτά που έχει δώσει η ΟΕΑ απλόχερα μέχρι σήμερα, φτάνουν και περισσεύουν για την επιβίωση των ελλήνων. Από την μια μεριά λυπούμαστε που κάποιοι αναγκαστικά θα μείνουν απ' έξω ( ακόμα και στην αρχαία Ελλάδα στις φιλοσοφικές σχολές, η πρόσβαση στην Γνώση πληρώνονταν με πανάκριβα δίδακτρα) και από την άλλη μεριά πάλι έχουμε σιχαθεί τον καλοπερασάκια νεοέλληνα ο οποίος κλαίγετε ότι δεν έχει δουλειά και χρήματα και από την άλλη στα ελληνικά χωράφια δεν παταει κανένας νεοέλληνας αλλά τα καλλιεργούν μόνο αλλοδαποί, επειδή το προδοτικο ρουσφετο-ΠΑΣΟΚ/ΝΔ τους έθισε εδώ και 30 χρόνια στην βρωμερή αφύσικη ιδέα του να πληρώνονται δίχως να εργάζονται...
Όταν οι νεοέλληνες έπιναν τους φραπέδες και τα ποτά τους στα κλαμπακια με τις πουτανες και τις γκόμενες, ο Γιάννης Καραγεωργιου όχι δεν είχε μόνο παπούτσια να φορέσει αλλά δεν είχε ούτε και να φάει, και αγωνιζόταν για όλους αυτούς τους παρτάκηδες. Οπότε αν τους ενδιαφέρει πραγματικά τώρα η γνώση, καιρός να στερηθούν εκείνοι τώρα ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Wednesday 27 April 2011

Το ΔΝΤ έριξε βόμβα και δεν το κατάλαβε κανείς! Το 2016 λήγει η «εποχή της Αμερικής» και αναλαμβάνει η Κίνα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έριξε μια «βόμβα» που μάλιστα πέρασε απαρατήρητη, λέει το πρακτορείο MarketWatch.

Ο διεθνής οργανισμός για πρώτη φορά, έδωσε το χρονοδιάγραμμα για το πότε θα λήξει η «εποχή της Αμερικής» και η οικονομία της Κίνας θα κρατήσει τα ηνία. Αυτή η εποχή θα είναι πιο νωρίς απ’ όσο περιμένουμε!

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες επίσημες προβλέψεις από το ΔΝΤ, η κινεζική οικονομία θα ξεπεράσει την αμερικανική σε πραγματικά μεγέθη το 2016, σε μόλις πέντε χρόνια.

Η έκθεση περιέχει μια οδυνηρή προοπτική για την διαμάχη περί του προϋπολογισμού που εκδηλώνεται στην Ουάσιγκτον.

Εγείρει μεγάλα ερωτήματα για το πώς θα μοιάζει το διεθνές σύστημα ασφαλείας μέσα σε δύο χρόνια. Και βάζει ένα τεράστιο σύννεφο πάνω από το δολάριο και την τεράστια αγορά αμερικανικών ομολόγων, που επί δεκαετίες άκμαζαν χάρη στο προνομιακό καθεστώς των ενεργητικών της ηγεμονικής δύναμης του πλανήτη και τώρα κινδυνεύουν με υποβάθμιση, αφού η S&P υποβάθμισε τις προοπτικές των ΗΠΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του οίκου, μετά δηλαδή από σχεδόν έναν αιώνα!
Σύμφωνα με την πρόβλεψη του ΔΝΤ, όποιος κι αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ το επόμενο έτος, θα είναι ο τελευταίος που θα ηγηθεί της ισχυρότερης οικονομίας του πλανήτη.

Για αυτή την εξέλιξη, ωστόσο ελάχιστοι άνθρωποι είναι προετοιμασμένοι. Δεν γνωρίζουν καν ότι η στιγμή είναι τόσο κοντά. Οι πλέον απαισιόδοξοι πιστεύουν ότι θα γίνει γύρω στο 2025, αναφέρει το δημοσίευμα.

Όμως δεν μετρούν σωστά, γιατί υπολογίζουν τα ΑΕΠ των δύο χωρών, με τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες. Αλλά οι συναλλαγματικές ισοτιμίες αλλάζουν ταχύτατα. Η ανάλυση του ΔΝΤ κάνει τις συγκρίσεις με βάση ορατά σενάρια για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Το κυριότερο, κάνει τις συγκρίσεις με βάση την πραγματική εικόνα των οικονομιών, με άξονα τις «ισοτιμίες αγοραστικής δύναμης» («purchasing power parities»), δηλαδή συγκρίσεις για το τι κερδίζουν και τι δαπανούν οι πολίτες, σε πραγματικούς όρους.

Με βάση τον άξονα PPP, η κινεζική οικονομία θα διευρυνθεί από 11,2 τρισ. δολ. φέτος σε 19 τρισ. δολ. το 2016. Η αμερικανική οικονομία θα διογκωθεί από 15,2 τρισ. δολ. σε 18,8 τρισ. δολ.
Το μερίδιο της Αμερικής στην παγκόσμια παραγωγή θα διολισθήσει στο 17,7%, το χαμηλότερο ποσοστό της σύγχρονης ιστορίας. Το μερίδιο της Κίνας θα φτάσει στο 18% και θα συνεχίσει να ανεβαίνει.

Η ισορροπίες αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς, ενώ η μάχη για τη χώρα που θα επικρατήσει στον παγκόσμιο ιστό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Γουάν και δολάριο είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και στη μέση βρίσκεται το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα.

Ο παγκόσμιος νομισματικός πόλεμος, φαίνεται να έχει περάσει, ωστόσο, οι διεθνείς εξελίξεις μαρτυρούν ότι όλα παραμένουν ρευστά


Εύστοχο σχόλιο:

το 2016 είναι πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη.Η Αμερική έχει ήδη καταρρεύσει.Τα ομόλογα τους δεν τα αγοράζει κανένας.

http://olympia.gr/2011/04/26/το-δντ-έριξε-βόμβα-και-δεν-το-κατάλαβε-κ/


ΣΗΜ: Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟ-ΕΙΔΕ & ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΑΡΧΙΖΕ ΚΑΙ "ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕ" ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΟΝΓΚ ΜΠΙΤΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ COSCO ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ...ΑΜΑΧΗΤΙ.

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ... !!!

Sunday 24 April 2011

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Γαλακτομικά

Υπόλοιπα πρώτης ανάγκης Τρόφιμα

Μη πρώτης ανάγκης Τρόφιμα

Υγρά τρόφιμα

Ακτινες ΑΛΦΑ,

ισότοπα Πλουτώνιου,

Ίχνη Πλουτώνιου PU-239,

Am-241

20/20

80/20

800/20

10/1

Λοιπά ραδιενεργά κυρίως Cs-134, Cs137

1000/200

1250/500

12.500/500

1000/200

Οι αριθμοί με κόκκινο χρώμα είναι τα όρια ραδιενέργειας μετά το ψήφισμα στις 27.03.2011 της εβραιοπαικης ένωσης, και με μαύρο χρώμα είναι τα όρια στην Ιαπωνία.

Bq/kg (Becquerel/Kilo).




Εντωμεταξύ οι πάντα δαιμόνιοι Ιάπωνες μοιάζει να ακούνε και να ακολουθάνε τις οδηγίες της Ο.Ε.Α. για καθαρισμό σε δεξαμενές του ραδιενεργού ύδατος μέσω φιλτραρίσματος και ειδικής "ηλεκτρόλυσης"

Σε δεξαμενές θα μεταφερθεί το ραδιενεργό νερό της Φουκουσίμα
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=270099


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ-ΥΛΙΚΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ

Saturday 23 April 2011

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ Γ. ΓΚΙΟΛΒΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ-666"

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΓΚΙΟΛΒΑ!!!ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ!!!
ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΑΣ?ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? Η Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ?ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!!
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ,ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ,ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΤ.Λ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΛΙΓΟ(ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ),ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΛΕΕΙ,ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΙΣΗ...ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΣΑ ΙΣΧΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ...ΣΤΟ ΥΟU TUBE ΣΕ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΕΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ(ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΤΡΟΝ),ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΚΑ
ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ

-ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ-

Σε απάντηση των ανωτέρω, το ιστολόγιο παλιότερα εντόπισε και το παρακάτω απόσπασμα σε υποτιθέμενη συνέντευξη του Γ.Γκιόλβα:

-ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ?

-ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ.ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ.ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΜΩΣ.ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΜΟΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΑΜΕ.


(Ακολουθεί απομαγνητοφώνηση της απάντησης του Γ. Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. πάνω στο θέμα.)


Τι είναι αυτό το πράγμα;;;
Εντελώς ψευδές!

- Δηλαδή είναι ψευδές το κείμενο;

Ναι, είναι ψευδές το κείμενο. Αντιθέτως εμείς έχουμε καταγγείλει τον Γκιόλβα ως συνεργάτη των μογγόλων, συνειδητό ανθέλληνα ή βλάκα, διότι ως γνωστών αυτός έζησε 10 χρόνια στο μογγολικό Θιβέτ, όπου εκεί οι μογγόλοι του κάνανε μύηση στη Θιβετιανή θρησκεία, και μετά ήρθε αυτός πίσω στην Ελλάδα και δίδασκε ότι:
«Οι μόνοι πραγματικοί Ανδρομέδιοι στον πλανήτη είναι οι (μογγόλοι) Ντζόπας (φυλή του Θιβέτ) !!!»

- Ωραία, αυτό έγινε πιο παλιά δηλαδή;

Τι πιο παλιά; Από τι πιο παλιά; Εμείς από την αρχή το καταθέσαμε αυτό! Δεν ξέρουμε πιο παλιά, ή πιο καινούργια. Εμείς το θέσαμε απ’την αρχή αυτό:
Ότι δηλαδή ο άνθρωπος αυτός χαζοφέρνει, κατάλαβες;;

Και του δώσανε μάλιστα και «αποκαλύψεις» εκεί οι δαίμονες του Λαμαϊσμού, του δώσανε και εφευρέσεις ... όπως ήταν και ο Τόμας Έντισον, τεχνολογικό μέντιουμ – παραψυχολογικός εφευρέτης, επειδή αυτοί οι (τηλεκατευθυνόμενοι σεληνιακώς) άνθρωποι σε αυτά που φτιάχνουν δεν υπάρχει μαθηματική υποδομή θεωρίας από πίσω, κατάλαβες;; Του ερχόταν (με «σεληνιακό Φαξ») και τα έφτιαχνε, κολλούσε ασυνείδητα τα διάφορα σίδερα και έφτιαχνε το τάδε πράγμα, ότι εντολές έπαιρνε «άνωθεν» κολλούσε μ’αυτές σίδερα και ξεπετούσε εφευρέσεις (!!!) κατάλαβες;;
Κολλούσε διάφορα σίδερα και ηλεκτρικά καλώδια και έβγαινε ένα πράγμα που ούτε και αυτός καταλάβαινε τι έκανε εκείνη την ώρα (!!!), υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις ...
(π.χ. βλέπε και τον πυραυλικό επιστήμονα – τεχνολογικό μέντιουμ Τζακ Πάρσονς, ουσιαστικού ιδρυτή του JET PROPULSION LABORATORY / NASA και υψηλόβαθμο μασονικό μέλος του δευτεροβάθμιου Ο.Τ.Ο.)

- Δηλαδή αυτό είναι ψευδές όλο;

Ναι είναι ψευδές όλο. Ποτέ ο Γκιόλβας δεν ήταν σύμμαχος μας. Εμείς δεν συναντηθήκαμε ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο. Κατάλαβες;;

- Ναι, ναι. Στημένα δηλαδή...

Ναι, είναι στημένο το δημοσίευμα για να δώσει ξερω γω ...«σάπια κίνητρα» στην Ο.Ε.Α., δηλαδή ότι τάχα ότι έγινε, έγινε για «λόγους καβγά» κατάλαβες;
Να παρουσιάσουν δηλαδή την ουσιαστική μεταξύ μας ιδεολογική διαφορά ως ένα «απλό καβγά» να την μετατρέψουν και υποβαθμίσουν σε καβγά, κατάλαβες;;

Εντωμεταξύ, όταν πέθανε ο Γκιόλβας, πήγαν στην κηδεία του μια παρέα με επικεφαλή τον Αντώνη τον Γκρέκα (Μια ομάδα στην Κατερίνη που παρίστανε τους «Φίλους της ΟΕΑ») και ήταν και ο Ι. Φουράκης στην κηδεία. Και ο Αντώνης ο Γκρέκας συμφωνούσε με τον Φουράκη που έλεγε ότι «Ο Γκιόλβας ήταν ένας μεγάλος Έλληνας κλπ κλπ», και γυρίζει ένας πιτσιρικάς της παρέας εκεί και είπε:
«Θείε, (γιατί είχε θείο τον Γκρέκα), τι λένε αυτοί εδώ πέρα;; Αφού η Ο.Ε.Α. μας γράφει άλλα πράγματα, ότι ο Γκιόλβας πλασάριζε τους μογγόλους του Θιβέτ τους Ντζόπας ως Ανδρομέδιους (!!!), είναι δυνατόν;; Τι λέει τώρα ο Φουράκης;;;»...
Και ο Φουράκης ήταν εκεί ο ...τελετάρχης, κατάλαβες;;

- κατάλαβα...

Και εξαιτίας αυτής της ιστορίας, εμείς διαρρήξαμε τις σχέσεις της Ο.Ε.Α. με την ομάδα αυτή του Γκρέκα η οποία ήταν στους Νέους Πόρους εκεί, κατάλαβες;;

- Δηλαδή εκεί πέρα (η ομάδα «έψιλον – Γκιόλβα») έχουνε εργαστήρια στον Όλυμπο;

Ποιοι να έχουνε εργαστήρια;; Εμείς δεν ξέρουμε τίποτε για εργαστήρια! Αν έχουν, αυτοί τα ξέρουν τι έχουν.. Εμείς δεν έχουμε ιδέα! Τι εργαστήρια να έχουν;;

- Έτσι λέγεται δεν ξέρω!

Δεν ξέρω! Ούτε εμείς ξέρουμε. Εντάξει; Μπορεί εκεί να ανοίξανε καμιά σπηλιά και να κολλάνε σίδερα εκεί μέσα και καλώδια ... τι είναι αυτά τώρα που λένε;;
Και τι θα κάνουν με τα εργαστήρια αυτά;;
Θα δώσουν όπλα στον Ελληνικό στρατό;;
Πως θα τα δώσουν και σε ποιους; Στο λοχία ή στον Στρατηγό; Ο Στρατηγός είναι μασόνος προδότης... στον Λοχία θα τα δώσουν; Που θα τα δώσουν;

- Έλα ντε!

Τίποτε δεν έφτασε στον ελληνικό στρατό τελικά. Έλεγε ότι έκανε το υποηχητικό κανόνι ο Γκιόλβας ... δεν έφτασε τίποτε όμως ποτέ πουθενά...

- Το «Αρτεμις – 30» δεν ήταν δικό του;;

Όχι !! όχι ... όχι.. Αυτό είναι παραμύθι. Το «Αρτεμις» είναι εφεύρεση ηλεκτρονικών Λάρισας και Αθηνών, κυρίως Λάρισας. Δεν ξέρω τι συνέβη στη Λάρισα... συνέβη ένα «θαύμα» εκεί πέρα, ίσως επειδή είναι η Στρατιά εκεί πέρα, κατάλαβες;; Ζητήθηκε φαίνεται από αξιωματικούς της 1ης Στρατιάς να γίνει κάτι τέτοιο, και δούλεψαν οι άνθρωποι ..και δημιουργήθηκε αυτό το εξαιρετικό αντιαεροπορικό με δυνατότητα προ-πορείας βολής, τα έχουμε πει αυτά έτσι;;;

- Ναι, ναι

Δίνει ραντεβού δηλαδή η σφαίρα με το στόχο, πράγμα το οποίο απαιτεί να γίνει βολή από ηλεκτρονικό υπολογιστή πολύ μεγάλης υπολογιστικής δύναμης ...και τελικά τα πήραν τα δικαιώματα οι εβραίοι, οι ισραηλινοί...

- Και τα πουλάνε ...και εμείς έχουμε...

Εδώ τα καταργεί ο «δικός μας»...

- Ε και τι , πολλά είχε τάχα;; Τα πηγαίνει από έκθεση σε έκθεση ...ενώ οι Ισραηλινοί πουλάνε αβέρτα!

Ναί, λίγα ήταν, λίγα... καμιά τριανταριά κομμάτια ...δεν θυμάμαι τώρα πόσα ακριβώς ήταν.. πρέπει να ξαναδώ τον αμυντικό τύπο..

- Ξεφτίλα...



ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - "ΕΨΙΛΟΝ - 666" Γ. ΓΚΙΟΛΒΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=rJvEQ0ebnr0

Δείτε στο σημείο 7:39 του βίντεο.
Ο Γκιόλβας παραδέχεται ότι έπαιρνε εφευρέσεις από Δρακονιανώς δαιμονισμένο Μέντιουμ (DEMΟNIC CATΑLEPSY - TRANCE - CHANNELING) που μάλιστα ευρισκόμενο σε έκσταση (δηλαδή με διεγερμένη την υπόφυση) του μίλησε αρχ.ελληνικά.
Μάλιστα παρακάτω ο Σεληνιασμένος Ι.Φουράκης γνωρίζοντας τα πάντα και το τι εφεύρεση έδωσε το Μέντιουμ στον Γκιόλβα, προτρέπει με αγωνία στον Γκιόλβα να μην αποκαλύψει στους Έλληνες το αντικείμενο της εφεύρεσης!!
Θαυμάστε Δρακονιανό γενοκτονικό εμπαιγμό των "ΕΨΙΛΟΝ - 666" εναντίον των Ελλήνων.

Να επισημάνουμε εδώ ότι παρόμοια τεχνολογικά μέντιουμ εντοπίσαμε και στους παρακάτω μυστικιστές και αποκρυφιστές μασόνους παραψυχολογικούς ψευδοεφευρέτες:
- Τόμας Έντισον (Αποκρυφιστής μασόνος κάθαρμα του κερατά)
- Τζακ Παρσονς (Εξέχον Πυραυλικός επιστήμονας και ταυτόχρονα αποκρυφιστής μέλος του Ο.Τ.Ο.)
- Τα μέντιουμ της Ναζιστικής στοάς VRILL Βερολίνου (έπαιρναν τις εφευρέσεις ιπτάμενων δίσκων με αυτόματη μη συνειδητή γραφή)
- Σαουμπέργκερ συνεργαζόμενος με VRILL
- και άλλοι

Φυσικά εδώ δεν έχουμε πραγματικούς εφευρέτες αλλά άβουλα ζόμπι - εκτελεστικά όργανα των Δρακονιανών της Σελήνης που σκοπίμως διοχετεύουν τεχνολογία στους γήινους η οποία δεν εξυπηρετεί τον Γήινο πολιτισμό (διάβαζε: ψευδοπολιτισμό), και που δεν εξυπηρετεί ασφαλώς την Ελλάδα και την τεχνολογική της αυτονομία, αλλά εξυπηρετεί μόνον τα Σεληνιακά συμφέροντα και την Σεληνιακή Γεωστρατηγική/Αστροστρατηγική ώστε με αυτή την τεχνολογία να μπορέσει να διεξαχθεί ο Αρμαγεδδώνας (βλ. Πυρηνικά Όπλα, Βαλλιστικούς Πυραύλους του Τζακ Πάρσονς, και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής) και ώστε με αυτή την τεχνολογία να μπορέσει να δημιουργηθεί υποτυπώδης γήινη άμυνα (βλέπε πρόγραμμα SDI-STAR-WARS) που σε συνεργασία με την Σεληνιακή άμυνα του Δρακονιανού Αστροστόλου θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των ερχόμενων Ανδρομεδίων της Γαλαξιακής Κυβέρνησης.
Τώρα ίσως μερικοί παλιοί βετεράνοι αναγνώστες μας κατανοήσουν καλύτερα τι ήθελε να πει η Ο.Ε.Α. στο μνημειώδες κειμενό της 'ΙΑ του 1988:
http://www.easy-share.com/1914148322/__+31-05-1988+OLO.rar
Συνειδητοποιήστε επιτέλους τη φρίκη μέσα στην οποία ζείτε, και επιβιώστε, διότι από τότε που εισέβαλε η Σελήνη στο ηλιακό μας σύστημα το μόνο πεπρωμένο και προορισμός των εγκατελειμένων από τους θεούς τους Γήινων Ελλήνων είναι να πολεμούν για την επιβιώση τους από τη γενοκτονική λύσσα των Δρακονιανών Σεληνιακών ζόμπι της Κίνας και των σημιτομογγόλων εβραίων και σαξόνων..

Όσον αφορά ξανά τον Γκιόλβα οι περισσότερες (Σεληνιακές) "εφευρέσεις του" κατέληξαν σε ξένα χέρια. Τα σχέδια του υποηχητικού κανονιού χάθηκαν και κατέληξαν σε κάποια εργαστήρια στη Γαλλία, ενώ άλλες εφευρέσεις (όπως π.χ. ένα ειδικό δράπανο) κατέληξε και σε θανάσιμους αντίπαλους της Ελλάδας όπως η Δρακονιανή Ερπετική Κίνα, δηλαδή στους Κινέζους τους οποίους ο Γκιόλβας σύμφωνα με δηλώσεις του θαύμαζε και ήθελε να συνεργαστεί!!!

Για Γκρέκα, Γκιόλβα και Φουράκη διαβάστε πάλι τους Φουράκειους Σταύλους:

Φουράκειοι Σταύλοι
http://www.easy-share.com/1913921822/Φουράκειοι+Σταύλοι.rar

Thursday 21 April 2011

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΑΣ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:

ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ; ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΗΜΑΝΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 300.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ;

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΣΗΜΑΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΝΑΔΑ – ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 200.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ;

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 700.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ; (ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ)

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ – ΠΑΝΑΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 700.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΩΝ "ΗΠΑ";

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΠΑ – ΚΙΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΣΤΑΛΛΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΓΚ ΜΠΙΤΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ;

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

COMMON TOP URGENT SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY AND OF PLANET SECURITY FROM G.H.REES AND FROM THE WEB-BLOG "HELLEN AND CHAOS"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/common-top-urgent-signal-of-russian.html

ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΜΥΝΑΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ) «DEFENCENET» ΚΑΙ «DEFENCEPOINT» ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΛΙΒΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ «ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ». ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΙΕΧΩΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΑΣ ΔΡΑΚΟ ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ – ΣΚΑΤΑΪ – ΠΟΥΣΤΑΪ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ 300ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ, ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΝΕΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΩΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΧΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ «COSCO» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΔΕΚΟ» ΤΗΣ «ΔΕΗ» ΤΟΥ «ΟΤΕ» ΤΗΣ «ΕΥΔΑΠ», ΑΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΠΑΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΣΩΜΑ SECURITY ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ 300ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ, ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΜΟΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΥΠΟ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΥΠΟ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ Η’ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ).

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ» ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ «DEFENCENET» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΕΝΩ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΔΩ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ «ΕΑΣ» ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» ΩΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΩΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ «ΕΒΟ» - «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΠΛΩΝ» ΚΑΙ «ΠΥΡΚΑΛ», ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ 300ΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ «DE FACTO» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ – ΜΠΕΓΚΛΙΤ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» «ΜΜΕ» ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΩΡΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 20.04.2011.

ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300ΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ», ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» - «PACT OF SANGHAI» ΗΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ;

ΗΔΗ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΕΒΡΑΙΟΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΥΠΟΥ «DEFENCENET» - «DEFENCEPOINT», ΟΤΙ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Η’ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ». ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΟ «ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ» «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ;

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, Η ΕΒΡΑΙΚΗ «ΤΡΟΙΚΑ» Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η «ΤΡΟΙΚΑ» - ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ - ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΗΔΗ ΑΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ 13ΙΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/13.html) . ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» Η΄ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΜΕ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΩΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΑ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ» ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ», ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΗΤΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ, ΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.

"Νιέτ" στα ελληνικά ομόλογα - Στον "πάγο" οι σχέσεις με Μόσχα
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19221&Itemid=160

ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ, ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΑΡΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΝΝΟΕΙ Η «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ – ΣΕΝΤΑΪ – ΣΚΑΤΑΪ – ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΗ ΧΙΛΙΕΤΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞ’ ΑΝΑΤΟΛΩΝ» ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΕΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΕΟΥ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ», ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΩΝ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ - ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ.


Επισημάνσεις ιστολογίου:

Έσχατη προδοσία των 300ιων της βουλής και όλων των στρατηγών των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, της ΓΑ.ΔΑ. και της ΚΥΠ/ΕΥΠ και των προδοτικών βρομερών περιοδικών αμυντικού τύπου όπως τα παρακάτω.

Δεν θα αργήσει πανηλιθιοι νεοέλληνες, πριν την κατάσχεση και γενοκτονία σας από την Κίνα να έχετε εντος της Ελλάδος Κινεζικό στρατό πάνω από το σβέρκο σας… για το «καλό» σας βεβαίως βεβαίως και πάντα λόγω της μεγάλης «καψούρας» των Κινέζων υπέρ των Ελλήνων!

Κατακαημένοι καραμαλάκες μελλοθάνατοι… τι έχετε να πάθετε… τι έχετε να πάθετε! Θα σας φανέ ζωντανούς στην κυριολεξία στο τέλος, εσάς και τις οικογένειες σας, όπως έφαγαν τους ανύποπτους Γιουνάν-Έλληνες-Ιωνες της Ασίας, όπως τρώνε σήμερα και τα νεογέννητα ανθρωπινα βρέφη, όπως τρώνε τους σκύλους, όπως τρώνε τις γάτες, όπως τρώνε τα δελφίνια, κλπ.

http://makelio.blogspot.com/2010/03/blog-post_5807.html

(ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!)

http://www.cdnn.info/eco/e041109a/dolphin_250270.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_Ugl3ZZaVUlk/TNh0SU0ruXI/AAAAAAAABZQ/-9xsMbY5UcU/s1600/dolphin-hunt.jpg

http://www.islandbreath.org/2009Year/2009-10/091030dolphinkill.jpg

http://www.google.gr/images?q=japan+dolphin+slaughter

(Η "ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ-ΔΕΛΦΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ": http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_20.html)

Πως γίνετε σχιζοφρενικά ελλεινά όντα νεοψευδέλληνες, στην σύχρονη ταλαίπωρη Ελλάδα να επικαλείστε και να σηκώνετε σημαίες της εκφυλισμένης παρά φύσει δημοκρατίας σας ως το χείριστο πολίτευμα κατά τον μέγιστο πολιτειολόγο Αριστοτέλη, ( η οποία δημοκρατία ως φύσει ανώμαλο πολίτευμα πάντα θα σκοτώνει και θα ποδοπατεί όλους τους μάχιμους έλληνες και άξιους πατριώτες όπως τους Μεταξά - Πλαστήρα - Παπάγο και τους Παπαδόπουλο – Σ. Μαρκεζίνη, και κατά «σύμπτωση» σωτήρες του έθνους, και θα αντιστρέφει την αλήθεια προς όφελος της εβραιοδημοκρατιας και κατά της αξιοκρατίας-αριστοκρατίας) και από την άλλη με σηκωμένες τις δημοκρατικές σας σημαίες, να εκθειάζετε και να συμβαδίζετε και να προσκυνάτε και να στήνετε κωλο σε (πραγματικά και γενοκτονικα κατά της ανθρωπότητας) δικτατορικά καθεστώτα όπως αυτά της Κίνας;;;

Πως γίνετε να απεχθάνεστε τον ήρωα και μάχιμο πολεμιστή Γεώργιο Παπαδόπουλο και να τον ξεφτιλίζετε προσδίδοντας του την εμετική ψευδή ταμπέλα του «δικτάτορα» και από την άλλη να σέρνεστε γλύφοντας τον κωλο της πραγματικής γενοκτονικης δικτατορικής Κίνας;;

Πως γίνετε ρε πουσταραδες αρχιραββινοι και εβραιοκινεζόδουλοι ψευδέλληνες αυτό; Και πως γίνετε να έχει λυσσάξει ολόκληρη η εβραιομασονια εναντίον του «δικτάτορα» Καντάφι (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_20.html) ενώ την Κίνα την γλύφουν την προσκυνανε και κάθονται όλοι, μα όλοι σούζα μπροστά της;;

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΤΗΤΗ ΣΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ ΜΕΣΩ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΑΧΑ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ» ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ALEX JONES, DAVID ICKE, JOHN LEAR, GEORGE KAVASSILAS, ALEX COLLIER ΚΛΠ, ΕΝΩ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΑΚΑΚΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ TO «ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ»! ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΛΗΘΙΝΑ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ. ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ «ΕΒΡΑΙΟΙ» ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΜ (ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ – SEPARATE – SEPARATI – SEPARATIM - SEPHARADIM) ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΣΑΣ;

Αρχίστε να επεξεργάζεστε μέσα στο μυαλό σας πλέον και να διερωτάστε το τι «κρύβετε» πίσω από την Ο.Ε.Α. (Εννοούμε τους κατώτερους και όχι τους υπερμυημενους οι οποίοι ως απόλυτα ζόμπι είναι αδύνατον να νοήσουν από μόνοι τους)

Αλλά οι πληρωμένες πέννες «δουλεύουν» κατά το δοκούν και όπου φυσήξει το προδοτικό συμφέρον.

Άρα, ειδικά εσείς τα δαιμονισμένα πουτανόσκυλα των περιοδικών αμυντικού περιεχομένου (διάβαζε: περιοδικών εναντίον Ελλάδος και υπέρ απάντων έχθρων της Ελλάδος), εκτελείτε άνωθεν εντολές καραδαιμονισμενων αρχιραββινων με σκοπό να παραπλανήσετε τους έλληνες χαμηλόβαθμους αξιωματικούς ώστε να γενοκτονηθουν από τους άξονες «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Α’ ΦΑΣΗ) και «Ρ.Ι.Κ.» (Β’ ΦΑΣΗ).

Άρα εσείς τα πουτανοσκυλα της πληρωμένης πέννας των δήθεν ελληνικών περιοδικών αμυντικού τύπου θα έχετε άθλιο τέλος διότι υποθάλπετε συνειδητά και αποδεδειγμένα πλέον την γενοκτονία του ελληνικού λαού!

Ακόμα και ο έντιμος Βασίλης Λεβέντης αντελήφθη την διεθνή υποκρισία σας και έκρινε ορθά το δικτατορικό απάνθρωπο καθεστώς των Κινέζων
http://www.youtube.com/watch?v=0kW0y1M-3iI
λέγοντας ότι: «Θα έρθει και η σειρά της Κίνας»!!!

Αντίθετα ελεεινά κινεζόφιλα υποκείμενα σαν τον «Έψιλον – Κριναετό - 666» Βελόπουλο του «ΛΑ.Ο.Σ.» εψήφισαν το κατοχικό μνημόνιο και σήμερα καλούν σε συνεντεύξεις τους, τους Κινέζους να εισβάλουν οικονομικοπολιτικώς και άρα και στρατιωτικώς στην Ελλάδα και στο Αιγαίο!

(ΠΑΡΕΝΘΕΣΙΣ: Βέβαια εδώ να επισημάνουμε ότι το ΛΑ.Ο.Σ. σχεδιάζεται από το συμπαιγνιακό ΝΑΤΟ να στραφεί εναντίον της Κίνας από την Κων/πολη στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο κωλοτούμπας Καρατζαφύρερ έχει διαταχθεί από Λονδίνο να παρουσιάζεται σήμερα ως τάχα φιλοκινέζος ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html ) για να διαψεύσει την Ο.Ε.Α. επειδή οι αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στον ίδιο και στο βρωμερό πατριδοκάπηλο κόμμα του. Αναλαμβάνοντας την εξουσία όμως θα αλλάξει προσωπείο και θα μετατραπεί σε προβοκάτορας 666 εναντίον της Κίνας 888 ή Ρ.Ι.Κ. για να ταπώσει ΤΑΧΑ ως νέος Διόνυσος-Μ.Αλέξανδρος τις «ρυπαρές φυλές» στην έρημο Τακλαμακάν της Κίνας όπως ωρύεται από τις τηλεοράσεις ο ελεεινός παράφρων δαιμονιζόμενος λάτρης του Ελ Σενταϊ, Κριναετός Δ. Λιακόπουλος, θεωρητικός του ΛΑ.Ο.Σ.)

Όλοι εσείς εντος της Βουλής-Αβουλίας, όλοι εσείς οι στρατηγοί και όλα εσείς τα τσογλάνια της πληρωμένης πέννας έχετε υπογράψει ήδη το τέλος σας αλλά δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμα! Η’ θα πάτε από ελληνικό πατριωτικό χέρι η’ θα σας σφάξουν οι Κινέζοι, και αμέσως μετά θα πιαστείτε στις δορυφορικές δρακονιανές «ψυχοπαγιδες» (διάβαζε κατά ορολογία-παγίδα χριστιανισμού και ισλαμισμού: Παράδεισος) του δρακόπουστα ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΣΕΝΤΑΙ ΣΕΝΤΑΙ και θα σας αλλάξει κυριολεκτικά τα φώτα. Τελικώς αμφότεροι θα εξοντωθείτε ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΨΥΧΩΝ από Λευκά Αιμοσφαίρια πολέμου και θα αφοδευθείτε από τον Συμπαντικό Οργανισμό στα Τάρταρα (Β’ ΘΑΝΑΤΟΣ) ως ειδεχθείς θρασύδειλοι προδότες της φυλής σας και εγκληματικά καρκινικά κύτταρα εντός του σωματός Του.

Προδοτικές ιστοσελίδες:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19201&Itemid=141

http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2806:2011-04-18-11-16-16&catid=31:defence-greece&Itemid=54

Υ.Γ. Σε διεθνή forums μετά τη δημοσίευση του τελευταίου Σήματος Πυρηνικής Ασφάλειας της Ο.Ε.Α.
PLANET NUCLEAR SECURITY S.O.S. G.H.REES TOP URGENT SIGNAL TO ALL THE GOVERNMENTS OF THE U.N.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/planet-nuclear-security-sos-ghrees-top.html

Άνθρωποι από το εξωτερικό μας καλούν να χρησιμοποιήσουμε μετρητές ραδιενέργειας Geiger πάνω σε νεο-εισαγόμενα Κινεζικά ραδιενεργά προϊόντα και να δημοσιεύσουμε ζωντανά τα αποτελέσματα της μέτρησης στο Youtube. Αυτό όμως για να γίνει σωστά είναι δύσκολο και απαιτεί να κατέβουμε στα λιμάνια στις αποθήκες όπου φέρνουν τώρα τα νέα container και να κάνουμε τις μετρήσεις μας εκεί, αν φυσικά μας επιτραπεί που είναι μάλλον απίθανο. Αλλά εάν δεν ήταν Κινεζόδουλο το «Ελληνικό» κρατίδιο και τα υπόλοιπα κράτη της Δύσεως θα έκαναν τα ίδια τέτοιες μετρήσεις και θα προειδοποιούσαν οι ίδιες οι Κυβερνήσεις τους πολίτες τους για Μπουκοτάζ και δεν θα άφηναν μόνο του το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» και την Ο.Ε.Α. να το πράξει...

Φτου σας ελλεινοί κινεζόδουλοι προδότες μελλοθάνατοι πουσταράδες υπονομευτές της υγείας και ασφάλειας των πολιτών σας!

Υ.Γ. 2:

ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΟΡΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΣΙΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ:

ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Γεώργιος Παπαδόπουλος ο τελευταίος Έλληνας Πρωθυπουργός τα τελευταία 37 χρόνια

Ακούστε την εκπομπή και βγάλτε συμπεράσματα! Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν στην πρώτη γραμμή στον Β Παγκόσμιο πόλεμο ήταν δηλαδή μάχιμος. Και τέτοιους μάχιμους πραγματικούς έλληνες πατριώτες το εβραιομασονικο κατεστημένο τους σκοτώνει με κάθε τρόπο σε συνεργεία με τα υπόλοιπα νεοελληνικά οχλοδημοκρατικα μουνοσκυλα της Ελλάδος.
Πουσταραδες σιχαμένοι 10.000.000 νεοπουστρελληνες και πουσταραδες εβραίοι της Αμερικής και της mossad και όλου του πλανητου, τώρα θα φάτε τα σκατα σας για όσα πράξατε εναντίον αυτού του ΑΝΔΡΑ.
Το λάθος αυτό το επαναλαμβάνετε εναντίον της ελληνικής πατριωτικής Ο.Ε.Α. και εναντίον του εκπροσώπου της κύριου Καραγεωργιου Γιάννη μέσω διωγμών, φυλακίσεων, και απομόνωσης διότι δεν δέχεστε υποταγή στους ΦΥΣΕΙ ανωτέρους σας λόγω της αρρώστιας και πλύσης εγκεφάλου που έχει υποστεί ο εγκέφαλος σας μέσω απάντων των δρακονιανών μπουρδελοιερατείων!
Φάτε τα σκατα σας τώρα πρώτα σε οικονομικό επίπεδο με ΔΝΤ και έπεται και η συνέχεια κατάσχεσης και γενοκτονίας σας από τους Δρακονιανούς Κινέζους γενητορές σας.













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΝΗΜΑ ΩΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ

Να επισημάνουμε ότι αυτά που λέγονται στο ρεπορτάζ τα λέει εδώ και χρόνια ο Βασίλης Λεβέντης και για τον λόγο αυτό τον έχουν απομονώσει από τα «ΜΜΕ» ενώ παλιότερα αποπειράθηκαν να τον εξοντώσουν και βιολογικά.






http://perseysteam.blogspot.com/2011/04/blog-post_4917.html

ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ

ΓΙΟΓΚΑ (ΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΠΝΟΗ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ)
Το φαινόμενο της γιόγκα, είναι μια μέθοδος ραγδαία αναπτυσσόμενη σε όλο τον δυτικό κόσμο, τα τελευταία 30 χρόνια.
Πολλοί είναι οι «γκουρού» της γιόγκα οι οποίοι άφησαν την Ινδία και πήγαν να εξαπλώσουν την μέθοδο «θεραπείας» της γιόγκα στον Δυτικό κόσμο, καθώς πολλοί είναι και οι δυτικοί οι οποίοι πήγαν και «σπούδασαν» την γιόγκα στην Ινδία και αποφοίτησαν αποκτώντας μόνιμα ένα ελαφρύ χαμόγελο στα χείλη τους και φυσικά το ακαταμάχητο βλέμμα της αγελάδας (όπως λέει και ο φίλος μου ο Γιάννης). Οι οποίοι γύρισαν στις πατρίδες τους και ξεκίνησαν να το διδάσκουν σαν κάτι το εξαιρετικό και μάλιστα κυρίως σε elite καταστάσεις και κοινό, χρεώνοντας βέβαια αρκετά χρήματα τα πλούσια θύματα.
Στην πορεία βέβαια η γιόγκα έγινε πιο προσιτή για όλους ώστε να μεγαλώσει η «κονόμα». ‘Έτσι, βγήκε το power yoga, και διάφορα άλλα προγράμματα σε γυμναστήρια όπου μέσω της γιόγκα αδυνάτιζες, έσφιγγες και πάει λέγοντας…
Έχουμε λοιπόν δύο ήδη γιόγκα που διδάσκονται παγκοσμίως.
  1. την Γιόγκα σαν μέθοδος (στάσεις, αναπνοή, διαλογισμός) = εσωτερική αναζήτηση
  2. Γιόγκα με την μορφή fitness, για μαζική κατανάλωση εστιάζοντας πιο πολύ στο αδυνάτισμα και ηρεμώντας στο τέλος πάντα με λίγες αναπνευστικές ασκήσεις και άδειασμα σκέψεων (και καλά), φτιάχνοντας έτσι καλό όνομα ότι η γιόγκα είναι για όλους και κάνει καλό!
Πάνω σε αυτό τον διπλό διαχωρισμό θα αναπτυχθεί και αυτό το άρθρο, άλλωστε το 2ο απορρέει από το 1ο.
Ας δούμε αναλυτικά όμως τι συμβαίνει με την γιόγκα, πριν αρχίσουμε τα πουστιρλίκια.
ASANAS: Είναι οι λεγόμενες «πόζες» που παίρνει ο ασκούμενος ώστε να συνηθίσει να κάθεται άνετα στην στάση λοτού που θα χρησιμοποιεί αργότερα για πολλές ώρες όταν θα κάνει αναπνοή και διαλογισμό. Οι πόζες αυτές είναι ειδικές στάσεις που παίρνει ο ασκούμενος και κάθεται αρκετή ώρα στην κάθε μία με σκοπό «να λυθούν οι αρθρώσεις του, να τεντώσουν οι μύες του και να δυναμώσουν οι τένοντες». Βάζω τα εισαγωγικά διότι τίποτα απ όλα αυτά δεν επιτυγχάνεται ασφαλώς. Αντιθέτως μάλιστα η επιστήμη (Ιατρική + Αθλητική Ιατρική + Φυσική Αγωγή) μας λέει σχετικά ότι :
  1. το «λύσιμο» που λένε στην γιόγκα είναι ουσιαστικά η λεγόμενη λίπανση των αρθρώσεων η οποία επιτυγχάνεται (πλην της διατροφής φυσικά και τα έλαια) με ασκήσεις έντονης κινητικότητας όπως για τους ώμους π.χ. κυκλικές περιφορές των χεριών προς τα πίσω και προς τα εμπρός. Το ίδιο ισχύει για όλες τις αρθρώσεις (αυχένα, ώμους, αγκώνες, καρπούς, μέση, γόνατα, πέλματα) Αυτό κάνουν οι αθλητές προτού ξεκινήσουν το ζέσταμα τους, λίπανση.
  2. «τέντωμα των μυών». Για να αναλύσουμε βέβαια το θέμα τέντωμα εννοείται ότι στις προπονήσεις μας υπάρχουν και ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυων αλλιώς δεν γίνεται τίποτα. Λοιπόν, μετά το ζέσταμα των αρθρώσεων ο αθλητής θέλει να στείλει γρήγορα αίμα στους μύες ώστε να προχωρήσει στην κυρίως γυμναστική του – άσκηση κτλ. Αυτό επιτυγχάνεται με διατάσεις όλων των μυών του σώματος αλλά όχι σε ακινησία, αλλά με βαλλιστικό τρόπο όπως συνηθίζεται να λέγεται στον χώρο της γυμναστικής. Δηλαδή ο αθλητής με ανάλογες κινήσεις κάνει ενεργητικό τέντωμα με ταλαντεύσεις και όχι στατικό – ισομετρικό τέντωμα μένοντας ακίνητος σε μια θέση. Το ισομετρικό τέντωμα βέβαια γίνεται στο τέλος μιας προπόνησης σαν αποθεραπεία και μυική αποκατάσταση. Όταν λοιπόν γίνεται ισομετρικό τέντωμα (τύπου γιόγκα), δίχως να έχει προηγηθεί λίπανση και δίχως ο ασκούμενος να προπονείται και σε ασκήσεις ενδυνάμωσης του μυοσκελετικού, τότε έχουμε αδύναμους μύες, επιρρεπής σε τραυματισμούς και όλα αυτά χωρίς κίνηση, όπου το αίμα δεν κυκλοφορεί σωστά σε ακινησία (αυτό θα αναλυθεί παρακάτω).
  3. «Δυναμώνουν οι τένοντες» (θέλω πολύ να βρίσω από τώρα, αλλά κρατιέμαι….) Η ενδυνάμωση των τενόντων είναι συνιφασμένη με την ενδυνάμωση των μυών, άρα με την άσκηση ενδυνάμωσης. Οι τένοντες όταν δεν επιβαρύνονται (με την έννοια της γυμναστικής επιφόρτισης) με φορτία δεν δυναμώνουν, αντιθέτως γίνονται πιο ελαστικοί και πιο αδύναμοι κι έτσι πιο επιρρεπείς σε τραυματισμούς και μάλιστα σοβαρούς (μπορεί να κοπεί ο μυς). Επίσης οι τένοντες γυμνάζονται μέσο της εκρηκτικής προπόνησης η οποία απαιτεί απότομη παραγωγή έργου με φορτίο (όπως οι ασκήσεις της άρσης βαρών).
Είδαμε μέχρι τώρα γιατί οι Asanas όχι μόνο δεν κάνουν καλό, αλλά βλάπτουν κιόλας τον ασκούμενο. Φυσικά μόνο γι αυτό το θέμα (πόζες στάσεις της γιόγκα και τις βλαβερές συνέπειες) μπορεί να γραφτεί ολόκληρο βιβλίο, σκοπός όμως του άρθρου είναι χωρίς να μακρηγορήσω να δώσω εύστοχα τα ουσιώδες ώστε να αποκαλυφθεί η τρομερή απάτη αιώνων τώρα που λέγεται γιόγκα και δυστυχώς παγιδεύει (όπως ακριβώς η ομαδοποίηση), αρκετούς συνανθρώπους μας και δυστυχώς αρκετά ελληνόπουλα και ελληνίδες κυρίως που έχει γίνει της μόδας σήμερα η γιόγκα και άλλες πολλές παρόμοιες απάτες (επίκληση αγγέλων, σεμινάρια αυτογνωσίας κτλ).
ΑΝΑΠΝΟΗ (PRANAYAMMA): Είναι οι λεγόμενες ασκήσεις αναπνοής, όπου σου διδάσκουν πώς να γεμίσεις με κοσμική ενέργεια κάνοντας κοιλιακή , κυρίως, αναπνοή.
Εδώ να πούμε ότι η αναπνοή σαν λειτουργία είναι μία και είναι διαφραγματική.
Συμφώνως με την γιόγκα η αναπνοή χωρίζεται σε 3 μέρη: α) κοιλιακή όπου αναπνέοντας επικεντρώνεις στο σημείο όπου συγκεντρώνεται (υποτίθεται) η κοσμική ενέργεια «prana». Το γνωστό σημείο chi point ή dan tien ή hara (απ όπου βγαίνει και η λέξη χαρα – κιρι = κόβω το χάρα μου) δηλαδή το σημείο λίγο πιο κάτω απ τον αφαλό. Εισπνέοντας λοιπόν ο ασκούμενος φουσκώνει (εσκεμένα) την κοιλιά του, όπως ακριβώς συμβαίνει στα νεογέννητα μωρά και την βρεφική ηλικία. Οι άνθρωποι της γιόγκα ισχυρίζονται ότι τα μωρά αναπνέουν σωστά. Αυτό όμως είναι λάθος (αρχίζω και τα παίρνω) καθώς ο λόγος που φουσκώνει η κοιλιά των βρεφών είναι διότι ακόμα δεν έχουν αναπτυχθεί οι πνεύμονες τους όπως πρέπει για να κάνουν διαφραγματική αναπνοή. Β) πλευρική αναπνοή όπου η επικέντρωση είναι στην διεύρυνση των πλευρών (ανοίγουν δηλαδή τα πλευρά κι απ τις 2 μεριές). Γ) Θωρακική αναπνοή όπου η επικέντρωση γίνεται στην περιοχή του θώρακα όπου και φουσκώνει όταν εισπνέουμε.
Ενώ λοιπόν σαν ασκήσεις αυτές οι αναπνοές είναι εν μέρει σωστές όταν γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο και μετά από συγκεκριμένη προπόνηση και για συγκεκριμένους λόγους, η γιόγκα κατά τον διαλογισμό χρησιμοποιεί μόνο το πρώτο είδος (κοιλιακή) ώστε να συσωρεύσει ενέργεια κτλ. Ποιος ο λόγος όμως κάποιος άνθρωπος να χρειάζεται να κάνει αναπνευστικές ασκήσεις; Σύμφωνα με την Ιατρική η Οξυγόνωση του οργανισμού και η σωστή κυκλοφορία του αίματος. Αυτό όμως δεν συμβαίνει καθόλου με την γιόγκα διότι η οξυγόνωση του οργανισμού απαιτεί κίνηση, ζωηρή και αθλητική όπως είναι το περπάτημα ή το τρέξιμο ή η αερόβια γυμναστική. Ενώ λοιπόν η Αθλητιατρική μας συμβουλεύει να κάνουμε οξυγόνωση μέσω αθλητικής δραστηριότητας μέσο της οποίας γίνεται αβίαστα σαν φυσικό επόμενο, η γιόγκα μας λέει να κάνουμε αναπνευστικές ασκήσεις σε πλήρη ακινησία και βιαίως προκαλούμενες καθώς ο οργανισμός σε ακινησία δεν χρειάζεται να κάνει λειτουργίες έντονης οξυγόνωσης, όπως σε αντίθεση με την κίνηση και το τρέξιμο. Επίσης με την κίνηση το οξυγόνο άμεσα διοχετεύεται σε όλο το μυοσκελετικό σύστημα και τα εσωτερικά όργανα μέσω του αίματος του οποίου η μεταφορά επιταχύνεται από την κίνηση. Σε αντίθεση με την γιόγκα που απορώ και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τους ισχυρισμούς διαφόρων ειδικών πως γίνεται η οξυγόνωση του οργανισμού.
Οι επιπτώσεις ότι με την ακινησία και τις βαθιές αναπνοές της γιόγκα σε κάποιον που ξεκινάει είναι ζαλάδες, πονοκέφαλοι και υπνηλία, κάτι που οι «ειδικοί» γκουρού μεταφράζουν σαν ότι το σώμα δεν είναι έτοιμο και γερό και αργότερα θα συνηθίσει. Ενώ στην πραγματικότητα αυτές είναι ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά και ο οργανισμός επιβαρύνεται δίχως λόγο.
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ (ΝΙΡΒΑΝΑ – ΦΩΤΙΣΗ) ή ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ
Ο διαλογισμός είναι το μέσο για να προσεγγίσει κάποιος το «θείο», μέσω της γιόγκα.
Ο διαλογισμός σύμφωνα με την γιόγκα, αρχικά βάζει τον ασκούμενο σε μια διαδικασία να «αδειάσει από τις σκέψεις» (να γίνει δηλαδή σε πρώτη φάση φυτό). Στη συνέχεια να προσπαθήσει να οραματιστεί και να πλησιάσει το πνεύμα το οποίο θα εισέλθει μέσα του (συνήθως επικεντρώνουν σε φως και υποτίθεται ότι το φως αυτό είναι μέρος της κοσμικής ενέργειας το οποίο καταλαμβάνει το σώμα και το φωτίζει και είναι άτρωτο σε ασθένειες κτλ)
Έχουμε λοιπόν προσέγγιση του θείου μέσω της παθητικής πλήρους απραγίας, σε αντίθεση με την αρχαιοελληνική προσέγγιση η οποία είναι η περιπατητική – διαλεκτική μέθοδος. Οι Έλληνες ουδέποτε ασκούσαν πρακτικές παρόμοιες με την Γιόγκα, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να τις παρουσιάσουν σαν πρακτικές που ξεκίνησαν από την αρχαία Ελλάδα. Οι Έλληνες πάντα συζητούσαν τέτοια θέματα με παρέα και μέσω της διαλεκτικής έφταναν σε κάποια συμπεράσματα και πάντα ενώ περπατούσαν στη φύση. Έτσι με αυτό τον τρόπο πετύχαιναν
  1. Σωστή οξυγόνωση
  2. Μυική λειτουργία και ήπιας μορφής άσκηση
  3. όξυνση πνεύματος και ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών, υγιώς παρασκευασμένων λόγω κινητικότητας και διαλόγου.
* Υπάρχει στην σύγχρονη Αθλητική Προπονητική η λεγόμενη «Νοητική Προπόνηση» η οποία όντως υφίσταται σαν μέθοδος αρκετά αποτελεσματική και ευεργετική καθώς ο αθλητής σκέφτεται νοητικά τον αγώνα του προτού αγωνιστεί και προσπαθεί με την σκέψη του να «δει» και να βιώσει τον αγώνα του βλέποντας στο τέλος τον ευατό του νικητή. Εδώ θα δώσω ένα παράδειγμα του μεγαλύτερου ίσως σύγχρονου πυγμάχου που πέρασε ποτέ από την ιστορία, του Ιταλοαμερικανού RockyMarcciano, ο οποίος όταν τον ρώτησαν σε μια συνέντευξη πως και δεν έχασε ποτέ του, απάντησε ότι ποτέ όταν σκεφτόταν το παιχνίδι πριν τον αγώνα δεν είδε τον ευατό του να χάνει και πάντα στο τέλος ο διαιτητής, σήκωνε το δικό του χέρι.
Βέβαια, ο λόγος που πάντα περπατούσαν και που δεν ήταν μόνοι οι Έλληνες όταν έκαναν τέτοιες προσεγγίσεις ήταν και ο εξής:
Με αυτό τον τρόπο έθεταν τον εαυτό τους σε εκούσια εγρήγορση, σώματος και πνεύματος ούτως ώστε να μην μπορεί κανένα δαιμόνιο (πλάσμα 2ας διαστάσεως) να εισέλθει μέσα τους. Αντιθέτως λοιπόν με την γιόγκα αυτό είναι το επιδιωκόμενο και μάλιστα ακουσίως διότι κανείς δεν γνωρίζει εξ αρχής τι τον περιμένει ακολουθώντας αυτές τις μεθόδους.
Βλέπουμε λοιπόν μια περίεργη κατάληξη στις πρακτικές της γιόγκα οι οποίες μέσω της ειδικής προετοιμασίας, σε 3 επίπεδα ήτοι σωματικό – υλικό, συναισθηματικό και νοητικό, προετοιμάζει ουσιαστικά τον άνθρωπο να καταστραφεί, αδειάζοντας από μέσα του ότι του έχει χαρίσει ο Συμπαντικός Οργανισμός και ότι τον έχει προγραμματίσει η φύση του, ούτως ώστε να εισέλθει μέσα του κάτι άλλο, καθώς με αυτές τις πρακτικές γίνεται πόλος έλξης δαιμόνων τα οποία καταλαμβάνουν το σώμα του και δρουν μέσα από αυτόν.
Δεν εξηγείται αλλιώς πρακτικές καθαρισμού των τσάκρας, άνοιγμα των καναλιών, άδειασμα της σκέψης, γέμισμα κοσμικής ενέργειας και άλλες τέτοιες μέθοδοι οι οποίοι βραχυκυκλώνουν και στα 3 επίπεδα το άτομο.
Είναι επίσης γεγονός ότι αυτές οι πρακτικές οδηγούν επίσης σε σοβαρές ασθένειες εφ όσον το πνεύμα το οποίοι έχει καταλάβει το σώμα βρίσκει εμπόδια να δράσει είτε από κακή και λανθασμένη πρακτική είτε επειδή επέτυχε τον σκοπό του και έχει εγκαταλείψει τον ασκούμενο, ασθένειες όπως καρκίνος και σχιζοφρένεια.
Ίδιες ή παρόμοιες πρακτικές εφαρμόζουν και ασκούμενοι κινεζικών πολεμικών τεχνών όπως κουνγκ φου, νέι κουνγκ, τσι κουνγκ, τάι τσι κτλ, οι οποίες εφαρμόζουν μοναστηριακές μεθόδους «εσωτερικής άσκησης» όπως ισχυρίζονται και οι οποίοι το 90% από αυτούς οι οποίοι προχωρούν σε αυτές τις μεθόδους τρελαίνονται και καταστρέφονται , ηθικά, ψυχολογικά και σωματικά.
Το Ιαπωνικό Νινζούτσου έχει κι αυτό εσωτερικό μέρος το οποίο είναι το λεγόμενο Kuji Kiri, στο οποίο ο ασκούμενος μπλέκοντας τα δάκτυλά του σε ιδιαίτερους σχηματισμούς μουρμουρίζει επικλήσεις οι οποίες σύμφωνα με λεγόμενα υψηλόβαθμου δασκάλου στην τέχνη αυτή είναι επικλήσεις σε δαίμονες οι οποίοι έρχονται να… βοηθήσουν. Οι διάφοροιmasters που κυκλοφορούν φήμες για την εσωτερική τους δύναμη είναι γεγονός πως μπορούν να κάνουν ασύλληπτα πράγματα, όμως η δύναμη αυτή ΔΕΝ είναι δικιά τους καθώς για να κάνουν επιδείξεις τέτοιου είδους (μετακίνηση αντικειμένων με αρκετό βάρος με την σκέψη, αόρατη ασπίδα προστασίας γύρω από αυτούς ώστε για κάποια χρονική στιγμή να γίνουν άτρωτοι και διάφορα άλλα περίεργα), απαιτεί να κάνουν πρώτα διαλογισμό να βυθιστούν οι ίδιοι σε μια κατάσταση ύπνωσης ώστε να ξεκινήσει να δρα το δαιμόνιο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε αθλητικούς αγώνες σωματικού επιπέδου, όπως τα μαχητικά αθλήματα, διότι εκεί δεν μπορεί να τους βοηθήσει κανένα δαιμόνιο και δεν μπορούν ανάμεσα σε τόσο κόσμο να το επικαλεστούν όπως πρέπει και διότι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους δημιουργείτε κύκλωμα όπου δαιμόνια δεν είναι εύκολο να εισέλθουν.
Επίσης δεν συμμετέχουν σε αγώνες καλών τεχνών, ούτε και επιστημονικούς διαγωνισμούς. Με λίγα λόγια ότι κάνουν το κάνουν κυρίως για την πάρτι τους και με δόλιους σκοπούς κυρίως να επιδειχθούν σε κλειστό κύκλο αποχαυνωμένων μαθητών για να τους αποσπάσουν χρήματα και κοινωνική καταξίωση.
Επίσης μια μορφή έλξης δαιμόνων και πλασμάτων 2ας διαστάσεως είναι και η νοητική προσευχή και διάφορες μέθοδοι αναπνοής (βύθισμα στην καρδιά) και προσευχής που κάνουν οι αγιορίτες μοναχοί.
Ο Ελληνικός τρόπος ζωής και άσκησης αλλά και αναζήτησης του θείου γίνεται μέσω της επιστήμης και της λογικής.
Η γιόγκα μπορούμε να πούμε ότι είναι το ακριβώς αντίθετο από το ζητούμενο για υγεία στα 3 επίπεδα σύμφωνα με την ΟΕΑ
1. Διανοητικό επίπεδο – Νους / Εγκέφαλος
2. Συναισθηματικό επίπεδο – Καρδιά / Ηλιακό πλέγμα
3. Υλικό σωματικό επίπεδο – γεννητικά όργανα / κοιλιά
Η γιόγκα καταστρέφει αυτά τα 3 επίπεδα και καθιστά τον άνθρωπο μεταφορέα πνευμάτων δαιμόνων και άδειο κονσερβοκούτι. Όταν ο άνθρωπος είναι υγιής στα 3 επίπεδα τότε πραγματικά γίνεται άτρωτος και αποκτά την λεγόμενη αφοβία, αυτό που οι Ιάπωνες στις πολεμικές τους τέχνες ονομάζουν “fudoshin”, δεν είναι κάτι μαγικό, είναι μια φυσική συνέπεια 3ων επιπέδων υγείας, και με σκληρή και μακροχρόνια εξάσκηση σε αληθινές πολεμικές τέχνες ο μαχητής φτάνει σε μια κατάσταση όπου νοιώθει ότι οι αντίπαλοι του επιτίθενται σε αργή κίνηση κι έτσι είναι ικανός να αντιμετωπίσει πολυάριθμους αντιπάλους, καθώς ο ίδιος κινείται πάρα πολύ γρήγορα και με σωστό χρονισμό.

Καταλήγοντας να πούμε το πιο βασικό μέσα σε όλα αυτά είναι το γεγονός ότι σου εξαφανίζουν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και επιβίωσης το οποίο πηγάζει από τα έντερα … (από εκεί βγαίνει και το ρητό «αν έχεις τα άντερα έλα») που όμως δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε. Έτσι ο Γιόγκι, βλέπει τον κόσμο μέσα από ένα πρίσμα απάθειας και αδιαφορίας, ότι όλα είναι θείο σχέδιο κι ότι πρέπει να σταματήσουμε να αισθανόμαστε , να σταματήσουμε να στεναχωριόμαστε να σταματήσουμε να χαιρόμαστε, να σταματήσουμε να αγαπάμε, να σταματήσουμε να μισούμε και να γίνουμε άβουλα όντα περιμένοντας τους Κινέζους να μας σφάξουνε και να ολοκληρώσουν το έργο τους πάνω στον πλανήτη γη.
Είναι αρκετοί οι Ιερείς της ορθοδοξίας οι οποίοι έχουν συλλάβει τι γίνεται με την γιόγκα και τον διαλογισμό και εκδίδουν από τις ενορίες τους φυλλάδια ενημερωτικά μέσα στα οποία κάνουν σωστή αναφορά περί έλξης δαιμονίων, σχιζοφρένεια και τονίζουν την επικινδυνότητα της άσκησης στη γιόγκα. Πρωτοστάτης τέτοιων κινήσεων είναι και ο άξιος μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Αγνοούν βέβαια ότι η πηγή των δεινών της Γιόγκα είναι κοινή με την πηγή του Χριστιανισμού….δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
Οι συμβουλές αυτές βέβαια και τα άρθρα δεν δίνονται για τους νέο-ψευδοέλληνες που έχουν ήδη κάψει τον εγκέφαλο τους μέσα από την φιλοτομαριστική τους ζωούλα, αλλά σε αυτούς που αισθάνονται ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στο παρά 5 και ότι πρέπει να νύχια και με δόντια να ετοιμαστούνε για την ώρα της τελικής μάχης. Σε αυτούς που αδογμάτιστα κι από ένστικτο επιβιώσεως ψάχνουν τους υγιείς τρόπους να επιβιώσουνε. Σε αυτούς που ακούνε στη συνείδηση τους τις προτροπές των προγόνων για αγώνα και μάχη μέχρις εσχάτων για την ελευθερία.
Τελειώνοντας η ταινία 300 (Frank Miller) ο Σπαρτιάτης που έχει χάσει το μάτι του από τις Θερμοπύλες εμψυχώνει τον στρατό των Ελλήνων στις Πλαταιές πριν την μάχη με τους Πέρσες, λέγοντας μέσα σε άλλα:
«σήμερα με την μάχη αυτή δίνουμε τέλος στην τυραννία, δίνουμε τέλος στον μυστικισμό» !!!
Και πράγματι αγαπητοί αναγνώστες όπου υπάρχει μυστικισμός, τελετουργικά, μαγεία και πάει λέγοντας είναι κυκλώματα είτε ιδεολογικά, είτε θρησκευτικά είτε μασονία, είτε οτιδήποτε άλλο, που έχουν κοινό σκοπό την καταστροφή της ανθρωπότητας, την καταστροφή του πλανήτη, την καταστροφή του Ελληνισμού και των επιστημών. Αυτή την μάχη είμαστε έτοιμοι εμείς να δώσουμε την μάχη ενάντια στον μυστικισμό και την τυραννία, όπως οι πρόγονοι μας!!!!
ΟΙ ΦΛΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΔΟΓΚΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ (ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ) ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΡΟΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ!!!
*Συγνώμη για το λεξιλόγιο, δεν το συνηθίζω αλλά Έλληνας είμαι κι εγώ… κι από μικρός είχα μια συμπάθεια στον ΚαραΙσκάκη…
.-ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ


Επίγειοι Δρακονιανοί Σίνες-Κινεζομογγόλοι επιδεικνύουν "υπερφυσικές" δυνάμεις πολεμικών τεχνών με τη βοήθεια-επίκληση Δρακονιανών δαιμόνων, μέσα από τεχνικές διαλογισμού-γιόγκας-προσευχής-απομόνωσης του εγώ-κλπ-κλπ:







ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ (SPENTNAZ) – «ΗΠΑ» - ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/spentnaz.html

Και επειδή δεν θέλουμε να προκαλέσουμε παράλυση και ηττοπάθεια υπερτιμώντας τον δρακονιανό αντίπαλο παραθέτουμε και ένα βίντεο ως την Ελληνική Απάντηση λέγοντας ότι υπάρχουν άμυνες στις ως άνω τεχνικές των Κινέζων οι οποίες τεχνικές επίσης δεν μπορούν να εφαρμοστούν πάντα και παντού και με αυτή την ένταση που δείχνουν τα βίντεο.

Για περισσότερα μπορείτε να απευθυνθείτε στους μαχητές και στη σχολή αρχ. Ελληνικών πολεμικών τεχνών CROSS-GYM:
http://www.crossgym.gr/

Wednesday 20 April 2011

Πόλεμος το 2012. Δεν είναι email είναι δήλωση ΒΟΜΒΑ on camera που εγινε χτες-Βίντεο

O Charles Nenner πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs ανέφερε στο.....
Fox business network χθες ότι ο Dow jones θα κατεβεί στο επίπεδο των 5000 μονάδων και ότι έχει συμβουλέψει τους πελάτες του να αδειάσουν την αγορά .
Οι δημοσιογράφοι David Asman και Elizabeth MacDonald έμειναν άφωνοι ακούγοντας ότι.... θα υπάρξει τέτοια πτώση από τις 12000 μονάδες και ότι αυτό θα γίνει λόγω του μεγάλου πολέμου που θα...ταρακουνήσει την υφήλιο στο τέλος του 2012.
Κατοχικά Νέα



Σημ.axinosp:Αγαπητέ Κάρολε με το μαύρο σκουφάκι, αντε και γαμήσου και εσύ και το σόι σου των τοκογλύφων, που θέλετε να αιματοκυλύσετε τον Πλανήτη το 2012 για χάρη του γαμημένου σας "Θεού" Γιαχβέ-Ιεχωβά-Τζεντάι. Δεν βάλατε μυαλό με το "χτύπημα" στην Ιαπωνία, περιμένετε και θα δείτε τι έχετε να πάθετε σε λίγες μέρες !!

http://axinosp.blogspot.com/2011/04/2012-email-on-camera.html

Σχόλια για Καντάφι-Λιβύη και Φουκουσίμα

H εξήγηση που δίνεται από την Πρυτανεία Ο.Ε.Α. για την επίθεση των ΝΑΤΟικών (Αγγλία,Γαλλία) δυνάμεων και των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον του Καντάφι, είναι η έκκληση που έγινε από τον Καντάφι να σχηματιστεί 1.000.000 Αφρικανικός στρατός για να διώξουν από την Αφρική όλους τους ξένους, συμπεριλαμβανόμενου και των Κινέζων.

«θα πρέπει να οργανώσουμε 1.000.000 αφρικανικό στρατό για να διώξουμε τους Κινέζους, τους Ευρωπαίους και όλους τους άλλους!».
http://nationalpride.wordpress.com/2010/12/15/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

Λέγοντας το αυτό το πράγμα, ο Καντάφι υπέγραψε την θανατική του καταδίκη.

Διότι και οι Ευρωπαίοι του «ΝΑΤΟ» και η Αμερική δουλεύουνε για τους Κινέζους.

Δηλαδή λέγοντας αυτό το πράγμα ο Καντάφι στράφηκε απευθείας εναντίον του Σιν – Σιών – Τζεηντ – Τζενταϊ της Σελήνης του οποίου ο «περιούσιος λαός» είναι η Κίνα – Σίνα και οι Σίνες Κινέζοι ως οι εντεταλμένοι από τον Αρχιληστοπειρατή Τζεντάϊ: Ληστές Γενοκτόνοι Εξολοθρευτές (ιδε αρχ.ελληνικό λεξικό Σταματάκου στο λήμμα "Σινος") εχθρικών φυλών των Αστερισμών Ανδρομέδας και Σείριου Τροπιδος Αργους (Λευκή + Μαύρη φυλή)

Γι’ αυτό το λόγο στράφηκε εναντίον του και ο Αραβικός σύνδεσμος.

Διότι τα Αραβικά Ιερατεία είτε Σουνητικά είτε Σιϊτικά, γνωρίζουν ότι ο «Θεός» Αλλάχ (ή Ελλόχ – Ελλοχίμ), το πραγματικό του όνομα είναι Τζέηντ ή Τζεντ ή Τζεντάϊ (Ελλοχίμ Τζεντάϊ ή Σενταϊ), δηλαδή ο Θεός των Κινέζων «Επαναστάτης του Δρακονιανού Κώλου εναντίον της Γαλαξιακής Κυβερνήσεως» (Ιδε STAR WARS), δηλαδή λατρεύουν συνειδητά τον Σεληνιακό Θεό των Κινέζων, αυτοκράτορα Τζεηντ. (http://en.wikipedia.org/wiki/Jade_Emperor). Ίδε Σεληνιακές πανομοιότυπες Σημαίες Κίνας, Μογγολίας, Τουρκίας, και Ισλάμ όπου π.χ. στη Σημαία του Σιϊτικού Κρυπτοεβραικού Ιράν το όνομα Αλλάχ γράφεται με 4 χαρακτήρες που παριστάνουν Ημισελήνους. Αυτοί οι λαοί - πληθυσμοί υπακούουν αυστηρά στην Σελήνη μέσω των συμπαιγνιακών υπο δαιμονική δρακονιανή καταληψία ιερατείων και κυβερνήσεων τους που τους διατάσσουν να γενοκτονήσουν τους απίστους με τζιχαντ - ιερό πόλεμο, κατά παραγγελία δηλαδή των φυλών και εθνών λευκής+μαύρης φυλής που επιθυμεί η εκάστοτε δρακονιανή γεωστρατηγική να εξολοθρεύσει.

Αυτό επίσης αποδεικνύεται και από το όνομα της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Σαουδικής Αραβίας, της πόλεως «Τζέντα», δηλαδή παρά ένα «ι» θα ήταν «Τζεντάϊ» το όνομα αυτής της μεγάλης πόλης της Σαουδικής Αραβίας.

Το πρωτοφανές γεγονός ότι ο Αραβικός σύνδεσμος ενώ συνεχώς διαμαρτύρεται για την εισβολή των «ΗΠΑ» σε Ιράκ, και Αφγανιστάν, έκανε ο ίδιος ο Αραβικός Σύνδεσμος έκκληση για επίθεση του «ΝΑΤΟ» και της Αμερικής εναντίον της Λιβύης (!!!), αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά, και είναι σημαδιακό και συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία. Άραβες Ενωμένοι να ζητούν επίθεση του «ΝΑΤΟ» εναντίον Αραβικού-Ισλαμικού κράτους. Και αυτά που αναφέραμε είναι τα βαθύτερα αίτια βέβαια και το ότι επίσης ο Καντάφι τόλμησε να αλλοιώσει το Ισλάμ με τη διαγωγή του: απελευθέρωσε τις Γυναίκες, τις έβαλε στην προσωπική του φρουρά (να πετούν ακόμα και μαχητικά αεροσκάφη «Mig» !!!) δεν τις έκοβε τις κλειτορίδες, κλπ, κλπ, και δημιούργησε έτσι ένα φιλελεύθερο Ισλάμ εντός της Λιβύης το οποίο ήταν αίρεση πλέον για τα υπόλοιπα μπορδέλα ιερατεία των ισλαμικών κρατών, είτε Σουνητικών ιερατείων είτε Σιϊτικών.

Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος πλήρωσε και θα πληρώσει και άλλο και ίσως και με τη ζωή του, με το γεγονός ότι απελευθέρωσε τους μαλθάκες ταλιμπαν ισλαμιστές της Λιβύης από την Ισλαμική σκλαβιά την οποία θα ξανα-επιβάλουν τώρα τα νέα καθεστώτα τα οποία σχεδιάζεται να αναλάβουν την Λιβύη, διότι στα νέα αυτά καθεστώτα κάνει κουμάντο η εξτρεμιστική Αλ Κάιντα, την οποία έλεγαν ότι πολεμούσαν οι Αμερικανοί στο Ιρακ-Αφγανιστάν και τώρα την υποστηρίζουν και βοηθάνε!



Τώρα σε ότι αφορά το «ατύχημα» της Φουκουσίμα Ιαπωνίας, λαμβάνουμε αναφορές από διεθνείς ιστοσελίδες ότι το αιτιολογούν ως την «εκδίκηση των δελφινιών», των ανελέητα σφαζόμενων δελφινιών από τους Ιάπωνες ψαράδες.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11900&subid=2&pubid=5828841

Θα μπορούσαμε να πούμε ενδεχομένως ότι η τιμωρία των μογγόλων μισών κινέζων – «Ιαπώνων», σφαγέων των αληθινών Ιαπώνων ή Ιαβώνων ή Ελλήνων Ιώνων της Ιαπωνίας – Άπω Ιωνίας, από την κατάληψη αυτού του Ελληνικού νησιού έως και σήμερα, έγινε επειδή αυτοί οι Μογγόλοι διαπράττουν ΚΑΙ γενική σφαγή εναντίον των «ανθρώπων» της θάλασσας, δηλαδή των υπέροχων πλασμάτων ευγενικών Δελφινιών, για καθαρά ανόητους άπληστους εγκληματικούς κερδοσκοπικούς λόγους ενάντια στη Γαία-Φύση-Σύμπαν-Συμπαντικό Οργανισμό.

Τα Δελφίνια διατηρούν ακόμη μέχρι σήμερα την ικανότητα να επικοινωνούν συνεχώς με τον Συμπαντικό Οργανισμό, και με την Νοήμονα Ζώσα Αισθανόμενη Γαία (Πλανητικός Οργανισμός), με τους Αρχαϊκούς κώδικες ήχων και ηλεκτρομαγνητικών σημάτων ("κραδασμών") τα οποία εκπέμπουν, και ενδεχομένως επικοινωνώντας αυτοί οι «άνθρωποι της θάλασσας» τα Δελφίνια με τη Σκεπτόμενη Γαία και τη Συμπαντική Ιεραρχία, να προκάλεσαν αυτό το οποίο προκάλεσαν στις ακτές της Ιαπωνίας... Και για άλλους λόγους βέβαια... τους οποίους ήδη έχουμε αναφέρει προς φίλο αναγνώστη του ιστολογίου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ (ΣΕΝΤΑΪ) ΙΑΠΩΝΙΑΣ & ΗΛΙΑΚΟΥΣ/ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_4112.html

Σημειώνουμε εδώ ότι το Δελφίνι ως ο σκεπτόμενος άνθρωπος της θάλασσας, ήταν το «ιερό ζώο» του Θεού Απόλλωνος, δηλαδή κατά την Ο.Ε.Α. όχι θρησκευτικού-λατρευτικού Θεού (Υποδυόμενου, υβριζόμενου και γελοιοποιούμενου από Δαίμονες Γιαχβεχ+Κρόνου), αλλά του Διοικητικού Υπερ-Υπουργού των Τεχνών του Αληθινού Ανδρομεδίου Απόλλωνος της Συμπαντικής Λειτουργίας Απόλλον.
Και βέβαια τα δελφίνια ήταν και κάτω από την προστασία του Θεού Ποσειδώνος του άλλου Διοικητικού Υπερ-Υπουργού της Δυναστείας των Ουρανιδών επικεφαλή των Υδάτινων Πόρων του Πλανήτου (βλ. και ρήμα «Ποτίζω») στην Πελασγική Προσελήνια Προϊστορία.

Τέλος η ίδια η λέξη «Δελφίνι» είναι μια ακόμα ονομασία για τους Έλληνες Δελφών-Δελφάς-Δελλάς-Ελλάς ως η «Μήτρα», η πολιτισμική Μήτρα γεννήσεως αρμονικών με τη φύση αληθινών πολιτισμών με όλη τη σημασία της λέξεως.
Οι Ντόγκον της Μαύρης Αυτόχθονης Αφρικανικής Φυλής αποκαλούσαν τους διδασκάλους τους θεούς ως Δελφύες από τον Σείριο που τους δίδαξαν Αστρονομία και Φυσικούς Νόμους (Nommos)







26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις