ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 24 November 2013

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΡΑ!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!!! ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

***ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ  ΟΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ  "JET" ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΕΣ!!!***

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗ!!!

Τι στο καλό ψεκάζουν; 1/8 © 2010 [greek subs]

Στο πρώτο μέρος της σειράς θα δείτε:

* Κορυφαίους επιστήμονες της γεωμηχανικής να παραδέχονται ότι θέλουν να ψεκάσουν στην στρατόσφαιρα μικρά σωματίδια από διάφορα μέταλλα και ιδιαίτερα το αλουμίνιο.

* Να λένε ότι οι ψεκασμοί πρέπει να γίνουν ώστε τα σωματίδια στη στρατόσφαιρα να παρεμποδίζουν την ηλιακή ακτινοβολία, ώστε να ψύξουν τον πλανήτη, με πρόσχημα τον περιορισμό του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

* Ότι τα σωματίδια αλουμινίου θα δημιουργούνται με μια μέθοδο ψεκασμού αερίου αλουμινίου από τις εξόδους των τζετ, το οποίο θα οξειδώνεται στη στρατόσφαιρα, δημιουργώντας "ποιοτικά" σωματίδια αλουμινίου.

* Ότι όχι μόνο είναι φθηνή η όλη διαδικασία τοποθέτησης τέτοιων σωματιδίων στη στρατόσφαιρα, αλλά και ότι η δημιουργία ή η ανάλογη τροποποίηση αεροπλάνων είναι μια απλή διαδικασία.

* Ότι βιάζονται να το κάνουν, χωρίς να ενδιαφέρονται ουσιαστικά να εξετάσουν καλά τις επιπτώσεις αυτών των σωματιδίων και ιδιαίτερα του αλουμινίου στη φύση και στην ανθρώπινη υγεία, αν και υποψιάζονται (ή μήπως γνωρίζουν;) ότι οι επιπτώσεις είναι πολλές.

Και βέβαια, όπως η απλή λογική συστήνει, όταν λένε ότι θέλουν να κάνουν κάτι νέο, σημαίνει ότι το έχουν ήδη κάνει εδώ και αρκετά χρόνια. Έτσι έγινε με τους υπολογιστές, έτσι έγινε με το διαδίκτυο και γενικά με κάθετι νέο τεχνολογικά. Όλα ξεκίνησαν στα πλαίσια απόρρητων σχεδίων, και μετά από χρόνια δημοσιεύτηκαν στο ευρύ κοινό.

Έτσι λοιπόν οι ψεκασμοί που λένε ότι θέλουν να κάνουν, είναι οι ψεκασμοί που κάνουν εδώ και δεκαετίες.


Τι στο καλό ψεκάζουν; 2/8 © 2010 [greek subs]

Στο δεύτερο μέρος της σειράς:

* Πώς ξεκίνησε η δημιουργία της ταινίας.

* Σε τι ακριβώς διαφέρει το chemtrail από το contrail.

* Πώς οι επιστήμονες ελέγχουν τους τυφώνες.

* Τι στοιχεία βρέθηκαν για το αλουμίνιο.

* Τι καταθέτουν διάφοροι επιστήμονες


Τι στο καλό ψεκάζουν; 3/8 © 2010 [greek subs]

Στο τρίτο μέρος της σειράς:

* Σοβαροί επιστήμονες εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τα επίπεδα βαρέων μετάλλων που εντοπίζονται σε διάφορες περιοχές τα τελευταία 5 χρόνια.

* Πώς τα οξείδια αλουμινίου μετατρέπουν όξινα εδάφη σε ουδέτερα.

* Πώς επηρεάζουν την υγεία.

* Από πότε γίνονται ψεκασμοί παγκοσμίως.


Τι στο καλό ψεκάζουν; 4/8 © 2010 [Greek Subs]

Στο τέταρτο μέρος της σειράς:

* Πώς ενισχύονται οι πυρκαγές από την παρουσία σωματιδίων αλουμινίου

* Πώς ξεραίνονται διάφορα δέντρα από το αλουμίνιο

και πολλά άλλα...


Τι στο καλό ψεκάζουν; 5/8 © 2010 [Greek Subs]

Στο πέμπτο μέρος της σειράς:

Συνέντευξη του ερευνητή - συγγραφέα Έντουαρτ Γκρίφιν


Τι στο καλό ψεκάζουν; 6/8 © 2010 [Greek Subs]

Στο έκτος μέρος της σειράς:

Διάλεξη ακτιβιστών για τους αεροψεκασμούς στο Βέλγιο.

Συγκλονιστική ομιλία της νεαρής 17χρονης ελληνίδας Σοφίας Ξενίδη!!!

Ομιλία Εντουαρντ Γκριφιν

Ομιλίες τρελών μασώνων επιστημόνων της γεωμηχανικής που προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι και να παρουσιάσουν τους ψεκασμούς στην ανθρωπότητα σαν κάτι καλό για τον πλανήτη και να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα να το δεχτεί αδιαμαρτύρητα ενώ είναι γεγονός ότι και η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια κολοσσιαία απάτη με σκοπό την δημιουργία αβάσταχτων νέων φόρων του άνθρακα και την κερδοσκοπία των χρηματιστών πάνω στις αναπτυσσόμενες χώρες και στο πάντα μεταβαλλόμενο κλίμα!!!


Τι στο καλό ψεκάζουν; 7/8 © 2010 [greek subs]

Στο έβδομο και όγδοο μέρος της σειράς υπάρχει το καλύτερο!!:

…«Ενοχλητικές» ερωτήσεις στο αμερικάνικο κογκρέσο.

Προσέξτε πως οι περισσότεροι στημένοι μασώνοι γερουσιαστές κάνουν τάχα τους ανήξερους και γίνονται επιθετικοί και αποφεύγουν τις ερωτήσεις και κρύβονται σε πόρτες, ασανσέρ και διαδρόμους


Τι στο καλό ψεκάζουν; 8/8 © 2010 [Greek Subs]

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ (ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΩΝ) ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ – ΠΙΛΟΤΙΚΑ Ή ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ:
http://www.coalitionagainstgeoengineering.org/


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ, ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ (2012):

Γιατί στο καλό ψεκάζουν; 2012 ΝΕΟ!
http://www.youtube.com/watch?v=ZAARkRPbS98

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν παρατηρήσει ότι οι καιρικές συνθήκες του πλανήτη μας αλλάζουν δραματικά.
Επίσης, αρχίζουν να παρατηρούν τις μεγάλες γραμμές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα που έχουν οδηγήσει εκατομμύρια να αποδεχθούν την πραγματικότητα τον chemtrails και του προγράμματος γεωμηχανικής.
Θα μπορούσε να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των γραμμών και της σκληρές καιρικές συνθήκες μας;
Ενώ υπάρχουν πολλές ατζέντες που συνδέονται με αυτά τα βλαβερά προγράμματα, τα στοιχεία είναι πλέον άφθονα που αποδεικνύουν ότι η γεωμηχανική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο καιρικών συνθηκών.
Σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα μάθετε πώς τα αερολύματα που ψεκάζονται στον ουρανό μας χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες για τον έλεγχο του καιρού μας.
Ενώ οι γεωμηχανικοί υποστηρίζουν ότι τα μοντέλα τους είναι μόνο για τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, είναι πλέον σαφές ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας τρόπος για να συγκεντρωθεί ένα τεράστιο ποσό τόσο της νομισματικής όσο και της πολιτικής εξουσίας στα χέρια των λίγων με την ικανότητα χειραγώγησης που ο έλεγχος των καιρικών συνθηκών δίνει σε ορισμένες εταιρείες πάνω από τα φυσικά συστήματα της Γης.
Αυτό βέβαια, γίνεται εις βάρος κάθε ζωντανού οργανισμού στον πλανήτη.

CHEMTRAILS Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ
http://www.youtube.com/watch?v=Tb2Y9-v40CY

Η Ρόζαλιντ Πήτερσον έκανε εκτεταμένη έρευνα για τους αεροψεκασμούς και παρουσιάζει το θέμα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Οι πειραματισμοί ποικίλουν όπως και τα χημικά ή τα σωματίδια που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα. Η όψη του ουρανού έχει αλλάξει σημαντικά στις μέρες μας, σε σχέση με αυτό που (οι παλιότεροι) βλέπαμε στη δεκαετία του '70 και μέχρι ισως τα μέσα της δεκαετίας του '80.
Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων που ειναι βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και των φυτών, και προέρχονται από τους ψεκασμούς κάποιων ... "ειδικών" αεροσκαφών. Οι ψεκασμοί ποικίλουν όπως και τα προγράμματα  που κρύβονται πίσω από αυτούς. Όλα αυθαίρετα χωρίς την συναίνεση των πολιτών σε καμία χώρα και από τις ενδείξεις, όλα δυνητικά ιδιαιτέρως βλαπτικά για τη διαβίωση στον πλανήτη Γη.
Η επισήμανσή της από το 51 λεπτό του βίντεο και μετά, για το γεγονός ότι η σχεδόν μόνιμη θολούρα και οι πυκνές νεφώσεις καθιστούν άχρηστα τα τηλεσκόπια , είναι πολύ σημαντική. Το να υπάρχει σχέδιο απόκρυψης αυτών που θα μπορούσε να εντοπίσει ένα τηλεσκόπιο στα αστέρια, είναι πολύ πιθανό, και πάντως οδηγεί σε καχύποπτες σκέψεις., Για να μην πούμε για την εξοργιστική λογική της ελίτ που πιστεύει ότι μπορεί να αποφασίζει πριν από μας για μας, και να ελέγχει ακόμα και το τι θα μαθαίνουμε.

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ
http://www.youtube.com/watch?v=xzpVJo6AF5E
"The Evolution of a Weather Modification R&D program Into a Military Weapons System". A 1986 Critique of the 1966 initiative PDF: https://www.box.net/shared/2qfjf36m1z...
Weather and Climate modification Report PDF:
https://www.box.net/shared/rcyh6cd578...
PDF: https://www.box.net/s/lmv6df49195ye4l...
"Ειδικοί" δείτε τι λέει ο ΟΗΕ 
http://tinyurl.com/a9lmf8u

"Μηχανικοι και πιλοτοι αεροσκαφών και ελεγκτές" ΚΛΙΚ ΕΔΩ
http://www.geoengineeringwatch.org/
.. για τους ψεκασμούς Εν Ουρανοίς 
http://www.enouranois.gr/

Συμβουλές για καθαρισμό του οργανισμού από χημικά
http://tinyurl.com/9x59e3y

ΟΡΓΟΝΙΚΑ CHEMBUSTERS ΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ CHEMTRAILS - «ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙΡΟΥ» ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΒΙΒΛΙΟ Ν.ΜΑΡΓΙΩΡΗ)‏
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/chemtrails.html

http://www.orgoniseafrica.com/buy-orgonite/orgonite-cloudbuster-chembuster.html
(ΣΗΜ: ΤΑ ΟΡΓΟΝΙΚΑ CHEMBUSTER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ CHEMTRAILS ΤΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ-ΧΗΜΙΚΑ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΛΠ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ. ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΡΟΤΙΝΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ CHEMBUSTERS ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑΣ: 40 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.)

ΤΕΛΟΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)!!!!!

Α’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
http://rapidshare.com/share/A4770AB349DA088F5C6D5C015D8A10AE

Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»
http://rapidshare.com/share/2E637A38FF9324DA9A3A4EC5F254ECC2


Τρόποι αποτοξίνωσης από τα χημικά των αεροψεκασμών (Chemtrails) http://alttherapy.blogspot.com/2012/12/chemtrails.html#ixzz2laHGikaf



ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ !!!

ΚΑΛΗ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ !!!

ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ – ΞΕΣΗΚΩΜΟ !!!

----------------------------------------
-----------------------------------------

***ΑΝΑΝΕΩΣΗ:***

Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ:

Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ- ΤΡΟΦΗΣ- ΥΔΑΤΟΣ- ΥΓΙΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΑΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΟΥΣΙΕΣ CHEMTRAILS- BIOTRAILS- RADIOTRAILS, ΗΤΟΙ ΧΗΜΙΚΟΥ- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ- ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ("CBR WAR") ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΑΝΚΕΡΣ KC-130, KC-135, KC-10 , ΚΛΠ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΣΥΜΜΑΧΟΥ" ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΙΩΣΕΩΝ- ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ- ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΛΠ.,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ-ΝΑΥΑΡΧΩΝ- ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ. ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ Α /ΦΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΥΣΙΕΣ "CBR- WAR" KAI ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (!!!), ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗ Η "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΒΑΩΘ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕΧ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΣΤ΄ 8, Η΄ 8-11, Θ΄ 18, ΙΔ΄ 15-20, ΚΑΙ ΙΣΤ΄ 2-8 , ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜ-ΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟ-ΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ, ΜΕΣΩ ΡΙΨΕΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΥΤΑ, ΑΠΟ "ΑΓΓΕΛΟΥΣ" - ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕ-ΖΟΥΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 

"ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!"
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2008/12/blog-post.html

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η  Ο.Ε.Α. ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!!  ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ...ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ!!  ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ "ΚΛΕΙΔΙΑ" ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ!!!

ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ;;
ΑΠΛΑ:

ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις