ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 31 January 2012

ΝΑΤΟΙΚΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ "Β-Β-Β-Β"!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΥΣΗ ΑΠΟ http://innoutworld.blogspot.com/2012/01/blog-post_1190.html



ΝΑΤΟΙΚΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ "Β-Β-Β-Β"!!


ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗΝ ΚΑΙ ΒΡΩΣΗΝ ΑΜΝΟΥΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 4Β ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ:ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙΝ


Ιδού το έμβλημα του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ από τη Θεσσαλονίκη!! Γ΄ Σώματος Στρατού, στους χώρους του οποίου είναι εγκατεστημένο και έχει εισβάλει ξένος στρατός (Ιταλο-Κροατικός) με το στρατηγείο του ΝΑΤΟ..
ε οχι ρε μπινεδες τετοια ξεφτιλα.....με το σημα του παλαιολογου (Β-Β-Β-Β) κολλημενο για να μην ξεχναμε...
τι να μην ξεχασουμε ρε ξεφτιλες;; την μεγαλυτερη προδοσια και προβοκάτσια με τον Ψευδο-παλαιλόγο "Βασιλιά Ιωάννη" Yohan Christiansen που ερχεται....καταγαμημενοι δοσιλογοι δεν ντρεπεστε ωρέ;
ερχετε και η δικη σας η ωρα.......

Διότι τα ΝΑΤΟΙΚΑ ανθελληνικά εβραιοσαξονικά καθάρματα και όσοι έλληνες αξιωματικοί προδότες συνεργάζονται μαζί τους λέγοντας "εγω είμαι αξιωματικός του ΝΑΤΟ και οχι του ελληνικού στρατού" όλοι αυτοί εμπαίζουν τους έλληνες και μας κοροιδεύουν...οχι για πολύ ακόμα όμως..διότι εμείς δεν κοροιδεύουμε και δεν παίζουμε καθόλου και ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να τους γαμήσει όλους αυτούς και βράζει το καζάνι και έχει ξεσκεπαστεί ο ανθελληνικός προβοκατόρικος ρόλος τους!

Ιδού λοιπόν ξανά ο βρώμικος ρόλος του ΝΑΤΟικοκρατούμενου Γ'Σωματος Στρατού Θεσσαλονίκης:

Οι συναισθηματισμοί οι όψιμοι, εμετικοί, προδοτικοί, συναισθηματισμοί, προσχηματικοί συναισθηματισμοί των ως άνω νεόσκατων προδοτών νεοελληνικών καθαρμάτων, των Έψιλον, του ΛΑΟΣ, των Νεοταξιτών και των λοιπών, αδελφών GAGA και ΤΑΤΑ, περί δήθεν καημένων Ελλήνων αξιωματικών και στρατιωτών οι οποίοι θα σκοτωθούν από αυτήν την Ρωσική επίθεση, αυτόν τον συναισθηματισμό τον γράφει η ΟΕΑ στ’ αρχίδια της! Και καλεί τον Ρωσικό στρατό να σκοτώσει, ναι, αυτούς τους Έλληνες αξιωματικούς και τους στρατιώτες οι οποίοι συνεχίζουν και προδίδουν την Ελλάδα και την πλανητική ασφάλεια συμμαχόντας με τους Κινέζους τους ευρισκόμενους ως υπερ-πλανητική μασονική στοά HONG όπισθεν του ΝΑΤΟ. Και αυτούς τους Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες οι οποίοι συμμαχούν με τους ανθέλληνες στρατηγούς του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα, οι οποίοι σήμερα κατέχουν ως Ιταλική μεραρχία και Κροατική ταξιαρχία το Γ’ Σώμα Στρατού Θεσσαλονίκης έχοντας εκδιώξει από ‘κει όλους του Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες, ώστε να ανοίξουν κερκόπορτα στα Ελληνικά σύνορα όταν οι στρατοί του ‘Άξονος ΒΑΣΤΡ’ (Βουλγαριάς, Αλβανίας, Σκοπίων, Τουρκίας, Ρουμανίας) επιτεθούν εναντίον της Ελλάδος εντός του 2012.



...Και ώστε αυτοί οι ξένοι στρατοί εις το πρώην Ελληνικό Γ’ Σώμα Στρατού Θεσσαλονίκης να αποκόψουν την επικοινωνία μεταξύ του Β’ Σώματος Στρατού Βέροιας και του Δ’ Σώματος Στρατού Ξάνθης, ώστε αυτές οι δύο δυνάμεις να απομονοθούν και από τις ΤΑΞ.ΥΠ. (Ταξιαρχίες Υποστηρίξεως) και ΜΕ.ΥΠ. (Μεραρχίες Υποστηρίξεως), ήτοι από την ΤΑΞ.ΥΠ. Βόλου και την ΜΕ.ΥΠ. Λαμίας, ώστε αυτές οι μονάδες υποστηρίξεως να μην δυνηθούν να υποστηρίξουν με πολεμοφόδια και άλλο υλικό πολέμου ούτε το Δ’ Σώμα Στρατού Ξάνθης, το οποίο έχει προγραμματιστεί να γενοκτονηθεί από τον Τουρκικό και Βουλγαρικό στρατό, αλλά ούτε και το Β’ Σώμα Στρατού Βέροιας, το οποίο έχει προγραμματιστεί να σφαγιαστεί από τον Τουρκικό στρατό και από τον Αλβανικό στρατό και ειδικώς από τις Τουρκικές μονάδες ειδικών δυνάμεων οι οποίες έχουν μετακομίσει στην Αλβανία.

ώστε η Β.Α.Σ.Τ.Ρ να μας φτάσει μέχρι τα όρια της Λαμίας ώστε από εκεί μετά το ΝΑΤΟ από Κινέζος ανθέλληνας που όντως είναι, να το παίξει-θεατρικά "φιλέλληνας" και με ...κροκοδείλια ερπετικά δάκρυα να μας κάνει το δηλητηριώδες "δώρο" Κων/πολη με τα περαιτέρω γενοκτονικά "δώρα" του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, και την αντεπίθεση της μογγολο-Κίνας.




ΕΔΥΕΘ: Απομάκρυνση του στρατηγείου του ΝΑΤΟ από τη Θεσσαλονίκη

http://kranosgr.blogspot.com/2012/01/blog-post_5802.html

http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_2808.html


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΓΟΣ XII,ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΦΑΡΣΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ...ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
http://innoutworld2.blogspot.com/2012/01/xii.html

Ο.Ε.Α. για τον Τζεημς Σταυριδη του «ΝΑΤΟ» περι αναμενομενης επιθεσεως εναντιον του Ιραν
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_26.html

Ελλάδα ηγέτιδα του ΝΑΤΟ εναντίον Συρίας και Ιράν. ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_15.html

H Ρωσία προειδοποιεί: «Η επίθεση κατά του Ιράν αποτελεί απειλή για τη Ρωσία»
http://www.petroupoli.net/index.php/component/k2/item/748

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_23.html

ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΤΙΑΣΜΕΝΟ ΓΛΥΚΟ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_8613.html

Ο.Ε.Α. προς Υπηρεσιες Πληροφοριων του Ισραηλ, Ρωσιας και Ιραν - Περσιας: περι επισπευμένης ανάφλεξης του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/3.html

Monday 30 January 2012

Η ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ:

Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΝΑΣ 888) ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ "ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ 666" ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ).. ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;
ΔΙΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΡΟΠΗ 666 ΚΑΙ Η ΡΟΠΗ 888 ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΓΝΙΑΚΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ "666" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ - ΚΙΝΑ 888 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ+ΙΣΛΑΜ..ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΡΟΠΗ 666 ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ...
ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΔΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΠΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ..

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΠΩΣ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΝΑ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΝΑ ΣΕ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ):
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/08/blog-post_2644.html

Η Ο.Ε.Α. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΚΑΙ Ο "ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΕΟΣ" ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ-ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΕΥΔΟ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑ-ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΙΔΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ:
"ΝΑ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ"
"Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ"
"ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ"
ΚΛΠ..

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ Ή ΠΑΝΤΟΣ Ή ΣΥΜ-ΠΑΝ-ΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΚΟΤΑΔΟΚΡΑΤΙΑΣ
(ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ):

Αποκατάσταση του αρχέτυπου «Αγνώστου Θεού» η’ Πάνα η’ Πανός η’ Συμπαντικού Οργανισμού.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_7184.html

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α." ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΓΕΩΝ ΣΑΤΑΝΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΚΙΡΚΗΣ:

ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : Προς αγνούς πατριώτες εγκλωβισμένους ως απλά μέλη στην Χρυσή Αυγή (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html

ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΙΟΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

https://rapidshare.com/files/720569685/satanistiki_xrisi_augh.rar

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ. ΓΕΡΜΕΝΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΟΥ (DEATH METAL) ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ "NAER MATARON" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΣΕΩΣ = "NEAR METATRON" = ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ. (=ΜΕΤΑΘΡΟΝ) = "ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ" = ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟ-ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Η Ο.Ε.Α ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ...ΔΙΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ...ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ (ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ) ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΡΥΠΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ)

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ..."ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "M.R.A." MUDANA RELIGIO ADUNATA" 666 ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΛΟΜΑΙΟΥ-ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟΥ) ... ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ..;;;

Α' ΜΕΡΟΣ....
http://asimpiestos.blogspot.com/2011/07/666.html
Β' ΜΕΡΟΣ
http://asimpiestos.blogspot.com/2011/07/666_31.html

ΚΑΙ ...

http://neataksi.blogspot.com/2011/03/blog-post_9959.html

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ NEAR METATRON THΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΓΕΡΜΕΝΗΣ, ΚΛΠ)


http://youtu.be/Tg0R_AVK5Dc

Sunday 29 January 2012

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΙΛΟΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α."ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΤΗΣΗ." ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF, ΚΑΙ WORD.

ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΚΒΑΝΤΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΥΠΕΡΧΟΡΔΩΝ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ-ΠΙΕΣΗ-ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗΣ ΑΙΘΕΡΟ-ΥΛΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΥΚΝΟΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ.

https://de.scribd.com/doc/274700773/%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%A6%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΙΔΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΣΟΛΚΑ (http://www.tsolkas.gr/ ) ΩΣΤΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΧΑΟΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΦΕΣΙΟΣ, Ο ΒΙΑΣ ΠΡΙΗΝΕΥΣ, Ο ΜΥΣΩΝ Ο ΧΗΝΕΥΣ, Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ..

Υ.Γ. Επισημανουμε και την εκπληκτική πρόσθετη παρατήρηση του φίλου μας για τον Δακτυλοπόα - Σείριο Β' - Υπερίωνα - Κόκκυγα του Συμπαντικού Οργανισμού:

Σημείωση του αντιγραφέα:
Οι Ντόγκον του Μάλι της Αφρικής αναφέρονται στον Σείριο Β με το όνομα ενός φυτού (πόας) που έχει τη λατινική ονομασία "Ντιγκιτάρια" (http://en.wikipedia.org/wiki/Digitaria ). Στην Ελληνική η πόα αυτή λέγεται "Δακτυλοπόα". Άρα η ονομασία των Ντόγκον για τον Σείριο Β είναι "Δακτυλοπόα". Όμως ισχύει η ισότητα "ΔΑΚΤΥΛΟΠΟΑ = 976 = Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΒΗΤΑ" !!!


Υ.Γ.2: ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΘΝΗΣΙΓΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ:
Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ "ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΓΗΙΝΗΣ ΑΜΥΝΑΣ "ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

-----------------------

TO ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ:

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ
https://de.scribd.com/doc/274700483/%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%A6%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%9F

ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟ:

ΑΠΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΜΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_6049.html

Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ - ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/blog-post_05.html


Ιδου η απόδειξη της προδοτικής συνεργασίας των μασόνων προδοτών στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ. – Γ.Α.Δ.Α.,

Ιδου η απόδειξη της προδοτικής συνεργασίας των μασόνων προδοτών στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ. – Γ.Α.Δ.Α., των προδοτών μασόνων εισαγγελέων και δικαστών των ελληνικών δικαστηρίων και του προδοτου Σπύρου Σπυρόπουλου μέλους της συμμορίας των «αδελφών ΤΑΤΑ» (ΠΑ.ΣΥ.Α., Εύμολπος, Αντιμετατρον http://aderfes-tata.blogspot.com/ ) έκφυλοι καταστροφείς ελληνικών οικογενειών, σατανιστές του NEAR METATRON και υβριστές ελλήνων ηρώων (Σολωμού, Λάλα, Ηλιάκη, Κολοκοτρώνη, κλπ).

Ο εμφανιζόμενος έμπροσθεν μηνυτής είναι ο Σπύρος Σπυρόπουλος εναντίον του Γιάννη Καραγεωργιου, Απόστολου Παπανακου, και Γιάννη Ζουρνατζή. Η δικογραφία έχει 106 σελίδες η οποία θα απαντηθεί λίαν συντομως και θα την τρίψουμε στα προδοτικά μούτρα σας καθάρματα ώστε να μάθει το πανελλήνιο για άλλη μια φορά τους λόγους που κυνηγάτε την Ο.Ε.Α. και τα ιστολογια που βγάζουν τις στυγνές αλήθειες των προδοσιών σας!!!

Καλούμε τους αναγνώστες να κρατήσουν σε backup της αναρτήσεις του ιστολογιου, διότι οι μασόνοι προδότες εισαγγελείς, πολιτικοί και στρατηγοί της ΓΑ.ΔΑ ως δήθεν θιγεντες έφτασαν ευθέως να ζητούν την φίμωση μας από την google!!! Κρατηστε σε εξωτερικους σκληρούς δίσκους ολα τα κειμενα της ο.ε.α.!!!

Παραθέτουμε την 1η σελίδα της δικογραφίας



Και εδω η κληση προς τον Ζουρνατζη:


Ιδού η απόδειξη ότι οι προδότες επίορκοι Μασόνοι προδότες στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α. αποπειρώνται την φίμωση της Ο.Ε.Α., όπως η Ιστοσελίδα perseysteam.blogspot.com ιδιοκτησίας του κυρίου Ζουρνατζή Γιάννη,διότι τα κείμενα αυτά περιέχουν στοιχεία υπερασπίσεως και διαφυλάξεως της Εθνικής Ελληνικής Ασφαλείας,την οποία Εθνική Ασφάλεια οι ως άνω επίορκοι Μασόνοι προδότες Δικαστές και Στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α. έχουν προδώσει μαζί με τους ΕλληνοΕβραίους και Μασόνους Έλληνες πολιτικούς,διότι όλοι οι ως άνω προδοτική κόπρος του Αυγεία συνεργάζεται δια την διάλυση του Ελληνικού κράτους και δια την Γενοκτονία των Ελλήνων,με προηγούμενη καταλήστευση των Ελλήνων από το “Μνημόνιο 1” της Εβραϊκής Τρόικας,είδε άρθρο 14 παρ 5 περί “δικαιώματος της Τρόικας να κάνει κατάσχεση και πλειστηριασμό σε οιαδήποτε δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων Ιδιωτών,έστω και εάν αυτοί δεν χρεωστούν τίποτα στο δημόσιο ή σε Τράπεζες ή σε άλλους τρίτους ”.



Υ.Γ
Η Ιστοσελίδα Perseysteam.blogspot.com καλεί όλους τους Αναγνώστες των Ιστοσελίδων οι οποίες αναρτούν κείμενα της Ο.Ε.Α., να διασφαλίσουν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και των φιλικών Ιστοσελίδων σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους,διότι αρχίζει δίωξη από τους προδότες Μασόνους πολιτικούς-Δικαστικούς-Στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ εναντίον της Ο.Ε.Α. και εναντίον των φίλιων Ιστοσελίδων,με σκοπό το κλείσιμο αυτών των Ιστοσελίδων,συμφώνως με το απαίτημα του Τουρκαλβανού προδότου-προβοκάτορος G.KARA-ZAFFERI ο οποίος από το βήμα της Βουλής δήλωσε ότι “τα “blogs”των φιλικών Ιστοσελίδων της Ο.Ε.Α. δεν αφήνουν να δουλέψει το κόμμα του.” Εννοώντας ότι τα φιλικά “Blogs” της Ο.Ε.Α. δεν αφήνουν τον προδότη KARA-ZAFFERI να “δουλέψει” και να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό για “προβοκατόρικες Ελληνικές Αυτοκρατορίες Κων/πόλεως 666”,ως αρχηγός του ΝΑΤΟ εναντίον του “Συμφώνου της Σαγκάης”ή “΄αξονος Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ)”,με δόλιο σκοπό την αντεπίθεση των Στρατών της Ρ.Ι.Κ. δια την Γενοκτονία όλων των Ελλήνων και των λοιπών εθνών της Δύσεως στον Παγκόσμιο πόλεμο το 2012.

σχολιο ιστιολογιου.
Καταγαμημενοι προδοτες του Λ.Α.Ο.Σ 666 και ειδικοτερα εσυ Καρα-ζαφερη και εσεις προδοταροι στρατηγοι της Γ.Α.Δ.Α. ερχεται συντομα το τελος σας.
θα γινεται σκονη απο τα χερια ελληνων πατριωτων που θα σας σφαξουν στο γονατο γαμημενα καθαρματα.
Συνεχιστε την προδοσια για να ειναι η εκδικηση μας πολυ σκληρη και χωρις κανεναν οικτο προδοτες του εθνους των ελληνων.

Ιδου τι ψηφίζατε τόσα χρόνια ως οχλοδημοκρατες!

Αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια με το ΛΑ.Ο.Σ. είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου! Όλα τα κόμματα εμπλέκονται όχι μόνο σε σκάνδαλα αλλά εργάζονται για την στυγνή γενοκτονία σας!

Και ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, Ο «ΜΑΦΙΟΖΟΣ--ΝΟΝΟΣ» ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ…!!!
http://armyalertnews.blogspot.com/2012/01/blog-post_4394.html


Τα παρακάτω που έβγαλε στην φορά η Ο.Ε.Α. και το ιστολογιο, δεν τόλμησαν να τα βγάλουν κανένας από τους ιδιοκτήτες ιστολογιων των ελληνικών ιστοσελίδων:

Με ηθικό αυτουργό τον Καρατζαφερη του ΛΑ.Ο.Σ. έχουν δολοφονηθεί 2 Έλληνες
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/2.html

Τα αφεντικα του Μιχαλολιακου

Αυτα είναι τα αφεντικα του Μιχαλολιακου!
ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : Προς αγνούς πατριώτες εγκλωβισμένους ως απλά μέλη στην Χρυσή Αυγή (GOLDEN MORGENRÖTE)http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html

Η σατανιστικη μασονικη ηγεσια της Χρυσής Αυγής πάνω στην απελπισία της μας επιτίθενται μεσω των αδελφών «ΤΑΤΑ». Αποδείξεις των λεγομένων της Ο.Ε.Α.http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_02.html (Μελετηστε τα links στο τελος της αναρτησης)

Saturday 28 January 2012

ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΕΔΟΥΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ,ΚΑΤΡΟΠΤΑ ΠΕΡΣΕΥΣ




ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
http://innoutworld.blogspot.com/2012/01/blog-post_6483.html



RAY GUNS PUT VOICES INSIDE YOUR HEAD
http://science.slashdot.org/story/08/07/07/151253/ray-gun-puts-voices-inside-your-head

ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ NEW SCIENTIST. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΑΚΤΙΝΩΝ - ΔΕΣΜΗΣ ΠΑΛΜΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΦΩΝΕΣ Ή ΗΧΟΥΣ Ή ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ Ή ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.. Ή ΑΠΛΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ.!!!!!

ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ-ΔΕΣΜΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΑΥΤΗΝ (EMP MASER) ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ "ΜΕΔΟΥΣΣΑ" ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ..........

ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ,ΚΛΠ

ΑΛΛΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΛΟ ΑΚΤΙΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ...... ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ TIN FOIL

ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ-ΖΟΜΠΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ!!!!

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΟΜΩΣ... ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ:


http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/DeflectorShields

We present a plasma device designed specifically to deflect a microwave beam as an alternative to conventional beam deflectors based on antenna arrays.


ΣΧΕΤΙΚΑ


ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ



ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ


ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ



Friday 27 January 2012

G.H.REES TO JAMES STAVRIDIS OF “NATO” ABOUT EXPECTED ASSAULT AGAINST IRAN

Προωθείστε στο εξωτερικό, μέσω FACEBOOK, φόρουμς, ιστοσελίδες, κλπ, μεταφρασμένη την προηγούμενη ανάρτηση περί της αναμενόμενης επιθέσεως του «ΝΑΤΟ» εναντίον του Ιράν!

Ειδικά μέσω FACEBOOK μπορείτε να βρείτε ομάδες που έχουν άμεση σχέση με τους στρατούς της Δύσεως και το «ΝΑΤΟ» και να το στείλετε κατά προτεραιότητα εκεί!!!
Πράξτε κατά συνείδηση!

http://hellenandchaos.blogspot.com/2012/01/ghrees-to-james-stavridis-of-nato-about.html

Thursday 26 January 2012

Ο.Ε.Α. για τον Τζεημς Σταυριδη του «ΝΑΤΟ» περι αναμενομενης επιθεσεως εναντιον του Ιραν

ΕΛΛΑΣ 25-1-2012

ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES – GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT) ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ – ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑΥΑΡΧΟ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ
ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΠΛΟΦΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΑΝ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ
( IΔΕ LINK: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=32714&Itemid=56 )

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΥΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ (PREFACE) ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΙΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ – ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ – ΚΛΠ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΛ, ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ «CIA» GEORGE TENET (ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΕΝΕΤΙΔΗ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑ (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΒΡΑΙΟ) ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΟΙ ΟΣΠΙΣΘΕΝ ΥΠΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΔΗΘΕΝ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΤΕΝΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ.

Colin Powell and George Tenet(behind left), at the UN presentation. 2003 - Preface of American-Iraq War.


ΕΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΥΤΗΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ Ή ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ, Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΜΕΤΑ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666» ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ» (YOHAN VON DANEMARK CHRISTIANSEN HOLSTEIN GLUCKSBURG), ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ G. KARAZAFFERI ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΥΛΟ HOLSTEIN GLUCKSBURG. ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ - ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΩΝΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΥ Σ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ - ΣΩΤΗΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤ’ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΡΜΗ – ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.».

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://hellenandchaos.blogspot.com ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES), ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΠΙΕΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΜΠΛΟΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΗΔΗ 2 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΦΗ (TASK FORCE) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΑΦΙKΝΕIΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΕΚΕΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΧΩΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΜΠΛΟΦΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΜΥΧΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΕ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΩΣ «ΑΦΟΡΜΗ - PRETEXT» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣ «ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ - RETALIATION» ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΔΩ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΠΙΕΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΩΝ.

ΙΔΕ LINKS:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ!
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6342:issychos-persikos&catid=38:di-kosmos&Itemid=173

Το Ιράν απειλεί να κλείσει τα στενά του Ορμούζ
http://www.skai.gr/news/world/article/190374/to-iran-apeilei-na-kleisei-ta-stena-tou-ormouz-/

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΑΝ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «BENEN BERITH», «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΖΕΝ» ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ.
(ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ LINKS: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/hong_03.html , http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/1999.html )

ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΩΣ ΖΗΛΩΤΗΣ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ), ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ» ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ – ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ - ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ «ΑΓ. ΟΡΟΥΣ», ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 2/3ΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: ΠΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤ’ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΩΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΣΟΥΦΙΚΗ 666», ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ «ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ».
(ΙΔΕ LINKS:
http://www.youtube.com/watch?v=tMKaw7-LxO4

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_22.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/666.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/xii.html
)

Υ.Γ.: ΟΠΩΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ, Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΤΟΝ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ, http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/05/blog-post_5048.html , ΕΓΓΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΔΙΩΧΘΕΝΤΑ ΤΟ 1922 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΡΑΓΑΖΗ - ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΩΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑΣ), ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ "ΠΟΥΡΙΜ" ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ", ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΛΠ., ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3ΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 2012._

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ελλάδα ηγέτιδα του ΝΑΤΟ εναντίον Συρίας και Ιράν. ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_15.html

H Ρωσία προειδοποιεί: «Η επίθεση κατά του Ιράν αποτελεί απειλή για τη Ρωσία»
http://www.petroupoli.net/index.php/component/k2/item/748

και....

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!!!
Russia: Attack on Tehran is Attack on Moscow
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/151739#.TxyTlG9fh0w

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_23.html

ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΤΙΑΣΜΕΝΟ ΓΛΥΚΟ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_8613.html

Ο.Ε.Α. προς Υπηρεσιες Πληροφοριων του Ισραηλ, Ρωσιας και Ιραν - Περσιας: περι επισπευμένης ανάφλεξης του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/3.html

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΗΜΑΤΟΣ:

ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΛΕΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ (ΝΑΤΟ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΝΕΥ ΤΙΜΗΣ & ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣΤΕ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΠΕΙ : ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΣΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΡΘΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ:

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ: ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html

ΤΕΛΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. – ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ. ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Monday 23 January 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ 2006 http://perseysteam.blogspot.com/2006/09/blog-post.html

Θα δειτε πως το εβραιοκυπατζιδικο κατεστημενο πηγε να κανει σαλατα τις γεωπολιτικές αναλυσεις της Ο.Ε.Α. π.χ. οπως οτι ταχα η Ρωσια ειναι εναντίων του Ιραν (και αλλα ωραια οπως θα δειτε). Η Ο.Ε.Α. ομως απο τοτε εγραψε οτι επροκειτο για μπλοφα και ερχετε να επαληθευτεί σημερα:
H Ρωσία προειδοποιεί: «Η επίθεση κατά του Ιράν αποτελεί απειλή για τη Ρωσία»
http://www.petroupoli.net/index.php/component/k2/item/748

και....

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!!!

Russia: Attack on Tehran is Attack on Moscow
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/151739#.TxyTlG9fh0w


Καυστικό σχόλιο του ιστολογιου:
Πως τα βλέπετε τώρα τα πράγματα αγαπητοί αναγνώστες;
Σφίξαν οι κώλοι ε;;
Διοτι δεν θα ειναι λιβύη τώρα..
τελείωσαν τα ψέμματα.
Δεν θα είναι περίπατος για το ΝΑΤΟ/Ισραήλ μια τυχον επίθεση τους εναντίον Συρίας/Ιραν.
ΘΑ είναι αυτοκτονία!
Διότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν ανοιχτά πλέον τον οικονομικο-ενεργειακο-στρατιωτικό κολοσσό άξονα Ρ.Ι.Κ. (ρωσίας - ισλάμ - κίνας) ή "Pact of Shanghai"..
Οπότε τι έχουμε εδώ;
Πάνε οι χρεοκοπημένες ταλαίπωρες ΗΠΑ-Ευρώπη-ΝΑΤΟ με δάνεια της Κίνας ..να κάνουν ουσιαστικά επίθεση εναντίον της Κίνας, ηγέτιδος της Ρ.Ι.Κ.!!!
Και γαμώ τις γελοίες εγκληματικές εβραιοκινεζικές συμπαιγνίες!
Πόσο ρεζίλι πρέπει να γίνει τελικά αυτός ο σεληνιακός πουστοψευδόθεος για να τα μάσει και να σταματήσει πλέον το γενοκτονικό του σχέδιο;;


-----------------------

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

[Α] ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/4, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 138 ΕΩΣ 152 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”, ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΩΝ – ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΩΝ – ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΥΟ ΟΠΛΩΝ, ΩΣ ΜΑΣΩΝΩΝ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΩΝ, ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.

[Β] ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/4 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 138 ΕΩΣ 152 ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”, ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ Δ.Ε.Κ.Ο., ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

[Γ] ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/4 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 138 ΕΩΣ 152 ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ” ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΩΝ, ΕΦΕΤΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ <ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ>, ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΩΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ”._

[Δ] ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/4 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 138-152 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”, ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 300 ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ <”ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” – “ΠΑΣΟΚ” – “KKE” – “ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ”>, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗ ΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ <ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ>, ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ, ΚΑΤ’ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ._

[Ε] ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ “ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ” ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ – ΑΦΡΙΚΗ – ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Α/ΦΩΝ, ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΙΟΝΙΟ – ΚΥΠΡΙΑΚΟ – ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

[Σ] ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ”, ΤΗΣ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ” ΚΑΙ ΤΟΥ “OHE”._

[Ζ] ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ Δ.Ε.Κ.Ο. – ΛΙΜΕΝΩΝ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ – ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ή ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΟΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ._

[Η] ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ “SOCOM – MARSOC”._ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ._

[Θ] ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ – ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΔΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. + Θ.Ι.Μ ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. + Β.Α.Σ.Τ.Ρ.

[Ι] ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΕΠΙ ΞΗΡΑΣ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑ.Ο.Σ., ΕΞΟΡΥΞΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΠΙ ΞΗΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ “ΧΡΩΠΕΙ”, ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΙΔΡΥΣΙΝ “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ” ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΩΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ.

[ΙΑ] ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ Α’ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ, ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ 450.000 <ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ> ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΟΠΛΩΝ “KALASNIKOV” ΑΠΟΚΡΥΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΜΕ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ Β’ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΡΟΥΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ *(ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ), ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ – ΣΑΞΟΝΩΝ – ΒΑΥΑΡΩΝ – ΔΑΝΩΝ – ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

[ΙΒ] ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ Γ’ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΩΝ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΙΚΩΣ <”DNA”> ΡΩΣΩΝ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΩΝ – ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΗΤΟΙ ΠΕΛΑΣΓΩΝ “ΣΚΥΘΩΝ” ΚΑΘΑΡΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΜΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΜΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΘΑΡΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΗ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ._

[ΙΓ] ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ “888” ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ – ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ – ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ – ΚΑΙ ΤΩΝ “ΜΕΣΣΙΩΝ” ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ 666”, ΗΤΟΙ ΤΟΥ “ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ, ΤΟΥ “ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ” ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ – ΟΛΥΜΠΙΩΝ” ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ε.α. ΓΕΡ.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤ.ΒΑΛΑΣΙΔΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ε.α., ΤΗΣ “ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ” ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑΣ “ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ – ΕΨΙΛΟΝ”, ΤΗΣ “ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ” ΑΝ.ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ “ΛΑ.Ο.Σ.” ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ “ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΚΟΙ” <”ΟΥΣΚΟΤΑΡΑΚ” ή “ΒΑΣΚΟΤΟΥΡΚΟΙ” ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑΣ>, ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΩΝ “ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ – ΕΨΙΛΟΝ” ΕΛ.ΑΚΤΟΥΔΙΑΝΑΚΗ ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΟΥ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ “ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ “ΠΗΓΑΣΟΣ” ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΝΤΟΣ ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ”, ΤΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ, ΤΩΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΝΗ <ΑΒΔΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΪΝ> ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” – “HELLENIC NEXUS” ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ “ΕΣΟΠΤΡΟΝ” ΚΑΙ “ΚΕΔΡΟΣ”, ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ – ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΤΟΥ ΠΑΝΤ.ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΕΚΔΟΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “STRANGE” ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ “ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ 666”, ΤΟΥ ΣΤΕΦ.ΕΛΜΑΖΗ ή ΕΛ-ΜΟΖΕ-ΜΩΥΣΗ ΕΚΔΟΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “ΑΒΑΤΟΝ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ “666”, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΟΥ “ΛΑ.Ο.Σ.” ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ “ΙΝΤΕΛΙΤΖΕΝΣ ΣΕΡΒΙΣ” Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟΥ “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ “ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – 666” ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΜΟΓΓΟΛΟΥ – ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ “ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ” ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ ΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ <ΜΕΣΩ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ> ΠΑΥΛΟΥ ΟΛΝΤΕΜΠΟΥΡΓΚ – ΖΟΝΤΕΡΜΠΟΥΡΓΚ – SACHSEN – ΣΛΕΣΒΙΧ ΧΟΛΣΤΑΪΝ – ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟΥ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ” ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΩΛΗΤΟΥ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ”, ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ – ΕΒΡΑΪΚΗΣ “ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ” ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ “ΓΕΣ”-“ΓΕΝ”-“ΓΕΑ”-“ΓΕΕΘΑ” ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΝ – ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ “ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΨΙΛΟΝ”

)+( ΩΣ ΠΑΡΩΔΙΑ – ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
]+[
ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΕΜΒΛΗΜΑ )+( ,ΤΟΥ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ – ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ “ΕΥΠ/ΚΥΠ” – ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ “17ης ΝΟΕΜΒΡΗ” – ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ “ΛΑ.Ο.Σ.” – ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. – “ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ” ΣΤΟ “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” ΤΩΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ – ΣΤΙΝΗ KAI “NEW AGE NEXUS” ΤΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΛΩΛΙΟΥ – ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΩΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΔΗ ΩΣ ΚΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΚΑΙ “ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ” ΕΙΣ ΤΗΝ “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ “HIKAR-IKWAI-JUDO” ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ “ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ” ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.E-E-E.GR KAI ΥΠΟΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙΣ “ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ” – “ΕΡΙΝΥΣ” – “ΤΟΜΕΥΣ 13” – “ΠΕΛΑΣΓΟΣ” – “ΝΕΑΣ” – “ΕΛΛΗΝ” – “ΧΑΡΩΝ” – ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ “ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ” ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ ΚΑΙ ΚΟΡΑΝΤΗ – ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΥΣ – ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ ΑΙΔΟΙΟ – ΠΡΩΚΤΟ – ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ – ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΑΣΙΣΘΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΗ “ΣΥΛΛΗΨΗ” ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ Γ.Α.Δ.Α. ΑΘΗΝΩΝ, ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Ρ.Ι.Κ. + Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠ.Ε.Ι. + Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ +/- ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2006._

Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΜΠΛΟΦΕΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
[1] ΦΗΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ “ΝΑΤΟ”._
[2] ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟΝ “ΝΑΤΟΪΚΟ” ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΗΣ._
[3] ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΟ “NATO”._
[4] ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ “IRAQ-FORCE”._
[5] ΠΑΡΟΧΗ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΟ “ΝΑΤΟ”._
[6] ΦΗΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ “LEBANON FORCE”.
[7] ΜΑΚΡΟΠΝΟΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ “EE” ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΠΕΡΙ ΑΓΩΓΩΝ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ “EE”._
[8] ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΔΙ’ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ._
[9] ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΩΣ … ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ KARA-AMAN-ALI._
[10] ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ <ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΑΣ ΑΛΩΠΕΚΟΣ> ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ “G8” ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ “ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΥ ΙΡΑΝ”, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ”, ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ“ΗΠΑ”,ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ._

_ ΘΕΜΑ: ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΙΒΑΝΟΥ 2006

ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ “HONG” ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ,.. ΤΟΥ “ΠΑΤΡΟΣ” ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΕΝΤ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ: ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ “UPPER-MOSSAD” ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ “UNDER-MOSSAD” ΑΛΛΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ “NSA-USA”, Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΑΤΙΚΗΣ “ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ” (ΔΗΘΕΝ) “ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ” ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ – ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΙΪΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ-ΠΕΡΣΙΑΣ.
Η “UNDER-MOSSAD” ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ – ΣΥΡΙΑΣ – ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ – ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ – ΙΡΑΚ – ΙΡΑΝ – ΚΟΥΒΕΪΤ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ “ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ”. ΟΜΩΣ Η “UPPER MOSSAD” ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΔΙΑ ΤΟ “MΕΙΖΟΝ ΙΣΡΑΗΛ” ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ “NSA-USA” ΣΤΗΝΕΙ ΣΚΗΝΙΚΟ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ MOSSARAF <ΜΩΫΣΗ> ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΪΤΙΚΗΣ “ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ” ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ – ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ=ΑΣΚΑΝΙΟΥΣ ΤΡΩΑΔΟΣ ΕΞΕΒΡΑΪΣΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ._
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΟ, ΔΗΘΕΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ, ΣΙΪΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΕΡΣΙΑΣ – ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΙΪΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΟ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΕΩΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ, “Ο ΙΟΥΔΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ”, ΣΕΛΙΔΕΣ 140-144

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Ι΄.

Οι Φατιμίδαι

Η μυστική δράσις της δυναστείας των Φατιμίδων,η οποία εξήσκησε μεγίστην επιρροήν επί της εν Ανατολή και Β,Αφρική καταστάσεως,συνδέεται αναποσπάστως με την εμφάνισιν και εξάπλωσιν του Ισλαμισμού.
Πολλοί σοφοί της Ευρώπης και της Αμερικής ησχολήθησαν κατά τα τελευταία έτη εις την αναζήτησιν των πραγματικών αιτίων,τα οποία εγέννησαν και διέδωσαν την μουσουλμανικήν θρησκείαν,καθ’ην εποχήν ο Χριστιανισμός,νέα θρησκεία με ωραία ιδεώδη,δεν είχεν ακόμη δοκιμασθή υπό της ανθρωπότητος.Το φαινόμενον τούτο είναι πράγματι άξιον πολλής προσοχής,διότι ο Χριστιανισμός,με το κύριγμα της Αγάπης,όχι μόνον απετέλει δια την περίοδον εκείνην,όχι μόνον αποτελεί δια την σύγχρονον εποχήν,αλλά θα αποτελή και εις την αιωνιότητα θρησκείαν τόσον ευγενούς και θείου περιεχομένου,ώστε να μη υπάρχη ανάγκη ούτε νέας θρησκείας,ούτε μυστικών εταιριών,όπως αι συσταθείσαι μέχρι του 1925.
Ιδού τα κυριώτερα πορίσματα των σοφών,των ασχοληθέντων επι του σοβαρωτάτου τούτου δια την ιστορίαν του πολιτισμού και δια την σύγχρονον ακόμη πολιτικήν ιστορίαν της Ανατολής ζητήματος.
Εκ της λαμπράς μελέτης και εμβριθούς ερεύνης του Luis Dasté (La Bastille 1908) αποδεικνύεται ότι ο Ισλαμισμός αναμφιβόλως εγεννήθη τη πρωτοβουλία των Εβραίων.Ούτοι,δια να φέρουν αντιπερισπασμόν εις τον σφριγώντα χριστιανισμόν,ώθησαν τον Μωάμεθ εις την δημιουργίαν νέας θρησκείας,η οποία,δια να εξουδετερώση την θρησκείαν του Χριστού,προέβη εις την αναγνώρισιν ενός και μόνου Θεού,ώς και εις την αποδοχήν του Μωυσέως και Χριστού ως προφητών.
Ο Bernard Lazare,γνωστός Εβραίος συγγραφεύς λέγει ότι «η εμφάνισις του Ισλάμ εις την Αραβίαν έθεσε τέρμα εις την εξάπλωσιν του Χριστιανισμού,ακριβώς διότι εν αυτή έχουσιν υποβληθή όλαι αι ιουδαικαί ιδέαι της κυριαρχίας του κόσμου.Δια τούτο ακριβώς παρουσιάσθη ως αντίπαλος του Χριστιανισμού και τοιούτος υπάρχει μέχρι σήμερον.Αλλ΄οι Εβραίοι υπελόγισαν κακώς.Όταν ο Μωάμεθ ενισχύθη αρκούντως,ηθέλησε ν΄απαλλαχθή της εβραικής κηδεμονίας.
Όπως αποκλείση πάσαν περαιτέρω συνεργασίαν,εκήρυξεν εαυτόν Μεσσίαν δια της περιφήμου του Κορανίου δηλώσεως,καθ’ην εις υπάρχει Θεός,εις ο προφήτης αυτού ο Μωάμεθ,και ουδείς μετ’αυτόν».
Το κήρυγμα τούτο,το οποίον προκάλεσε την αγανάκτησιν των εβραίων,ήτο φοβερόν κτύπημα κατά της εβραικής θεωρίας περί προσεχούς ελεύσεως του Μεσσίου.
Η διάσπασις αύτη μεταξύ του Μωάμεθ και των Ιουδαίων δεν εβράδυνε να εκδηλωθή.Και ο Μωάμεθ τότε ανέγραψε εις το Κοράνιον περί εβραιών τα εξής:
«Όταν ο εβραίος ορκίζεται,ο όρκος του είναι ψευδής».(Κοραν. VIII σελ 15).
«Κατά την ημέραν καθ’ην ο Αλλάχ θα τους αναστήση,θα ορκίζωνται,όπως τώρα ορκίζονται έμπροσθεν ημών ότι ήσαν πάντοτε πιστοί!!..ώ! τι ψεύσται είναι αυτοί!!».(Κοραν. VIII σελ 18).
«Ούτε ο πλούτος ούτε τα τέκνα των θα τους δικαιώσουν εις τους οφθαλμούς του Παντοδυνάμου,αυτοί θα είναι θύματα του αιωνίου πυρός».(Κοραν. VIII σελ 20).
Όταν οι κορυφαίοι εβραίοι είδον ότι προς στιγμήν διαφεύγει των χειρών των το δημιούργημα των,τουτέστι το Ισλάμ,επενόησαν σατανικώτατα πολλάς μουσουλμανικάς αιρέσεις.Ο Εβραίος ιστορικός και καθηγητής του Πανεπιστημίου του Βρεσλάου Ερρίκος Γρέτς,λέγει,ότι η κατάληψις της Περσίας υπό των Σιιτών,οφείλεται εις την βοήθειαν των Εβραίων,οι οποίοι βραδύτερον συνετέλεσαν και εις τας μουσουλμανικάς νίκας εν Ισπανία.
Εβραίοι εδημιούργησαν την αίρεσιν των Σιιτών.Άρχηγός της αιρέσεως ήτο ο εξισλαμισθείς Εβραίος Εμπ.Αλσόδα Σαμπάι,ως τούτο μαρτυρούν και αι ιστορικαί έρευναι του R.Dozy «Essai sur l’histoire de l’Islam» και του S.Sacy «Religion des Druses».
Οι Σιίται διεδόθησαν εις την Περσίαν υποβοηθούμενοι από τας μυστικάς εταιρίας των Εβραίων και απέρριψαν εκ του Κορανίου το εξής χωρίον. «Εις Θεός,εις προφήτης αυτού Μωάμεθ και ουδείς μετ’αυτόν»,δια να αφήσουν ελεύθερον το έδαφος της ελεύσεως του Μεσσίου.Οι Σιίται υπεστήριξαν τον Αλή ως διάδοχον του Μωάμεθ.Συγγενής αίρεσις των Σιιτών είνε η των Ισμαηλιτών,οίτινες κατώρθωσαν κατά τον Χ αιώνα να κατακτήσουν την Β.Αφρικήν και να ιδρύσουν την δυναστείαν των Φατιμίδων,εις τιμήν της Φατμάς θυγατρός του Μωάμεθ και γυναικός του Αλή.Το εκπληκτικώτερον όλων είνε,ότι ο πρώτος Χαλίφης της δυναστείας ταύτης ήτο καθαρού αίματος εβραικού,ονομαζόμενος Ομπέι-δαλλάχ-Αλ Μαχδή,οι δε κατωτέρου βαθμού Ισμαηλίται τον εθεώρουν ως την ενσάρκωσιν του Μαχδή,απεσταλμένου του Θεού.
Είνε άξιον περιεργείας πως οι εβραίοι κατώρθωσαν να εξαπατήσουν τους Ισμαηλίτας,οίτινες απετέλουν ισχυράν μυστικήν οργάνωσιν και να τους επιβάλουν ως Χαλίφην τον ομόφυλόν των Ομπέι-δαλλάχ.Ο υιός του Αμπαλλάχ,αρχηγού της αιρέσεως των Ισμαηλιτών,ονόματι Χουσείν,εγένετο ο αρχηγός των Καρμάκων(καθαρώς εβραικής οργανώσεως),οίτινες ήσαν διεσκορπισμένοι εις Περσίαν,Συρίαν,Αραβίαν.
Ο Χουσείν έζη εις μικράν πόλιν της Συρίας ονομαζομένην Σαλαμάχ,όπου διήγε βίον μυστηριώδη.Εις εκ των πλησιεστέρων του φίλων τω ενέπνευσε την ιδέαν να υπανδρευθή χήραν εβραίαν βαθύπλουτον,ήτις είχε μικρόν υιόν εκ του εβραίου πρώτου συζήγου της.Τον μικρόν αυτόν ο Χουσείν ανέθρεψε και τον ανέδειξε Ιμάμην(Sacy-Religion des Druzes).Τοιαύτη ήτο η προέλευσις του Χαλίφου Ομπέι-δαλλάχ της δυναστείας των Φατιμίδων.Προς απόκρυψιν της εβραικής καταγωγής του,εσφάγησαν όλοι οι κάτοικοι του Σαλαμάχ.Μ’όλα ταύτα ούτε η δυναστεία της Βαγδάτης των Αμπασίδων,ούτε η Ισπανική των Ομεάδων τον ανεγνώρισαν ως απόγονον του Αλή.
Επί 200 σχεδόν έτη(909-1171)εκυριάρχει εις την Βόρειον Αφρικήν η μυστική αύτη εταιρεία,ήτις έφερε το επιβλητικόν όνομα της δυναστείας των Φατιμίδων,ενώ πραγματικώς ήτο εβραική οργάνωσις.Η φοβερά αύτη δυναστεία εξωλοθρεύθη από νέον κατακτητήν,τον Σαλαδίνον,τον γνωστόν αντίπαλον των Σταυροφόρων,κατά το 1171 μ.χ. Πάντως 15 όλοι Χαλίφαι της δυναστείας των Φατιμίδων ήσαν εβραικής καταγωγής,δουλεύσαντες φαινομενικώς μεν εις μουσουλμανικά συμφέροντα,πράγματι δε εις το ιδεώδες της εβραικής κοσμοκρατορίας.
Τα δύο τελευταία άρθρα μου αρκούν νομίζω προς απόδειξιν της επιδράσεως των εβραίων επί της μουσουλμανικής θρησκείας.
Είναι όμως απείρως σπουδαιοτέρα η έρευνα των πραγματικών αιτίων της εμφανίσεως των αιρέσεων,αι οποίαι διήρεσαν την χριστιανικήν ανθρωπότητα.Ίδια η δράσις των Γνωστικών και των Νεογνωστικών,ήτοι των σημερινών Οκκουλτιστών,είναι άξια της μεγαλειτέρας προσοχής.



ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ “ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ” ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΤΗΝ “UPPER-MOSSAD” ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ “NSA-USA”, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ, ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ Α’ΦΑΣΕΩΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ “ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ” ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (ΦΡΕΓΑΤΑ+ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ +/- ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2006.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ “NSA-USA” Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ “ΗΠΑ” ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΡΑΪΖΑ ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ ή ΒΑΡΟΥΧ, “ΠΙΕΖΕΙ” ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ._ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ “ΠΙΕΣΕΩΝ” O ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ, Η ΕΒΡΑΙΑ ΥΠ/ΕΞ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠ/ΑΜ ΟΜΑΡ-ΜΠΕΗ ή ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟΝ ΔΗΜΩΔΕΣ “ΤΡΑΒΑΤΕ <ΠΙΕΣΤΕ> ΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ” ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ._

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ “NSA-USA”, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ “ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ” ΝΤΟΡΑΣ-ΓΚΙΟΥΛ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΝΩΘΕΝ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩΘΕΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ +/- ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ._

ΠΡΟΣΟΧΗ: H ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006, ΑΝΩΘΕΝ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩΘΕΝ ΑΚΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2006 ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ – ΚΑΤΟΧΗ – ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ – ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ «ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ» ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΜΗΝΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ “ΗΠΑ”, ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΤΗΣ “CIA-USA”.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΣΤΙΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΑΠΟ ΤΟ “ΝΑΤΟ” ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ “ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ” ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ” ΗΤΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ – ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ._

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ: ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ._

ΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΛΑΡΙΣΗΣ,
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ.: 693-86.26.846
ΜΕΣΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ
ΜΕΣΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΣΕΛΙΔΟΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ
PERSEYS_TEAM@HOTMAIL.COM

Sunday 22 January 2012

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ

Τι θα κάνει;

1. Θα εναντιωθεί στον Θεό και στους αγίους:
«Και θέλει λαλήσει λόγους εναντίον του Υψίστου, και θέλει κατατρέχει τους αγίους του Υψίστου, και θέλει διανοηθή να μεταβάλλη καιρούς και νόμους· και θέλουσι δοθή εις την χείρα αυτού μέχρι καιρού και καιρών και ημίσεος καιρού» Δανιήλ ζ:25

2. Θα σταματήσει τις θυσίες από τον ναό και θα κάτσει ο ίδιος σαν Θεός μέσα στον ναό του Θεού:
«Και θέλει στερεώσει την διαθήκην εις πολλούς εν μιά εβδομάδι· και εν τω ημίσει της εβδομάδος θέλει παύσει η θυσία και η προσφορά, και επί το πτερύγιον του Ιερού θέλει είσθαι το βδέλυγμα της ερημώσεως, και έως της συντελείας του καιρού θέλει δοθή διορία επί την ερήμωσι» Δανιήλ θ’2

«ο αντικείμενος και υπεραιρόμενος εναντίον εις πάντα λεγόμενον Θεόν ή σέβασμα, ώστε να καθήση εις τον ναόν του Θεού ως Θεός, αποδεικνύων εαυτόν ότι είναι Θεός» Β’ Θεσσαλονικείς β’4


3. Θα αναγκάσει όλους τους ανθρώπους να τον προσκυνήσουν και να πάρουν το χάραγμα:
«Και εδόθη εις αυτό να δώση πνεύμα εις την εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήση η εικών του θηρίου και να κάμη, όσοι δεν προσκυνήσωσι την εικόνα του θηρίου, να θανατωθώσι. Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς' (666)» Αποκάλυψη ιγ’15-18

Όσο για την πόλη-πόρνη (ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΔΡΑ - ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΖΗ" ή "ΝΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΥ ΤΥΑΝΕΑ 666" - "ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΘΕΟΥ") που αναφέρει στην Αποκάλυψη, εκεί ρητά μιλάει για πόλη επτάλοφη - "ΕΠΤΑ ΒΟΥΝΑ" (διάβαζε κεφ. ιζ΄ έως ικ΄). Πόλεις επταλόφους ξέρω δύο τη Ρώμη και τη Νέα Ρώμη (Κωνσταντινούπολη).

4 Και η γυναίκα ήταν ντυμένη με πορφύρα και κόκκινο, και στολισμένη με χρυσάφι και πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια, η οποία είχε στο χέρι της ένα χρυσό ποτήρι, που ήταν γεμάτο από βδελύγματα και ακαθαρσίες τής πορνείας της·

7 Και ο άγγελος μου είπε: Γιατί θαύμασες; Εγώ θα σου πω το μυστήριο της γυναίκας, και του θηρίου που τη βαστάζει, το οποίο έχει τα επτά κεφάλια και τα δέκα κέρατα.

9 Εδώ είναι ο νους που έχει σοφία. Τα επτά κεφάλια είναι επτά βουνά, όπου επάνω τους κάθεται η γυναίκα.

18 Και η γυναίκα που είδες, είναι η μεγάλη πόλη, που έχει βασιλεία επάνω στους βασιλιάδες τής γης. (ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ "ΗΠ-Ε-Ι" ΚΑΙ "Θ-Ι-Μ" ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΥΣΕΩΣ)

http://taxidiaris.blogspot.com/2007/12/blog-post_7843.html

ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ:
«ο αντικείμενος και υπεραιρόμενος εναντίον εις πάντα λεγόμενον Θεόν ή σέβασμα, ώστε να καθήση εις τον ναόν του Θεού ως Θεός, αποδεικνύων εαυτόν ότι είναι Θεός» Β’ Θεσσαλονικείς β’4

ΑΡΑ ΠΟΛΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ = "ΚΩΝ/ΠΟΛΗ" ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΟΣ "ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ ΤΥΑΝΕΑΣ 666" - "ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ" ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ = ΑΓ. ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ


Αποκάλυψη 9
14 να λέει προς τον έκτο άγγελο, που είχε τη σάλπιγγα: Λύσε τούς τέσσερις αγγέλους που είναι δεμένοι στον μεγάλο ποταμό Ευφράτη.
15 Και λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι, που ήσαν ετοιμασμένοι για την ώρα και την ημέρα και τον μήνα και τον χρόνο, για να θανατώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων.
16 Και ο αριθμός των στρατευμάτων τού ιππικού ήταν δύο μυριάδες μυριάδων· και άκουσα τον αριθμό τους.


Αποκάλυψη 16:12 Και ο έκτος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού επί τον ποταμόν τον μέγαν τον Ευφράτην· και εξηράνθη το ύδωρ αυτού, διά να ετοιμασθή η οδός των βασιλέων των από ανατολών ηλίου.

ΣΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 200.000.000 ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ (ΚΙΝΑΣ 888 - "ΙΗΣΟΥΣ") ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ ΩΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ" "ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΘΕΟΥ" ΣΤΟ "ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" (ΑΓ.ΣΟΦΙΑ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΟΥ "SEATO" ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΗ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΦΡΑΤΗ-ΙΡΑΚ, ΚΑΙ ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ) ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙ ΤΟΝ ΗΔΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ (ΜΕ ΦΡΑΓΜΑΤΑ) ΕΦΡΑΤΗ.

-----------------------

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟ "ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ" (ΓΕΛΩΣ!) Γ' ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΠΕΡΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
http://perseysteam.blogspot.com/2006/09/blog-post.html


ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο.Ε.Α." ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΩΜΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Α' ΜΕΡΟΣ....
http://asimpiestos.blogspot.com/2011/07/666.html
Β' ΜΕΡΟΣ
http://asimpiestos.blogspot.com/2011/07/666_31.html

Ψευδο-παλαιολόγος εβραιοσάξονας μογγόλος Γιόχαν (=Βασιλευς Ιωάννης) Δαν Κριστιανσεν προωθούμενος από τους "Εψιλον-666" του "ΛΑ.Ο.Σ."
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/666.html

Tuesday 17 January 2012

Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΓΟΣ XII,ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΦΑΡΣΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ...ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ http://innoutworld2.blogspot.com/2012/01/xii.html

ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ,ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ) ΥΨΩΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ.

ΞΑΦΝΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ.
ΒΡΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΥΤΡΩΣΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ;
ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ XII ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;


Ο ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΑΠΟ--ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΑΣΗΛΕΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ 4Β ΟΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ '' ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙΝ '' ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΞΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.


ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΟΥΛΑ ΤΩΝ 4Β ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΑΝΙΚΗ (ΒΛΕΠΕ ΣΙΝΙΚΗ) ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ WINSDOR ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
http://ib.frath.net/w/Emperor_Constantine_Palaiologos_XII



ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΟΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΩ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ''ΚΥΡΙΟ''
ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ...ΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΔΡΑΚΟΣ,Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ,ΤΥΧΑΙΟ;

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ.

Kemrese Flag!
http://www.bethisad.com/

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ....ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ.

ΓΙΆΥΤΟ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ
http://innoutworld.blogspot.com/2012/01/blog-post_82.html

Δείτε την καλοστημένη προδοτική συμμορία του Γιαχβεχ – ΣΙΝ - ΣΙΩΝ εναντίον του ελληνισμού και εναντίον της πλανητικής εθνικής ασφάλειας.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_08.html

Sunday 15 January 2012

Ελλάδα ηγέτιδα του ΝΑΤΟ εναντίον Συρίας και Ιράν. ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Τα έλεγε η Ο.Ε.Α. ότι μας προορίζουν ως τυπικούς ηγέτες του «ΝΑΤΟ» για να μας σύρουν ως αιχμή του δόρατος στον Κινεζοεβραικο «Αρμαγεδδώνα», αλλά κανείς από το νεοελληνικό προδοτικό πουσταριό και πουταναριό δεν έδινε σημασία (πλην ελάχιστων ανεπαρκών εξαιρέσεων). Και ιδού τώρα που γίνεται ζοφερή πραγματικότητα:

Έβαλαν την παρηκμασμένη και υπο διάλυση Ελλάδα ως (τυπική) ηγέτιδα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ ταυτοχρόνως με την κλιμάκωση της έντασης του ΝΑΤΟ εναντίον Συρίας και Ιράν ως το ισλαμικό τμήμα του άξονος Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) ή «Σύμφωνο της Σαγκάης» διότι αφενός στη Συρία βρίσκεται μεγάλη Ρωσική στρατιωτική βάση και στα λιμάνια της οποίας κατέπλευσε στις μέρες μας η Ρωσική ναυτική αρμάδα του αεροπλανοφόρου «Ναύαρχος Κουζνέτσωφ», αφετέρου το Ιράν χρησιμοποιείται ως αερογέφυρα, όπου Κινεζικά αεροσκάφη 4ης και 5ης γενεάς Sukhoi προσγειώνονται και ανεφοδιάζονται πρώτα εκεί και μετά κατευθύνονται στην Τουρκία όπου και έκαναν ήδη κοινές Τουρκο – Σινικές ασκήσεις (http://www.drougos.gr/?p=8525 ) στα πλαίσια ενδυνάμωσης του άξονος Τ-Ι-Κ (Τουρκίας – Ισλάμ – Κίνας) ως εκβιαστικός καινοφανής άξονας της Κίνας εναντίον της Μόσχας ώστε να σύρει εκβιαστικά ξανά την Μόσχα πίσω στο Σύμφωνο Σαγκάης και να εμποδίσει τυχόν απεμπλοκή της Μόσχας από αυτό το σύμφωνο, και συμμαχία της με την Δύση, κάτι που θα είναι καταστροφικό για τα Δρακονιανά Κινεζικά σχέδια της υπερστοάς HONG δια την νικηφόρα Κινεζική διεξαγωγή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.
(Γι’αυτό ακριβώς και η γενοκτονική πουτάνα Τουρκία λίγο πριν το ΜΠΑΜ πέταξε αυτό το ενοχλητικό φορτίο από πάνω της και το έστειλε στην Ελλάδα.. δηλαδή τη μεταβίβαση της σκυτάλης της ηγεσίας του ΝΑΤΟ, - διότι θέλει να τα χει καλά με το Ιράν..)

Έβαλαν λοιπόν την παρηκμασμένη και υπό διάλυση Ελλάδα ΤΩΡΑ ως (τυπική) ηγέτιδα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ (που πας ρε …καραμήτρο!!!!) … ενώ το ΝΑΤΟ σχεδιάζει ταυτόχρονα το πρώτο βήμα STEP ανάφλεξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου με επιθέσεις στη Συρία και στο Ιράν.. ώστε κατά την αντεπίθεση του «Συμφώνου της Σαγκάης» ή Ρ.Ι.Κ. η Ελλάδα ως αιχμή του δόρατος και κεντρική βάση – αερογέφυρα - πυριτιδαποθήκη της προβοκατόρικης επιθέσεως του ΝΑΤΟ..να δεχτεί το ισχυρότερο πλήγμα της αντεπιθέσεως αυτής (συμπεριλαμβανομένου και πλήγματος με πυρηνικά όπλα) και να γενοκτονηθούν κατά προτεραιότητα όλοι οι Έλληνες, όπως ήταν η μακρόπνοη μισελληνική μογγολική μύηση που είχε η ύπουλη μισελληνική κόμπρα Φρειδερίκη και που μεταλαμπάδεψε στο γιό της Κωνσταντίνο και από εκεί στον γιό του Παύλο ο οποίος προορίζεται από τον Σινο-Σιωνισμό για ελεεινός αρχιστράτηγος της προβοκατόρικης Σουφικής «Αυτοκρατορίας Κων/νουπόλεως 666» (με γυάλινα πόδια) εναντίον του κολοσσού άξονα Ρ.Ι.Κ..
(Βλέπε σχετικά LINKS στο τέλος της ανάρτησης)

Και ενώ όλα αυτά τα δυσοίωνα συμβαίνουν και ενώ οι δρακονιανές στημένες κινεζοεβραικές προφητείες (=προγράμματα) οργιάζουν, βλέπουμε και τον καθίκι προδότη ελληνοεβραίο αβρααμόπουλο να κοκορεύεται και να κομπάζει στο Γ’ Σώμα Στρατού Θεσσαλονίκης (ΥΠΟ ΝΑΤΟΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ) που πόσο «σπουδαία» Ταρατατζούμ(!!!) είναι η Ελλάδα που παίρνει αυτή την τόσο …«σημαντική» θέση …. ΔΙΑΒΑΖΕ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Ρ.Ι.Κ.

Το ιστολόγιο διαβλέποντας την κρισιμότητα της κατάστασης καλεί τους έλληνες και τους χαμηλόβαθμους μη μασόνους έλληνες αξιωματικούς σε ακομμάτιστη ένοπλη επανάσταση για την ανατροπή των ελληνοεβραίων και μασόνων κατοχικών καταχραστών πολιτικών και συμμάχων του εγκληματικού ανθελληνικού ΝΑΤΟ, έξοδο της Ελλάδος από το ΝΑΤΟ και διάλυση όλων των ΝΑΤΟΙΚΩΝ βάσεων στην Ελλάδα με την συνδρομή ΚΑΙ του Ρωσικού Στρατού εάν αυτό χρειαστεί!

ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ…ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΝΑ «ΟΧΙ» ΠΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΕΙΠΕ 2 ΦΟΡΕΣ (ΤΟ 1967, ΚΑΙ ΤΟ 1973) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΟΜ ΚΙΠΟΥΡ ΚΑΙ ΤΩΝ 6 ΗΜΕΡΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΤ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ) ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» (ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ – ΟΛΑΜ ΜΠΕΡΙΘ) ΔΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 1975. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΙΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ & ΒΑΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΑΒΩΝ..ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ (ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.») ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.
(Βλέπε σχετικά LINKS στο τέλος της ανάρτησης)

Παρακάτω δίνουμε αυτούσιο το σχετικό άρθρο του Ριζοσπάστη (13/1/2012) με του οποίου άρθρου τις γενικές γραμμές συμφωνούμε, αν και θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το «ΚΚΕ» προσπαθεί προδοτικά να καπελώσει το όλο κρισιμότατο θέμα εθνικής & πλανητικής ασφαλείας, αντί να καλέσει σε ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ γενική ένοπλη (συνταγματικά κατοχυρωμένη) επανάσταση των ελλήνων εναντίον των προδοτών της βουλής – αβουλίας και εναντίον του εγκληματικού «ΝΑΤΟ» και των προβοκατόρικων εκστρατειών του εναντίον του «αμυντικού» άξονα «Ρ.Ι.Κ.».. αμφότεροι οργανισμοί και άξονες Κινεζικής επινοήσεως και κατευθύνσεως δια τη διεξαγωγή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου ή «Αρμαγεδδώνος».

Διαδώστε την παρούσα ανάρτηση προς όλες τις κατευθύνσεις, σε έλληνες μη μασόνους αξιωματικούς και σε έλληνες πολίτες , εάν θέλετε να επιβιώσετε. Ειδάλλως αγοράστε από τώρα φέρετρα για εσάς και τις οικογένειες σας.
Ουδέν έτερον.


..........................................................


ΒΑΘΑΙΝΕΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

• Η Ελλάδα ανέλαβε τη Διοίκηση της Δύναμης Ταχείας Επέμβασης του ΝΑΤΟ
• ΚΚΕ: Αμεση παύση της λειτουργίας του Στρατηγείου Ταχείας Επέμβασης του ΝΑΤΟ. Απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, καμία συμμετοχή σε στρατιωτικές επεμβάσεις


Η ανάληψη της διοίκησης της Χερσαίας Δύναμης Ταχείας Επέμβασης του ΝΑΤΟ αποδεικνύει την πολύπλευρη και πολυπλόκαμη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τυχοδιωκτισμούς. Σημειώνεται την ώρα που νέα σύννεφα πολέμου και εστίες έντασης αναζωπυρώνονται στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή, που οξύνονται οι ιμπεριαλιστικοί ενεργειακοί ανταγωνισμοί και προετοιμάζονται σχέδια επέμβασης στο Ιράν, τη Συρία και αλλού. Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ.) που συνειδητά σπρώχνει όλο και περισσότερο τη χώρα μας σε πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, θέτει στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστικών οργανισμών τις Ενοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας, παραχωρεί λιμάνια, αεροδρόμια, «γην και ύδωρ»...
ΑντιΝΑΤΟική κινητοποίηση χτες στη Θεσσαλονίκη οργάνωσε ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.




Συγκέντρωση χτες στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την τελετή παραλαβής από την Ελλάδα της διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του NATO (NRF) για το 2012

Κινητοποίηση στις δύο εισόδους του πρώην Γ’ Σώματος Στρατού στη θεσσαλονίκη, όπου εδρεύει η δύναμη ταχείας αντίδρασης του NATO, διοργάνωσε χτες το πρωί η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, καταγγέλλοντας το βάθεμα της ελληνικής εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τα φονικά σχέδια της λυκοσυμμαχίας. Η κινητοποίηση διοργανώθηκε με αφορμή την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο Θεσσαλονίκης NDC - GR (πρώην Γ’ Σώμα Στρατού), της Διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του NATO (NRF) για το 2012, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Τουρκία.

Με ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ, που προσπάθησαν να εμποδίσουν την πρόσβαση στις εισόδους του Γ’ Σώματος Στρατού, η εκδήλωση των ΝΑΤΟικών πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, υπό τους ήχους των αντιιμπεριαλιστικών συνθημάτων, που διαδήλωναν την απαίτηση του λαού να φύγει το NATO από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί και αστυνομικοί που συμμετέχουν στους στρατούς κατοχής του NATO ανά τον κόσμο. Η κινητοποίηση του ΚΚΕ ολοκληρώθηκε με πορεία από το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο προς την Αριστοτέλους, με ενδιάμεσο σταθμό το Αμερικάνικο Προξενείο.
Στην τελετή παράδοσης -παραλαβής παρευρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος και ο αρχηγός ΓΈΕΘΑ στρατηγός Μ. Κωσταράκος, ο οποίος έχει διατελέσει επιτελάρχης στο εν λόγω ΝΑΤΟικό στρατηγείο. Παρόντες στη φιέστα ήταν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Α. Τζιτζικώστας, καθώς οι πρόξενοι των ΗΠΑ, της Τουρκίας και άλλων χωρών. Η εκδήλωση περιελάμβανε και παρασημοφόρηση αξιωματικών της ιμπεριαλιστικής λυκο-συμμαχίας.

Πέραν των αποστολών στα διάφορα πολεμικά μέτωπα, το συγκεκριμένο ΝΑΤΟικό επιτελείο προβλέπεται να αποθηκεύει και να χρησιμοποίησα σε ελληνικό έδαφος οπλικά συστήματα (πυρηνικά, βιολογικά και χημικά όπλα), όπως προβλέπεται στο σχετικό «μνημόνιο κατανόησης» που πέρασε από τη Βουλή το 2008, με τη συναίνεση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ.
Ενδεικτικό εξάλλου της πολεμικής προετοιμασίας στην οποία βρίσκεται ήδη το στρατηγείο, είναι και το γεγονός, ότι σε συνεργασία με την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για τη συγκρότηση μιας αρμάδας 24 εμπορικών πλοίων που θα μεταφέρουν στη διάρκεια του 2012 πολεμικό υλικό και εφόδια, κάνοντας δρομολόγια από τα λιμάνια της θεσσαλονίκης και της Καβάλας σε «άγνωστη» περιοχή, που βρίσκεται σε απόσταση 2.700 ν. μιλίων από τα ελληνικά λιμάνια πέρα από το Σουέζ και το στενό του Αντεν, δηλαδή στην Αραβική θάλασσα και στον Περσικό Κόλπο.

Προκλητικός ο υπουργός Αμυνας

Προκλητικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας. Μίλησε για «υψηλή αποστολή» της Ελλάδας με την ανάληψη της διοίκησης του στρατηγείου και εξήρε το ρόλο του NATO, χαρακτηρίζοντας «κοινή μας υπόθεση την Ειρήνη, την ασφάλεια, τη σταθερότητα στην περιοχή». Σε ένα φιλοΝΑΤΟικό παραλήρημα, έφτασε στο σημείο να πει ότι «η χώρα μας ως μέλος της Βορειοατλαντικής συμμαχίας διαπνέεται διαχρονικά από υψηλά νοήματα, όπως του να υπηρετηθεί η δημοκρατία, η ασφάλεια, η γαλήνη και να προωθηθεί η συνεργασία και η συνεννόηση ανάμεσα σε όλους τους λαούς του κόσμου».
Με ανακοίνωση της, η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει τα κόμματα της μαύρης συγκυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ. και θυμίζει ότι «οι εργαζόμενοι, η νεολαία κι ο λαός της Θεσσαλονίκης, της πατρίδας μας ολόκληρης, έχουν λαμπρές παραδόσεις και τεράστια πείρα στον αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού και των άδικων πολέμων του, στην αντιΝΑΤΟική αντίσταση, στην αλληλεγγύη με τους άλλους λαούς. Τους προειδοποιούμε, ότι θα εμποδίσουμε μ'όλες μας τις δυνάμεις τη μετατροπή της χώρας μας ξανά σε ορμητήριο των ΝΑΤΟικών δολοφόνων".

ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ – ΕΕ

Παζάρια για το εμπάργκο στο Ιράν

Έτοιμη να συμμετάσχει στην επιβολή του ιμπεριαλιστικού εμπάργκο κατά του Ιράν, απ' όπου η χώρα προμηθεύεται το 35% του πετρελαίου που καταναλώνει, εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ΗΠΑ διαβεβαίωσαν την Αθήνα ότι θα φροντίσουν ώστε να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες ποσότητες πετρελαίου από τη Λιβύη και τη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, όπως σημειώνουν διπλωματικές πηγές, το πρόβλημα για την Ελλάδα, δεν είναι μόνο η αντικατάσταση της ποσότητας του ιρανικού πετρελαίου, αλλά και η εξασφάλιση των πιστώσεων που προσφέρει μόνο η Τεχεράνη.

Στα ενδοκαπιταλιστικά παζάρια για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο εμπάργκο, οι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι σύμμαχοι της κυβέρνησης προτείνουν σαν εναλλακτική λύση στο θέμα της πίστωσης την παροχή δανείων για την αγορά πετρελαίου από άλλους προμηθευτές, με το επιτόκιο της αγοράς. Επισήμως, πάντως, σύμφωνα με όσα είπε και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας, «Για την Ελλάδα είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε τη διασφάλιση της ομαλής τροφοδοσίας της ελληνικής αγοράς με πετρέλαιο, καθώς και τη διασφάλιση αντίστοιχων όρων χρηματοδότησης». Ο ίδιος παρέπεμψε για τις όποιες αποφάσεις στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, στις 23 Γενάρη.

Άμεση απεμπλοκή από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια
Ανακοίνωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με αφορμή τη χτεσινή κινητοποίηση


Στην ανακοίνωση της, για τη χτεσινή κινητοποίηση, η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σημειώνει: «Η ανάληψη της διοίκησης της Χερσαίας Δύναμης Ταχείας Επέμβασης του NATO, η επικίνδυνη αυτή εξέλιξη, αποδεικνύει, μεταξύ άλλων, την πολύπλευρη και πολυπλόκαμη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τυχοδιωκτισμούς.
Σημειώνεται σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο, την ώρα που νέα σύννεφα πολέμου και εστίες έντασης αναζωπυρώνονται στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή. Την ώρα που οξύνονται οι ιμπεριαλιστικοί ενεργειακοί ανταγωνισμοί και προετοιμάζονται σχέδια επέμβασης στο Ιράν, τη Συρία και αλλού.
Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ -ΛΑ.Ο.Σ.) που συνειδητά σπρώχνει όλο και περισσότερο τη χώρα μας σε επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς, θέτει στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστικών οργανισμών τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας, παραχωρεί λιμάνια, αεροδρόμια, "γη και ύδωρ".
Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη, όλα τα φτωχά λαϊκά στρώματα να βγουν στο προσκήνιο, οργανώνοντας τη δική τους ισχυρή λαϊκή συμμαχία και σε συμπόρευση με το ΚΚΕ να αντισταθούν αποφασιστικά στη βαρβαρότητα, στα σχέδια του NATO, της άρχουσας τάξης της χώρας μας και της κυβέρνησης, με στόχο την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων και την επιβολή της λαϊκής εξουσίας.

Να απαιτήσουμε:

• Αμεση παύση της λειτουργίας του πρώην Γ’ Σώματος Στρατού σαν στρατηγείο της χερσαίας δύναμης ταχείας επέμβασης του NATO στην καρδιά της πόλης.
• Επιστροφή όλων των Ελλήνων στρατιωτικών και αστυνομικών που συμμετέχουν σε εκστρατευτικά σώματα και δήθεν "ειρηνευτικές αποστολές".
• Απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, καμία συμμετοχή σε στρατιωτικές επεμβάσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html

ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΠΛΑΝΗΤΟΣΩΤΗΡΑ ΕΘΝΑΡΧΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΡΧΙΔΑΤΑ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ (1967 - 1973):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%94%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις