ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 14 June 2012

"ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ!"

Σε ένα πείραμα του 1987, οι ερευνητές Wegner, Schneider, Carter & White ζήτησαν από τους συμμετέχοντες για τα επόμενα πέντε λεπτά να ΜΗΝ σκέφτονται κάτι, π.χ. στο συγκεκριμένο μία Λευκή Αρκούδα. Εάν όμως σκέφτονταν μία λευκή αρκούδα, τότε να χτυπήσουν το καμπανάκι που βρισκόταν δίπλα τους. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο τόπος βούιζε από τα συνεχόμενα καμπανάκια!

Το πείραμα λογίζεται ως αποτυχία(?) αλλά κατέδειξε ένα πολή σημαντικό φαινόμενο. Εάν πεις σε κάποιον ΜΗΝ κάνεις το τάδε, η πιθανότητα είναι να ΚΑΝΕΙ το τάδε που του ζήτησες να μην κάνει.

Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό από παλιά και μάλιστα και σε τομείς που υποθετικά καμία σχέση δεν είχαν με την "επιστήμη". Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η θεωρία που λέει ότι για να ζητήσεις από κάποιον να μην κάνει κάτι που δεν θες, δεν θα πρέπει να του το ζητήσεις με το μην, το αρνητικό, το στερητικό... π.χ. "κοίτα νικολάκη μην ζωγραφίζεις αγκυλωτούς σταυρούς στους τοίχους, θα σε σκοτώσω!", ο νικολάκης φυσικά γέμισε τους τοίχους με αγκυλωτούς σταυρούς, διότι στην πρόταση εμπεριέχεται αυτό που του ζήτησε να ΜΗΝ πράξει(ομοίως σε αυτή την πρόταση, η τελευταία λέξη είναι το "πράξει"). Αυτό μένει. Όταν λες στον άλλο "ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" π.χ. το υποκείμενο κατά 99% ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

(Έτσι μπορεί να καταλάβει ο νοήμων γιατί στα κείμενα της Ο.Ε.Α. υπάρχουν οι προτάσεις: "Ψηφίστε Χρυσή Αυγή ώστε να καταστραφεί ολοκληρωτικά η Ελλάδα...". Διότι με άλλον τρόπο θα προκαλούνταν το φαινόμενο της "Λευκής Αρκούδας"...)

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟ, ο αποδέκτης κάνει αυτό και κείνο.

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟ, ο αποδέκτης δεν κάνει αυτο και κείνο.

ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ, διότι είναι στο κόλπο, ο ψηφοφόρος πάει και ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διότι ΚΑΙ αυτοί είναι στο κόλπο, ο ψηφοφόρος πάει και ψηφίζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....

Εδώ μπορεί να "κολλήσει" και η παρατήρηση για την αγγλική γλώσσα. Ο "ζωντανός" στα αγγλικά είναι Alive. Δηλαδή, a-live. Εμείς γνωρίζουμε ότι το α-στερητικό, κατά συνέπεια, ο "ζωντανός" κατά τους Άγγλους είναι ο "μη-ζωντανός". Έχει βαθιές προεκτάσεις το θέμα στο σημαίνον και στο σημαινόμενον. Διότι εάν οι αγγλοσάξονες θεωρούν "ζωντανούς" τους "μη-ζωντανούς", ο νους μας μπορεί να κάνει τις νοσηρές προεκτάσεις. Ότι δηλαδή το αγγλοσαξονικό κατεστημένο υποσυνείδητα καρφώνει στον εγκέφαλο των θυμάτων του την ιδέα ότι ο "ζωντανός" είναι ο "μη-ζωντανός" ο "μη-αντιφρονών", ο "μη-αντιδραστικός", ο "μη-ψυχωμένος". Ζωντανός κατ'αυτούς είναι ο άνθρωπος - ζόμπι, ο "μη-ζωντανός".
Τέλος παρένθεσης.

Το εν λόγω πείραμα της λευκής αρκούδας βέβαια κάθε άλλο παρά αποτυχημένο ήταν διότι επιβεβαίωσε στους χειραγωγούς των κοινωνιών ότι με την αντίστροφη ψυχολογία μπορούν να χειραγωγήσουν το θύμα ώστε να πράξει αυτό που τελικά θέλουνε. 

Είμαστε απολύτως βέβαιοι δε, ότι τα μεγάλα κεφάλια των επιστημονικών ομάδων πίσω από τον θίασο των πολιτικών το γνωρίζουν αυτό και όχι μόνο το γνωρίζουν αλλά το εφαρμόζουν ΤΩΡΑ!

Αυτή τη στιγμή, δύο σχηματισμοί βρίσκονται στο επίκεντρο των κέντρων ελέγχου. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η μετεξέλιξη των ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ κατά μερικές απόψεις κοντά στην πραγματικότητα.

Από τη μία έχουμε την επίθεση ΟΛΩΝ των άλλων στο ΣΥΡΙΖΑ(αυτό επαληθεύεται με μία απλή διαδρομή στα sites, στα blogs, στα ΜΜΕ και από την άλλη έχουμε την επίθεση πάλι όλων των άλλων στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ(και αυτό επαληθεύεται).

Αυτό που παρατηρείται είναι ότι ύστερα από κάθε "επίθεση" τα ποσοστά και των δύο σχηματισμών ανεβαίνουν! Μάλιστα σε αυτό συντελούν και οι "επιτιθέμενοι". Διότι όταν ακούς τον αισχρό Μιχελάκη ή τον αισχρό Καρατζαφέρη να σου λένε για τον ΣΥΡΙΖΑ, την Χ.Α., την δημοκρατία μπλα μπλα μπλα, έ σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Το γνωρίζουν όμως αυτό! Αυτό θέλουμε να σας τονίσουμε. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφέρθηκε το γεγονός ότι ο Σκαπανέας αγοράζει φτηνά οικόπεδα στο κέντρο λόγω υποβάθμισης, τα ίδια πράττει και ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και συνεργάτες τους, τα ίδια πράττουν όλα τα λαμόγια με κυβερνητική και κρατική στήριξη. Διότι τα πούλμαν με τους λαθρομετανάστες από Εβρο προς Αθήνα κέντρο ναυλώνονται από τη Νομαρχία του Έβρου και παίρνουν και αμοιβή 60 ευρώ το κεφάλι! (Ρεπορτάζ από το "Κουτί της Πανδώρας") Οι ίδιοι λοιπόν υποβαθμίζουν το κέντρο της Αθήνας ώστε να το αγοράσουν κοψοχρονιάς μετά(και αφού "ξεβρωμίσει ο τόπος"...) Έτσι απλά παίζουν παιχνίδια εις βάρος του άφρονος λαού, της άλογης μάζας.

Όταν λοιπόν συνδέσετε τις κουκκίδες του παζλ, θα δείτε ότι χορεύουμε στον ρυθμό τους. Διότι έχουν πειραματιστεί με πιθανές συμπεριφορικές εξελίξεις εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι ένα "αποτυχημένο" πείραμα γίνεται μηχανισμός ελέγχου σκέψης.

Δεν λες στον συγγενή σου που πάει στον πόλεμο "Μην πεθάνεις" του λες "Γύρνα ζωντανός".

Αυτοί όμως σας λένε: "Κοιτάχτε μην ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ/ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διότι θα...." Και γίνεται εν τέλει το δικό τους(ή καλλίτερα του πούστη Γιαχβέχα το κάγκελο).

Δυστυχώς, όσο και αν το καταδείξαμε με αλλεπάληλα κείμενα, μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν λέει να το κατανοήσει. Δεν θέλει. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι για άλλη μια φορά τον έπιασαν κότσο. Και πάμε προς την Κυριακή με ένα ΣΥΡΙΖΑ στο 30-35% και μία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο 10-12%. Ό,τι πρέπει είτε για να μην σχηματιστεί κυβέρνηση(ένα σενάριο) είτε να σχηματιστεί θίασος επιθεωρήσεων με αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή(και το ΛΑΟΣ κάβα-δεύτερο σενάριο).

Ο Καρατζαφέρης άλλωστε που πλέον δεν κρύβεται τόσο πολύ, το είπε ξεκάθαρα: "Αφήστε το ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, να φάει την μπανάνα, να πέσει στα γρήγορα από το επερχόμενο "κανόνι", να γίνει και κανάς τσαμπουκάς με τους τούρκους όπως ονειρεύεται και ο Fraggo Fragouli του υπεθα αλλά και ο Γ.Γ. Χρυσής Αυγής αλλά και ο Καρατζαφέρης, να καταποντιστεί το "άλλο ΠΑΣΟΚ" και να αναλάβουν έπειτα ως οι "αληθινοί πατριώτες μεσσίες της ελληνορθοδοξίας" είτε ο βασικός Καρατζαφέρης, είτε ο αναπληρωματικός της τελευταίας στιγμής, Μιχαλολιάκος και κατόπιν βέβαια "να πάμε να πάρουμε την Πόλη" και τελικά "να πάρουμε τον δρακονιανό πούλο" διότι αυτόν θα πάρουμε εμείς και οι οικογένειες μας και όσοι από εμάς δεν την πατήσαμε με τα ύπουλα σχέδια χειραγώγησης, διότι άνευ αυτόνομης αμυντικής βιομηχανίας, άνευ ανταλλακτικών/πυρομαχικών, άνευ δυναμικού, με τα "μυαλά στα κάγκελα" από τα LAP MASER της Σελήνης, με πυρομαχικά από εβραίους, σιωνιστές και από τα scrap των αμερικανογερμανογάλλων που αλλού στοχεύεις και αλλού πάνε, τα γνωστά "χαλασμένα" "σκάρτα" της πλάκας που έχουμε, όχι την Πόλη δεν θα πάρουμε αλλά θα μας πάρουν και τα σώβρακα.... Αλλά προφανώς αποτύχαμε να περάσουμε την αλήθεια αυτή σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Άλλωστε εμείς έχουμε ένα ιστολόγιο και χαρτιά, χαρτοπόλεμο δηλαδή απέναντι σε δορυφόρους, ΜΜΕ, κανάλια, κεραίες, κοινωνική μηχανική, προπαγανδιστές, πανεπιστήμια, Η/Υ, ψεκασμούς χημικού αεροσόλ και νανομηχανών, ηλεκτρομαγνητικά κύματα παρεμβολών και πάει λέγοντας.

(Αποτύχαμε στους πολλούς όμως "πετύχαμε" στους λίγους και καλούς και όπως κάποτε είπε ο Ηράκλειτος, ένας ίσον εκατομύρια εάν είναι άριστος....)

Ειπε και το άλλο ο Ηράκλειτος: "Τανάντια Ταύτα"... αλλά ψιλά γράμματα για τον νεοελληνικό συρφετό αυτά. Εάν είχαμε κόμμα όμως και λεφτά, κυβέρνηση θα είχαμε κάνει. Διότι εάν με αυτά τα γελοία Tricks γίνονται αυτά τότε με υψηλής ραπτικής χειραγώγηση θα γινόντουσαν "παπάδες"!

Γι'αυτό οι μάζες ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΣΤΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ....

Οι Θεωρίες συνοµωσίας
http://eydapftaneipia.wordpress.com/2012/05/27/%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%C2%B5%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-4/

Η λευκή αρκούδα
Σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες, οι «εγκέφαλοι» του ΔΝΤ και της ΕΕ σε συνεργασία µε τους εν Ελλάδι εκφραστές τους βρίσκονται σε οργασµό διαβουλεύσεων για την τακτική που θα ακολουθήσουν στις επικείµενες εκλογές. Το «σχήµα» του πειράµατος που φαίνεται να επιλέγουν είναι πιο χαλαρό, πάντως, µετά το πάθηµα που πήραν µε τον ταύρο.


Έτσι, από τα µεγαλεπήβολα σχέδια για έλεγχο του θυµού, της οργής και της συµπεριφοράο, οι πληροφορίες λένε ότι θα επιλέξουν µια τακτική τύπου «ας ψηφίσουν ότι θέλουν εκτός από τη λευκή αρκούδα».


Μόνο που µάλλον και πάλι θα πιαστούν αδιάβαστοι, αφού η τακτική αυτή οδηγεί σε αντίθετα από τα επιδιωκόµενα αποτελέσµατα. Το πείραµα άλλωστε της «λευκής αρκούδας» δεν αµφισβητείται εδώ και 25 χρόνια. Το 1987, ο καθηγητής ψυχολογίας Ντάνιελ Ουέγκνερ ζήτησε από δέκα φοιτητές να λένε ό,τι τους έρχεται στο µυαλό, εκτός από τη φράση «λευκή αρκούδα». Κάθε φορά που έλεγαν «λευκή αρκούδα» ή σκέπτονταν «λευκή αρκούδα», θα έπρεπε να χτυπούν ένα κουδούνι. Το αποτέλεσµα του πειράµατος ήταν εκκωφαντικό από τα συνεχή κουδουνίσµατα, αφού οι φοιτητές έλεγαν και σκέφτονταν συνεχώς «λευκές αρκούδες». Το πείραµα απέδειξε ότι όσο περισσότερο προσπαθεί κάνεις να ελέγξει τι σκέπτεται τόσο ο έλεγχος µας ξεφεύγει.

Thought suppression
http://en.wikipedia.org/wiki/Thought_suppression

Don’t Think of a White Bear
http://www.rice.edu/sallyport/2004/spring/whoswho/whitebear.html

Tα 5 πιο παράξενα πειράματα που έχουν γίνει στον κόσμο
http://www.otherside.gr/2008/12/ta-5-pio-paraxena-peiramata-pou-exoun-ginei-ston-kosmo/#ixzz1xZeXWQCI

Καρατζαφέρης: Αφήστε τον Τσίπρα να ξεφουσκώσει
http://www.axortagos.gr/karatzaferis-afiste-ton-tsipra-ksefouskosei.html
(αφήστε τον τσίπρα να τα γαμήσει όλα, ώστε μετά να έρθουμε εμείς με τον αδελφοποιητό Μιχαλολιάκο να σας "σώσουμε")

Φ.Φράγκος από Έβρο: Υπονόησε επιθετικές επιχειρήσεις "πέρα από την αποτροπή!"
http://greeknation.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3107.html
(παρατηρήστε και την εικόνα που διαλέξανε... Φυτεύουν έτοιμο "γλυκό" στο υποσυνείδητο του λαού ώστε όταν ζητηθεί η συμμετοχή του στη γενοκτονία, τότε να πει άκριτα το ναι αφού "πάμε να πάρουμε την Πόλη"...Με τί ρε fraggo;;; Με τί; Με νεροπίστολα; Με βρισιές; Θα βάλεις τον Κασιδιάρη να τους παίζει TEKKEN;;;)

Επίθεση των Τούρκων κατά Ν.Μιχαλολιάκου
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=44092&Itemid=83
Ο κ. Μιχαλολιάκος συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως «οι καρδιές μας είναι με την Βασσιλίδα Πόλη. Ζήτω ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος».

Σχόλιο φίλου: "προχωραει μια χαρα το σχεδιο...
ο αναπληρωματικος της τελευταιας στιγμης βγαινει απο τα αποδητηρια της ΑΟΑ-Golden Dawn London και αντικαθιστα με επιτυχια τον Καρατζαφυρερ"

Επίσης, για να "αγριέψει" και άλλο ο γηγενής αλλόφρων πληθυσμός, όλα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για "οργισμένη αντίδραση των τούρκων"...

Το σκηνικό στήνεται με τέτοιον τρόπο ώστε να τα βολέψει όλα! Δηλαδή, πόλεμος Ελλάδος Τουρκίας, Γ'ΠΠ, εμφάνιση αντιχρίστου και χριστού ολογραμματικά, εμφάνιση κακών ή και καλών εξωγήινων της πλάκας, εγκαθίδρυση βασιλείας Ιεχωβά. ΤΕΛΟΣ Ελλάδος. (αφού θα "δοξαστεί απόλυτα" πριν)

Κυριακή κοντή γιορτή...

ΥΓ. Ο δαιμονιζόμενος Κασιδιάρης "εξερράγη" αμέσως μόλις είπε η Δούρου ότι η Χρυσή Αυγή θα γυρίσει τον τόπο "πίσω 500 χρόνια"... Γιατί; Μήπως κατά λάθος αποκαλύφθηκε το "master plan" της επόμενης μέρας;(εκτός και αν το MK ULTRA υποχείριο των γηγενών μασόνων, ενεργοποιείται με το 500)

ΠΩΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ 2 ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ Π.Χ. ΝΑΖΙΣΜΟΥ - ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/05/2.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις