ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 28 November 2013

ΕΚΤΑΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αγαπητέ Απόστολε, εάν δεν γίνει αυτό για το οποίο σε καλεί η Πρυτανεία της Ο.Ε.Α., η Ο.Ε.Α. διακόπτει την παροχή κειμένων προς οιονδήποτε, και θα αποστέλλει κείμενα μόνον και απευθείας σε Ελληνικές υπηρεσίες, σε ξένες πρεσβείες, σε ξένες κυβερνήσεις, και σε ξένες μυστικές υπηρεσίες. Λυπούμεθα αλλά σήμερα βρήκα μηδέν ευρώ στην τράπεζα, σήμερα έφαγα αμύγδαλα ξερά αντί για γεύμα, και η ηρωίδα Ελένη Αποστολίδου είναι αδύνατον πλέον να επιβιώσει στο σπίτι μου, χωρίς ειδικές τροφές, χωρίς φάρμακα, χωρίς φωτισμό, και χωρίς θέρμανση, είναι αναγκασμένη να φύγει και να πεθάνει στο πεζοδρόμειο, προς ατιμίαν των οκτακοσίων  "φίλων της Ο.Ε.Α. στο facebook"._ Καραγεωργίου Γιάννης.





ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!!!  
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ "ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

http://ellhnvschaos.blogspot.gr/

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 15€ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ:

ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ:

1). ALPHA BANK
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΓΚΙΡΗΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 3610 0210 1133 011

2). MILLENNIUM BANK
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΓΚΙΡΗΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ : 16 455 637


ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΔΩΡEΑ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑ ΥΠΕΡ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

1). ALPHA BANK
DIMITRIS ZIGIRIS
IBAN:  GR27 0140 3610 3610 0210 1133 011
BIC:  CRBAGRAA

2). MILLENNIUM BANK
DIMITRIS ZIGIRIS
IBAN: GR400 380 109 00000000 16 455 637
SWIFT CODE : MILBGRAA


ΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ:    DONATE - ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΤΟ EMAIL ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ: dimitris19642001@yahoo.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙ "ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:


Tuesday 26 November 2013

ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΝΤΡΟ



ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .!!!   Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ !!!

ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!

ΕΚΟΨΑΝ, ΦΑΛΗΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ  ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ,

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΥΛ

ΕΚΟΨΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΛΟ

ΕΚΟΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΩΝ ΤΥΦΕΚΙΩΝ

ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η Ο.Ε.Α. ΤΟ 2010!!!!!  :

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ «ΔΝΤ» ΚΑΙ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 450.000 ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΦΑΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:


Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ! "Kαθάρισαν" από διαθεσιμότητα οι ιερείς


ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΚΑΡΑΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ  ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΑΜΝΟΥ;;;   ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΓΟΥΡΟΥΝΑ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΞΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ...ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ 


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΩΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!!  ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ !!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΜΕΤΙΚΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ !!!!

Πως είναι λοιπόν δυνατόν οι νεοχριστιανοι νεοέλληνες να είναι αντισιωνιστές δηλαδη οι ενάντιοι της ΣΙΩΝ; Διότι η λέξη Σιωνισμός προκύπτει από την ΣΙΩΝ και ΙΣΜΟΣ(επιθημα), δηλαδη όπως Εθνισμός, Ελληνισμός, κλπ δηλαδή π.χ. ο Εθνισμός σημαίνει προσήλωση και αγώνας για τα το έθνος και τα εθνικά ιδεώδη, δηλαδή ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, και άρα ο Σιωνισμός σημαίνει πίστη, προσήλωση και αγώνας για την ΣΙΩΝ και αγώνας για να ερθουν εις πέρας τα … γενοκτονικα «ιδεωδη» γραμμένα εις τας γενοκτονικας «Αγιας Γραφας».. αμην
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ:

ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΚΟΜΑ.... ΠΛΗΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΛΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΦΡΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΝΕΦ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ!!

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΜΜΕΤΙΚΗ, ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΑΤΑΚΑ ΟΤΙ :   

"Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ"

ΝΑΙ!!  ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!  ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΨΩΜΙ, ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ - ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑΚΙ!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΧΙΕΣΤΕ  ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;;;  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΨΥΧΗΣ.... ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!  
ΨΥΧΕΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ «ΚΟΛΑΣΗΣ» ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ - ΑΝΕΥ … «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/05/blog-post_16.html


ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ, ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ" ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ :

ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΔΩΔΕΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ:

1ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ, Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΓΕΝΗΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ «ΘΕΟΣ» ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑΣ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΛΕΜΟΥ «ΣΕΛΗΝΗ», ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΤΟ 20.000 Π.Χ. ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟ 20.000 ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟ 10.000 (11.500) Π.Χ. ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΙΗΜΟΝΤ ΝΤΡΑΙΗΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΑΣΙΝ ΚΑΙ ΣΕΡΜΠΑΚΩΦ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ – ΤΕΧΝΗΤΟ ΓΙΓΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΝΔΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ «ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΑΤΡΟΣ Ή DIAUS PITAR ΤΩΝ VARUNA Ή ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ,
[ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ, (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/wikipedia.htm ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ» LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_01.html )],
ΚΑΙ ΤΩΝ «ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ – ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΩΝ» Ή ΕΒΡΑΙΣΤΙ «Γ.Χ.Β.Χ.» Ή «ΓΙΑΧΒΕΧ» ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΩΣ «ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ» ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΜΑΓΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ Ή ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ «ΑΡΚΑΔΙΚΑ» ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ – ΓΕΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΠΡΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 12:1» ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ – ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΣΙΩΝ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΑΒΙΔ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 71 Ή 72:7 ΟΠΟΥ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ «Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΕΙ» ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ – ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΟΚΚΥΓΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ «ΣΕΙΡΙΟΥ Α’» ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ:
«ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.»
ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 20:2-6» ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ: «Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ ("Αγγαίος Β΄ 8", "Ιησούς του Ναυή ΣΤ΄ 19", ΙΔΕ LINK:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html ). ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 9:13-21» ΚΑΙ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 19:11-21» ΟΤΙ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ – ΜΑΥΡΕΣ, ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ - ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΩΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Ω! ΑΘΛΙΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 1/3 ΗΤΟΙ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΕΠΙ 1000 ΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΝΤΑΪ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 1000 ΕΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «HONG», ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΝ ΦΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ 1ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ.

2ΟΝ) ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΚΛΗΤΩΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ Η ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ – ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΟΥΛΩΝ (ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ») – ΣΚΛΑΒΩΝ – ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.
(ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html )ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ, ΕΙΧΕ ΔΙΕΛΘΕΙ – ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ – ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ή «RETICULI».

3ΟΝ) Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΙΟΥΣ, ΗΤΟΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ 11.500 Π.Χ. ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΙΗΜΟΝΤ ΝΤΡΑΙΗΚ ΔΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ». ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ Ή ΑΙΓΗΪΔΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ – ΑΙΓΗΪΔΟΣ ΤΟ 9.600 Π.Χ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ «ΤΙΜΑΙΟΣ» ΚΑΙ «ΚΡΙΤΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.

4ΟΝ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΕΞΑΧΘΕΝΤΟΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ:
Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΩΡΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ.

5ΟΝ) ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΥΠΕΡΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΪΔΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΠΕΙΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΪΔΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 9.600 Π.Χ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΙΩΝΩΝ – Ή ΓΙΟΥΝΑΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΘΗΛΕΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ – ΓΙΟΥΝΑΝ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΟΥΝΑΝ – ΙΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΙΩΝΕΣ – ΓΙΟΥΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ.

6ΟΝ) ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

7ΟΝ) ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ KAI ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΕΙΣΘΕ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.Χ. ΕΩΣ ΤΟ 5.000 Π.Χ., ΗΤΟΙ ΕΠΙ 4.600 ΕΤΗ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΘΕ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑΡΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΘΗΛΕΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑΡΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΡΡΕΝΩΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΘΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΝΡΘΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α’. (σχόλιο ιστολογίου: Ως «ηλεκτρομαγνητικές εγγραφές» αντιστοίχως στα εξωτερικά «τοιχώματα» στερεοϋφές αυτών των αστρικών συστημάτων – «κοσμικά ωά.» κατά Ορφικούς) ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ, ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΑΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΓΗΙΝΟΥΣ – ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΡΟΝΟ, ΟΥΡΑΝΟ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΠΛΟΥΤΩΝΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΕΠΑΓΩΓΙΚΩΝ «LINK – NASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ 360 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΡΑΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 600 ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟ ΤΟ «JPL» ΤΗΣ «NASA» ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΝΕΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ», ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ – ΠΟΙΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ.

8ΟΝ) ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΩΣ «ΑΠΟ ΘΕΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ «ΓΕΝΕΣΗ» ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ», ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΓΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΕΟΙ ΕΛΛΟΧΙΜ», ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ( … ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ) ΤΟ 5.000 Π.Χ. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΖΩΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ – ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΕΩΣ.»

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΟΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ «ΖΩΑ» «ΓΚΟΪΜ», ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ «ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

9ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟ 5.000 Π.Χ. ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

10ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΟΛΗ «ΟΥΡ» ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΘΑΡΡΑ ΚΑΙ ΑΒΡΑΑΜ Ή HABRA-HAM Ή HAN ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟ ΧΑΝ (ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ) ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΟΡΔΗΣ («ΓΕΝΕΣΗ 11:24-32», ΚΑΙ «ΓΕΝΕΣΗ 12:1-7») .

Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ «ΟΥΡ» ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ – ΣΑΤΑΝΑ – ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΣΙΝ Ή ΣΙΝΩΝ Ή ΚΙΝΕΖΩΝ.

11ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ, Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΑΡΡΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΕΛΑΒΕ ΩΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ («ΓΕΝΕΣΗ 12:10-20 ΚΑΙ ΓΕΝΕΣΗ 13:1-4»).

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΑΣ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ «ΠΟΡΝΕΣ». ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ:
ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ – ΥΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΑΒΡΑΑΜ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΥΙΟΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑΣ.

ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΠΟΡΝΕΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΙΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – ΜΟΝΤΕΛΑ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΣΤΡΩΠΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ - ΠΑΤΕΡΕΣ – ΣΥΖΥΓΟΙ – ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΩΠΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΔΑΞΑΣΑΣ ΑΡΧΙΠΟΡΝΗΣ – ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΣΑΡΡΑΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (ΧΩΡΑ ΥΠΤΙΩΣ – ΑΙΓΑΙΟΥ Ή ΥΠΤΑΙΓΗΪΣ Ή ΑΙΓΥΠΤΟΣ)

12ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ («ΓΕΝΕΣΗ 33:18-20, ΓΕΝΕΣΗ 34:1-31»), Ο ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΡΑ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ. Ο ΙΣΑΑΚ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΓΕΝΗΣΕ 12 ΥΙΟΥΣ, ΩΣ ΤΟΥΣ 12 ΓΕΝΑΡΧΕΣ ΤΩΝ 12 ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ «ΔΕΙΝΑ». ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ «ΣΥΧΕΜ» ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ «ΙΑΚΩΒ ΚΑΙ ΣΙΑ» ΤΩΝ 12 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ «ΔΕΙΝΑ» ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ «ΣΥΧΕΜ» ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΒΛΑΞ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ «ΔΕΙΝΑ» ΩΣ ΣΥΖΥΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒ. Ο ΙΑΚΩΒ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΧΕΜ». ΑΥΤΟΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ «ΣΥΧΕΜ», ΕΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΠΟΛΗ.

13ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ «ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗ», «ΕΞΟΔΟΣ 12Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ», ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΑΑΡΩΝ: «ΚΑΙ ΕΚΑΜΟΝ ΟΙ ΥΙΟΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΣΚΕΥΗ ΑΡΓΥΡΑ, ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ ΧΡΥΣΑ, ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΑ. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ (ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ - ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ) ΕΔΩΚΕΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΡΙΝ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ (SIC: ΤΟΤΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ «ΧΑΡΙΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟΥ»), ΚΑΙ …«ΕΔΑΝΕΙΣΑΝ» (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ) ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΟΣΑ ΕΖΗΤΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ. (ΙΔΕ «ΕΞΟΔΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12 ΕΔΑΦΙΟ 35»)

14ΟΝ) 


Monday 25 November 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ (ΥΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ). ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΟΧΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ:

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ (ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ!!):


Πολίτης σύμφωνα με τον Αριστοτέλη είναι εκείνος πουσυμμετέχει στην άσκηση της δικαστικής λειτουργίας ή έχει τη δυνατότητα να καταλάβει ένα πολιτειακό αξίωμα και να ασκήσει εξουσία.

Οι πολιτείες, τα πολιτεύματα, διακρίνονται σε έξι ανάλογα με τον αριθμό αυτών που συμμετέχουν στην άσκηση της εξουσίας αλλά και ανάλογα με τους στόχους αυτών που την ασκούν:

· τη βασιλεία, την αριστοκρατία και την ορθή δημοκρατία, που θεωρούνται οι τρεις ορθές πολιτείες (πολιτεύματα)· και στα τρία αυτά πολιτεύματα οι ασκούντες την εξουσία σκοπό έχουν σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού συμφέροντος όλων των πολιτών.

· την τυραννία, την ολιγαρχία και τη μη ορθή δημοκρατία ( οχλοκρατία)· αυτά είναι οι παρεκτροπές των τριών πρώτων· εδώ σκοπός των αρχόντων είναι η εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τα τρία πολιτεύματα ο Αριστοτέλης δείχνει την προτίμησή του για το δημοκρατικό πολίτευμα.


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

Προσεξτε ολοι εσεις οι τρισαθλιοι ακουσιοι προδοτες καθε Ελληνικης Ιδεας, καθε Ελληνικης Τεχνης και καθε Ελληνικης Υλης, γιατι σας μιλαει απο τον ταφο του ενας γεννητορας που ΑΤΙΜΑΣΑΤΕ, ναι που ατιμασατε με τον αισχροτερο τροπο.
"ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΔΗ ΤΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, "ΠΟΛΙΤΕΙΑ".
ΠΑΡΕΚΒΑΣΕΙΣ ΔΕ ΤΩΝ ΕΙΡΗΜΕΝΩΝ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΜΕΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ". Η ΜΕΝ ΓΑΡ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΕΣΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΟΥΝΤΟΣ, Η ΔΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ. ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩ ΛΥΣΙΤΕΛΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΥΤΩΝ." Αριστοτελους Πολιτικα Γ'. 6,4.

"Η ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΩΝ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΝ" ΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΣΤΙ ΤΑΞΙΣ ΤΙΣ". Αρ.Πολ.Γ'1,2.

Εαν εχετε ξεχασει τη γλωσσα των προγονων σας θα σας τη θυμισουμε εμεις με τη βια.
Μεταφραζουμε:

"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ: Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ, Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΔΕ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ: Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Η ΜΕΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΗ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΕΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ.

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ."

"Η ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ."

Εδω η εννοια της ΠΟΛΕΩΣ δεν ειναι εκεινη του πολεοδομικου συνολου αλλα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ γενικωτερα. Ωστε κατα τον Πατερα της Πολιτειολογιας Αριστοτελη, τα πολιτευματα που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ειχε αποδιξει οτι εργαζονται και εξυπηρετουν το καλο και την προοδο της πατριδος ειναι η Βασιλεια, η Αριστοκρατια και η Πολιτεια.

Η εντιμη Βασιλεια οταν παυει να ειναι εντιμη και προς το συμφερον του Συνολου εκφυλιζεται σε Τυραννια. Η εντιμη Αριστοκρατια των Αριστων οταν παυει να ειναι εντιμη, εκφυλιζεται σε Ολιγαρχια των Ευπορων. Η εντιμη Πολιτεια οταν παυει να ειναι εντιμη, εκφυλιζεται σε Δημοκρατια ή Οχλοκρατια των Απορων.

Ξυπνησατε υπναλεοι μισθοφοροι δημοσιοι λειτουργοι ή ακομη;

ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠ’ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ  ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ «ΟΡΘΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (!!!!) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ «ΜΗ ΟΡΘΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (!!!!) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΤΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ (ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ) ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!!! ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΑΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.

ΤΑ 3 ΔΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΗΤΑΝ Η (ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ) ΒΑΣΙΛΕΙΑ, Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.:

Καταλαβαινετε οτι ο ατιμασμενος γεννητορας μας "διαταζει" απο τον ταφο του να σας βαλουμε την κανη στον κροταφο και να σας εξοντωσουμε εσας και την Συνταγματικα κατωχυρωμενη Εκφυλισμενη Δημοκρατια σας;

Το πολιτευμα το οποιο υπηρετειτε δεν ειναι η Πολιτεια αλλα η παρεκτροπη της και ο εκφυλισμος της η Δημοκρατια.

Και πως ειναι δυνατον να μην ειναι ετσι, οταν απο την ιδρυση του "ελληνικου" κρυπτοεβραικου κρατους το 1821, ο Τεκτονισμος παρηγαγε τεκνα που πολωσαν τον ελληνικο λαο και τον διηρεσαν σε αλληλομισουμενες παραταξεις Τυραννιας, Ολιγαρχιας και Δημοκρατιας, δηλαδη στα ΤΡΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ, ως παρεκτροπες της Βασιλειας της Αριστοκρατιας και της Πολιτειας;

Πως ηταν δυνατον η "βασιλεια" του Τεκτονος Εβραιογερμανου Οθωνος να μην ειναι Τυραννια οταν εγεινε παραδεκτο απο τους διεφθαρμενους εκπροσωπους της Ελληνικης Βουλης οτι "κανενας Ελληνας δεν ηταν αξιος για βασιληας και αρα χρειζονταν ενας ξενος;" Κανεις Καραισκακης και κανεις Κολοκοτρωνης δεν ηταν αξιος γιατι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ και γιατι αποκαλεσε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ "ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ" των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Πως ηταν δυνατον η "αριστοκρατια" των ακαπνων και απολεμων προεστωτων και δεσποταδων να μην μετατραπει σε εκφυλισμενη Ολιγαρχια "Δεξιας", οταν οι Αριστοι του τοπου Μακρυγιαννης και Κολοκοτρωνης κλειστηκαν στις φυλακες και καταδικαζονταν σε θανατο, απο τα κυκλωματα της Ελληνικης Μεγαλης Ανατολης του Σκωτικου Δογματος(Μασωνια Ελλαδος);

Πως ηταν δυνατον η "πολιτεια" των αμαθων και αξεστων μουζικων που τεθηκε στην ηγεσια των δυστυχισμενων και απορων και ανεργων, απο την ηγεσια της Τεκτονικης Στοας και τον εβραιο Ιωσηφ Μπεναρογια, να μην εκφυλιστει σε οχλοκρατουμενη Δημοκρατια του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ και του οποιουδηποτε κομματος "Αριστερας";

Ετσι λοιπον με τρεις "πετρουλες σφεδονης", την εκφυλη Τυραννια του "Βασιλεως", την εκφυλη Ολιγαρχια της "Αριστοκρατιας", και την εκφυλη Οχλοκρατια ή Δημοκρατια της "Πολιτειας", μας εχει ζαλισει και μας εχει ξαπλωσει ο εβραιος ελευθεροτεκτων Δαυιδ, πειθοντας μας οτι ειμαστε ανικανοι για αυτοκυβερνηση. Δεν μενει παρα να τραβηξει το σπαθι και να μας αποτελειωσει με μια γενοκτονια εξ Ανατολων ή απο Βορρα ή απο τον Αραβικο και Ισραηλινο Νοτο που χρηματοδοτει κινηματα προσαρτισεως Κυπρου και Κρητης ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ(υπόψιν ότι το παρόν απόσπασμα είναι γραμμένο την δεκαετία του 1980).

Αλλα αυτο ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ να καθαρισουμε τους Τεκτονικους Σταυλους του Αυγεια απο την Σημιτομογολικη κοπρια.

Δεν θα συμβει, γιατι η Σημιτομογγολικη ΠΟΣΟΤΗΤΑ, σε αντιθεση απο την πληρη ακκοιωση της ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ σε Αμερικη και Ασια, στην Ελλαδα δεν εχει προκαλεσει πληρη αλοιωση της ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ουτε φυλετικα, ουτε πολιτισμικα, και ας υπαρχει φαινομενικα η αντιθετη εικονα.
Στην Ελλαδα υπερισχυουν ηδη τα αρχετυπα φυλετικα χαρακτηριστικα του "λευκου γενους" ειδικα αναμεσα στους νεους που μετα το 1950 ειχαν τετοιο επιπεδο διατροφης που διευκολυνε την αναδειξη των υπερισχυοντων επιοιχθεντων ελληνικων χρωμοσωματων.

Στην Ελλαδα υπερισχυουν ηδη τα αρχετυπα διανοητικα χαρακτηριστικαορθολογισμου και οξυνοιας, με αποτελεσμα να πανικοβληθει ο εληνικος Τεκτονισμος και ο οπισθεν ευρισκομενος Σημιτομογγολισμος, και να διαταξει την ιδρυση ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΟΛΕΩΝ, διοτι παρατηρηθηκε οτι οι νεοι της Ελλαδος αδιαφορουν για το σαπιο πολιτικο παιγνιδι ΟΛΩΝ των παραταξεων.
Για τους ιδιους λογους η Μεγαλη Ανατολη διεταξε τους εκπροσωπους της να οξηνουν τα πολιτικα παθη ωστε να μην χασει το ενδιαφερον του το σαπιο παιγνιδι των κομματων.

ΝΑΙ, Κυριοι Μισθοφοροι Κρατικοι Υπαλληλοι του Σημιτομογγολικου Κατεστημενου. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ αυτη των Νεων Ελληνων συνεχως αυξανεται και εχει τρομοκρατησει τα γκαλοπς των επιτελων της ORDO ADEPTIS ATLANTIS.

ΝΑΙ, Κυριοι Υπναλεοι Κοσμοπολιτες Απατριδες του ΝΑΤΟ, της ΕΟΚ και καθε οικου ανοχης του οποιου εισθε μελη.

ΝΑΙ, Κυριοι Πανηδονιστες του Ταγματος Του Λυμενου Ζωστηρα, του Ταγματος του Σιγουρου Αργοσχολου Μισθου, και του Ταγματος του Βισματωνμενου Ωχαδερφισμου. Η Ελλας ξαναγιεννεται απο τις φυλετικες και τις πνευματικες της σταχτες εναντια σε ολους τους ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ νομους της διαλεκτικης του Μογγολοεβραιου Μαρξ και συμφωνα με τους ΦΥΣΗ Νομους της ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑΣΕΩΣ ή ΔΡΑΣΕΩΣ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ, που επισημανε ο Ζηνων...
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/11/blog-post_30.html

--------------------------------------------------




Μτφρ. Π. Λεκατσάς. [1939] χ.χ. Αριστοτέλης. Πολιτικά. Εισαγωγή, μετάφραση, σχόλια. Ι–ΙΙ. Αθήνα: Ζαχαρόπουλος.

Επακριβώς δε καθορισθέντων τούτων, συνακολουθεί το προς έρευναν περί τας πολιτείας ζήτημα, πόσαι τον αριθμόν και ποίαι την φύσιν είναι, και κατά πρώτον αι ορθαί εκ τούτων· διότι αι παρεκβάσεις θα καταδειχθούν (25) ακριβώς εξ αυτού του καθορισμού των ορθών πολιτειών.
Αφού λοιπόν «πολιτεία» και «πολίτευμα» είναι ταυτόσημα, το πολίτευμα δε είναι η κυρίαρχος των πόλεων εξουσία, κατ' ανάγκην δε η κυρίαρχος αύτη εξουσία εκπροσωπείται ή υπό του ενός ή υπό των ολίγων ή υπό των πολλών, όταν μεν ο είς ή οι ολίγοι ή οι πολλοί προς το κοινόν συμφέρον άρχουν, κατ' ανάγκην (30) αι πολιτείαι αύται είναι ορθαί, αι δε πολιτείαι, καθ' ας η αρχή ασκείται προς το ίδιον συμφέρον ή του ενός ή των ολίγων ή των πολλών, παρεκβάσεις. Διότι το ζήτημα τίθεται ούτως: ή δεν είναι πολίται οι μετέχοντες της πολιτικής κοινωνίας, ή είναι, οπότε πρέπει να κοινωνούν του συμφέροντος. 

Ονομάζομεν δε συνήθως την μεν μοναρχίαν την αποβλέπουσαν εις το κοινόν συμφέρον β α σ ι λ ε ί α ν, την αρχήν αφ' ετέρου των ολίγων μεν, (35) πλειόνων δε του ενός, α ρ ι σ τ ο κ ρ α τ ί α ν (ή διά το ότι άρχουν οι άριστοι ή διά το ότι προς το άριστον της πόλεως άρχουν), όταν δε υπό των πολλών ασκήται η εξουσία και προς το κοινόν συμφέρον, ονομάζομεν το πολίτευμα διά του κοινού πασών των πολιτειών ονόματος, π ο λ ι τ ε ί α. (Και η απορία αύτη είναι εύλογος· διότι είς μεν ή ολίγοι (40) ενδεχόμενον είναι να υπερβαίνουν τους άλλους κατ' αρετήν, δύσκολον όμως οι πολλοί [1279b] να μετέχουν εν ίσω βαθμώ πάσης της αρετής, πλην της πολεμικής, διότι αύτη κατ' εξοχήν εις το πλήθος προσιδιάζει. Διά τον λόγον δ' ακριβώς τούτον την κατ' εξοχήν κυρίαρχον εν τω πολιτεύματι τούτω θέσιν έχει η τάξις των πολεμιστών· διό και των αξιωμάτων μετέχουν ενταύθα μόνον οι δικαιούμενοι να φέρουν τα όπλα). Παρεκβάσεις δε των ειρημένων πολιτειών είναι, της βασιλείας μεν (5) η τυραννίς, της αριστοκρατίας δε η ολιγαρχία, της δε πολιτείας η δημοκρατία· διότι η μεν τυραννίς είναι μοναρχία προς το συμφέρον του μοναρχούντος, η ολιγαρχία προς το συμφέρον των ευπόρων, η δε δημοκρατία προς το συμφέρον των απόρων, (10) ουδεμία δε τούτων προς το κοινόν συμφέρον.http://www.greek-language.gr/greekLang/ancient_greek/tools/corpora/anthology/content.html?m=1&t=43

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΩΣ ΠΑΡΕΚΒΑΣΗ (ΕΚΤΡΟΠΗ) ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΙΣΑΞΙΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ (ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΝΕΙ Η ΜΑΖΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ), ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ!!! 

ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΑΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΟΠΛΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ, Η "ΑΡΧΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!
ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΔΩ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΪΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΕΦΕΣΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΙΚΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ, ΚΑΙ 1 ΑΡΙΣΤΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ:

εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι. Ένας άνθρωπος για μένα αξίζει όσο μύριοι, όταν είναι άριστος


ΤΩΡΑ, ΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ 10.000.000 ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

ΕΓΡΑΦΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΤΙ: «ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ) Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΔΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ :

«ΟΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ - ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ:

Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ .

Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ .

Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» (ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΟΛΕΩΣ Η ΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΤΟΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ Ή ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ Ή ΑΜΑΘΕΙΣ Ή ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ Ή ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ».

ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΛΗΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Ή ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ, ΩΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΜΜΕΣΕΣ «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ» ΕΒΡΑΙΟ – ΑΓΓΛΟ - ΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΕΒΡΑΙΟ - ΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ, ΩΣ ΕΛΛΗΝO–ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ … ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».

ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ «ΕΜΜΕΣΕΣ» ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑΪΚΗ «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΛΛΑ ΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ, ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ - ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΝΤΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΗΤΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ Ή ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ - ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ - ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ - ΥΓΙΗ ΑΡΧΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΗΓΕΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΡΙΤΩΝ - ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.» .

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αφ'ενός αποκλείετε και απορρίπτετε ως "Παράνοια" και "Αυτοκτονία" την εκλογή ενός πιλότου αεροσκάφους ή ενός οικογενειακού ιατρού, με Δημοκρατική ψηφοφορία μεταξύ των "ίσων" επιβατών και των "ίσων" θαμώνων καφενείου, δια την επιλογή ενός εξ'αυτών ως "πιλότου" και ως "ιατρού", και επιμένετε στην ΑΝΙΣΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ επιλογή του πιλότου και του ιατρού, από τους ΟΛΙΓΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ των σχολών αεροπορίας και ιατρικής από τους οποίους έλαβαν αξίως (αξιοκρατικώς) τα πτυχία τους μετά από ΑΓΩΝΕΣ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,

Αφ'ετέρου συμμετέχετε σε Δημοκρατικές ψηφοφορίες στις οποίες θρασύτατα και αναιδώς, εσείς οι στερούμενοι γενικές και ειδικές γνώσεις επιστημών, ψηφίζετε και ψευδόμενοι ότι είσθε "ίσοι" με τους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές, Κριτές Αγώνων Επιστημών, δίδετε Πτυχία (!!!) Υπερ-Ειδικών Υπερ-Επιστημόνων (όπως θα έπρεπε φυσιολογικά να είναι οι Υπουργοί μιας Χώρας), προς δολίους ή ανάξιους ή εβραιομογγόλους Βουλευτές - Υπουργούς - Πρωθυπουργούς, ήτοι δι' αξιώματα δια τα οποία απαιτούνται γνώσεις πολλαπλάσιες από τις γνώσεις ενός πιλότου ή ενός ιατρού, και δι'αξιώματα από τα οποία εξαρτώνται η ζωή ή ο θάνατος εκατομμυρίων ανθρώπων και όχι μόνον των επιβατών ενός αεροσκάφους ή των ασθενών μιας οικογένειας. ΄

Έλληνες, Ελληνίδες, με τις ανωτέρω και άλλες Δρακονιανές πολυ-Σχιζοφρένειες καταντήσατε "χρόνιοι Ασθενείς Σχιζοφρενείς και απελπισμένοι αυτοκτόνοι" αναζητούντες παύση διανοητικών λειτουργιών μέσω νικοτίνης, χασίς, ηρωϊνης, κοκαϊνης, σεξ, αλκοόλ, ψυχοφαρμάκων, υπνωτικών φαρμάκων, και βλακώδους ψευδο-ψυχαγωγίας, δια να μη τρελλαθείτε τελείως, διότι : "Το ψεύδος σκοτώνει τα όντα τα οποία το δέχονται και το αναπαράγουν", ως έφη συμπαντικός νόμος…
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/11/2.html

«Γιατί δεν είμαι δημοκράτης», αντηχεί η φωνή του Αριστοτέλους
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/10/blog-post_29.html

Αν ζούσε σήμερα ο μέγας φιλόσοφος Αριστοτέλης και παρατηρούσε τα πολιτικά συμβάντα γύρω του, θα εξηγούσε «Γιατί δεν είμαι δημοκράτης». Θα ανέλυε για μία ακόμη φορά το γιατί το δημοκρατικό πολίτευμα καταστρέφει το έθνος.

Μία μειοψηφία πολιτικών παπαγαλίζει ύμνους προς την δημοκρατία, χωρίς να εξηγεί γιατί πρέπει να υπάρχει δημοκρατία. Ο Αριστοτέλης στο έργο του «Πολιτικά» εξηγεί το βασικό ελάττωμα της δημοκρατίας: εξομοιώνει τα ανόμοια και εξισώνει τα άνισα.

Το πολίτευμα της δημοκρατίας δίνει ίσα δικαιώματα σε ...άτομα με διαφορετικές ικανότητες, έτσι καταργεί την αξιοκρατία. Δίνει ίσα δικαιώματα σε άτομα με διαφορετικές υποχρεώσεις, έτσι καταργεί την υπευθυνότητα. Δίνει ίσα δικαιώματα σε άτομα με διαφορετικά αποτελέσματα, έτσι καταργεί την νόμιμη διαφορά στις ηθικές ανταμοιβές.

Η δημοκρατία δίνει μία ψήφο, σε κάθε άτομο, ανεξαρτήτως ενεργού πολιτικής δράσεως. Αυτό σημαίνει ότι ένας πολίτης που δεν συμμετέχει ποτέ στα κοινά, όταν έρθει η στιγμή της κάλπης, αντιμετωπίζεται ως ίσος με κάποιον που αγωνίζεται συνεχώς για το κοινό συμφέρον. Έτσι η δημοκρατία παρά το ότι διαφημίζεται ως πολίτευμα όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν, στην ουσία επιβραβεύει την πολιτική απάθεια και νωθρότητα. Ο δημοκρατικός πολίτης που δεν συμμετέχει στα κοινά, δεν απειλείται με κάποια ποινή. Και γιατί να αντιμετωπίζει ποινή ο απλός πολίτης, αφού δεν απειλούνται με ποινές για κακοδιαχείριση αυτοί που εκλέγονται ως δημοκρατικοί ηγέτες.

Η δημοκρατία δεν έχει απόλυτες, έχει σχετικές ηθικές αξίες. Η ανευθυνότητα είναι το βασικό της στοιχείο, στήνει βωμούς στην ατομική και συλλογική ανευθυνότητα. Η ευθύνη του δημοκρατικού αξιωματούχου χάνεται μέσα στο απρόσωπο όλον. Δεν λογοδοτεί ποτέ και σε κανέναν. Δεν τιμωρείται ποτέ, ό,τι έγκλημα και αν διαπράξει εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Αλλά δεν σταματά εκεί το κακό. Στην σημερινή εποχή έχει καταβληθεί προσπάθεια από τους δημοκρατικούς ηγέτες να απαλειφθεί η διαφορά μεταξύ δημοκρατίας και Ελληνικής δημοκρατίας. Δημοκρατία έχουν και οι ΗΠΑ, δημοκρατία είχε και η Σοβιετική Ένωση, δημοκρατία έχει και το Ιράν. Αλλά διαφέρει σημαντικά η αστική δημοκρατία των ΗΠΑ, από την λαϊκή δημοκρατία της Σοβιετικής Ενώσεως και από την ισλαμική δημοκρατία του Ιράν.

Στην σύγχρονη Ελλάδα ο όρος δημοκρατία έχει καταστεί κενός περιεχομένου, σημαίνει απλώς ότι κυβερνά η πλειοψηφία. Τί πολιτικούς στόχους έχει η πλειοψηφία, πώς κατασκευάζεται η συναίνεση μίας πλειοψηφίας, ποιάς εθνικότητος άτομα αποτελούν την πλειοψηφία, είναι ζητήματα που δεν αφορούν τους δημοκράτες στην σύγχρονη Ελλάδα.

Αλλά αφορά τους Έλληνες. Παρά τους δημοκρατικούς ύμνους υπέρ της πλειοψηφίας, οι δημοκρατίες δεν διοικούνται από πλειοψηφίες μορφωμένων και ενεργών πολιτών. Όπως αποδεικνύει καθημερινώς η πραγματικότητα οι δημοκρατίες διοικούνται από μειονότητες οικονομικών συμφερόντων, από μειονότητες ωργανωμένων εγκληματιών, από μειονότητες που ελέγχουν τα ΜΜΕ. Το σύνθημα των δημοκρατιών ότι αποτελούν κυβερνήσεις που εκπροσωπούν την πλειοψηφία των πολιτών, είναι ένα κακόγουστο αστείο.

Αλλά ούτε και αυτό είναι το πιό σημαντικό ελάττωμα του δημοκρατικού πολιτεύματος. Τα ελαττώματα που αναφέρθηκαν είναι ήσσονος σημασίας, και έχουν αναλυθεί πολλάκις από πολιτικούς φιλοσόφους. Όμως τα πιό σημαντικά ελαττώματα έχουν να κάνουν με την επιβίωση της κοινωνίας επί της οποίας εδράζεται το δημοκρατικό σύστημα. Το δημοκρατικό καθεστώς έχει αποδειχτεί ανίκανο να υπερασπιστεί την ανάγκη για επιβίωση μιάς κοινωνίας. Έχει αποδειχτεί ακατάλληλο ως σύστημα που να υπερασπίζεται την συνέχεια μίας κοινωνίας.

Το δημοκρατικό σύστημα διαπράττει ένα απίστευτο έγκλημα κατά της κοινωνίας που διοικεί. Έχει ως βασική αρχή την πλειοψηφία, άνευ προϋποθέσεων. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπει(ή δεν αποτρέπει) την δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού. Δηλαδή αν αλλάξει η εθνολογική σύσταση ενός πληθυσμού, μπορεί να αλλάξει ο χαρακτήρας του κράτους. Αν για παράδειγμα στην Γαλλική δημοκρατία, κάποια στιγμή οι Άραβες γίνουν πλειοψηφία, το δημοκρατικό καθεστώς τους επιτρέπει όχι μόνον να πάρουν την εξουσία, αλλά να αλλάξουν τον χαρακτήρα του κράτους, από γαλλικό σε αραβικό.

Αυτό το έγκλημα μπορεί να διαπραχθεί διότι απλούστατα το δημοκρατικό πολίτευμα δεν ενδιαφέρεται για το έθνος, για την φυλή, για την ιστορία, για τον πολιτισμό. Ενδιαφέρεται πάνω απ’ όλα για ψήφους. Ασχέτως από ποιόν προέρχονται οι ψήφοι. Το δημοκρατικό πολίτευμα ενδιαφέρεται αυτός που θα καταλάβει την εξουσία, να το κάνει με εκλογές και όχι δια της βίας. Αδιαφορεί τελείως η δημοκρατία για την εθνοτική, φυλετική, ιστορική, πολιτιστική, θρησκευτική καταγωγή της ομάδος που θα καταλάβει την εξουσία.

Αυτός ακριβώς είναι ο βασικός λόγος που οι δημοκρατίες από την Αρχαιότητα έως σήμερα ήταν βραχύβιες(στην Ιστορία 50 χρόνια είναι ελάχιστος χρόνος). Το δημοκρατικό πολίτευμα εξ αιτίας της δομής του, εμπεριέχει τον σπόρο της αυτοκαταστροφής.

Ο δεύτερος βασικός λόγος που οι δημοκρατίες καταρρέουν είναι η δομική έλλειψη μνήμης. Οι βασικοί νόμοι της δημοκρατίας(πλην όσων αφορούν την ακεραιότητα του δημοκρατικού καθεστώτος), αλλάζουν συχνά και πολύ εύκολα. Οιαδήποτε πολιτική ομάδα καταλάβει την εξουσία, μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει το εκπαιδευτικό σύστημα, μπορεί να αλλάξει την οικονομική πολιτική, μπορεί να αλλάξει το αμυντικό δόγμα, προς όποια κατεύθυνση θέλει, χωρίς φραγμούς. Βέβαια οι αλλαγές μπορεί να είναι προς το καλύτερο, αλλά συνήθως είναι προς το χειρότερο, όπως αποδεικνύει η σύγχρονη πολιτική ιστορία.

Οι δημοκρατίες έχουν μία αντιπάθεια στις αιώνιες αξίες. Έχουν την τάση να αποδεσμεύωνται από τον πολιτισμό, από την ηθική, από τους Θεούς, από τις εθνικές παραδόσεις. Θεωρούν κάθε καινοτομία εξ ορισμού καλή, εξ ου και το σύνθημα «προοδευτικός». Θεωρούν δεισιδαιμονία την εμμονή στις προγονικές παραδόσεις.

Η δημοκρατία όχι μόνον δεν σέβεται την συλλογική μνήμη του έθνους, αλλά θεωρεί ως μεγίστη αξία την κατάργησή της. Στην προσπάθειά της να καινοτομήσει σε όλες τις σφαίρες της πολιτικής ζωής, αποτρέπει τους πολίτες από το να θυμούνται τις ρίζες των. Το δημοκρατικό πολίτευμα ενδιαφέρεται αποκλειστικώς για το παρόν. Ούτε για παρελθόν, ούτε για το μέλλον. Δεν νοιάζεται για την συλλογική μνήμη του λαού, αφού εξ ορισμού δίνει το δικαίωμα να αλλάζει όποιος θέλει το καθεστώς και να κάνει ό,τι αλλαγές θέλει.

Η έλλειψη συλλογικής μνήμης, η αντιπάθεια για τις παραδόσεις, έχει σοβαρότατες συνέπειες για το ίδιο το δημοκρατικό καθεστώς, αλλά κυρίως για το έθνος και τον πολιτισμό.

Ο τρίτος βασικός λόγος αυτοκαταστροφής των δημοκρατιών είναι η τάση τους να θεωρούν ότι τίποτε δεν υπάρχει πάνω από την δημοκρατία. Η τάση τους να αυτοθεοποιούνται. Το δημοκρατικό καθεστώς δεν ανέχεται να τίθενται οι Θεοί πάνω από την δημοκρατία στην ιεραρχική κλίμακα των κοινωνικών αξιών. Για αυτό οι δημοκρατίες συκοφαντούν τους ευσεβείς πολίτες ως θρησκόληπτους, και τον σεβασμό στην παραδοσιακή θρησκεία ως θεοκρατία ή ως προγονοπληξία.

Επειδή οι δημοκρατίες δεν θέλουν οι πολίτες να δίνουν την αφοσίωσή τους σε τίποτε άλλο εκτός της δημοκρατίας, καταφεύγουν στον εξευτελισμό των Αθανάτων Θεών. Το δημοκρατικό σύστημα επιδιώκει να γίνει ένα είδος θεού, που να το προσκυνούν οι πάντες. Και όταν η δημοκρατία χλευάζει τους Αληθινούς Θεούς, χάνει την ανθρωπιά της. Αρχίζει να παριστάνει η ίδια τον θεό. Και αυτή είναι η έναρξη του τέλους της.

Αυτοί οι τρεις λόγοι, α) αποδέσμευση από το έθνος, β) αποδυνάμωση της συλλογικής μνήμης, γ) ασέβεια προς τους Θεούς, καταστρέφουν την δημοκρατία. Διότι αυτοί οι τρεις λόγοι αποτελούν τους στυλοβάτες του μέλλοντος, της αιωνιότητος. Αντιθέτως η δημοκρατία στηρίζεται πάνω απ’ όλα στην ευκαιριακή πλειοψηφία. Συνεπώς το δημοκρατικό πολίτευμα στηρίζεται σε πρόσκαιρες καταστάσεις, και λόγω αυτής της δομικής αντιλήψεως απορρίπτει την αιωνιότητα. Άρα απορρίπτει την συνέχεια. Την δική της συνέχεια.

Η ηθική παρακμή στις δημοκρατίες δεν αναχαιτίζεται διότι απλούστατα δεν υπάρχει μηχανισμός που να εξυψώνει τα ήθη. Αντιθέτως όλοι οι δημοκρατικοί θεσμοί και μηχανισμοί είναι έτσι σχεδιασμένοι που να συντείνουν στην ηθική διαφθορά.

Από την στιγμή που το δημοκρατικό σύστημα έχει την αρχή, «θα εξισώνω τους πάντες και τα πάντα προς τα κάτω», είναι αδύνατον ένα τέτοιο πολιτικό σύστημα να αναχαιτίσει την ηθική παρακμή. Γίνεται το ίδιο μηχανισμός αναπαραγωγής της διαφθοράς. Η δημοκρατία δεν έχει ως πρότυπο τον άριστο πολίτη, αλλά τον λιγώτερο ικανό.

Το δημοκρατικό πολίτευμα διαχέει στους υπηκόους του μία σιωπηρή παραδοχή, μία κεκαλυμμένη αξία: «Ζήσε για το σήμερα, μην ενδιαφέρεσαι για το μέλλον». Οι δημοκρατίες δεν δίνουν σημασία στις μελλοντικές συνέπειες των πολιτικών τους αποφάσεων. Είναι βασική τους αρχή να ασχολούνται με την υλική διάσταση της ζωής. Η πνευματική διάσταση αφήνει τις δημοκρατίες παγερά αδιάφορες. Με τέτοιες δοξασίες, δεν είναι παράξενο που οι δημοκρατίες καταρρέουν εύκολα και είναι βραχύβιες.
Είναι λάθος να διαφημίζεται ως ωφέλιμο ένα καθεστώς, το οποίο δεν ενδιαφέρεται να σπείρει στο παρόν για να δρέψει καρπούς στο μέλλον. Οι δημοκρατίες δεν θέλουν να βλέπουν το μέλλον, δεν θέλουν να ασχολούνται με το μέλλον. Ζωτικοί θεσμοί μιάς κοινωνίας όπως η οικογένεια, καταρρακώνονται με την κρατική χρηματοδότηση των αμβλώσεων με πρόσχημα τον προοδευτισμό. Ένα πολίτευμα που χρηματοδοτεί την μαζική δολοφονία των αγέννητων πολιτών του, τί μέλλον μπορεί να έχει;

Όταν το δημοκρατικό πολίτευμα δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για την εθνολογική σύνθεση της χώρας, και ταυτοχρόνως καταδιώκει τους αντιδημοκράτες, είναι σαν να δηλώνει: «Δεν με ενδιαφέρει αν εισβάλλουν 30 εκατομμύρια Κινέζοι στην χώρα και πάρουν την εξουσία, αρκεί να την πάρουν με εκλογές. Ας αλλάξουν τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους. Αλλά δεν θα επιτρέψω ποτέ να πάρουν την εξουσία ομοεθνείς αντιδημοκράτες». Με τέτοιες δοξασίες που διαλύουν την κοινωνική συνοχή, τί μέλλον μπορεί να έχει το δημοκρατικό πολίτευμα;

Το δημοκρατικό πολίτευμα λατρεύει τον ηθικό σχετικισμό, την ανευθυνότητα, τον υλισμό, το παρόν, την λήθη, την ποσότητα, την ισοπέδωση. Και συγχρόνως απεχθάνεται το πνεύμα, το μέλλον, την ποιότητα, το ηθικό απόλυτο, την υπευθυνότητα, την συλλογική μνήμη, την ιεραρχία.
Οι δημοκρατίες καταρρέουν και αφανίζονται διότι στερούνται τελικού σκοπού, οράματος, νοήματος της ζωής. Απόδειξη αποτελεί αυτό που συμβαίνει στις φυλακές της πολυδιαφημισμένης αμερικανικής δημοκρατίας. Το ισλάμ και άλλες θρησκευτικές οργανώσεις προσηλυτίζουν πολύ εύκολα φυλακισμένους κατά χιλιάδες, διότι οι θρησκείες γεμίζουν το συναισθηματικό κενό των εγκλείστων. Ουδείς φυλακισμένος ζήτησε να εγγραφεί στο δημοκρατικό κόμμα ως ένα είδος πνευματικής ανάγκης.

Οι δημοκρατίες δεν έχουν το στοιχείο της συνέχειας. Προωθούν τον ατομισμό, τον ατομισμό της μιάς ψήφου. Η εσωτερική τους διάσπαση είναι αποτέλεσμα της δικής τους αδιαφορίας για το κοινωνικό σύνολο. Συμπεριφέρονται στις κοινωνίες ως μάζες ψηφοφόρων, όχι ως όντα που αποτελούν ένα κρίκο σε μία ιστορική αλυσίδα που θα συνεχίσει την εθνική παράδοση.
Η συνέχεια και η αναπαραγωγή της πολιτιστικής παραδόσεως, αν συμβαίνει, όποτε συμβαίνει στις δημοκρατίες, είναι αποτέλεσμα τύχης και ενδιαφέροντος παραγόντων που δεν έχουν σχέση με το δημοκρατικό πολίτευμα. Το δημοκρατικό πολίτευμα ενδιαφέρεται μόνον για την καλλιέργεια δημοκρατικού αισθήματος στους πολίτες. Είναι χαρακτηριστική η αδιαφορία των δημοκρατικών καθεστώτων για την μόλυνση του περιβάλλοντος και για τον αφανισμό των ζωικών ειδών.
Σε όσες ιστορικές δοκιμασίες πέρασε το δημοκρατικό πολίτευμα, απέτυχε οικτρά. Απέδειξε ότι δεν μπορεί να διατηρήσει την εθνική συνέχεια.

Ο δημοκρατικός κύκλος αρχίζει με την ομάδα των ανθρώπων που θα καταλάβει την εξουσία. Κάποιες κοινωνικές ομάδες γίνονται πλούσιες και δυνατές. Ελέγχουν την πολιτική και οικονομική εξουσία. Αλλά αδιαφορούν για την εθνική συνέχεια. Οι αξίες που συντηρούν μία κοινωνία, όπως δικαιοσύνη, οικογένεια, θρησκεία, παράδοση, αξιοκρατία, πριονίζονται έσωθεν. Οι ηγετικές ομάδες γίνονται τρυφηλές, αδιάφορες για την κοινωνική δυστυχία. Θεωρούν ότι η δημοκρατία τους εξασφαλίζει την κοινωνική προβολή, αλλά αδιαφορούν για την κοινωνική συνοχή. Η πλειοψηφία της δημοκρατικής κοινωνίας αποξενώνεται, χάνει την σύνδεση με τους δημοκρατικούς ηγέτες. Χωρίς όραμα, χωρίς ηθικές αναστολές και ανταμοιβές, η κοινωνία σαπίζει. Το τέλος του δημοκρατικού κύκλου έφτασε. Το σκηνικό έχει στηθεί για την τελευταία πράξη του δημοκρατικού δράματος: ανατρέπεται από εσωτερική επανάσταση ή εξωτερική εισβολή.

Το δημοκρατικό πολίτευμα έχει την φυσική τάση να ξεχνά τις αιτίες αυτοκαταστροφής του. Αλλά και κάτι χειρότερο. Έχει την φυσική τάση να μην ενδιαφέρεται καν να αναλύσει, πολλώ δε μάλλον να διορθώσει, τις αιτίες αυτοκαταστροφής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_5638.html

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post_30.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις