ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 24 June 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ 666: "...πιστεύουμε ακόμη ότι μακροπρόθεσμα η αποδυνάμωση της Γιουγκοσλαβίας ωφελεί την Πατρίδα μας"

Στο τεύχος 61(1991), του περιοδικού της νεοταξίτικης 666 "Χρυσής Αυγής ή Golden Dawn 666, διαβάζουμε:

Στο άρθρο: «Ο δρόμος της Σλοβενίας είναι ο δρόμος της Ιστορίας!»
Η συνεργασία Σλοβένων και Κροατών με τους ναζί εκθειάζεται: «Το 1941 με την είσοδο των Γερμανικών στρατευμάτων στην περιοχή οι δύο λαοί εδέχθηκαν αυτά σαν ελευθερωτές από την σερβική καταπίεση. Οι Κροάτες μάλιστα έδωσαν ενεργά το παρόν τους στην διάρκεια του πολέμου στο πλευρό του Γ’ Ράιχ με αξιόλογα ένοπλα τμήματα».

Μετά από τέτοια προσφορά στο Γ’ Ράιχ, δεν είναι δυνατό να μείνουν ασυγκίνητοι οι Χρυσαυγίτες: «Βλέπουμε με συμπάθεια την τιτάνια μάχη των Σλοβένων και Κροατών για ελευθερία όχι μόνο γιατί έχουν μαζί τους τα δίκαια της Ιστορίας, αλλά γιατί πιστεύουμε ακόμη ότι μακροπρόθεσμα η αποδυνάμωση της Γιουγκοσλαβίας ωφελεί την Πατρίδα μας». Ξεκάθαρα λοιπόν υπέρ του διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων στα Βαλκάνια η Χρυσή Αυγή.

Και τι θα γίνει αν τα Σκόπια ακολουθήσουν το παράδειγμα της Σλοβενίας και της Κροατίας και δημιουργηθεί «Μακεδονικό» κράτος; Καμία ανησυχία: «Όμως δεν είναι καθόλου ανάλογο ότι συμβαίνει σήμερα στην Σλοβενία και Κροατία με ότι πιθανώς συμβεί στο μέλλον στα Σκόπια. Αυτό γιατί είναι γνωστό ότι «Μακεδόνες» δεν υπάρχουν στα Σκόπια, αλλά βουλγαρόφρονες, που τους ονόμασε έτσι ο Τίτο με σκοπό να λύσει το εθνικό πρόβλημα της χώρας του σε αυτήν την περιοχή».

Οι στημένοι προβοκατόρικοι Νεοταξίτες 666 (οι οποίοι θέλουν να μας οδηγήσουν σε θρησκευτική "σαρία" με τους σινοσιωνιστές 888, τη Δρακονιανή Παγκόσμια Τάξη 888 δηλαδή) πανηγύριζαν τον διαμελισμό της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας δείχνοντας βέβαια και το μαύρο ναζιστικό τους πρόσωπο, με την συμπάθεια τους απέναντι στους γελοίους Σλοβένους που έδωσαν κώλο στους ναζί αλλά και θαυμάζοντας τους σεληνιασμένους αιμοπότες της "Ούστασι" των Κροατών, του πλέον αιμοδιψούς παραρτήματος των Ναζί στα Βαλκάνια. Λογικό άλλωστε να εκθειάζονται οι κανίβαλοι της "Ούστασι" διότι υπό σεληνιακή καταληψία-επιληψία τα κτήνη αυτά προέβησαν σε απάνθρωπες θηριωδίες, οι οποίες είναι ελκυστικότατες στα ινδικά χοιρίδια των εδώδιμων Ναζί.

Αλλά, εξίσου εντυπωσιακή είναι και η πρόβλεψη του "αρχηγού" των "παπ-αρίων" πιθηκομούρηδων ότι "οι σκοπιανοί δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα εις το μέλλον"!!! σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις "προφητείες" του αρχιερέα Μητσοτάκη Μπεν Σαλόμ, του πνευματικού πατέρα του λάτρη του μητσοτακαίικου "αρχηγού" της Χ.Α. αλλά και του "αδερφής παράταξης" της Ν.Δ. Εκτιμήσεις που δείχνουν το επίπεδο γεωστρατηγικής ανάλυσης που διαθέτει ο "άριος" μελαχροινός "αρχηγός", επίπεδο ίσο με τις ικανότητες γεωστρατηγικής ανάλυσης που διαθέτει ένα κανίς.

Δεν μας εντυπωσιάζει βέβαια η ογκώδης άγνοια των διπόδων αυτών. Την γνωρίζαμε πριν γίνει trendy στη σημερινή καταξεκωλιασμένη νεοελληνική κοινωνία. Ούτε μας εντυπωσιάζει η ολοένα και μεγαλύτερη εξάπλωση της δημοτικότητας των μπουζουκο-αστέρων της Χ.Α. "Κουμπώνει" άριστα στην σημερινή σουρρεαλιστική κοινωνική διαστρωμάτωση της νεοελληνικής κοινωνίας μαγιονέζας. Ο βόθρος έχει βρει τον καλλίτερο εκπρόσωπό του σε αυτό το νεοναζιστικό έκτρωμα. Η Νέα Τάξη έχει βρει τον καλλίτερό της σύμμαχο, η σινοσιωνιστική Δρακονιανή Παγκόσμια Τάξη έχει βρει το καλλίτερο της άλλοθι. Και είναι όλοι τους ευχαριστημένοι...  Ιδιαιτέρως ο "αρχηγός" μελαχροινός άριος ο οποίος εάν και εφόσον εφαρμοστεί το μεσοπρόθεσμο "κηδειόχαρτο" κατά των Ελλήνων, αυτός θα πλουτίσει από τα 3,5 εκατομύρια ευρώ της κρατικής επιχορήγησης, τα οποία κατά δήλωση του εκπροσώπου τύπου του "ναζιστικού πλανήτη των πιθήκων" θα δωθούν σε "κοινωνικές ενισχύσεις", δηλαδή θα μοιραστούν μεταξύ των "μπράβων, προστατών της νύχτας", στις εταιρίες security που πρόσκεινται στην ηγεσία, σε λογοτεχνικά πονήματα του Λιάκου του εκπροσώπου χτύπου όπου θα εκθειάζονται οι αρετές των Χιτών και των Ούστασι και του Χίτλερ.

Για όσους δεν γνωρίζουν περί "Ούστασι":

Σέρβοι
Μια άλλη ομάδα θυμάτων του Ολοκαυτώματος ήταν οι Σέρβοι στο Ανεξάρτητο Κράτος της Κροατίας. Οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των Σέρβων που δολοφονήθηκαν είναι αντικείμενο πρόσφατης αντιπαράθεσης. Το κέντρο Σίμον Βίζενταλ, γερμανικές πηγές του Β΄ Π.Π., ιστορικοί της εποχής του Τίτο από τη Σερβία και οι περισσότερες Σερβικές πηγές αναφέρουν αριθμούς άνω του 1.000.000, αλλά μερικές κροατικές πηγές εκτιμούν τον αριθμό γύρω στις 330-390.000, με τις 45-52.000 από τα θύματα να έχουν δολοφονηθεί στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Γιασένοβατς. Η γενοκτονία των Σέρβων από τους Ουστάσι ήταν ίσως η μοναδική περίπτωση όπου οι Γερμανοί (καθώς και οι Ιταλοί), συμπεριλαμβανομένων στρατιωτών των SS, παρενέβησαν για να προστατέψουν τα θύματα από τις ενέργειες των συνεργατών τους - υπερενθουσιώδεις Κροάτες Ουστάσι, που άρχισαν μαζικές δολοφονίες σε ρυθμούς ανήκουστους για την εποχή (από την εγκατάσταση ήδη του καθεστώτος-μαριονέτα), αναγκάζοντας τους αηδιασμένους Γερμανούς να περιορίσουν τη δράση του κατοχικού καθεστώτος. Ο βασικός νους πίσω από το Κροατικό Ολοκαύτωμα των Σέρβων ήταν ο Μίλε Μπούντακ (Mile Budak).

Η γενοκτονία των Σέρβων είχε θρησκευτικό υπόβαθρο. Παρά το γεγονός ότι τόσο οι Κροάτες όσο και οι Σέρβοι είναι Σλάβοι, και μιλούν σχεδόν την ίδια γλώσσα, οι Σέρβοι είναι Ορθόδοξοι χριστιανοί και οι Κροάτες Καθολικοί. Η ανάμειξη του Καθολικού κλήρου ήταν σημαντική, αφού η αναγκαστική μεταστροφή στον Καθολικισμό ήταν μερικές φορές η μόνη εναλλακτική εκτός από το θάνατο, και μέλη από οργανώσεις όπως οι Καθολικοί Σταυροφόροι ήταν από τους πιο ενθουσιώδεις και γνωστούς δράστες της γενοκτονίας. Ο διοικητής του στρατοπέδου Γιασένοβατς, ο Μίροσλαβ Φιλιππόβιτς (Miroslav Filipović) ήταν Καθολικός κοσμοκαλόγερος. Οι φόνοι γίνονταν τόσο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όσο και καταστρέφοντας χωριά, καίγοντας Ορθόδοξες εκκλησίες όπου είχαν στοιβαχτεί με τη βία Σέρβοι κλπ.

The Worst Killers In History/ Croatian Nazis - Ustasha 1/2


Jasenovac - Cruelest Death Camp in WW2


'Butcher of the Balkans'
http://www.moreorless.au.com/killers/pavelic.html

Catholic clergy involvement with the Ustaše
http://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_clergy_involvement_with_the_Usta%C5%A1e

The atrocities of croatian fascists-ustase during WW2
http://lastochka-fromrussiawithlove.blogspot.gr/2008/11/atrocities-of-croatian-fascists-ustase.html


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις