ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 17 September 2012

Βοηθηστε για την αντιμετώπιση 2 πολύ σοβαρών θεμάτων που αφορούν τον εκπρόσωπο της ΟΕΑ Καραγεωργίου Ιωάννη:


1) Προμήθεια φορητού υπολογιστή για διευκόλυνση της επικοινωνίας (και παράλληλη μείωση των εξόδων σε τηλεφωνικούς λογαριασμούς) 

2) Εναλλακτική Παροχή ρεύματος της οικίας για νυχτερινό φωτισμό και φόρτιση του υπολογιστή (και μελλοντικά για διαδικτυακό εξοπλισμό) 

+ Για την αγορά ενός υπολογιστή μετρίων δυνατοτήτων είναι της τάξεως των 400 Ευρώ (δείτε ενδεικτικά 399 Ευρώ INNOVATOR WS-252 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909212

+ Για την παροχή ρεύματος (φώτα / φόρτιση υπολογιστή ) με φωτοβολταϊκούς συλλέκτες το έξοδο είναι της τάξης των 600 Ευρώ. (το ρευμα ειναι κομμενο και θελουν 600 Ευρώ μαζι με χαρατσι) 

Αν σας εμεινε καθόλου φιλοτιμο βοηθήστε την κατασταση διοτι παλι για το δικο σας καλο και για την αποτροπη της δικης σας γενοκτονιας θα κινηθει και οχι για προσωπικό όφελος. Ενδεικτικά ο Καραγεωργιου για το χειμωνα ειχε μόνο ενα ηλεκτρικο σωμα για να ψιλοζεσταινει ενα μικρο δωματιο, αλλα δεν τον νοιαζει διοτι οπως συνηθίζει να λεει ο ιδιος: "έχω γράψει κείμενα και με μείον βαθμους κελσίου"!!! 

ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!! ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/10/blog-post_28.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις