ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 12 January 2012

Περι Μέδουσας – Γοργόνειο, και περί βαριάς βιομηχανίας πρακτόρων.

Μετά το άρθρο μας για τον διαστημικό ήρωα Περσέα και την Μέδουσα, άρχισαν να ξεπετάγονται «βαρύγδουπες αναλύσεις» από ιστοσελίδες οι οποίες δεν είδαν, δεν άκουσαν, και δεν μελέτησαν κανένα από τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου «ελλην και χαος» και οι οποίες πάνε να ρίξουν μελάνι συσκοτίσεως στις αποκαλύψεις μας ώστε να τις καπελώσουν και ώστε οι αναγνώστες να χαθούν και να βυθιστούν στην κυριολεξίαμέσα στο χάος.

Εντέχνως μετά από τις φωτογραφίες που βγάλαμε για να ξεβρακώσουμε το ιερατείο με τον «οφθαλμο εν τριγωνω» μέσα και έξωαπό τις εκκλησίες και ναούς (χριστιανικούς και τεκτονικούς ναούς), έρχονται τώρα να δημιουργήσουν συνειρμούς όπωςότι:

«Μην ακούτε το τρισκατάρατο «ελλην και χαος», διότι ο συμβολισμός είναι αγνός και συμβολίζει την «Αγια Τριαδα» και δεν πειράζει που το τρίγωνο με τον οφθαλμό βρίσκεται στις εκκλησίες και στους ναούς. Και ενώ το ιστολογιο «Διαδραστικο» στις 5 και 8 Ιανουαρίου σπεύδει και κάνει αναρτήσεις περι του τριγώνου και το Γοργόνειο, πάνω στην ερευνά τους ολως «τυχαίως» δεν βγάζουν ΚΙΧ για την σελήνη η οποία σχετίζετε άμεσα με το Γοργόνειο – Κεφαλη Μέδουσας!!! Αντ’ αυτού έντεχνα δίνουν πάσα όμως σε άλλο ιστολογιο γράφοντας για ... «πλανήτες από χαλκό» κλπ.. ώστε να έρθει το άλλο ιστολογιο ως «Αποκαλυψη» (του αρχιδαιμονισμενου μέντιουμ Ιωάννη της «Αγιας γενοκτονικης Γραφης») και να μας ρίξει την αλλη (στημένη και πρακτοριστικη) «έρευνα» αποπροσανατολισμού στο τραπέζι ότι:

«Ναι μεν το Γοργόνειο σχετίζετε με το φεγγάρι και οτι πρόκειται για διαστημόπλοιο (το ότι είναι των δρακονιανων και ανήκει στον ψευδοθεο Σιν-Σιων-Γιαχβεχα της σελήνης, αυτό τους το αποκρύπτουν οι δαιμονες που τους εχουν υποκαταληψία... ) όπως αποκάλυψε το ιστολογιο «ελλην και χαος» αλλά μην δίνετε σημασία διότι το Γοργόνειο σχετίζεται κατά τον δικό μας, εν πλήρη καταληψία δαιμονων του Σιν-Σιων-Γιαχβεχ, εγκέφαλο και με άλλους πλανήτες ...χαλκινους (διάβαζε:ανύπαρκτους) και σας παραθέτουμε και τα μασονικά βιντεακια ως αποδείξεις των λεγόμενων μας.»

Τα εν λόγο σκουπίδια στο τέλος του προδοτικού αυτού άρθρου πετανε και το κουτοχορτο για τα πρόβατα ότι:
«Τελικά ο «πανοπτης οφθαλμος» ήτοι το Γοργόνειο – Μέδουσα, είναι η ίδια η θεα Αθηνά, και άραβγάλτε τον σκασμό άπαντες και μην κάνετε τους συνειρμούς (περι Σεληνης – Μεδουσας – Γιαχβεχ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ) του ιστολογιου «ελλην και χαος», διοτι εμείς σας αγαπαμε και σας χαιδεύουμε τα αυτιά, γι’αυτό και σας καναμε δώρο (διαβαζε: παγίδα) τον συνειρμό ο οποίος καλύπτει και τους δωδεκαθειστες και τους χριστιανούς (και τα δυο θρησκεύματα επινοημένα απο τον Γιαχβεχα πουστοθεο της σελήνης ) διότι ο «επόπτης οφθαλμός» για τους μεν θα συμβολίζει την «ΑγιαΤριαδα» των χριστιανών και για τους δε, θα συμβολίζει την θεα Αθηνα!» Όλοι οι σουφι σχιζοφρενείς χριστιανοδωδεκαθειστές νεοέλληνες τακτοποιημένοι, συνεχίστε ήσυχοι τώρα τον ύπνο σας!! (ΓΕΛΩΣ!!)

Καταλάβατε αναγνώστες με το τι έχουμε να κάνουμε; Βλέπετε την δολιότητα; Καταλάβατε τι μελέτη έχουν κάνει τα παιδάκια των εν λόγο ιστοσελιδων; Έχουν κόψει και ράψει τα πάντα και ίδρωσαν να βγάλουν το θέμα αυτό προς τα έξω για να καπελώσουν και να αποκρύψουν όλα όσα αποκαλύψαμε!
Τα εν λογωLINKS :

http://diadrastiko.blogspot.com/2012/01/illuminati.html
http://www.apocalypsejohn.com/2012/01/blog-post_4556.html

Και τώρα μπορείτε να ψάξετε ποσα ιστολογια έχουν αναπαράγει τα εν λόγο άρθρα, και δείτε ποσα ιστολογια έχουν αναπαράγει τα άρθρα του ιστολογιου μας.
Δείτε τις αποκαλύψεις που κάναμε και θα νοήσετε πόσο τρομοκρατημένος είναι ο εχθρός και με μόνο όπλο κατά πάγια τακτική αποπροσανατολίζει μέσω μελάνης συσκοτίσεως της αλήθειες που βγάλαμε: (ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ)

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_27.html

Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους και μην εθελοτυφλείτε!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html

Και προτού κλείσουμεσας παραθέτουμε άλλον έναν συνειρμό όσο αφορά το Γοργόνειο – άγριο βλέμμα (που παγώνει με τρόμο όσους το κοιτάζουν),από τον Πλούταρχο ο οποίος είχε γράψει τα παρακάτω και μας επαληθεύει ότι η σελήνη σχετίζετε με το Γοργόνειο και ο νοών νοήτο:
«ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ [ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ], ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΟΣΥΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.»
ΠΛΟΥΤΑΡΧOY – “ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩ ΚΥΚΛΩ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ”, 943C – 944B.»
……………

Ο Ελληνας ιστορικος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, και ατυχως ιερεας του Ελληνικου Δωδεκαθεου, εγραψε οτι οι “ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ”. Απο τις ψυχες των πεντε δισεκατομμυριων γενοκτονημενων του Γ’ Π.Π. η’ “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ”, αυτες που θα ουρλιαζουν περισσοτερο θα ειναι αυτες των ΠΡΟΣΤΥΧΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ – ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ – ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!
(Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΤΕΛΙΚΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ»)
…………..
ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΚΕΦΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΚΕΦΑΛΗ ΜΕΔΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ,ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ''ΠΑΓΩΣΟΥΝ'' ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΜΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΤΑΜΙΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ......ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ.
Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΚΕΦΑΛΟ ΤΕΡΑΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΕΩΝ..... ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΑ ΜΕΔΟΥΣΑ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_13.html
Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες ότι για τις Αρχέτυπες Ελληνικές Επιστήμες, για την Ο.Ε.Α. και για το ιστολόγιο «ελλην και χάος» δεν υφίστατε εβραιοχριστιανική «Αγία Τριάδα» του παρανοικού δόγματος «Πατήρ, Υιος, Άγιο Πνεύμα (Για ποιο πνεύμα μιλάτε ανθέλληνες αχρείοι;;)» του επίσης παρανοϊκού δόγματος του «δημιουργού θεού» (και τον θεο σας ποιος τον εδημιούργησε αχρείοι;;;) αλλά υφίσταται μόνο το παρόν αιώνιο σύμπανή ΠΑΝ ή ΠΑΝΑΣ το οποίο αυτοδημιουργεί ύλη και ενέργεια μέσω βραδείας πύκνωσης του αιθέρα πολλαπλασιάζοντας εντός του τα ενδοκοσμικά όντα ξεκινώντας από το πρωταρχικό ον που είναι 3 δωδεκάεδρα σε ευθεία. Αυτό στον κόσμο μεταφράζεται ως: ΥΛΗ – ΑΝΤΙΥΛΗ - ΟΥΔΕΤΕΡΗΥΛΗ, ΘΕΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ - ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ - ΜΗΔΕΝ, ΑΡΣΕΝΙΚΟ – ΘΗΛΥΚΟ - ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ, και λοιπα τριαδικά ζεύγη του τριαδικού ΥΠΑΡΚΤΟΥ αιώνιου ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ή Συμπαντικού Οργανισμού του οποίου είστε καρκινιάρικα μέλη – καρκινικός όγκος, αχρείοι παρτάκηδες νεοέλληνες.
Για τις Αρχέτυπες Ελληνικές Επιστήμες, για την Ο.Ε.Α. και για το ιστολόγιο «ελλην και χάος» δεν υφίστατε δωδεκαθειστική «Θεά Αθηνά» που απαιτεί θρησκευτική λατρεία, που δίνει οιωνούς-χρησμούς, που απαιτεί επικλήσεις εμφανίσεως, που απαιτεί θυσίες& υποταγή δούλων, και λοιπά εμετικά και δρακονιανά των κρόνιων/δρακονιανών ιερατείων του ψευδο-δωδεκάθεου, αλλά υφίσταται η Γαλαξιακή Αθηνά των διοικητικών Ουρανιδών του Διός (VARUNA – DIAUSPITAR - DYNASTIES), ως Αθηνά υπερυπουργός Πολεμικής Τεχνολογίας και υφίσταται η Τριαδική Συμπαντική Λειτουργία: ΔΙΑΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ) – ΑΠΟΛΛΩΝ (ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ) – ΗΡΑ & ΑΘΗΝΑ κλπ ως Θηλυκές Συμπαντικές Λειτουργίες ήτοι ως ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ δηλαδή ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. ως Τριαδικές Συμπαντικές Λειτουργίες που γενούν (Ελλάς-Δελφάς-Δελφοί-Μήτρα)=> Εναρμονισμένους με τη Φύση-Σύμπαν Πολιτισμούς. Οι αληθινοί θεοί των Ελλήνων λοιπόν δεν απαίτησαν ποτέ και δεν απαιτούν λατρεία και υποταγή από τους υπηκόους τους, και δεν απαιτούν ιερατεία, ούτε ασφαλώς δίνουν αντιμαχόμενους χρησμούς εμφύλιων πολέμων μεταξύ των ελληνικών πόλεων – κρατών. Διότι αυτούς τους δόλιους αντίθετους χρησμούς τους έδωσαν κρόνιοι&δρακονιανοί (σεληνιακοί) μισέλληνες δαίμονες στα υπό καταληψία τους ιερατεία του δωδεκάθεου γιαλατζί, με σκοπό την καταστροφή της κάποτε πανίσχυρης μητροπολιτικής Ελλάδος και την σταδιακή καταληψία του πλανήτη από κινεζομογγόλους όπως βλέπουμε πλέον να συμβαίνει σωρηδόν στις μέρες μας. Οι αληθινοί θεοί των Ελλήνων λοιπόν δεν είναι θρησκευτικοί και δεν αντιπροσωπεύονται από θρησκευτικούς ναούς-ιερατεία, αλλά αντιπροσωπεύονται από Ακαδημίες (Επιστημονικές-Καλών Τεχνών-Τεχνολογίας) στις οποίες διδάσκονταν οι ενιαίες επιστήμες του ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ (ΑΙΘΕΡΑ) και οι οποίες ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ με το σταδιακό εκφυλισμό του πελασγικού ελληνισμού από αναχώρηση ελλήνων θεών το 9.600 προ δρακονιανού χριστου (θεός = ον που θέει – τρέχει με αστραπιαία ταχύτητα εις το διάστημα), γκρεμίστηκαν σταδιακά και στις θέσεις τους χτίστηκαν ιερατεία & ναοί θρησκευτικοί - λατρευτικοί του δωδεκάθεου-γιαλατζί οι οποίοι έδιναν χρησμούς-οιωνούς εμφύλιας αλληλοσφαγής των ελληνικών πόλεων-κρατών-Τροίας-Αθήνας-Σπάρτης-Θήβας,Νήσων Αιγαίου, Χετταίων, Αιγυπτίων,κλπ κλπ. Κατόπιν οι δρακονιανοί έπαψαν να εμφανίζονται ως «Διες&Απόλλωνες, κλπ» σε αυτά τα ιερατεία του γιαλατζί δωδεκάθεου και ο ελληνισμός σκλαβωμένος προδομένος και εκφυλισμένος εκ των έσω κατέρρευσε παραδίδοντας τελικώς την σκυτάλη στην αμιγή κινεζοεβραική δρακονιανή θρησκεία του εβραιοχριστιανισμού η οποία με τη σειρά της γκρέμισε τους ναούς του δωδεκάθεου και έχτισε στη θέση τους εκκλησίες των δώδεκα μαθητών του ραββίνου χριστούλη των δώδεκα πυλών της ιερουσαλήμ(=ιερασελήνη)..οδηγώντας την σκλαβωμένη ελλάδα στον σκοτεινό μεσαίωνα και καταστρέφοντας τον ελληνικό πολιτισμό. Εννοήσατε τώρα νεοέλληνες την αιτία του σημερινού καταντήματος σας και πόσο βαθιά πάει αυτή η σαπίλα; Εάν όχι σας γράφουμε στους όρχεις μας, διότι είστε πλέον εντελώς θρησκευτικώς αποβλακωμένοι και δεν θα μπορέστε να αντιληφθείτε ποτέ την αλήθεια και το διαχρονικό γενοκτονικό παιχνίδι του αντιπάλου εις βάρος σας.. όντας εν δυνάμει μελλοθάνατοι από τους γενοκτόνους σας Κινέζους τον οποίο θεό τους (ΣΙΝ-ΣΙΝΑ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ) λατρεύετε ηλιθίως και αυτοκτονικώς ως «θεό πατέρα» του εβραιοχριστιανισμού!! Δηλαδή λατρεύετε τόσες χιλιετίες το γενοκτόνο σας πανηλίθιοι νέοέλληνες «δούλοι του κυρίου-δυνάστη-δικτάτορα», ο οποίος πανούργος& κακούργος γενοκτόνος σας, σας αλλοίωσε και σας διέστρεψε την αρχέτυπη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ & ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ σημασία του «12» ώστε να σας συγκινήσει και να σας κοροϊδέψει και κατόπιν για να σας γενοκτονήσει ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΑΡΧΙΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΕΚΦΥΛΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !!!

……………………………………………………………..

Β’ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:
Ερχόμαστε τώρα σε άλλο επιτελείο πρακτόρων της ίδιας συμμορίας οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα βίντεο 60 λεπτών (!!!) στο YOUTUBE ( Δειτε το βιντεο http://youtu.be/pW2rOjfqLTA ) σιωνιστικής εβραιοχριστιανικής προπαγάνδας με ΜΟΝΟ σκοπό να χτυπήσει την Ο.Ε.Α. Δηλαδή αυτό που τους ενδιέφερε είναι τα 3 λεπτά εναντίον της Ο.Ε.Α. και όχι όλα τ’ άλλα. Ακόμα και ο Φουράκης στην τελευταία συνέντευξη τους έκαψε ΟΛΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ και είπε ότι όλοι οι ταγοι του ελληνοκεντρικού χώρου είμαστε απατεώνες, και μασόνοι, κλπ, με ΜΟΝΟ σκοπό να χτυπήσει υπούλως την Ο.Ε.Α. ώστε να γίνουν οι συνειρμοί ότι «όλοι που ασχολούμαστε με τα ελληνοκεντρικά είμαστε όλοι απατεώνες και μασόνοι και σας δουλεύουμε» ώστε να φωτογραφηθεί ΚΑΙ η Ο.Ε.Α.. Αυτές τις διαταγές είχε, να κάψει και τον ίδιο ώστε να κάνει ζημιά στην Ο.Ε.Α.!!! Εκεί φτάσανε πλέον οι ξεφτιλισμένοι και οι σεληνιασμένοι χριστιανοδωδεκαθειστές και «εψιλον 666» τύπου Φουράκη...
Τώρα το βίντεο έχει πάρει όλη την προπαγάνδα και τα ψεύδη από τους «αντινεοταξιτες» μαϊμού εναντίον της Ο.Ε.Α., συμπεριλαμβανομένου και προδοτικό υλικό από τους υβριστές ελλήνων ηρώων (Ηλιάκη, Σολωμού, Λάλα, Κολοκοτρώνη).. «αδελφές τατα» Σπύρο Σπυρόπουλο, Εύμολπο, Αντιμέτατρον - "προμετατρον" (http://aderfes-tata.blogspot.com/ ). Αυτά όλα έχουν ήδη απαντηθεί χιλιάκις αλλά αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτο το προδοτικο τους αυτό τροπάριο εκτελώντας άνωθεν γκεμπελίστικες διαταγές με την ουτοπική τους ελπίδα ότι ρίξε – ρίξε όλο και κάποια λάσπη θα μείνει πάνω στην Ο.Ε.Α... Έτσι δουλεύουν τα μουνόπανα του εβραιοχριστιανικου και σουφικού ιερατείου Ελλάδος, οι οποίοι υπηρετούν πιστά τον ΣΙΩΝισμο και ρίχνουν ΜΟΝΟ λάσπη και ψεύδη (τακτική του ψευδοθεού τους) χωρίς κανένα απολύτως επιχείρημα και άσχετα αν έχουν όλα χιλιοαπαντηθει. Πάνε απλά να θολώσουν όσους αρχίζουν τώρα και ξυπνάνε από τον λήθαργο. Και προωθούν επίσης και τον απατεώνα θεοσοφιστή μασόνο Τουλατο και έβαλαν και βίντεο του Τουλατου εναντίον της Ο.Ε.Α. και μάλλον είναι της μασονικής κλίκας του Τουλατου! Ενώ οι «αντινεοταξιτες» μαϊμού επιτεθήκαν στον Τουλατο (καίγονται και οι ίδιοι δηλαδή όπως το έκανε και ο φουρακης … και ότι βγει), αυτοί που έχουν αναλάβει εργολαβία τα βίντεο στο κανάλι τους στο YOUTUBE έβαλαν μέσα στο βιντεο στοιχεία από τους «αντινεοταξιτες» εναντίον της Ο.Ε.Α.. Δηλαδή έκαναν copy paste ακριβώς αυτά που έγραφαν οι «αντινεοταξιτες» εναντίον μας χωρίς μάλιστα να παραθέσουν ότι τα δανείστηκαν από τους «αντινεοταξιτες» (γιατί άλλωστε αφου όλοι τους εκτελούν τις ίδιες διαταγές), και πως γίνετε να αναπαράγουν κείμενα από τους «αντινεοταξιτες» την στιγμή που οι «αντινεοταξιτες» κάνουν επίθεση εναντίον του Τουλατου; («επίθεση» για τα μάτια του κοσμου.... και για να προσελκύουν πρόβατα με ήδη καμένα χαρτιά απο την Ο.Ε.Α.)
Όλοι μια συμμορία εναντίον της Ο.Ε.Α.

Θα το φάτε λειαν σύντομως κρύο το πιάτο γαμημένοι αναρχιδες πουστρες διότι θα φροντίσουμε να μάθει την αλήθεια ο κόσμος...

Και δείτε το κανάλι των εν λογο πληρωμένων πρακτόρων της δεκαρας!!!
Το καναλι το άνοιξαν εδω και 2 χρονια δηλαδή εδω και 700 ημερες!
Απο τις 700 ημέρες βγάλτε τα σαββατοκύριακα δηλαδή 100 ημέρες και βγάλτε και τις αργίες και τις άδειες δηλαδή 50 ημέρες. Και μετά κάντε την αφαίρεση 700 – 150 = 550 !!! 550 ημερες!!! Το κανάλι του έχει όμως και 550 βίντεο!!! Δηλαδή 1 βίντεο κάθε μέρα!!! Αυτό και αν είναι βαριά βιομηχανία τηλεοπτικών συνεργείων γκεμπελίστικης συνεχούς προπαγάνδας που κόβουν και ράβουν καθημερινώς και ανεβάζουν βιντεο!!!
Εντοπίστε τους πράκτορες αυτούς οι οποίοι πάνε να σύρουν την Ελλάδα σε γενοκτονία και σκοτώστε τους!!!!!
...............................................

Γ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Οι μασωνοι και πρακτορες αρχισαν να ξαναζεσταινουν την σουπα συκοφαντιων και αρχισαν να τις διαδιδουν στο διαδικτυο. Το ιστολογιο «ξυπνηστε ρε» (διαβαζε «κοιμηθειτε ρε») αναρτησε το εν λογο κειμενο ψευδους και συκοφαντιων http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_3904.html το οποιο κειμενο ειναι πολυ παλιο και εχει απαντηθει αναλογως απο την Ο.Ε.Α.
Το «ξυπνηστε ρε» αν δεν εχει τους ορχεις να αναδημοσιευσει αυτη την αναρτηση ως αποκατασταση της αληθειας , τοτε θα αποδειξει νομοτελειακα και αμετακλειτα οτι ειναι σε εντεταλεμνη υπηρεσια εναντιον της αληθειας.

Οι εν λογο συκοφαντιες οχι μονο απαντηθηκαν αλλα τους ηρθαν ολα μπουμερανγκ πισω στα προδοτικα μουτρα τους.
Αυτα τα κειμενα ειναι κολαφος και θα μεινουν για χιλιετιες στην ιστορια ως η αποδειξη του σημερινου νεοελληνικου πουσταριου και πουταναριου. Διαβαστε τα για να φριξετε απο το τι παιζεται :

Συντριβη εψιλονιστων και μασονων του ΛΑΟΣ απο την ΟΕΑ - Κείμενο Επώδυνης Αφύπνισης: Πρός Περιοδικά Γ' (Κείμενο σχετικά με την απάτη των ψευδο-Ολυμπίων του θεοσοφιστή μασόνου στρατηγού Καλογεράκη)
http://www.easy-share.com/1914310828/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%82+%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%93.pdf

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ (Α' Β' Γ')
http://www.easy-share.com/1916965953/O.E.A.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ, ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, STRANGE ΚΛΠ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΧΑΣΙΣΟΜΑΝΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΦΙΛΙΠΟΠΟΥΛΟ, ΚΛΠ.
Μανος Δασκαλακης: Ο ΚΥΠατζης εμπορος ναρκωτικων υποψηφιος του ΛΑΟΣ (1)
http://manos-daskalakis3.blogspot.com/2007/09/1.html

Και τελος εδω θα δειτε απαντημενες και τις νεοτερες συκοφαντιες του νεοψευδελληνικου πουσταριου και πουταναριου:
http://aderfes-tata.blogspot.com/

ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΟΜΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΦΕΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ...ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις