ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 19 April 2013

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ "ΕΨΙΛΟΝ" ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΣ 'END" (END NATIONAL DEBT).

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΑΠΟΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. "ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ", ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ", ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ", ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ - ΑΛΒΑΝΙΑΣ - ΣΚΟΠΙΩΝ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ (ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ - ΚΙΝΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΙΑΠΩΝΙΑΣ).

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕ E-MAIL ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ("ΦΩΤΟΒΟΛΟ ΤΟΞΟΤΗ"). ΤΑ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ E-MAILS ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΠΩΝΥΜΩΣ Η' ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.

----------------------------------------------------------



----- Προωθημένο μήνυμα -----
Απο: Φωτοβολος Τοξοτης <noreply-comment@blogger.com>
Προς: tolis3000gtpower@yahoo.gr
Στάλθηκε: 4:46 μ.μ. Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013
Θέμα: [ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ - Επίσημο ιστολόγιο Ο.Ε.Α. Αληθής Γεωστρατηγική & Αστροστρατηγική] Νέο σχόλιο για το ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ.

Ο/Η Φωτοβολος Τοξοτης άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ":

Δεν ειναι σωστα οσα γραφετε, εχει πεσει μεγαλη πλανη. Δεν δυναται να υπαρχει σοβαροτητα Λογου στα γραφομενα τα οποια εμπλεκουν αστερισμους κτλ και ειτε σκοπιμως η ενεκα αγνωσιας προσπαθει να ταυτησει τον Ιησου Χριστο τον ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ, με τον ιεχωβα. Ο ιεχωβας τους ειναι ο εκπεσοντας διας...ο οποιος ακολουθησε λαθος δρομο, δηλαδη τον σατανα, εφερε την πλυμηρα το δευκαλιωνος αν και επρεπε να καλειται πλυμμηρα του σατανα η του δια, και οχι του ¨νωε¨. Οχι οτι ο διασ δεν εκανε αρχικα καλη δουλεια, ουτε σκοτωσε τον κρονο, τον εβαλε να ζει εκει στην ατλαντιδα οπου ητνα και οι αλλοι νεφελιμ...με το νερο γυρω γυρω...μετα ομως αλλαξε με τους πολεμους, κτλ φοβηθηκε, ακουσε τον σατανα. Ο Αβρααμ πατριαρχης ειναι με τον Ιησου Χριστο. ΕμμανουΕΛ. Οπωςε και ο Ελ Απολλων. Μια μικρη αναγνωση στον Ηροδοτο και θα κατανοηθει οτι ο εκπεσων διας ηλθε ως Ξερξης να καταστρεψει την Ελ λας, στελνωντας τους μισχναβαχ κατα των Δελφων, αλλα τους σταματησαν οι δυναμεις της Δελφικης αδελφοτητας απο την αρπαγη του λωρου των Δελφων που ενωνει την γαια με τον Ηλιο. Ο Ξερξης ελεγε οτι ηταν ¨θεος¨ και ελεγε την αληθεια ητνα ο εκπεσων διας. Ο διας ηλθε παλι και ως ¨διο¨κλητιανος και κατεσφαξε Ελληνες Χριστιανους. Ο Ιησους Χριστος ηταν ΕΛληνκης καταγωγης καθως και οι μαθητες πλην του προδοτη. Ουτε ειναι σωστο να χρησιμοποιειται η Αποκ. του Ιωαννου
για να προωθουνται ιδεες και αντζεντες στους ανυποψιαστους Ελληνες. Ναι, και ο ¨μεγας¨ Θεοδοσιος κατεσφαξε Ελληνες Χριστιανους, δεν θελουν Ελληνες και Χριστιανους οι αδελφοτητες του σκοτους. Εν συντομια Ιησους Χριστος ο Υιος του Θεου του Πατρος Νικα. Πρεσβειες της Θεοτοκου
fotobolostoxotis.blogsot.com

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις