ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 17 June 2012

"ΚΟΝΤΟΣ ΧΑΛΙΝΟΣ" & "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΙΧΝΕΥΜΩΝ"

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ "ΚΟΝΤΟ ΧΑΛΙΝΟ" ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ... "ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ", ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ. 


ΔΥΝΑΜΙΣ, ΦΙΛΕ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΟΝΤΟΣ ΧΑΛΙΝΟΣ……ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!!

Το τεχνασμα του Δουρειου Ιππου χρησιμοποιηθηκε απαξ από τον πολυμηχανο Οδυσσεα για την εκπορθηση της Τροιας. Χρησιμοποιηται ωστοσο κατά κορον, μαζι με άλλες τεχνικες, από τους λυκους με «προβια» αμνων εβραιομογγολους και τις γεννετικες επιμιξιες τους για να διεισδυουν και να δρουν απαρατηρητοι εντος των εθνων λευκης και μαυρης φυλης.

Πως όμως προεκυψαν οι εβραιοι και ποια η σχεση τους με των κοντο χαλινο; Αρχικα οι δρακονιανοι μεσω γεννετικης μηχανικης κατασκευασαν τους κινεζους. Αυτοι εγκατασταθηκαν στη σημερινη Κινα γενοκτονωντας τους εκει Ελληνες και χρησιμοποιωντας τις γυναικες τους για την παραγωγη των πρωτων μογγολων. Αυτοι παλι με τον ιδιο τροπο παρηγαγαν τους δευτερογενεις μογγολους εισβαλλοντας στην σημερινη Ιαπωνια (ΑΠΩ-ΙΩΝΙΑ). Οι μογγολοι εξαπλωθηκαν στον πλανητη ως εισβολεις και γεννοκτονοι των λαων λευκης και μαυρης φυλης με 7 συνολικα μογγολικες ορδες. Μια εξ αυτων εισεβαλε στη Μεσοποταμια και ακολουθως σε Αιγυπτο και Παλαιστινη παλι γενοκτονωντας τους εκει Παλαιστινιους–Ελληνες αποικους εκ Κρητης. Από την επιμιξια μογγολων και ινδων Δραβιδων προηλθαν οι αραβες, ενώ από την επιμιξια μογγολων και Φοινικων οι εβραιοι. Οι Φοινικες ησαν αποικοι εκ Θηβας προδοτες της Ελλαδος και της λευκης φυλης με επικεφαλης τον Φοινικα, αδελφο του Καδμου και υιου του Αγηνορα που εδιωξε τους Μακεδονες πρωτους κατοικους της Θεσσαλιας από τις εστιες τους. Υπενθυμιζουμε πως οι Φοινικες παρειχαν τεραστια υποστηριξη στους Περσες εισβολεις, ενώ οι Θηβαιοι υπηρξαν οι κατ΄ εξοχην και κατ΄ επαναληψη μηδιζοντες. Γι΄ αυτό ο Μ.Αλεξανδρος, ο «σφαγεας» των λαων, όπως τον αποκαλουν τα τσιρακια των εβραιομογγολων, ισοπεδωσε την Θηβα και κατεσφαξε τους δυο και μονο αυτους τους δυο λαους (εβραιους και φοινικες) απ΄ολους τους λαους της περσικης αυτοκρατοριας, οι οποιοι τον αποδεχθηκαν ως μεγα ηγετη και ελευθερωτη.

Συμφωνα με τα «αγια και ιερα» βιβλια των εβραιοχριστιανων, ο «κυριος και θεος» τους - Ιεχωβα -κληροδοτησε (παλαια διαθηκη) στους εβραιους την Παλαιστινη και την ευρυτερη περιοχη ως γη της επαγγελιας. Ετσι αρπαξαν την γη και την περιουσια των γηγενων κατοικων γενοκτονωντας τους κατά εκατομμυρια γιατι... ηταν «θελημα θεου». Αυτην την συμφωνια εκαναν με τον «θεο» ή μαλλον τον διαβολο. Πολύ γενναιοδωρος αυτος ο «Κυριος». Με τους Ισραηλιτες όμως, εμας τους Ελληνες ουτε ένα ακινητο της προκοπης δεν μας εδωσε. Σπιτια και οικοπεδα όλα αυθαιρετα. Εδώ που τα λεμε, «μνημοσυνο ή μαλλον μνημονιο με ξενα κολλυβα» εκανε αρπαζοντας τη γη και την περιουσια αλλων λαων. Θα μου πει κανεις, τι μας νοιαζουν τα ξενα κολλυβα; Μας νοιαζουν και μας κοφτουν όταν προκειται για την κηδεια μας. Αλλα μεχρι να αντιληφθουν οι κοιμισμενοι νεοελληνες πως τους σκαβουν το λακκο, θα τους εχουν θαψει ζωντανους.

Ως επικηρωση της συμφωνιας (παλαιας διαθηκης) μεταξυ εβραιων και ιεχωβα θεσπιστηκε η περιτομη (στα πλαισια της καινης διαθηκης οι χριστιανοι πρεπει να αποκοψουν όχι την ακροποσθια τους αλλα το ανοσοποητικο τους συστημα σε ψυχο-διανοητικο επιπεδο, δηλαδη παραλυση κάθε αμυνας προς διευκολυνση εισβολεων και γενοκτονων (αυτά διδασκουν οι αφηνοντες ανοικτες κερκοπορτες και κάθε πισω πορτα γενικοτερα).

Τ΄ ότι η περιτομη είναι μια συμβολικη θρησκευτικη πραξη είναι «παραμυθι της χαλιμας» ή μαλλον της σαρας της μαρας και του κακου συναπαντηματος. Η αληθεια είναι άλλη.
Οι εβραιοι (όχι οι ελληνογενεις Ασκεναζιμ) είναι η βιολογικη γεφυρα μεταξυ λευκης και κιτρινης φυλης. Εξαιτιας της επιμιξιας αλλα και των πολλων αιμομιξιων μεταξυ των, καποια παθολογικα σωματικα χαρακτηριστικα, όπως διπλο πηγουνι, γαμψη μυτη, ανυπαρκτος λοβος αυτιου ή μεγαλα και μακρια αυτια, φημωση, κοντος χαλινος γλωσσας και πεους, λεπρα κ.λ.π. εμφανιζονται σ΄αυτους με μεγαλη συχνοτητα. Αραγε οποιος εχει καποιο απ΄αυτά είναι εβραιίκης καταγωγης; ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. Μπορει να προκειται για ένα τυχαιο λαθος της φυσης. ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: η στατιστικη δειχνει πως η φυση δεν σφαλει σε ποσοστο μεγαλυτερο του 10%, αλλιως προκειται για παρεμβαση στη λειτουργια της συνηθως ανθρωπινη γηινη, εξωγηινη ή ενδογηινη!

Ομως, πως αντιμετωπιζεται ο κοντος χαλινος και η φημωση πεους; ΜΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ !!! ΑΚΡΙΒΩΣ.
Και ποσο σημαντικη είναι η περιτομη ; Ας μη ξεχναμε πως προκειται για λαο που εμφανιστηκε και εξαπλωθηκε βαση της τακτικης «εισβαλλω-λεηλατω-γενοκτονω-βιαζω». Αλλα χωρις περιτομη η σεξουαλικη πραξη είναι προβληματικη γι΄αυτους ακομη και υπο φυσιολογικες συνθηκες, ποσο μαλλον υπο συνθηκες βιασμου. Η περιτομη είναι σημαντικη για τον πολαπλασιασμο τους. Αν δεν την εφαρμοσουν σε μικρη ηλικια με εντολη ραββινου θα την εφαρμοσουν αναγκαστικα αργοτερα με εντολη ιατρου. Τοτε όμως ο πονος και η αιμορραγια θα είναι εντονοτερα. Γι΄αυτό γινεται σε συγκεκριμενη ημερα που παρατηρηθηκε πως συμβαινει ο μικροτερος πονος και αιμορραγια!

Εκτος των παραπανω, είναι γνωστη και μια άλλη ιστορια, αυτή των πρωτοτοκιων. Ο Ιακωβ, εγγονος του Αβρααμ, γενναρχη των εβραιων, φορωντας προβια εξαπατησε τον πατερα του Ισαακ υφαπαζοντας αντι πινακιου φακης τα πρωτοτοκια από το αδελφο του ΗΣΑΥ.

Ομως, ποιος πραγματικα ηταν ο ΗΣΑΥ; ΕΔΩΜ ηταν το άλλο του ονομα. Ηταν γενναρχης των Εδωμιτων. Οι Εδωμιτες ηταν σε συνεχη διαμαχη με τη φυλη των Ισραηλιτων λογω της «πουστιας» του Ιακωβ. Αλλα τι σημαινει ΕΔΩΜ; Σημαινει κοκκινομαλλης (ΒΛΕΠΕ ιδρυτη του FACEBOOK). Κοκκινομαλληδες όμως ηταν οι Φοινικες! Φοινικοπτερα δε είναι τα κοκκινοπτερα πουλια, goodmorning η καλημερα και goodyear τα καλα λαστιχα, πραγματα πασιγνωστα δηλαδη.
Ο δυστυχης ΗΣΑΥ εχασε τα «πρωτοτοκια» κοψοχρονια «αντι πινακιου φακης» και δεν ειχε καμμια δυνατοτητα επαναδιαπραγμευτευσης. Αληθεια, ποιον συμβολαιογραφο ειχε αυτος ο Ισαακ; Μαλλον κανεναν συγγενη της μερκελ ή της λαγκαρντ. Φημολογειται πως ο Ιακωβ ειχε συνταξει και μνημονιο με την ΤΡΟΙΚΑ και το Δ.Ν.Τ. πλαστογραφοντας όμως τα στοιχεια του ΗΣΑΥ και εγγραφοντας το χρεος σ΄αυτόν. Όταν ο ΗΣΑΥ ζητησε εξηγησεις για χρεη και πρωτοκια, του απαντησε πως «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» ή «ΝΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ» ….. η Ιστορια δεν είναι πολύ ξεκαθαρη στο σημειο αυτό. Δεν είναι σιγουρο αν γραφτηκε με Μ ή με Ν. Παντως καποιο ΜΝ είναι ανακατεμενο στην ιστορια, μαλλον αυτό της μανας του…..Ιακωβ. Οποιος δεν πιστευει ας μελετησει τα «ιερα» βιβλια.

Τι διδασκουν όμως τα «ιερα» βιβλια; Εκτος από την υφαρπαγη των «πρωτοτοκιων» των Ελληνων (συγγενων φυλετικα με τους Φοινικες) από τους εβραιους, διδασκουν πως ο ευννοουμενος και αγαπητος του «Κυριου» Ιεχωβα-Πατερα (Δηλ. του Σατανα, που δεν υποψιαζονται οι χριστιανοι) είναι αυτος που εκτελει τυφλα τις εντολες Του, ασχετως αν είναι δικαιος ή αδικος, τιμιος ή «παλιοτομαρο» που εξαπατα τον πατερα του και κλεβει τον αδελφο του!!!
Τι άλλο διδασκουν τα «ιερα» βιβλια; Εκτος από το τεχνασμα του Δουρειου Ιππου και βασικες αρχες πολεμικης τακτικης, οπως (ΚΑΛΥΨΗ–ΑΠΟΚΡΥΨΗ-ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ). Αυτες εφαρμοζουν κατά συρροη και κατ΄εξακολουθηση οι Δουρειοι Ιπποι των εθνων λευκης και μαυρης φυλης. Αλλη μια σημαντικη αρχη είναι αυτή της διασπορας των δυναμεων. Τις αρχες αυτές γνωριζουν πολύ καλα οι αξιωματικοι και οι υπαξιωματικοι των Ε.Δ., αλλα και οι οπλιτες μεχρι τον τελευταιο. Παραδοξως και κατά παραβαση αυτων στον ελλαδικο χωρο κυκλοφορουν σεναρια συνωστισμου πολλων ταξιαρχιων στην πρωτη «γραμμη» του εβρου, πολλων ταγματων σε ένα στρατοπεδο και πολλων μοιρων της πολεμικης αεροποριας σε ένα αεροδρομιο για λογους οικονομιας. Αυτό σε περιπτωση αιφνιδιαστικης επιθεσης του εχθρου θα τον διευκολυνει να πετυχει «μ΄έναν σπαρο πολλα τρυγονια». Ταυτοχρονα αφηνονται αφυλακτα τα Β.Δ. συνορα. Δηλαδη, οικονομια να κανουμε και ας πεθανουμε. Ετσι κι αλλιως τα «πρωτοτοκια» προοριζονται για αλλους. Δεν είναι τυχαιο τ΄ ότι τα προδοτικα αυτά σεναρια εκπονουνται από κρυπτοεβραιους και τεχνητους εβραιους (μασωνους) τους ιδιους που εκποιουν δημοσια και ιδιωτικη περιουσια και εθνικη κυριαρχια «αντι πινακιου φακης». Να υπευνθυμησουμε ωστοσο πως η προδοσια σ΄ολες τις χωρες και σ΄ολες τις εποχες τιμωρειται με θανατο!!!

Διαχρονικα στα πλαισια εφαρμογης των παραπανω αρχων, ο εχθρος εχει αναπτυξει διαφορες τεχνικες, μερικες δε τις εχει τελειοποιησει σε βαθμο απιστευτης πανουργιας! Είναι ικανοι να σκοτωσουν τη μανα τους και τον πατερα τους και κατοπιν να προσελθουν στο δικαστηριο ζητωντας εφ΄ενός αποζημιωση για την απωλεια, αφ΄ετερου να αθωωθουν επειδη είναι ορφανοι!!! ΔΕΙΤΕ τι εκαναν στους αδελφους τους (θρησκευτικα) ελληνογενεις Ασκεναζιμ, οι μογγολογενεις Σεφεραδιμ εβραιοι: Αφου τους αναγκασαν να εξεβραιίσθουν θρησκευτικα μεσω των Τουρκων, τους γενοκτονησαν μεσω των Γερμανων ΝΑΖΙ (Αξιωματικοι των οποιων ηταν κρυπτοεβραιοι Σεφεραδιμ) και ακολουθως ηρωοποιησαν τους εαυτους τους εισπρατοντας μαλιστα παχυλες αποζημιωσεις! ΔΗΛΑΔΗ τους αναγκασαν να φορεσουν τη δικη τους «προβια» και υστερα τους εριξαν στο στομα του λυκου! Εν τω μεταξυ οι ελληνικες οικογενειες θυματων των ΝΑΖΙ ακομη αναμενουν δικαιωση ταλαιπωρουμενες για δεκαετιες στα διεθνη δικαστηρια!
Ας δουμε και αλλα πεπραγμενα τους στα πλαισια των παραπανω:
- Οι κινεζοι ελεγχουν τους μογγολους, οι μογγολοι τους σιωνιστες, οι σιωνιστες τους μασωνους και οι μασωνοι κομματα, κυβερνητικες και Μ.Κ.Ο. ακραιων, τρομοκρατικων ή …..εξωτικων ιδεολογιων. Εξ ου και η παροιμια «σκοτωσε το σκορπιο με το χερι του εχθρου σου». ΔΗΛΑΔΗ ο ενας καραγκιοζης ελεγχει και κατευθυνει τον αλλον και ολοι μαζι ελεγχονται και κατευθυνονται από έναν καραγκιοζοπαιχτη τον «εν τοις ουρανοις» ή μαλλον τον εν τοις σεληνοις για να ακριβολογουμε. Όλα αυτά σε έναν εξοντωτικο θεατρο σκιων και επιχειρησεων με θυματα τους λαους της λευκης και μαυρης φυλης.
- Αναριθμητες γενοκτονιες, ολοκαυτωματα, πολεμους εμφυλιους και μη μεταξυ των εθνων λευκης και μαυρης φυλης.
- Οι εβραιοι αποκρυπτουν τον μογγολικης τους καταγωγης γονοτυπο των «κιτρινων» γονιδιων πισω από το φαινοτυπο των «λευκων» γονιδιων τους, αν και καποια τρανταχτα χαρακτηριστικα τους προδιδουν π.χ. τριχωτο προσωπο αλλα ατριχο σαν κινεζου σωμα.
- Με προκρουστιες ισοπεδωτικες τεχνικες προσπαθουν να περνουν απαρατηρητοι. Αν και η μυτη δεν κρυβεται, τα μακρια μαλλια κρυβουν τα αυτια και το μουσι το διπλο πηγουνι. Μαλιστα για να αναγνωριζονται μεταξυ τους ευκολοτερα και να ξεχωριζουν από αλλους μη εβραιους με μουσι και μακρια μαλλια ξυριζουν το μουστακι (ΒΛΕΠΕ φατσα αλα Αβρααμ Λινκολν). Ισως αυτοι να διεδωσαν τη φημη πως «ο φερετζες του πουστη είναι το μουστακι» για να καταρακωσουν το ηθικο αλλων ανδροπρεπων λαων και να εξυψωσουν το δικο τους που βρισκεται σε …..κινεζικα υψη ή μαλλον κινεζικα μηκη.
- Τα παραπανω τα εχουν κανει και μοδα ώστε βλεποντας ένα ατομο με τετοια χαρακτηριστικα να μην γνωριζεις αν είναι πραγματικα ή όχι, δηλαδη να μην ξερεις με ποιον εχεις να κανεις. Για παραδειγμα, εχει γινει μοδα στο μακιγιαζ τα βαμμενα βλεφαρα με σκουρα χρωματα. Βλεποντας μια γυναικα μ΄αυτό το μακιγιαζ δεν γνωριζεις αν αυτό συμβαινει λογω μοδας ή επαγγελματος (ηθοποιος ή κλοουν) ή ατυχηματος ή ιδιαζουσας κληρονομικης αιμολυσης ή εχεις να κανεις με εκδιδομενη του πεζοδρομιου που της μαυρισε τα ματια ο νταβατζης.
- Μοδα ή μαλλον γλωσικος κανονας οσον αφορα την προφορα των λεξεων της γαλλικης γλωσσας αποτελει και η μη προφορα ή προφορα με «γ» του «ρ». Το «ρ» γραφεται αλλα δεν προφερεται. Ετσι δεν ξεχωριζει αυτος που εχει κοντο χαλινο απ΄αυτόν που απλα προσπαθει να επιτυχει γαλλικη προφορα. Οι Φραγκοι, απογονοι των Φρυγων συγγενων (φυλετικα), των Ασκεναζιμ, δεν είναι εβραιοι, ωμιλουν όμως ωσαν να εχουν κοντο χαλινο γλωσσας. Προφανως η Εντιθ Πιαφ δεν ητο εβραια αλλα ψευδοεβραια-Ασκεναζιμ γι΄αυτό και προφερε πεντακαθαρα το «ρ».
-Οσον αφορα τον κοντο χαλινο στο κατω κεφαλι και την περιτομη, εχει γινει μοδα κι΄αυτή. Μοδα ειχε γινει και ο ευνουχισμος για τους Φρυγες ιερεις, αλλα τι να περιμενεις από σατανικα ιερατεια!

Τι μας διδασκει όμως η λαϊκη σοφια; «Το δεντρο κατω απ¨τη μηλια θα πεσει» [καπως ετσι ο Isaac Newton – άλλος Ισαακ αυτος, ανακαλυψε την ανυπαρκτη «βαρυτητα» (ΒΛΕΠΕ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ), κριμα που δεν ανακαλυψε πως το μηλο είναι στρογγυλο για να δωσει η ανθρωποτητα άλλο ένα βραβειο Νομπελ!!!] και «κατά μανα, κατά κυρη». Όπως ομολογουν και αποδεικνυουν τα «ιερα» βιβλια χριστιανων και εβραιων οι εκ πατρος προγονοι του IHShVH ηταν «παλιοτομαρα» και μαλιστα «κτηνωδη». Οσο για τη μητερα αυτου, παλι με βαση τα «ιερα» βιβλια, ητο στην κυριολεξια ιεροδουλος (για την ετυμολογια της λεξεως απευθυνθειτε στους φιλολογους, αλλωστε το θεμα μας είναι ο χαλινος και όχι το αιδοιο). Ητο λοιπον ιεροδουλος σε μια εποχη και σε μια περιοχη που οι «ιεροι» ναοι λειτουργουσαν και ως πορνεια πολυτελειας για τους αρχιερεις και βασιλεις, αλλα και σε μια εποχη που δεν υπηρχαν….. «προφυλακτικα». Καπως ετσι μας προεκυψε ο (υ)ιος του συνδρομου της επικτητης και εξαναγκασμενης ανοσολογικης ανεπαρκειας σε ψυχο-διανοητικο επιπεδο που συντελλει στην κατακρεουργηση του πλανητου για δυο και πλεον χιλιετιες. Και ετσι δια της βαπτισης «κολησαμε» ολοι, ή μαλλον όχι ολοι διοτι η Ο.Ε.Α. και τα διανοητικα τεκνα αυτης εχουν ανοσια και είναι ατρωτοι από τον (υ)ιο.

Η λαϊκη σοφια διδασκει και κατι άλλο:
«Όταν καποιος σκαβει το λακο καποιου αλλου, υπαρχει κινδυνος να πεσει μεσα ο ιδιος, ειδικα όταν τον κανει πολύ μεγαλο» !!!

Υ.Γ. 1ο .ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ.

Υ.Γ. 2ο. Τα γραφομενα μας εχουν μεγαλη ….. «βαρυτητα» ειδικα των τελευταιων παραγραφων, επειδη όμως το θεμα είναι μεγαλο και δεν εξαντλειται σε μια παραγραφο, θα επανελθουμε δριμυτεροι σχετικα με τη «θεο-τοκο», τον τοκο, τα επιτοκια και την «αμμωμο» συλληψη. Σε συλληψεις προκειται να προβουν και οι ερχομενοι Ανδρομεδιοι αλλα αυτές θα είναι αλλης φυσεως (ακολουθουμενες απο εκτελεσεις).

Υ.Γ. 3ο . ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ:
Τα περι «τυχαιας συλληψης» και «ανθρωποθυσιας» στα πλαισια τελετης του «τραγομορφου πανα» δεν είναι παραμυθι απορροια ποιητικης επνευσης αλλα εμπειριας αληθινης ιστοριας.
Παραμυθι είναι αυτό που «πουλανε» τα ΜΜΕ οτι ταχα η ηγεσια της χρυσης αυγης εχει ποιητικη επνευση και καλλιτεχνικες ανησυχιες.

Υ.Γ. 4ο . ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
«Σκοτωσε» και συ τον εβραιο που κρυβεις μεσα σου, μονο να θυμασαι πως «το ψαρι βρωμαει απ¨το κεφαλι».

Υ.Γ.5ο. Θα μπορουσε να γραφτει και ένα συγχρονο παραμυθι με την Κοκκινοσκουφιτσα (ΕΛΛΑΔΑ) τη γιαγια (ΧΡΥΣΑΥΓΗ) τον ΚΥΝΗΓΟ και τον κακο νικο, αλλα αφηνουμε να το συνθεσουν οι νεοελληνες. Αν και πιαστηκαν κοροιδα πολλακις, ελπιζουμε να τους εγινε μαθημα. Να υπενθυμησουμε μονο πως η Κοκκινοσκουφιτσα αντιληφθηκε τον απατεωνα λυκο χαρη στην παρατηρητικοτητα της και πως τη λυση και σωτηρια δεν την εδωσε καποιο κομμα ή μεσσιας, ουτε καποιο μνημονιο ή διαδηλωση ή διαμαρτυρια, αλλα ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΕ το ΟΠΛΟ του. Βεβαια, αν η Κοκκινοσκουφιτσα ηθελε να το παιξει καλη χριστιανη και ο λυκος της ετρωγε το ένα αυτι επρεπε να του προσφερει και το άλλο, και μια που της εφαγε τη μια γιαγια να του δωσει και την άλλη. Ετσι στα πλαισια εξοικονομησης δαπανων θα απαλλασε και το κρατος από την καταβολη των συνταξεων τους. Αφου οι νεοελληνες δεν διδασκονται πλεον από τους μυθους του ΑΙΣΩΠΟΥ, ας διδαχθουν από το μυθο της Κοκκινοσκουφιτσας. Ας το κανουν εγκαιρως όμως, αλλιως το παραμυθι θα γινει Ιστορια γραμμενη με το αιμα τους!

Υ.Γ. 6ο . ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ: Αναρωτηθειτε, ερευνειστε και βρειτε ποιοι επωνυμοι «ελληνες» και ξενοι πολιτικοι, ηθοποιοι κ.αλ. εχουν καποιο από τα υποπτα αυτά χαρακτηριστικα, όπως διπλο πηγουνι, γαμψη μυτη, ανυπαρκτο λοβο αυτιου ή μεγαλα και μακρια αυτια σαν …σαμάρια! Κυριως βρειτε ποιοι εχουν ή ειχαν κοντο χαλινο γλωσσας με αποτελεσμα να μην μπορουν να πουν το «ρ» όπως καποιος πολιτικος του «πακιστανικου σοδομικου κουνηματος» του οποιου μακρινος του προγονος ηταν «αλευγας», καθως και καποιος μασωνος αρχηγος του κομματος της Νεας Δουλοκρατιας που «συνηθιζε το ποτηγι να το πινει πικγο».

Υ.Γ υστερογραφου: «Δεν θελω ΟΟΥΥ» !!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΙΧΝΕΥΜΩΝ» ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΙΟ ΜΑΣΟΝΙΟ

Το εντομο ichneumonoidea και ο σκωληκας schistosoma mansoni είναι παρασιτα που γεννουν τ΄ αυγα τους εντος του σωματος των ξενιστων τους. Τα νεαρα παρασιτα αναπτυσομενα κατατρωουν εσωτερικως τα σωματα των ξενιστων οπου φιλοξενουνται ως…..λαθρομεταναστες.
Αληθεια ποιος θα ηθελε παρασιτα να γεννουν αυγα στο σωμα του, σκουληκια να του πινουν το αιμα, ιους να καταστελλουν το Ανοσοποιητικο του συστημα, ν΄αλλοιωνουν τους ιστους του, να καταστρεφουν τα οργανα του;

Κι όμως αυτό ακριβως συμβαινει στην ψυχη και τη διανοια του κάθε ανθρωπου, αλλα και στο «σωμα» της κοινωνιας, της κάθε κοινωνιας οπου εξελισεται η επιχειρηση «ΙΧΝΕΥΜΩΝ».
Παντου σε ολες τις δραστηριοτητες του ατομου και της κοινωνιας, σε ολους τους τομεις θρησκευτικο, οικονομικο, πολιτικο, στρατιωτικο, επιστημονικο κλπ. λευκοκιτρινοι και μαυρο κιτρινοι Μογγολοι, κρυπτοεβραιοι και τεχνητοι εβραιοι (Μασονοι) ως υπουλοι Δουριοι Ιπποι εισβαλουν, αλλοιωνουν, διαφθειρουν, υποδουλωνουν, καταστρεφουν συνεχως. Προκειται για μια επιχειρηση των Δρακονιανων εναντιον της Ανθρωποτητος και του Συμπαντικου Οργανισμου που εξελισσεται εδώ και χιλιαδες χρονια.

Ο υγιης κατά φυση φυλετισμος θα μπορουσε να αποτελεσει μια πρωτη γραμμη αμυνας, όμως αυτος πολεμαται και καταστελεται. Από τη σχολικη ηλικια οι ανθρωποι διδασκονται να είναι διεθνιστες και αντιρατσιστες, ενώ στις μερες μας βρισκεται σε εξαρση ο παραφυση ρατσισμος του ναζισμου. Εδώ χρειαζεται προσοχη!!! Ενημερωθητε σχετικα με το ρολο της Χρυσης Αυγης από τα κειμενα της Ο.Ε.Α. Καποιες φορες το φαρμακο που προτεινεται, χαριζεται η χορηγειται αναγκαστικα είναι πιο καταστρεπτικο και από την ιδια την ασθενεια. Είναι σαν να διδεται μια αντιπαρασιτικη σκονη σε συσκευασια γεματη με θανατηφορα παρασιτα. Μετα το θανατο του ασθενους ο «θεραπων» θα νιψει τας χειρας του ως συγχρονος Ποντιος Πιλατος και θα αναφωνησει πως «η επεμβαση πετυχε αλλα ο ασθενης απεβιωσε». Εκ των υστερων θα αποδειχθει πως δεν ηταν ιατρος αλλα «κανιβαλλος» και «εμπορος οργανων». Παρομοιες τακτικες εφαρμοζονται για τη «διασωση» της ελληνικης (και ευρωπαικης) οικονομιας από καπιτα-ληστες, σοσια-ληστες και εθνικο-σοσια-ληστες (προσεχως). Αυτά δεν τα υποψιαζονται οι αγνοι πατριωτες που είναι εγκλωβισμενοι σε διαφορες θρησκευτικες και κομματικες οργανωσεις δειχνοντας τυφλη υποταγη στις κινεζοεβραιοκινουμενες ηγεσιες τους.

Θα αναρωτηθει κανεις μηπως όλα αυτά ισοδυναμουν με ιατροδικαστικη εκθεση σχετικα με «πτωματα» θανασιμα εκφυλισμενων ατομων και κοινωνιων με ελαχιστες ελπιδες ανανηψης! Ισως!
Όμως ο πολεμος δεν εχει τελειωσει ακομη. Δεν χαθηκαν ολες οι μαχες.

Οι Ανδρομεδιες Διαγαλαξιακες Δυναμεις στην τροχια του Κρονου είναι σε ετοιμοτητα. Ο ΣυμΠΑΝτικος Οργανισμος δεν εχει εξαπολυσει ακομη τα «φονικα του κυτταρα». Μεχρι στιγμης ο εχθρος και οι υποτακτικοι του επι του πλανητου εχουν παρει μονο μια γευση για το τι τους περιμενει. Φρικτο θα είναι το τελος ολων οσων εκουσια εχουν «μολυνθει» και υποκυψει στα συστηματα υποδουλωσης και διαφθορας που χρησιμοποιει ο εχθρος. Ακομη πιο φρικτο θα είναι το τελος οσων λειτουργουν ως συγχρονοι Εφιαλτες. Και ας εχουν υποψη τους πως μετα τον πρωτο θανατο, αυτό του σωματος, τους αναμενει και δευτερος αυτος της ψυχης. Όπως αναφερει η Ο.Ε.Α. στα κειμενα της «δεν υπαρχει βαρυτερη ποινη από την διαλυσιν ψυχης και σωματος στα ηλεκτρομαγνητικα ταρταρα του Σειριου Β η ΑΝΘΗΛΙΟΥ η ΗΡΑΣ».

Η Ο.Ε.Α. αποτελει ισως το μοναδικο διανοητικο φαρο, τροφοδοτωντας με το φως του τις ελαχιστες εστιες αντιστασης πανω στον πλανητη, φυλατοντας συγχρονες Θερμοπυλες!

Ωστοσο κάθε ΑΝ-ΘΡΩΠΟΣ μπορει και πρεπει να λειτουργησει ως εστια αντιστασης και ανοσιας κατά του εχθρου. Οντας ως «εικονα και ομοιωση» του Θεου, δηλαδη του συμΠΑΝτικου οργανισμου, διαθεττει τους φυσικους μηχανισμους και τη δυναμη για να το κανει.
Χρειαζεται μονο γνωση και θεληση!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:
Ο.Ε.Α._1988 pdf. ΘΕΜΑ ΙΑ Σελ. 14 εως 28
Η Μασoνια, το κρατος εν κρατει στην Ελλαδα Xemandrios1.blogspot.com
ΔΕΙΤΕ στο youtube το video: ΙΧΝΕΥΜΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΙΟ ΜΑΣΟΝΙΟ από το neoellhn. blogspot.com


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις