ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 26 June 2012

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ - ΑΙΤΙΕΣ ΗΤΤΑΣ - ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Αυτή την ανάρτηση την κάνουμε με κρύα καρδιά διότι δεν θέλουμε στην ουσία να επιτεθούμε προσωπικά στον Βασίλη Λεβέντη που τόσο πολύ υποστηρίξαμε ως ιστολόγιο τόσα χρόνια, αλλά πρέπει όμως να ξεκαθαριστεί το τοπίο γιατί το ιστολόγιο παύει πλέον την υποστήριξη στο κόμμα του, να διασαφηνιστούν οι αιτίες της ήττας του κόμματος, και να απαντηθούν γενικώς τα ερωτήματα των φίλων της ΟΕΑ που στέλνουν στο ιστολογιο. Άλλωστε αν θεωρούνταν επίθεση η ανάρτηση θα γίνονταν προ των εκλογών της 17ης Ιούνη και όχι μέτα.. Δεν είναι επίθεση αλλά μια τελευταία χείρα βοήθειας προς τον Λεβέντη με την ουτοπική ελπίδα αυτός να κατανοήσει πως τον παγιδεύουν και πως τον οδηγούν σε συνεχείς ήττες το εβραιομασωνικό κατεστημένο. Δεν εγκαταλείψαμε τον αγώνα όπως θέλει να νομίζει ίσως ο κ.Λεβέντης..αλλά αντίθετα με το ρεύμα συνεχίζουμε τους αγώνες με γλώσσα που σπάει κόκκαλα προδοτών. Αυτή τη καταγγελτική γλώσσα του ιστολογίου και της ΟΕΑ αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να την αντέξει ούτε και ο Λεβέντης..ενώ η ΟΕΑ αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά «καυτή πατάτα» που κανείς από τις κότες νεοέλληνες δεν τολμάει να αγγίξει..

Μας ενδιαφέρει λοιπόν η ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο. Για τους λόγους των στρατηγικών λαθών και της ήττας του Λεβέντη, και για τους όρους που του αιτήθηκαν, ακούστε αρχικά το παρακάτω ηχητικό του Γιάννη Καραγεωργίου:
http://oea-video.blogspot.de/2012/06/blog-post_25.html

Επιπρόσθετα οφείλουμε να επισημάνουμε και κάποια μαύρα σημεία γύρω από τους στενούς συνεργάτες του Λεβέντη που εντοπίσαμε αυτό τον καιρό… Συνεχίζουμε να θεωρούμε ίσως τον μόνο έντιμο και αγωνιστή πολιτικό άνδρα που απέμεινε τον Βασίλη Λεβέντη αλλά δυστυχώς αφελή και πλανημένο πολιτικό που οι συνεργάτες που επέλεξε είναι τα λάθος άτομα, κάποιοι εξ αυτών στημένοι από την εβραιομασωνία ώστε να του δίνουν λάθος κατευθύνσεις και να εξασφαλίζουν ότι ο Λεβέντης δεν θα μπει ποτέ στη Βουλή.. Εμείς τον προειδοποιήσαμε ως οφείλαμε, όμως δυστυχώς δεν εισακούστηκαν οι προειδοποιήσεις μας.

Μαύρα σημεία:

Α) Παρά τις ατράνταχτες αποδείξεις που του στείλαμε για την μασονική ιδιότητα του Παπαδήμα ως μέλους της «ελιτίστικης» υπερμασονικής λέσχης της Τριμερούς Επιτροπής (του εβραίου μεγαλοτραπεζίτη Ροκφέλερ), για τον πραξικοπηματικό διορισμό του από τους διεθνείς εβραίους τοκογλύφους Ροκφέλερ και Ροτσιλντ οι οποίοι υπακούουν στους αρχιραββίνους τους (υπερστοές B’NAI B’RITH New York, και AOA London), οι οποίοι με τη σειρά τους υπακούν στους δρακονιανούς κινέζους μανδαρίνους της HONG, αυτός συνέχισε να εθελοτυφλεί και να θεωρεί ανυπόστατες τις ατράνταχτες αποδείξεις που του στείλαμε και παράλληλα έβαλε υποψήφιο του κόμματος του στα Χανιά, έναν δημοσιογράφο με το όνομα Ξεκουκουλωτάκης, ο οποίος έγινε γνωστό ότι ανήκει στο Ροταριανό Όμιλο ως προθάλαμος - εισαγωγική οργάνωση στα άδυτα της εβραιομασονίας. Και μάλιστα στις δεύτερες εκλογές της 17ης Ιούνη τοποθέτησε τον μασόνο ροταριανό Ξεκουκουλωτάκη πρώτο υποψήφιο του στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της «ένωσης κεντρώων». Αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση.

Ο ροταριανός δημοσιογράφος Ξεκουκουλωτάκης πρόεδρος δημοσίων σχέσεων του Ροταριανού Ομίλου Χανίων, με στενές σχέσεις με τον Αμερικανό πρέσβη και τον πρόεδρο της εβραικής κοινότητας εκεί, ενέχεται και σε υπόθεση καρατόμησης μιας άλλης μασωνικής ποδίτσας του υπουργού Μαρκογιαννάκη της «Νέας Δημοκρατίας-Δημαγωγίας» επειδή αυτός ο υπουργός δημιούργησε κάποιες ενοχλητικές περιπλοκές στο θέμα της προμήθειας του πανάκριβου συστήματος παρακολούθησης C4I που προορίζονταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τελικά κατέληξε σε ένα ακόμα μεγάλο φιάσκο και σκάνδαλο..

Το εν λόγω σύστημα που επιλέχθηκε φέρεται να άνηκε σε εταιρεία αμερικανοεβραικών συμφερόντων.. Αντιγράφω από το τελευταίο τεύχος του Λαβύρινθου (τεύχος 31/Ιανουάριος 2006). 

Συνοπτικά


1)Γιατί ο υφυπουργός Μαρκογιαννάκης έπρεπε να καρατομηθεί; Είχε προβάλλει αντιρρήσεις για την αγορά πανάκριβων μηχανημάτων παρακολούθησης, αμερικανικής προελεύσεως, φτιαγμένα από εταιρία στην οποία μάλλον έχουν συμφέρονται και ... απόγονοι του Δαυίδ. Δεν είναι αρκετός λόγος αυτός;

2)Ο κύριος Ξεκουκουλωτάκης μάλλον ήταν ο άνθρωπος των Αμερικανών και Εβραίων που ανέλαβε την αποστολή. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι μέλος του συλλόγου "Ροταριανών" , μιας οργάνωσης που βρίσκεται στην περιοχή του και μάλλον έχει ισχυρές διασυνδέσεις με ΗΠΑ και Ισραήλ.
Ο Λαβύρινθος δημοσιεύει φωτογραφίες, επέλεξα μόνο 3 από αυτές.

Φωτό 1
O Ξεκουκουλωτάκης με τη σύζυγο του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα

Φωτό 2
O Ξεκουκουλωτάκης με τον Πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Μωυσή Κωνσταντίνη

Φωτό 3
O Ξεκουκουλωτάκης με τον υπεύθυνο της Εβραικής Κοινότητας Χανίων Νίκο Σταυρουλάκη*

Οι πλάτες του Ξεκουκουλωτάκη.
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?t=8338

ΕΔΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑΚΗ:
http://nonews-news.blogspot.gr/2009/02/blog-post_9789.html

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑΚΗ:
http://www.rotarychania.gr/ekdiloseis-mexri-30062005/ekdiloseis-08.htm

ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ «ROTARY INTERNATIONAL»:
http://eponymousflower.blogspot.gr/2010/01/rotary-its-masonic-intent-and-origins.html
(δείτε σε αυτή την ιστοσελίδα την κονκάρδα με τον τίτλο "Rotary International" με τα γραναζια γύρω - γυρω και με το μασονικό έμβλημα με το "G" και τον γνώμονα και τον διαβήτη, ήτοι ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ = ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ)

http://www.rotaryfirst100.org/history/history/otherorganizations/freemasonry/
(επίσης εδώ που την ξαναδείχνει την κονκάρδα και γράφει ότι οι Ροταριανοί στρατολογούσαν μόνο μασόνους μέχρι το 1920 και μετά υποτίθεται πως σταμάτησαν αυτή την πρακτική της αποκλειστικής μασονικής στρατολόγησης)

http://www.freemasonrywatch.org/pics/rotary.masons.lions.serviceclubs.jpg
Δείτε την εικόνα εδώ από αμερική:
ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΛΑΜΠ, ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΟΝΣ

Παράλληλα με τον ροταριανό βουτηρομπεμπέ  Ξεκουκουλωτάκη που τον είχε φάτσα-κάρτα πρώτον στο επικρατείας στις 17 Ιούνη, ο Λεβέντης είχε και 2 υποψηφίους με το εβραικό όνομα Ααρών και άλλα ξενικά ύποπτα ονόματα. Αυτά αποτελούν σημαντικά λάθη του Λεβέντη που αν και ο ίδιος δεν είναι μασόνος δεν θωράκισε όμως επαρκώς το κόμμα του από την εβραιομασωνική διείσδυση όπως τον προειδοποιήσαμε να κάνει. Αυτό το λάθος του θα του στοιχίσει πολύ τώρα και στο μέλλον καθώς οι εβραιομασώνοι πράκτορες στο κόμμα του θα φροντίσουν δολίως ο Λεβέντης να μένει συνεχώς στον πάτο - εκτός βουλής και να εξουθενωθεί τελείως διανοητικά-ψυχολογικά-και σωματικά κατευθύνοντας τον σε λάθος δρόμους και κινήσεις, μέχρι να τα παρατήσει όλα  για λόγους υγείας και προχωρημένης ηλικίας.

Β) Η αγωνίστρια και θαρραλέα ελληνίδα  Κατερίνα Γαλατσίδα υποψήφιος του κόμματος στη Β’Πειραιώς (αρίστευσε βγαίνοντας 2η με 416 σταυρούς) και παράλληλα  φιλικά προσκείμενη στις ιδέες της ΟΕΑ, αν και αρχικά επέτυχε μια σπουδαία πρωτοφανή φιλοσοφική εκπομπή εισάγοντας τον Λεβέντη στη φύσει γνώση του πολιτεύματος της Αριστοκρατίας, κατόπιν υπέστη φίμωση και αποκλεισμό από την web-tv εκπομπή των συνεργατών του Λεβέντη (Μπαρούτη, Βερώνη και λοιπών) ενώ υπέστη παράλληλα και βρωμερή αήθη υβριστική και απειλητική επίθεση στο facebook από έναν παλιό συνεργάτη του Λεβέντη (έναν αλητήριο τύπο ονόματι Χατζηγεωργίου), επειδή η Κατερίνα –άκουσον άκουσον- κατάγγειλε δημοσίως στη web-tv το διεθνές φεστιβάλ των πούστηδων στη Σκιάθο ως αιτία εκφυλισμού και εξευτελισμού της χώρας μας ως κοιτίδα διαφθοράς 666, και επειδή κατάγγειλε γενναία και δημοσίως  τον (σύμφωνα με πληροφορίες της ΟΕΑ) παιδεραστή – παιδόφιλο υπουργό Χρυσοχοϊδη ο οποίος ενέκρινε την διεξαγωγή του διεθνούς φεστιβάλ των πούστηδων στη Σκιάθο. Αρα εδώ έχουμε το παράδοξο αφενός ο Λεβέντης να βγαίνει σε εκπομπές του Θέμου Αναστασιάδη στο παρελθόν και να καταγγέλλει τους πόρνους και τους κίναιδους προσπαθώντας να συμμαζέψει την κατρακύλα του παρα φύσει εκφυλισμού στο κέντρο της Αθήνας και αλλαχού (και να εισπράττει την επίθεση και ειρωνεία του διεφθαρμένου Αναστασιάδη) και παρατηρούμε παράλληλα ο Λεβέντης να έχει στο κόμμα του συνεργάτες που μέσω συγκάλυψης ουσιαστικά υπερασπίστηκαν το φεστιβάλ των πούστηδων και τον κίναιδο παιδόφιλο υπουργό Χρυσοχοίδη που το ενέκρινε (!!!). Αυτά είναι σοβαρά λάθη του Λεβέντη που επέλεξε ως στενούς του συνεργάτες κρυφοπασοκικές βεντούζες υποστηριχτές του Χρυσοχοίδη καθώς και πούστηδες και φιλοπούστηδες συνεργάτες παρά την αντίθετη ρητορική του, δηλαδή ότι θέλει κατά τ’άλλα να συμμαζέψει την παρα φύσει κατρακύλα των κίναιδων από το κέντρο της Αθήνας και αλλαχού. Ο Λεβέντης υποσχέθηκε να δικαιώσει την Κατέρινα μετά το πέρας τω ν εκλογών μια υπόσχεση όμως που μέχρι στιγμής δεν κράτησε. Πολύ αργά κύριε Λεβέντη. Και το προβοκατόρικο ακροδεξιό κρυπτοναζιστικό ΛΑ.Ο.Σ. κατάγγειλε στην αρχή (ψηφοθηρικά) τους πούστηδες αλλά τελικά μπήκε στη βουλή των μασονο-πούστηδων με την ψήφο των πούστηδων (ιδε Βαίτση Αποστολάτο)..
( Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σήμερα που γνωρίζουν και παραδέχονται την παιδοφιλία και ανωμαλία του Χρυσοχοϊδη-Κοεντζόγλου…ενώ τελικά μοιάζει να θίχτηκαν περισσότερο από αυτούς τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ κάποιοι στενοί συνεργάτες του Λεβέντη..!!! )

Δ) Οι αφυπνιστικές ελληνοκεντρικές ιδέες και αποκαλύψεις της ΟΕΑ καταγγέλθηκαν κρυφίως από αυτό τον συρφετό των κρυφοπασοκικών βεντούζων συνεργατών του Λεβέντη, ως - ακουσον άκουσον – ακροδεξιές και φασιστικές ιδέες τάχα κάποιας «συνιστώσας της Χρυσής Αυγής» (!!!) που αντιβαίνουν κάθετα στις αρχές του κόμματος της ένωσης κεντρώων !!! Ταυτόχρονα οι ίδιοι οι καταγγέλλοντες συνεργάτες του δεν παρουσίασαν ποτέ στην web-tv τα στοιχεία που τους δώσαμε για την μασονοκινούμενη όντως φασιστική και ναζιστική Χρυσή Αυγή !!! Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ε) Ο Λεβέντης κωλυσιέργησε και αρνήθηκε την άμεση επαφή με την Ελληνορωσική προσέγγιση και  τον Ιβάν Σαββίδη (που έκανε όμως η παμπόνηρη ασιατική μογγολική γάτα Καρατζαφύρερ εγκαίρως και πιο πριν για να τον καπελώσει και να τον υπονομεύσει) και κωλυσιεργούσε και ήταν αρνητικός γενικώς στις λοιπές προτάσεις άμεσης προτεραιότητας του ιστολογίου  και της ΟΕΑ όπως την άμεση εξόρυξη των πετρελαίων επι ξηράς Νήσου Ζακύνθου (Κερί Ζακύνθου) και για τα λοιπά εθνικά θέματα ζωτικής σημασίας όπως την προδοτική διάλυση των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας υπό το καθεστώς της κατοχικής τρόικας, για το υπονομευμένο μας αρματικό δυναμικό – αεροπορία  - ναυτικό, κλπ.. καθώς η κυρίαρχη του έννοια του φαινόταν να είναι το οικονομικό ζήτημα καθώς και η πολιτική αντιπαράθεση και σύγκριση με τα άλλα κόμματα (πολιτικό κουτσομπολιό)

Μέσα από αυτή την επαφή με τον Λεβέντη έγινε κατανοητό σε εμάς ότι οι αλήθειες και οι αποκαλύψεις της ΟΕΑ είναι για πολύ λίγους και για πολύ γενναίους μαχητές Ανδρομέδιας Ελλάδος και Συμπαντικού Οργανισμού και δεν ταιριάζουν ακόμα και για τον όντως αγωνιστή ανατρεπτικό Λεβέντη... πόσο μάλλον για τους ανεπαρκείς συνεργάτες του ή μάλλον … δολιοφθορείς του..

Υπό αυτές τις συνθήκες το ιστολόγιο δεν μπορεί πλέον να παράσχει αφιλοκερδή και άνευ όρων συνεχή υποστήριξη στο κόμμα του Λεβέντη ο οποίος δυστηχώς παρασυρόμενος από τους κρυφοπασοκικούς και φιλοπούστηδες συνεργάτες του εσιώπησε και στην ουσία δεν εδέχτηκε τους νέους όρους συνεργασίας του ιστολογίου μαζί του, επειδή προφανώς θεωρεί το οικονομικό πρόβλημα της χώρας μείζον ζήτημα , πιο μείζον ακόμα και από τα ζητήματα εθνικής ασφαλείας και τα εθνικά θέματα!!! Δηλαδή για τον Λεβέντη και τους συνεργάτες του μοιάζει να είναι σημαντικότερο να αγωνιζόμαστε για τους μισθούς και τις συντάξεις ακόμα και …νεκρών γενοκτονημένων ελλήνων από τους άξονες ΒΑΣΤΡ και ΡΙΚ και του εσωτερικού κινδύνου (ενόπλων λαθρομεταναστών) (!!!) παρά να αγωνιζόμαστε πρωτίστως για τα εθνικά θέματα και την εθνική ασφάλεια…και συνεπαγόμενα για την εθνική επιβίωση.

Από εκεί και πέρα οι αναγνώστες και φίλοι της ΟΕΑ καλούνται να ψηφίσουν κατά συνείδηση στις επόμενες εκλογές της οπερέτας των πούστηδων μασόνων πολιτικών..και ο θεός των Ελλήνων βοηθός..

Εμείς με το Λεβέντη και τα υπόλοιπα αποκόμματα και κόμματα (= συντρίμμια της ελλάδος) τελειώσαμε.. Όποιος άλλος θέλει συνεργασία με το υψηλής επισκεψιμότητας ιστολόγιο μας και με το κέντρο πληροφοριών της ΟΕΑ (Νετρίνων-Νέιζερ, και ηρώων τύπου Σταύρου Λάλα, κλπ) , αυτό εάν γίνει θα γίνει μελλοντικά αυστηρά και μόνο υπό καθεστώς όρων και με κύριο γνώμονα τα εθνικά θέματα και την εθνική και πλανητική ασφάλεια._ ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ.1:
Κάναμε τα παντα ωστε να αφυπνισουμε τα στελεχη της Ενωσης Κεντρωων και ειδικα τον Βασιλη Λεβεντη αλλα ματαια .  Οπως τοτε με τον Παπαδοπουλο, ετσι σημερα και στον Λεβεντη κατάφεραν και διείσδυσαν εβραιομασονοι μεσα και με κειμενα τους και με μασονικες τακτικες τον εχουν εξωστρακισει και δεν μας ακουσε , ουτε καν αντιληφθηκε τις παγιδες που του στησανε και που τον κατευθύνουνε όλοι αυτοί οι εβραιομάσωνοι πράκτορες!!!

Μαλιστα η Κατερινα Γαλατσιδα, φιλη της Ο.Ε.Α., πηρε μεγαλο ποσοστο ψηφων των πρώτων εκλογων της 6ης Μαϊου και βγηκε δευτερη στο κομμα στην Β Πειραιως, ενω στις εκλογες της 17 ιούνη το ποσοστο στη Β'Πειραιώς έπεσε 3 φορές κάτω..ανευ της βοήθειας του ιστολογίου μας και της Κατερίνας! Μετα το περας των εκλογων της 6ης Μαϊου ουτε ενα τηλεφωνο στην Κατερινα απο τον Λεβεντη, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!  Σε αυτο συνέλαβαν και οι εφιαλτες καραπροδοτες χαφιεδες πουτανας γιοι τουρκόσπορος Σπυρος Σπυροπουλος (ΠΑΣΥΑ – ΑΛΗ ΠΑΣΑ) και ο Σταυρος Μπατιανης διοτι του εστελναν συνεχεια διχαστικα και ψευδη κειμενα με e-mail και περενοχλούσαν τηλεφωνικώς τον Λεβεντη για να τον απωθήσουν απο εμας διοτι αυτο το μείγμα του Λεβεντη με Ο.Ε.Α. και Ελλην και Χαος, ηταν εκρηκτικό και καταστροφικό για το σάπιο κατεστημένο, εάν καρποφορούσε!!!   Το δρακονιανό σεληνιαζόμενο κατεστημένο λοιπον εβαλε τους ως ανω τσογλανους δαιμονισμένους προδοταραίους του να δημιουργησουν ρήγμα αναμεσα σε εμας και στον Λεβεντη και ώστε η περικυκλωση του Λεβεντη απο μασονους και πουστηδες στην κυριολεξια να γινετε χωρις εμποδια διοτι τωρα που μπηκαν οι εριδες ο ειλικρινά αφελης Λεβεντης θα πεσει ευκολότερα στην παγιδα τους και αντι να κανει πραξει τις συμβουλες της Ο.Ε.Α. , αυτος παραμυθιαστηκε απο τα ψυχολογικα τρυκ του συστηματος μεσω των λεσβοπαρτουζόβιων προδοτών Σπυροπουλων και των Μπατιανηδων με τον Μπατιάνη-BATMAN κομάντο μαϊμου να παίρνει τηλέφωνο και να παρενοχλεί πρώτα τον Λεβέντη και μετά την Κατερίνα και μόλις του τρίξαν τα δόντια ένας φίλος μας, ως γνήσια κότα λυράτη ο ξεφτυλισμένος μπατιάνης σαστισμένος να απαντάει στο τηλέφωνο: "Ποιος είστε κύριε;;"...α ρε ξεφτυλισμένη κότα λυράτη σχιζοφρενές δρακονιανό φίδι Σταύρο Μπατιάνη, περίγελε των ειδικών δυνάμεων τις οποίες καταξεφτυλίζεις και δυσφημίζεις!

Υ.Γ.2:
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΎΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (μια γυναίκα με θάρρος 100 σημερινών νεοελλήνων «ανδρών» έβαλε σε όλους σας τα γυαλιά και έφερε τα πάνω – κάτω, έτσι για να λυσσάς και να βγάζεις δαιμονιζόμενους αφρούς μισογύνη χαφιεδόσκυλο Σπυρόπουλε…):
http://www.dailymotion.com/video/xpylh0_web-tv-06-04-2012_news
Ο Λεβέντης βέβαια στην δημοκρατική-οχλοκρατική κοσμάρα του σ’αυτή την εκπομπή.. Σαστισμένος από την αφυπνιστική επίθεση που του έκανε η Κατερινά, επιτέθηκε αδίκως στην αρχαία Ελλάδα μετά… Τουλάχιστον αντιλήφθηκε όμως το ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΟ της ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ:

Δηλαδή την ΑΧΡΗΣΤΟ-ΚΡΑΤΙΑ, ως τρέχον …«πολίτευμα» της νεοελλάδας σήμερα..
Τελικά κάθε λαός έχει το πολίτευμα που του αξίζει και οι νεοέλληνες την ΑΧΡΗΣΤΟΚΡΑΤΙΑ...


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις