ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 7 January 2010

ΠΕΡΙ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑΣ... ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ

Με την ιπποπέδη (και τις ιπποπεδικες τροχιές "Στέμματος" ]+[ ηλιακού πλέγματος ή Μέσου-Ήλιου!!!!) ασχολούνταν έντονα και ο Πρόκλος εκτός από τον Εύδοξο που τις ανακάλυψε αρχικά προ χριστού!!!
Ο Πρόκλος ήταν ο τελευταίος διοικητής-καθηγητής της Ακαδημίας Πλάτωνος πριν αυτή καταστραφεί από τους βυζαντινούς σκοταδιστές.

Θυμηθείτε τι έλεγε η ΟΕΑ για τον Πρόκλο και τον διχασμό του Μηδενός(ή Στέμματος ή Ιπποπέδης)
ή του αυτογενούς αδρανούς αιθήρος!! Πρόκλος και Εύδοξος και Δημόκριτος πρέπει να διατηρούσαν αρχέγονη προσελήνια εξωγήινη γνώση σε συνδυασμό με τη δική τους υπερυψηλή ευφυΐα....αυτοί οι άνθρωποι-εξωγήινοι ήταν Πανεπιστήμονες και πρέπει να βρήκαν τα πάντα ακόμη και τον ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ-ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ τρόπο με τον οποίο αυτοδημιουργήθηκε και εξελίχθηκε το σύμπαν!!!
Δείτε το σήμα του Απείρου!!! http://www.2dcurves.com/quartic/quartich.html


.
.
.
.
.
.
.
..
.

Αγια ...Τρισ-ήλια Τριάδα...... Ε ρε καταντημα ε!!! Αγ(ρ)ια διεστραμένη (πρώην ελληνική) Τριάδα του εξακτινου αστερος του Δαβιδ που διατασει καταστροφη Ελληνικου Πολιτισμου, αγαλματων, ακαδημιας πλατωνος κλπ.
Εικόνα

Θιβετιανικά και Σι(ω)νικά κινούμενη "δρακονιανή ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ μήτρα" παραγωγής πλαστών συμπαιχνιακών (διαπλεκώμενα τρίγωνα) παρα φύσιν διπολικότητων "ιδεολογιών" προς τα έθνη λευκής και μαύρης φυλής με σκοπό τη διαίρεση τους, την σχιζοφρένεια και αποβλάκωση τους την αλληλοκαταστροφή τους και εν τέλη την γενοκτονία τους με την 666 (θεοσοφική ναζιστικοποίηση + αντιχριστη=> M.R.A.) πολωμένη και προβοκατόρικα υπονομευμένη επιθεσή τους εναντίον της Κίνας (Back to Jerusalem Movement 888 + Moon Korea 777).


για τα υπόλοιπα.... παραθέτω επιστημονικό αποσυμβολισμό ενιαίων προσελήνιων επιστημών απεκατεστημένων από ΕΑΣ/ΟΕΑ:

ΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙ «ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ» ΚΑΙ … ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΙΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ
(ή ΕΠΙΜΟΦΩΣΙΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ)

ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΟΦΕΩΣ … ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ»
Εάν «εξ όνυχος κρίνεται ο λέων», «εξ ελλείψεως γνώσεως κρίνεται ο βάρβαρος».
Αιτιολογούμε: Πριν αναλάβετε την θέση Ταγού του Ελληνισμού κατά φρούδες φιλοδοξίες σας, κρίνουμε σκόπιμο να σας επιμορφώσουμε με Θεμελιώδη Στοιχεία Ελληνικότητος, δια να διευκολυνθείτε εις το ..Χριστάρεστον και Μεγαλαχάριστον έργον σας, εάν βεβαίως η Μεγαλόχαρη δεν προβάλη αντιρρήσεις εις τους εμπλέκοντες το όνομα της με ασεβή λογοπαίγνια και ακόμα ασεβέστερα σύμβολα Ελλήνων: ΠΡΟΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ & ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΤΑ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΝ ΛΟΓΙΣΜΟΝ «ΤΕΤΡΑΚΤΙΝΩΝ ΤΡΙΩΝ» ή ΤΡΙΩΝ ΗΛΙΩΝ(ΠΥΡΗΝΩΝ) ΗΛΙΟΥ-ΥΛΗΣ / ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ-ΗΛΙΟΥ / ΗΛΙΟΥ-ΑΝΤΙΥΛΗΣ

ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ



* Κοσμικό Αυγό Ορφικών (Τρισυπόστατο Σύμπαν - Τριονίων - Τριδυμων αλληλοεφαπτόμενων δωδεκαέδρων)


ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ:
1) Δύσις: Εδάφη Δυτικώς του Μεσημβρινού Διερχόμενου από Νήσον Δήλον.
Κέντρον: Δελφοι ["μήτρα" πολιτισμού, Ελλάς Θηλυ πολιτισμικής ροπής]

2) Κέντρον: Μεσημβρινός διερχόμενος από νήσον Δήλον: Απολλώνειον κέντρον Ελλάδος.
Κέντρον Πλανήτου. [Αντικατάσταση από εβραιοσάξονες με τον σημερινό μεσημβρινό του Γκρινουιτς Αγγλίας]

3) Ανατολή: Εδάφη ανατολικώς του μεσημβρινού διερχόμενου από νήσον Δήλον.
Κεντρον: Σαρδεις ["Τρώων - Τρώσκων - Διαπερνών", Ελλάς Άρρενος πολιτισμικής ροπής - Μικράς Ασίας)


ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ, ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ [ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ]
1) Δεξιόστροφα ηλιακά, γαλαξιακά, νεφελωματικά συστήματα.
Αστρικά σπειρώματα υπό σχετικήν πύκνωσιν.
Θηλεια σπειρώματα.

2) Σχετικώς στατικά «πλανητικά», γαλαξιακά, νεφελωματικά συστήματα.
Αστρικά «Στέμματα» μονόδρομης εξόδου.
Ερμαφρόδιτα «Στέμματα»

3) Αριστερόστροφα ηλιακά, γαλαξιακά, νεφελωματικά συστήματα, αστρικά σπειρώματα υπό σχετικήν αραίωσιν.
Άρρενα σπειρώματα διευρυνόμενα.


ΒΙΟΛΟΓΙΑ
1) Δεξιόστροφες «Βιοτικές» πρωτεϊνες αμινοβάσεις, RNA.
Ιδιότητες σθένους –OH Βάσεως.

2) Σχετικώς Στατικές «Αμφιβιοτικές» πρωτεϊνες, αμινοάλατα.
Ιδιότητες σθένους: Μηδέν.

3) Αριστερόστροφες «Αντιβιοτικές» πρωτεϊνες, αμινοξέα.
Ιδιότητες Σθένους: +Η Οξέως.


ΦΥΣΙΚΗ

1) Δεξιόστροφη Κοσμική Ακτινοβολία και Κυματική.

2) Πολωμένη κατά επίπεδα Κοσμική Ακτινοβολία και Κυματική.

3) Αριστερόστροφη Κοσμική Ακτινοβολία και Κυματική


ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
1) Δεξιόστροφος εκ των δυο πυρήνων των ατόμων.

2) Το κέντρον «Στέμματος» των δύο πυρήνων των ατόμων (σχ. πλάγιο 8, σύμβολο «άπειρου»)

3) Αριστερόστροφος εκ των δυο πυρήνων των ατόμων


ΧΗΜΕΙΑ

1) «Θηλεια» χημικά στοιχεία αρνητικού χημικού σθένους
« - » Πυκνώσεως

2) «Επαμφοτερίζοντα» χημικά στοιχεία.
σθένους « + » και « - » Αδρανή στοιχεία

3) «Άρρενα» χημικά στοιχεία θετικού χημικού σθένους
« + » Αραιώσεως


ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

1) Ολοκληρώματα «S», «SS», «SSS» και διαφορικός λογισμός αρνητικών αριθμών

2) Αντιστροφή λογισμού [Αιτίου <= 0 => Αιτιατού] επί του «Στέμματος» του «Μηδενός». [Αυτογενής Διχασμός του μηδενός ή ουδέτερου αρχικού Αιθήρος σε πρωτογενή Δωδεκαεδρικά Σωματίδια Διπολικου Αιθήρος, αυτογέννεση Σύμπαντικού Οργανισμού κατά Ορφικό λογισμό]

3) Ολοκληρώματα «S», «SS», «SSS» και διαφορικός λογισμός θετικών αριθμών


ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

1) Λογισμός Κινητικής Γεωμετρίας Δεξιόστροφων Κανονικών Στερεών

2) Λογισμός Σχετικώς Στατικής Γεωμετρίας Στέμματος Ζεύγους Στερεών

3) Λογισμός Κινητικής Γεωμετρίας Αριστερόστροφων Κανονικών Στερεών


«ΔΡΑΚΩΝ» ή «ΟΦΙΣ» : Κυματική Φυσική /\/\/\/\/\/\/\/\ Αρχαίων Ελλήνων

]+[

Καθόλου τυχαία η χρήση της αριστερόστροφης σβάστικας από τον Χίσλερ-Χίτλερ μπασταρδο"Ροτσιλδ":

Φυσικά και ήταν εκούσια και με απώτερο νόημα η επιλογή του. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στον κόσμο. Ο Χίτλερ είχε εντρυφήσει στον αποκρυφισμό απο πολύ νέος. Ο Χίτλερ όμως δεν δρούσε μόνος του, άλλοι κινούσαν τα νήματα από το παρασκήνιο και οι ίδιες δυνάμεις τον ανέδειξαν. Οι μυστικές εταιρειές και ο γερμανικός ναζιστικός αποκρυφισμός φούντωνε. Αυτή η τροφοδότηση του ναζιστικού αποκρυφισμού σε θεωρίες και σύμβολα προήλθε από το σιν-οκινούμενο Θιβέτ και αν το επεκτείνουμε περισσότερο ακόμα και από τις ίδιες τις μυστικές εταιρείες των αυτοκρατόρων της Σινας-Κίνας(Ιδε το διαφωτιστικό βιβλίο "Ναζισμός μυστική εταιρεία" -Βερνερ Γκερσον, για την σύνδεση των θεωρητικών του ναζισμού με Θιβετ-Σαμπάλα-Κίνα τουτέστιν των εβραιογενών, βαυαρογενών λευκομογγόλων θεωρητικών, Χαουσχοφερ, Λινκον Φον Τρεμπιτς κλπ άπαντες μεμυημένους σε μυστικές εταιρείες της Ασίας).
Είναι γνωστές οι προπολεμικές επαφές των Ναζιστών με θιβετιανούς μοναχούς και μεμυημένους σε μυστικά τάγματα της περιοχής. Κυκλοφορούν ακόμα και σχετικά ντοκυμαντέρ:

http://www.youtube.com/view_play_list?p=AC23F80DA874EAF9&search_query=NAZI+in+tibet

Επίσης από το Θιβέτ προήλθε ένα ακόμα παράλληλο ρεύμα που επηρέασε σημαντικά κατόπιν τις θεωρίες του Ναζισμού στη δύση. Αυτό της θεοσοφίας με τα παραπλήσια ναζιστικής ροπής δόγματα του τύπου ΙΕΡΑΡΧΙΑ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ-ΠΟΛΕΜΟΣ αντίθετα με τα δόγματα του τυπικου ελευθεροτεκτονισμού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. (Πλαστές Συμπαιχνιακές Διπολικότητες δεξιας-αριστεράς οδού)
Αυτές οι μογγολικές και σινικές ομάδες πήρανε τα πανάρχαια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ αρχέτυπα ελληνικά σύμβολα των τετρακτίδων από τους αγρίως γενοκτονημένους πελασγικούς απω-ιωνικούς πληθυσμούς της Ασίας και τα διέστρεψαν σε παρα φύσιν διπολικότητες του στύλ "αριστερά ατραπος" ή "ο δρόμος της δεξιάς χειρός" που εξυπηρετούν τον ίδιο κοινό εξουσιαστή και σύστημα..
Ο Χίτλερ δεν θα μπορούσε να υιοθετήσει την αντίστροφη τετρακτίδα διότι τότε θα ερχόταν σε αντίθεση με την θεωρητική θιβετιανοκινούμενη υποδομή του ίδιου του Ναζισμού. Γι'αυτούς τα συμβολα και η πραγματική ζωή έχουν έναν αλληλένδετο "μαγικό" συνδετικό κρίκο. Απέκοψαν λοιπόν ("χώρισαν το πολιτισμικό ζευγάρι") με πάρα φύσιν τρόπο από την αμφιγονική εναρμονισμένη με τη φύση σχέση των διπολικών τετρακτίδων με την χρυσή απολλώνεια τομή και πήραν αποκλειστικά την αρρενα τετρακτίδα και κατ'επέκταση όλες τις "αρσενικές" μοναχικές ιδιότητές της, όπως Αυταρχισμός, Απολυταρχία, Βία, Ενεργητικότητα, Επεκτακτικότητα, Έκρηξη, Καταστροφή (το τελευταίο κατά θιβετιανικό αποσυμβολισμό) με αποτέλεσμα τα επακόλουθα εγκλήματα του Ναζισμού μέσω της πρόκλησης και έκρηξης του Β'ΠΠ και την απόδοση μομφής εγκληματικών εμβλημάτων σε αυτά τα ελληνικά πανάρχαια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ σύμβολα (και ο απώτερος σκοπός είναι συγκεκριμένος αλλά δεν θα τον αναφέρω). Υιοθέτησαν μάλιστα την τετρακτίδα σε πλάγια κλίση ούτως ώστε να ομοιάζει με περιστρεφόμενο τροχό ή με τον "Βούδα με τον τροχό" που ποδοπατά και ισοπεδώνει καταστροφικά τα εχθρικά έθνη των ...υπανθρώπων (των μη ανήκοντων τάχα στην "Άρεια φυλή").
Παράλληλα ένα δεύτερο σύμβολο που συνδέεται άμεσα με την ίδια ροπή είναι και ο Επεκτεινόμενος Σταυρός (το λέει το όνομα του, δηλώνει Ιμπεριαλιστική επεκτατικότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, Έκρηξη, Αραίωση-με επιστημονικό αποσυμβολισμό-) το οποίο σύμβολο υιοθέτησε το όμοιας θεωρητικής υποδομής συγγενεύον με το ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας, ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα του επεκτεινόμενου σταυρού της Ουγγαρίας (ARROW CROSS PARTY) επίσης καταδικασμένο στην ιστορία για φριχτά εγκλήματα πολέμου στον Β'ΠΠ και στο μεσοπόλεμο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Arrow_Cross_Party
(δείτε το έμβλημα του και συγκρίνεται με του ΛΑ.Ο.Σ. , ρόμβος και επεκτεινόμενος με 4 βέλη σταυρός)
Τα ίδια εμβλήματα (αριστερόστροφης τετρακτίδας, αριστερότροπου μαίανδρου και επεκτεινόμενου σταυρού) χρησιμοποιούν ανεξαιρέτως μέχρι και σήμερα όλες οι νεοναζιστικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, δηλαδή όλες οι οργανώσεις υπαγόμενες στη ναζιστική διεθνή (Και η Χρυσή Αυγή συμπεριλαμβανομένου), ακόμα και το ίδιο το πολιτικό κόμμα της Ελλάδος, ΛΑ.Ο.Σ. με πιο συγκεκαλημένη όμως μορφή, ώστε να μη γίνεται εύκολα αντιληπτό!

βλ. θέμα:
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=79&t=833&start=18

18 comments:

Anonymous said...

"ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ 1967-73"

Από αυτό και μόνο που έγραψες ο κόσμος καταλαβαίνει πολλά ποιοί φασίστες κρύβονται πίσω από την ΟΕΑ.

Anonymous said...

Μάλλον δεν εννόησες να νοούμενα φίλε. Ούτε έχεις διαβάσει κείμενα Ο.Ε.Α. γιατί αν διάβαζες θα είχες νοήσει τα λεγόμενα της. Η Ο.Ε.Α. είχε κατακεραυνώσει την 7ετια με το τρόπο που δεν δύνασαι να αντιληφτείς… Τέλος της δεκαετίας του 80 εντοπίστηκαν απόρρητα μασονικά έγγραφα από την Ο.Ε.Α. και ξεκαθάρισε το τοπίο. Ο Παπαδόπουλος δεν ήταν μασόνος αλλά τον είχαν περικυκλώσει «δικοί του» που ήταν μασόνοι! Πανάσχετε ο Παπαδόπουλος (έστω εν αγνοία του) ματαίωσε 2 φορές τον 3 Παγκόσμιο Πόλεμο και έχουμε αναφερθεί πλειστάκις επί τούτου!
Κατάλαβες τώρα εβραιοπουλο;
Για τα εβραϊκά επινοήματα ναζισμού – φασισμού, η Ο.Ε.Α. έχει γράψει εκατοντάδες σελίδες μερικές από τις οποίες βρίσκονται αναρτημένες και σε αυτήν εδώ την σελίδα!
Από εκεί και πέρα ο κόσμος …του ισραήλ του ελλαδισταν.. ας κοιταχτεί στον καθρέφτη και ας αναρωτηθεί ο ίδιος για το ποιος ευθύνεται για την σημερινή αθλιότητα! Ας σκεφτούνε καλα για το ποιος θα εχει παρει την ΕΛΛΑΔΑ στο λαιμο του!
Αν και ο κόσμος έχει καταλάβει τον ρόλο της «φασιστικής» και «τρομοκρατικής» Ο.Ε.Α. , παραθέτω τα παρακάτω προς συμμόρφωση σου

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/1973.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/05/1967-73.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/blog-post_27.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_9233.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html

Anonymous said...

Είδαμε και σας τους οχλοδημοκράτες αναρχικούς που τη φτάσατε την ελλάδα. Στο χείλος της καταστροφής.
Όταν επί χούντας επί της υδιοφυούς οικονομικής ομάδος μαρκεζίνη το δημόσιο χρέος της χώρας ήταν μηδενικό και ο έλληνας ευημερούσε σε εποχές ελληνικής ανάπτυξης και παραγωγικότητας, σήμερα με τους ελληνοεβραίους (γεφυραίους) οχλοδημοκράτες χρωστάμε στις εβραικές τράπεζες 400δις ευρώ (!!!) με μηδενική ανάπτυξη και κατεστραμένη πρωτογενή οικονομία ενώ ταυτόχρονα δίνουν πλήρη άδεια διέλευσης νατοικών στρατευμάτων και αποστολή ελληνικών στρατευμάτων στην Ασία για να εμπλακεί η χώρα μας στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν ο Παπαδόπουλος είπε δύο φορές ΟΧΙ στη διεύλευση αμερικανικού νατοικού αεροδιαδρόμου προς τη μέση ανατολή στους αραβοισραηλινούς πολέμους, όλα αυτά από τη δήθεν "αμερικανοκίνητη χούντα"... όπως σας πλένουν τους εγκέφαλους καθημερινά οι ελληνοεβραίοι ηγήτορές σας.
Αλλά η χώρα χρειάζεται επειγόντως ΞΑΝΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ να πάρουν το κεφάλι των προγραμμένων προδοτών, γκρέμισμα του διεφθαρμένου διαλυμένου χρεωκοπημένου κράτους και χτίσιμο από την αρχή υπό της αρχές μιας ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Anonymous said...

Δόλιε πανάθλιε εβραίε ανώνυμε, για κούνα το κλούβιο κεφάλι σου λίγο
Όταν η Ο.Ε.Α. μιλούσε για το Άριστο πολίτευμα του Αριστοτέλη, εσύ που ήσουν;
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

Anonymous said...

Σκουλήκι οι Έλληνες δεν φασίστες πόσο μάλλον η πατριωτική Ο.Ε.Α.
Κάθαρμα

http://makelio.blogspot.com/2010/01/blog-post_9318.html

Anonymous said...

mia alli paratirisi...
efoson iparxi katakraygi tis orthodoksias pws parathetis sxetika kimena tou eponomazomenou filomenou?ayto pou den katalabeno ine pws oloi aploi polites agonizonte gia tin ellada kai ipotithete tin apokalipsi gegonotwn enw ipostirizoun antithetes ek diametrou thesis..kai allilovrizonte..

Anonymous said...

Το ιστολόγιο δεν παραθέτει κείμενα κανενός Φιλούμενου στημένε αναγνώστη. Η μόνη πλάγια παράθεση από ιστοσελίδα επονομαζόμενη ως Φιλούμενος αφορά την παράθεση στοιχείων που προέρχονται από αυτή την ιστοσελίδα και που ξεσκεπάζουν και αποσυμβολίζουν τον ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ως σύμβολο της νεοναζιστικής διεθνούς και ως σύμβολο που επιβλήθηκε από την τεκτονική ΑΟΑ Λονδίνου ως έμβλημα του ΛΑ.Ο.Σ. ώστε να δημιουργηθούν σε κατάλληλο χρονισμό που γνωρίζει η ΑΟΑ συνειρμοί σε παγκόσμιο επίπεδο και ειδικώς σε γεωπολιτικό επίπεδο (Ρ.Ι.Κ. 888)=Συμφώνου Σαγκάης του τύπου ΕΛΛΑΣ = ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΤΕΛΛΑΡ 666 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ που μας επιτέθηκαν προβοκατόρικα και απρόκλητα=ΑΞΙΟΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ!!!
Όσον αφορά για τον Άγιοποιημένο Φιλούμενο επρόκειτο για ένα Έλληνα Καλόγηρο των Ιεροσολύμων που σφαγιαστηκε απρόκλητα και φρικιαστικά από εβραίους φανατικούς σιωνιστές κάτι που υποδηλώνει το ανεξίτηλο διαχρονικό φυλετικό μίσος που κρύβουν οι σχιζοφυλετικοί λευκομογγόλοι ιουδαίοι (φύσει γενοκτόνοι) εναντίον της λευκής πελασγικής φυλής και ειδικώς εναντίον των φωτεινών ελλήνων ένα γενοκτονικό μένος που ξεκίνησε από την αρχαιότητα (Ιησούς του Ναυή φονιάς ελλήνων-φιλισταίων παλαισατίας κατ'εντολή Γιαχβέ) και συνεχίζεται αδιάκοπα στις μέρες μας εναντίον Παλαιστηνίων.

Anonymous said...

ti exete na peite gia ti drasi tou m.alexandrou poy ipostirize tin koini simviosi twn lawn xwris fuletikes diafores&peri oikoumenikotitas?vlepe orko m.alexandrou
epipleon oi indianoi kai oi laoi voria tis amerikis kai skandinavoi pios o rolos tous?pws ksefutrwsan...p.s. den ime stimenos kanenos.epipleon tha toniza na prosexis pos anaferese sta peri tou stratou kathos den exis idea fenete gia ton tropo litourgias tou...den antilegw pws exei narkothei alla se kamia periptwsi den ine aytonomo..ine ektelestiko organo.lamvanei diatages kai litourgei sillogika.mia memonomeni kinisi aksiomatikou den exi antikrisma.

Anonymous said...

Το τι ήταν ο Μέγα Αλέξανδρος και το τι ήθελε να πετύχει και ποιον πραγματικά πολέμησε το απαντάει εξαιρετικώς η ΟΕΑ προς το κείμενο κόλαφος προς τον διεθνή σινισμο-σιωνισμό ως απάντηση στις ύβρεις του απογονου του μαστρωπού Αβρααμ μεσολαβητή της κακιάς ώρας Ματθαίου Νιμιτς.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_6625.html
Όσο για τον στρατό τα μέλη της ΟΕΑ ανήκουν ως επι το πλείστον στα σώματα ασφαλείας και στο στρατό συνεπώς αυτοί γνωρίζουν καλύτερα τα πράγματα από τον καθένα άσχετο νεοέλληνα οχλοδημοκράτη. Γνωρίζουν τις προδοσίες και μπορούν και κρίνουν τις καταστάσεις εκ των έσω.
Ας ρωτήσω όμως με τη σειρά μου. Εσύ πως αντέχεις πρώτον να διαφημίζεις τον σινοσιωνιστικό διεθνισμό, ήτοι τη θεωρία και πράξη του θανάτου των Εθνών-Φυλών-Οικογενειών και της προώθησης μιας νεκρής ισοπεδωμένης σοσιαλιστικής κοινωνίας (ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΑΜΟΡΦΟΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΧΥΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΖΟΜΠΙ) υπο την θεωρητική υποδομή εβραιοσαξόνων Καθηγητών των CFR/NSA και υπο την ηγεσία διεθνούς εβραιομογγολικού Παγκοσμιοποιημένου Κεφαλαίου των Μισέλληνων Σορος Ροκφέλερ Ροτσιλντ και λοιπών διατετατεγμένων από την Τεκτονική εβραιομογγολική ΑΟΑ Λονδίνου υπαγόμενη στην αμιγώς δρακονιανή ΧΟΝΓΚ Σαγκάης (βλ. ξεπούλημα των τραπεζών και της οικονομίας της δύσης στην κεντρική τράπεζα της Κίνας)... και δεύτερον...πως αντέχεις να γράφεις στα εκτρωματικά βαρβαρικά Greeklish;
Δεν έχεις ίχνος ελληνισμού μέσα σου, δεν έχεις ίχνος επίγνωσης της βαρύτατης κληρονομιάς του πιο φωτεινού έθνους της ανθρωπότητας;

Anonymous said...

den idea me poion sinomileis kai krineis..oso gia to esw tou stratou pistepse me eimai poli pio mesa apo ton kathena polith..me ton tropo sou apwtheis kathe anagnosti pou isws theli n pliroforithei..ta greeklish??ine geloio na krinis to tropo grafis st pc..
esi exis dld ixnos ellinismou mesa sou??pws theoris oti esi ise ellhn kai ego den ime..an to krinis ayto mesw tou pc tote fenete poios ine rhxos..telika pantws prepei n veltiosis thn epikoinwniakh taktiki sou.ine lathos..giati emena proswpika me exases..an kati antiprosopeyeis pou isws ekfrazei k emena tote den tha to anazitiso sigoura apo ayto to blog...kai ayto se endiaferei dioti o skopos sou ine na pliroforiseis ,oxi n krineis...gi ayto iparxei touto to blog..

Anonymous said...

Ποιον χάσαμε ρε φιλε; Τον ήδη χαμένο;
Που μας προπαγανδίζει περι πολυπολιτισμικότητας και οικουμενισμού(παγκοσμιοποίησης) σε χαλαιπούς καιρούς σινοσιωνιστικής κατοχής; Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ να κυριαρχησουν στον κοσμο οι μογγολοι και οι κινέζοι διαχρονικοί γενοκτόνοι μας με δήθεν πρόσχημα-πρόφαση την οικουμενικότητα=(παγκόσμια κυβέρνηση υπό σινοσιωνιστική ηγεσία!!!). Τετοιους προ πολλού χαμένους που δεν έχουν επίγνωση της σημερινής άκρως δυσμενούς για την πελασγική φυλή, τον ελληνισμό και τον πολιτισμό γεωστρατηγικής κατάστασης, δεν υπήρχε ποτε περίπτωση να τους κερδίσουμε έτσι κι'αλλιώς.

Anonymous said...

με λίγα λόγια δηλαδή πλανάσαι στον αέρα και δεν στοχεύεις στην αφύπνιση του κοιμώμενου ελληνισμού.επομένως ποιος ο λόγος ύπαρξης της ιστοσελίδας??περιφρονείς την μόνη μορφή αντίδρασης που διαθέτεις,τη πληροφόρηση..(μήπως σε ενόχλησε και το ξενόφερτο ερωτhματικό παραπάνω;)..τα συμπεράσματα δικά σου..

Πετρος said...

Ο Συμπλικιος λεγει οτι ο Αναξιμανδρος στοιχειον των οντων εδεχετο το απειρον και οτι πρωτος μετεχειρισθη το ονομα αυτο.Εκ δε του απειρου παρηχθησαν απαντες οι ουρανοι και οι εν αυτοις κοσμοι, εκ των οποιων παρηχθησαν τα οντα, τα οποια υποκεινται εις φθοραν και γενεσιν κατα την αναγκην.Τιμωρουνται δε δια την αδικιαν κατα την του χρονου ταξιν ( Συμπλικιος Σχ. εις Αριστοτ. Φυσ . fol 6α )
Θελω να ρωτησω αν αυτο που ονομαζει απειρον ο Αναξιμανδρος ειναι ο αιθηρ σε ακινησια και αν με την κινηση του εχουμε την αυτογεννεση του Συμπαντικου Οργανισμου.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Ναι, πιθανολογούμε ότι ο Αναξίμανδρος με το "απειρο" εννοούσε τον δωδεκαεδρικό Αιθέρα των αρχ.ελλήνων.
Διότι ο δωδεκαεδρικός στατικός αιθέρας (ακινητόνια) εφάπτετε τέλεια και καλύπτει όλο τον άπειρο χώρο άνευ κενών. Ένα απο αυτά τα δωδεκάεδρα κινείτε αυθορμήτως προς τα κάτω και συμπαρασύρει τα 2 ακριανά του σε αντιπεριστρεφομενη σπειροειδή κίνηση (όπως οι σπειροειδείς γαλαξίες και όπως οι 2σπείρες στους κίονες ιωνικού ρυθμού). Έτσι αυτοδημιουργείτε η πρώτη πύκνωση και τα πρώτα κινητόνια ήτοι τα πιο αραιά σωματίδια της αμέσως πιο πάνω διάστασης από την τερματική διάσταση των αδρανών δωδεκαέδρων -ΜΗ ΟΝΤΩΝ (ήτοι των ανυπάρκτων)
Έτσι ξεπηδούν σωματίδια από το κενό (από το ΤΙΠΟΤΕ στην κυριολεξία) και έτσι ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ το αστρικό σύμπαν σε όλες τις διαστάσεις πυκνώσεως και αραιώσεως μέχρι και τη δική μας ορατή 3η διάσταση.
Αυτά με πολύ απλά λόγια.

Πετρος said...

Ευχαριστώ πολύ για το χροόνο σας και την απάντησή σας.Υπάρχει κάποιος τομέας της φυσικής που θα μου προτείναται να μελετήσω έτσι ώστε να αρχίσω να ερευνώ τα πράγματα γύρω μου ? Ευχαριστώ και πάλι.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Συμπεραίνω ότι είσαι ένα νεαρό άτομο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις θετικές επιστήμες και στη Φυσική. Αν και η Σημερινή Θεωρητική Φυσική είναι ένα σχιζοφρενικό τρελό δημιούργημα αντιφάσκουσων και αλληλοσυγκρουόμενων μεταξύ τους θεωριών, η βάση της και η στοιχειώδη απλή φυσική που διδάσκετε στα σχολεία θα μπορούσα να τη θεωρήσω θεωμελιωδώς ορθή. Οπότε σε καλώ να συνεχίσεις να διαβάζεις εντατικά τα μαθήματα σου και να ακολουθήσεις τον κλάδο που σου αρέσει.
Όσον αφορά για την ΑΛΗΘΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΑ οι αρχαίοι έλληνες την εγνώριζαν καλώς και την αποκατέστησε παγκοσμίως ΜΟΝΟΝ η ΟΕΑ στην σημερινή τρελή εποχή μας.
Ίχνη αυτής της ενιαίας αληθούς φυσικής θα βρεις στα διάφορα κείμενα της ΟΕΑ και ειδικά στο κείμενο "ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ" που υπάρχει μόνιμο στα αριστερά του ιστολογίου.
Αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να την κατανοήσεις δίχως μαθηματικό υπόβαθρο από πίσω, θα σου δώσει μια πρώτη καλή ιδέα.
Η ΟΕΑ δεν δίνει περισσότερες εξονυχιστές λεπτομέρειες διότι όποιος κατέχει αυτή την τρομερή γνώση μπορεί να κατασκευάσει και οπλισμό και δέκτες νετρίνο σε επίπεδα που η ΟΕΑ δεν επιθυμεί να βγουν "προς τα έξω".

Πετρος said...

Έχω τελειώσει το σχολίο εδώ και δύο χρόνια αλλά με ελάχιστες γνώσεις λόγο του ότι οι καθηγητές και το σύστημα με αποθούσαν διαρκώς , με αποτελεσμα να χάσω την επιθυμία που είχα απο πολυ μικρός να γνωρίσω τη φύση και το σύμπαν.Ευτυχώς απο την στιγμή που διάβασα περι Συμπαντικού Οργανισμού την ξαναβρήκα.Ευχαριστώ για την βοήθεια και την αφύπνιση!Τόσο εσάς όσο και την Ο.Ε.Α.

Unknown said...

Αδερφια καλημερα. Σημερα ειναι η μερα, που ο τρελλοποντιος, διαβαζει σχολια, και ψαχνει παρασιτα. Το σκουληκι εκανε δυο σχολια,αν δεν κανω λαθος με greeklish(διπλο κακο, βαλει και εναντιον της Γλωσσας), και μετα, καταλαβε, οτι εδω κυκλοφορουν ΕΛΛΗΝΕΣ, που τα παντελονια τα φορανε, επειδη εχουν κατι να βαλουν μεσα, και οχι επειδη κρυωνουν, και την εκανε, να χρησιμοποιησω μια εκφραση της Αργκο. Ενα πραγμα που δεν μου αρεσει, ειναι αυτο που διαβαζω " ανωνυμος εγραψε". Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω, και θα ηθελα την αποψη σας. Με τιμη
ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις