ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 8 June 2012

ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT (G.H.REES) TO RUSSIAN EMBASSY STAFF: THE PRESENT G.H.REES HANDWRITTEN DOCUMENT TO BE TOP URGENTLY TRANSLATED IN THE RUSSIAN LANGUAGE WITH FIRST PRIORITY THE 2 LAST PAGES.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΑΣ : https://rapidshare.com/files/513448714/keimeno_oea_gia_xrush_augh.rar

Σχόλιο ιστολογίου:

http://oto.ru/cgi-bin/toc.pl?&mainpage.val

Εδώ βλέπετε την ιστοσελίδα του Ο.Τ.Ο. Ρωσίας (Θετικό Ο.Τ.Ο.: Ordo Templis Orientis) - (Αρνητικό Ο.Τ.Ο.: Ordo Templis Occidentis)

Δηλαδή το Ο.Τ.Ο. διατηρεί επίσημα δίκτυο στοών και αντιστοών ΚΑΙ στη Ρωσική Ομοσπονδία Όπως ξέρουμε από την Ο.Ε.Α. το Ο.Τ.Ο. είναι δευτεροβάθμιο εξάρτημα της ανώτερης τριτοβάθμιας Α.Ο.Α. Λονδίνου (Ordo Adeptis Atlantis και Ordo Astrum Argentinum) η οποία με τη σειρά της είναι εξάρτημα της Κινεζικής υπερστοάς HONG μέσω του ΖΕΝ του Θιβέτ/Ινδίας.

Know Thy Enemy : TERRAN DRAGONIAN-CRONIAN HIERARCHY (See Link:) http://hellenandchaos.blogspot.gr/2009/11/know-thy-enemy-terran-dragonian-cronian.html

Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία είναι στην ουσία έρμαιο των υπόγειων παρασκηνιακών διαταγών των μανδαρίνων της Κινεζικής Δρακονιανής υπερστοάς HONG και όχι απλώς μόνο των αρχιραββίνων Βαρούχ Νέας Υόρκης (Benen Berith) οι οποίοι στη δρακονιανή ιεραρχία είναι σε κατώτερη βαθμίδα από το Ο.Τ.Ο. και την Α.Ο.Α. (υπερ-αρχιραββίνοι) και τα αμεσα σχετιζόμενα ροδοσταυρικά και θεοσοφικά παρακλάδια τους όπως είναι η Χρυσή Αυγή.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Εάν η Ρωσία και ο Πούτιν δεν εκδιώξουν και δεν απομονώσουν άμεσα το δίκτυο των μασονικών στοών και αντιστοών του Ο.Τ.Ο. στη Ρωσία τότε ΚΑΙ η Ρωσία οδηγείτε με βεβαιότητα σε γενοκτονία από την Κίνα στις τελικές φάσεις του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Γ.Α.Δ.Α. + ΗΓΕΣΙΑ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" = L.F.E.
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/06/lfe.html

ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ (1) --- "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΘΕΟΣ (ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ" --- ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ!" http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/06/1.html

NATIONALSOZIALISMUS = NAZI = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/05/nationalsozialismus-nazi.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις