ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 19 June 2013

ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟN ΛΑΚΟ ΟΙ KΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ KΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΡΥΠΤΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΜΑΣΩΝΟΙ)!!!

Η Ο.Ε.Α. επιβεβαιωνεται κατ’ επαναληψη, δυστυχως ομως με τραγικο τροπο. Λαμβανοντας υπ’ οψιν κανεις τις εξελιξεις στον τομεα της εθνικης ασφαλειας, θα διαπιστωσει την υπαρξη οργανωμενου σχεδιου αποδιοργανωσης και διαλυσης των Ενοπλων Δυναμεων και των Σωματων Ασφαλειας. Τα περι ενισχυσης των μαχιμων μοναδων που λεγονται απο το ΥΠΕΘΑ ειναι παραμυθια της Χαλιμας. Οι «καλοι» μας γειτονες κατ’ εντολη και σχεδιασμο του ΝΑΤΟ και της ΚΙΝΑΣ είναι ετοιμοι να εισβαλουν, ενω η εθνικη αμυνα γινεται ολο και πιο ασθενης εως ανυπαρκτη.

Παρα ταυτα, η πλειοψηφια των πολιτων επιμενει να αγνοει την απειλη, με τα Μ.Μ.Ε. να την αποκρυπτουν, και την πολιτικη και στρατιωτικη ηγεσια οχι μονο να μην εχει προθεση αντιμετωπισης αλλα συνεργασιας με τον εχθρο.

Ας δουμε για παραδειγμα τις εξελιξεις σε ενα ακριτικο νησι των ανατολικων μας συνορων. Για ευνοητους λογους, δεν αναφερεται το ονομα του νησιου, ουτε του ελασσονος σχηματισμου, ουτε των μοναδων που τον συγκροτουν.

Γενικα, υπηρχε παντοτε μια αναλογια 1:5 μεταξυ του ελληνικου πληθυσμου του και των γειτονων του και μεταξυ των στρατευματων αυτων. Ωστοσο, η επανδρωση των ελληνικων μοναδων 1ης γραμμης εφτανε το 80 με 100% και γινοταν επαρκης συντηρηση και εκπαιδευση. Πολλοι μαλιστα οπλιτες επαιρναν και 2η ειδικοτητα, ενω συμετειχαν και σε σχολεια εξειδικευσης. Καθε μοναδα της ταξιαρχιας διεθετε δικη της δυναμη ταχειας αντιδρασης στην ζωνη ευθυνης της, ενω μοναδες εθνοφυλακης καλυπταν τα κενα. Η αμυνα θεωρουνταν επαρκης εως απροσπελαστη.

Ολα αυτα ομως πριν απο δυο δεκαετιες. Πριν απο μια δεκαετια, λογω της συνεχιζομενης υπογεννητικοτητας των Ελληνων και της μειωσης της θητειας, υπηρξε περαιτερω μειωση της επανδρωσης κατα 20%. Παραλληλα, με εντολες της πολιτικης ηγεσιας και την συνεργια της στρατιωτικης, μειωθηκαν οι υπομοναδες κατα 25%, ενω κατα παραβαση της βασικης αρχης της διασπορας ολοι οι Ε.Μ.Λ. συγκεντρωθηκαν σε μια μοναδα.

Πριν απο 2 χρονια, συμφωνα με δημοσιευματα των ΜΜΕ, ανακοινωθηκε καταργηση πολλων κεντρων εκπαιδευσης και στρατιωτικων μοναδων συμφωνα με τον παρακατω πινακα της εφημεριδας «ΕΘΝΟΣ».



Στα παραπανω παριλαμβανεται και μοναδα 1ης γραμμης ακριτικου νησιου. Ελα ομως που αυτη η μοναδα αποτελει το 1/4 των δυναμεων του νησιου. Και ελα που αυτη η μοναδα εχει αναλαβει τη φυλαξη της πλησιεστερης προς τον εχθρο ακτης, οπου αναμενεται το πρωτο και αποφασιστικο πληγμα. Ο εχθρος μπορει ετσι ταχυτατα και αιφνιδιαστικα να δημιουργησει ένα προγεφυρωμα ανενοχλητος. Υπ’ οψιν οτι υπαρχει ηδη ένα προγεφυρωμα, αυτο της μουσουλμανικης μειονοτητας.

Να ληφθει επισης υπ’ οψιν οτι απο τα εκατομμυρια των αλλοδαπων που βρισκονται στην χωρα τουλαχιστον το ενα εκατομμυριο ειναι οπλισμενοι και εκπαιδευμενοι για ανταρτοπολεμο στα μετοπισθεν. Ο εχθρος δεν βρισκεται μονο προ των πυλων, αλλα και εντος των τειχων!!!

Τελικα, η αναλογια 1:5 καταληγει σε αναλογια 1:15 κατα της Ελλαδος, με οτι αυτο συνεπαγεται για τις ολεθριες συνεπειες σχετικα με την ασφαλεια, την συντηρηση, την εκπαιδευση και την μαχητικοτητα του ΕΣ.

Και αυτο απ’ οτι φαινεται συμβαινει απ’ ακρον σ’ ακρον σε ολη την Ελληνικη μεθωριο, με καταργησεις μοναδων, αφοπλισμο εθνοφυλακης, συνωστισμο ταγματων στο ιδιο στρατοπεδο, καταργησεις μοιρων της Π.Α., συνωστισμο αεροσκαφων στο ιδιο αεροδρομιο, αχρηστευση αεροσκαφων λογω ελλειψης ανταλλακτικων, κλπ. Η Ο.Ε.Α. εχει αναφερθει λεπτομερως σ’ αυτα.

Προσφατα, δοθηκε και η «χαριστικη βολη» με καταργησεις ολοκληρων σωματων, συμπεριλαμβανομενου και του Β΄ Σ.Σ. που περιλαμβανει δυναμεις ταχειας αντιδρασης, καθως και μοναδες υποστηριξης. Τα βορειοδυτικα συνορα αφηνονται αφυλακτα, ενώ το Δ΄ Σ.Σ. αποκοπτεται και απομονωνεται. Μια νεα Μικρασιατικη καταστροφη ετοιμαζεται, πολυ χειροτερη απ’ την πρωτη. Αυτα είναι τα επιτευματα των κυβερνωντων στον τομεα της εθνικης ασφαλειας.

Κοντολογις, σε 1η φαση φροντιζουν να εξασθενισουν η αφηνουν να εξασθενισει η αμυνα. Σε 2η φαση μετατρεπουν τις επαλξεις σε κερκοπορτες, στην 3η αφηνουν τις κερκοπορτες αφυλακτες, και στην 4η τις μετατρεπουν σε πυλες εισοδου και αψιδες θριαμβου των εισβολεων!!!

Αν αυτοι δεν ειναι προδοτες και πρακτορες του εχθρου, τοτε τι είναι, εθνικοι ευεργετες;;;

Ισχυριζονται οτι ολα αυτα τα κανουν για λογους οικονομιας, επειδη τους πιεζει η τροϊκα. Μα, με την εξοικονομηση κονδυλιων απο τα παραπανω (περιπου 32 εκατ. ανα ετος), ουτε σε δεκα χιλιαδες χρονια δεν θα καταφερουμε να ξεχρεωσουμε!!! Για ποια οικονομια μιλανε οι Εφιαλτες, αφου και αυτην την εχουν καταστρεψει στα πλαισια οικονομικου πολεμου;;;

Οσον αφορα στην ενημερωση και αφυπνιση των Ελληνων, και ειδικα των στρατιωτικων, ας αναλογιστει ο καθενας τις συνεπειες εαν αυτη αφεθει στην τυχη. Ας αναλογιστει ο καθενας με βαση τα παραπανω τις συνεπειες μιας εισβολης και συρραξης με τον ΒΑΣΤΡ. Ας αναλογιστει τι θα συμβει στην Ελλαδα, στους συμπολιτες του, στον ιδιο, και στην οικογενεια του.
Βεβαια, στο τακτικο επιπεδο, ο καθενας μπορει να εχει την γνωμη του και να προσεγγιζει τους στοχους με διαφορετικους τροπους και μεσα. Αλλα, σε επιπεδο στρατηγικης, αυτη θα πρεπει να εφαρμοζεται οπως ακριβως χαρασεται απο την Ο.Ε.Α.

Ειναι απαραδεκτο το εγω και το καθε εγω, με το προσχημα της διαφορετικης γνωμης και των δημοκρατκων διαδικασιων, να ακυρωνει στρατηγικους στοχους και να παραβιαζει κανονες ασφαλειας. Ειτε διαθετουμε υπεροπλα ειτε οχι, ειτε διεξαγουμε ανορθοδοξο ειτε συμβατικο πολεμο, αυτο γινεται στα πλαισια καποιων κανονων και καποιων στοχων.


Απαιτειται συστρατευση και συνεργασια, δυναμη, υψηλο φρονημα, αλλα και γνωση. Εν τελει, το ζητουμενο δεν ειναι πως θα πεθανουμε η πως θ’ αυτοκτονησουμε ενδοξα, αλλα πως θα πολεμησουμε και πως θα νικησουμε!!! 

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις