ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 11 June 2012

ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΔΗΘΕΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ» ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ (ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ) ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΒΑΣΗ ΜΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

ΕΞΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «IMAGE MAKERS» ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΝΕΟΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΡΑΣΥΣ ΝΕΑΝΙΑΣ, ΑΝΕΥ ΚΑΛΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΑΝΕΥ ΓΡΑΒΑΤΑΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΑΙΩΝΕΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΛΠ,ΚΛΠ, ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ: ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΕΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑΧΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΗΡΑ.. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ «IMAGE MAKERSΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΜΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ «ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ» ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΝΕΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΖΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

ΦΥΣΙΚΑ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΔΕΞΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΓΝΙΑ – ΘΕΑΤΡΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ,… ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η Ο.Ε.Α.:

Ξεσκέπασμα συμπαιχνίας Αριστεράς-Δεξιάς,Σοσιαλισμού-Ναζισμού,Θεού-Διαβόλου!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/03/blog-post_16.html


ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΕΠΛΟ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ «ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΟΜΕΡΤΑ» ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ «ΑΠΛΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ» ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ (ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ..ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΓΕΛΩΣ!) ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΤΟΥ 40 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΠΙΤΙΑ-ΒΙΛΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΤΟ «ΤΡΥΚ» ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ. ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥ (!!!)
ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΥΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ:

Β. Λεβέντης για Τσίπρα
http://www.youtube.com/watch?v=TdRZ9IPhkC4


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:
«ΠΑΜΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΩ. ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ". Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ" ΜΕ ΤΗΝ "ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ" ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ", ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.»

ΩΠΑ! ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ!;; ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ «ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ» ΤΣΙΠΡΑ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η «ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ»  ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ;; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ; (ΓΕΛΩΣ!!!)
ΜΑΛΙΣΤΑ Η «ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ» ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ:

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ «ΣΚΑΠΑΝΕΑ» ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ
http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=90351&option=com_virtuemart&Itemid=89


ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ – ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ/ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ – ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ - ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ.. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,  ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ «ΠΑΙΖΕΙ» ΜΕ 15%-20% ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ 5-6 ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ (ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!) ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ 1999 (ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ) ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ - ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΜΑΦΙΑΣ ΠΛΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ..

(ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ  ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ  ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΚΙΝΑ..)
Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΩΘΗΣΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΤΗΣ …ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ, Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ (ΑΛ - ΛΕΒΙ) ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΡΥΧΕΙΩΝ.

ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ «ΠΑΣΟΚΟ» ΛΑΛΙΩΤΗ (ΤΩΝ …ΖΟΥΜΕΡΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ «ΥΠΕΧΩΔΕ») ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

( ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ «ΔΕΞΙΑΣ», Ο ΑΧΙΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΙΣΗΣ  ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΖΟΥΜΕΡΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΜΕ 12 ΚΑΡΑΒΙΑ, ΕΝΩ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ Τ’ ΟΝΟΜΑ …ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ»…ΑΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ)…
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, Ο ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΓΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ;;;
ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ 2006 ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.




ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΔΩ…
ΤΟ 2007 ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ…ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΦΤΩΧΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (!!!) ΟΠΕΡ ΕΣΤΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!! .. ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ; ΑΡΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ «ΛΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ»…
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ !!! ΓΕΛΩΣ !!!) ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΝΔΟ-ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ..

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ - ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
O πρόεδρος του Συνασπισμού έχει δική του κατασκευαστική εταιρεία, την «Αγνάντι Ο.Ε.»
Μολονότι για τον πρόεδρο του ΣΥΝ κ.Αλέξη Τσίπρα δεν ίσχυσε ποτέ το επαγγελματικό ασυμβίβαστο, καθώς δεν υπήρξε μέλος της εθνικής μας αντιπροσωπίας, η συμμετοχή του σε κατασκευαστική εταιρεία η οποία συστάθηκε αφότου είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος -ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» στον Δήμο Αθηναίων- εγείρει μια σειρά από ηθικά και ίσως πολιτικά ασυμβίβαστα.
Πολύ περισσότερο, όταν η συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΝ στο μετοχικό κεφάλαιο της συγκεκριμένης εταιρείας ξεπερνά κατά πολύ...............
το ετήσιο εισόδημα που δηλώνει ο κ. Τσίπρας.Και ακόμα περισσότερο,επειδή στη συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία συμμετέχει στέλεχος του ΣΥΝ που προβαίνει κατά κόρον σε προσφυγές κατά της διπλής ανάπλασης του Βοτανικού (την κατασκευή δηλαδή του γηπέδου του ΠΑΟ και εμπορικού κέντρου), ενώ πληροφορίες από τον επαγγελματικό του χώρο αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος συνεταίρος του κ. Τσίπρα έχει εργαστεί ως εργολάβος στην κατασκευή ανταγωνιστικού εμπορικού κέντρου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Καραμάνος - Παππάς -Τσίπρας οι συνέταιροι της «Αγνάντι Ο.Ε.»
Τον Ιούλιο του 2007 ο κ.Τσίπρας, ενόσω ήταν ήδη δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» στον Δήμο Αθηναίων, προχώρησε στην από κοινού σύσταση με τους κυρίους Χρήστο Καραμάνο και Νίκο Παππά της κατασκευαστικής εταιρείας με την επωνυμία «Χ. Καραμάνος Ν. Παππάς - Α. Τσίπρας Ο.Ε.». Το καταστατικό της συγκεκριμένης εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο «Αγνάντι Ο.Ε.» επικυρώθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών στις 02/07/2007.
Εδρα της ομόρρυθμης εταιρείας με ΑΦΜ 998617635 δηλώθηκε ο αριθμός 8 της οδού Αμαζόνων στην Αθήνα, διεύθυνση της κατοικίας του κ. Καραμάνου.
Eταιρικό μερίδιο μεγαλύτερο από το δηλωθέν εισόδημα
Οι δραστηριότητες της εταιρείας κατασκευών συμφερόντων του κ. Τσίπρα συνεχίζονται κανονικά μέχρι και σήμερα, ενώ δεν υπήρξε καμία μεταβολή στην εταιρική της σύνθεση ούτε μετά τον Φεβρουάριο του 2008, όταν ο ίδιος εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΝ από το 5ο τακτικό συνέδριό του κόμματος με συντριπτική πλειοψηφία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση αυτή παρουσιάζει η καταβολή του αρχικού εταιρικού κεφαλαίου της «Χ. Καραμάνος -Ν. Παππάς - Α. Τσίπρας Ο.Ε.», ύψους 99.000 ευρώ.
Οι τρεις μέτοχοι κατέβαλαν τον Ιούλιο του 2007από 33.000 ευρώ ο καθένας. Η οικονομική συνεισφορά του κ. Τσίπρα στον κατασκευαστικό συνασπισμό φαίνεται ότι εξάντλησε τα όρια των οικονομικών δυνατοτήτων του και δοκίμασε τις αντοχές του, καθώς με βάση τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεών του το ποσό των 33.000 ευρώ ήταν σχεδόν ίσο με το άθροισμα των δηλωθέντων εισοδημάτων του κατά τα τρία προηγούμενα οικονομικά έτη από τη σύσταση της εταιρείας.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΝ δήλωσε για το οικονομικό έτος 2006 συνολικό εισόδημα 13.534,22 ευρώ, ενώ για το 2007 12.018,37 ευρώ. Το 2008 τα δηλωθέντα εισοδήματά του ανήλθαν σε 11.174,60 ευρώ, με τα 9.719,60 ευρώ εξ αυτών να προέρχονται από εμπορικές επιχειρήσεις. Οπως γίνεται αντιληπτό με μία απλή πρόσθεση μόνο, την τριετία 2005-2007 ο πρόεδρος του ΣΥΝ για να συμπληρώσει το ποσό των 33.000ευρώ είτε έσφιξε το ζωνάρι του κατά τρόπο πρωτόγνωρο στα ελληνικά οικονομικά χρονικά, ξοδεύοντας λιγότερα από 1.000 ευρώ τον χρόνο, είτε εξασφάλισε από άλλες πηγές τους πόρους για να συστήσει την εταιρεία του.
Ερωτήματα προκύπτουν και από τις σχέσεις του κ. Τσίπρα με τους συνεταίρους του και την ενδεχόμενη επίδραση, όπως υποστηρίζεται από κάποιους,που έχουν αυτές στη διαμόρφωση των πολιτικών του θέσεων και της ρητορικής του σε συγκεκριμένα θέματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΝ στη «Χ.Καραμάνος - Ν. Παππάς-Α. Τσίπρας Ο.Ε.» κ. Καραμάνος υπήρξε εργοταξιάρχης στην ανέγερση του εμπορικού κέντρου «Golden Hall» στο Μαρούσι, συμφερόντων της οικογένειας Λάτση. Aργότερα πρωτοστάτησε στην προσπάθεια ματαίωσης της Διπλής Ανάπλασης των περιοχών Βοτανικού και Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου είχε προβλεφθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας του Παναθηναϊκού με την ταυτόχρονη ανέγερση νέου εμπορικού κέντρου.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι άσπονδοι φίλοι του κ. Τσίπρα χαρακτηρίζουν «προβληματική» τη σταθερά αρνητική στάση του στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης, τονίζοντας ότι από μόνη της η συνάντηση πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων στα ίδια πρόσωπα δημιουργεί συνειρμούς.
Αν μάλιστα ισχύουν οι πληροφορίες ότι ο κ. Καραμάνος εργάστηκε ως εργοταξιάρχης στην κατασκευή του εμπορικού κέντρου «Golden Hall» στο Μαρούσι, τότε πολλά από τα «οικολογικά» επιχειρήματα  που χρησιμοποιεί κατά της Διπλής Ανάπλασης του Βοτανικού δημιουργούν απορίες.
Κι αυτό διότι το βασικό επιχείρημα του κ. Καραμάνου για να ακυρωθεί η Διπλή Ανάπλαση του Βοτανικού συνίσταται στο ότιθα επισκέπτονται το εμπορικό κέντρο 35.000 άνθρωποι την ημέρα και άρα(υποθέτουμε) θα επιβαρύνει την περιοχή. Αλήθεια,πόσοι άνθρωποι επισκέπτονται καθημερινά τα εν λειτουργία εμπορικά κέντρα στα βόρεια προάστια;
Tα επιχειρήματα του κ.Τσίπρα στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης -όπως και αλλού- μπορούν να κριθούν ως μονοδιάστατα και ως διαπνεόμενα από το γνωστό πνεύμα του «καταγγελτισμού» από το οποίο υποφέρει ο νεαρός πολιτικός, το οποίο τον οδήγησε στο να χάσει μια μοναδική πολιτική ευκαιρία, συρρικνώνοντας το κόμμα του.
Γι' αυτό δεν είναι ίσως τυχαίες οι επιφυλάξεις και οι αποστάσεις που παίρνουν από τις θέσεις του κορυφαία στελέχη του ΣΥΝ όπως ο κ. Φώτης Κουβέλης. Ο τελευταίος μάλιστα στο θέμα της Διπλής Ανάπτυξης του Βοτανικού δεν έκρυψε πριν από καιρό στη Βουλή τις επιφυλάξεις του για το όλο θέμα.
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

…ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΣ «ΟΜΕΡΤΑ» ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΝΙΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ: ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (ΧΡΗΜΑ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.. ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ: ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ… ΑΡΑ ΜΟΥΦΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΩΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ - ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΪΚΑ - ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ..ΚΑΙ ΤΟΥ «Κ.Κ.Ε.» Α.Ε., ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΪ Ή ΜΑΡΞ, ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

Στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αυτή την Κυριακή είχε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Τσίπρα. Σύμφωνα με αυτό,

Ο τσίπρας έχει συστήσει από το 2007 (μετά την εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου) μια τεχνική εταιρία, την ΑΓΝΑΝΤΙ Ο.Ε., στην οποία συνέταιρος του είναι το στέλεχος του ΣΥΝ Παπαμακάριος, που, όλως τυχαίως, ήταν εργολάβος της οικογένειας Λάτση, στην ανέγερση του GOLDEN HALL στο μαρούσι και ταυτόχρονα ο ίδιος, είναι ένας από τους αιτούντες την ακύρωση της διπλής ανάπλασης, πολέμιος της "αστικής επιβάρυνσης" του νέου εμπορικού κέντρου του Βωβού. Ενώ βέβαια το GOLDEN HALL που συμμετείχε στην κατασκευή του, ούτε "αστική επιβάρυνση" προκαλεί, ούτε επηρρεάζει τους κορμοράνους.

Αν ισχύει το άρθρο, αποδεικνύεται (για μια ακόμη φορά) όχι μόνο η υποκρισία του τσίπρα και της παρέας του, αλλά και καθαρός δόλος που έχει να κάνει με αντίθετα επιχειρηματική συμφέροντα. Δεν ήταν εργολάβος ο Παπαμακάριος αλλα ο Χ.Καραμάνος εργοταξιάρχης στο Golden Hall.

Ο οποίος είναι μέλος της διεύθυνσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ (ΚΟΕ). Επίσης ο Καραμάνος ήταν μέσα στους 131 που υπέγραψαν εναντίων της διπλής ανάπλασης!!! Αν θυμάστε, ο Καραμάνος ηταν αυτός που είχε βγεί στο gayfm, όταν αποφασίστηκε η αναστολή των εργασιών στο Βοτανικό, δήθεν εξοργισμένος που σταμάτησαν τα έργα και έλεγε οτι 131 δεν ήταν εναντίων του γηπέδου αλλα του εμπορικού και οτι είναι ανεπίτρεπτο να σταματάνε τα έργα του γηπέδου!!!

Σχολιο yrret: ΠΟΛΕΜΑΓΕ τον Π.Α.Ο ο τσιπρας διοτι ο εργοδοτης του ο ΛΑΤΣΗΣ ΘΑ ειχε ανταγωνισμο εαν γινοταν το the mall....για αυτο ανησυχουσε για τους ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ....Ο πολεμιος της Αστικης Ταξης


ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ:

ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ ΤΩΝ ΤΣΥΠΡΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΜΑ ΠΟΛΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΛΚΙΜΩΝ ,ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ"" ΠΑΡΙΛΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΘΝΙΚΑΣ ΕΟΡΤΑΣ"" ΚΑΙ ΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΕ ΣΤΟΝ ΟΤΕ .. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ Τ.Ε.Ε.

ΟΙ ΑΦΟΙ ΤΣΙΠΡΑ,ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΣΟΑ[ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ] ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ,ΥΠΕΒΑΛΑΝ 3 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΑΙΩΝ ΕΚΣΚΑΦΗΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΓΑΙΕΣ=35 ΔΡΧ/ΚΥΒ.ΜΕΤΡΟ
ΣΤΙΣ ΗΜΙΒΡΑΧΩΔΕΙΣ 325 ΔΡΧ/ΚΥΒ.ΜΕΤΡΟ
ΕΩΣ..ΤΙΣ ΒΡΑΧΩΔΕΙΣ 1250 ΔΡΧ./ΚΥΒ. ΜΕΤΡΟ,
ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΕΟΙ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ 13η ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑΙΕ ΕΝ ΤΩ ΑΜΑ;
Ο...ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ.

ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ, ΟΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΕΥΑΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ !!

Ο συνέταιρος σας κύριε Τσίπρα είχε εμπλακεί σε ανταγωνιστικό έργο από αυτό για το οποίο σηκώσατε Γη και ουρανό για να μη γίνει; Για την ανακολουθία των οικονομικών σας μεγεθών, δεν λέμε τίποτε, μαγκιά σας αφού αυτό είναι το κριτήριο επιτυχίας του καπιταλισμού. Επιτυχημένος, κονομημένος, σπίτι στην Πολιτεία κλπ κλπ.

Πείτε μας όμως κύριε Τσίπρα, ο λόγος που δεν λέτε τίποτε για τα δουλεμπορικά κτήνη που έθαβαν μετανάστες σε δημόσια έργα είναι το γεγονός του ότι είστε συνάδελφοι; Γι’ αυτό βολεύεστε και με τα τσιτάτα τύπου “ανοιχτά σύνορα”; Τσάμπα κρέας δηλαδή;

Δημόσια έργα κύριε Τσίπρα; Σιωπή για τους δουλέμπορους κύριε Τσίπρα; Μαγκιά σας και πάλι. Διπλή μαγκιά σας που έχετε βρει και τόσους όμοιους που δεν αρθρώνουν κουβέντα. Μαγκιά σας που εξακολουθείτε να βγαίνετε διεκδικώντας δάφνες αριστεροφροσύνης, σαν τον κύριο Σεφερτζή.
Αυτή η εικόνα σας όμως με την Αφρικανή μετανάστρια που την περιφέρατε δίκην αξιοθέατου, εξοργίζει κύριε Τσίπρα. Κάτω τα ξερά σας από τους μετανάστες.

ΝΑ  ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ  ΕΣΥ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ  ΟΙ  ΝΕΩΤΕΡΟΙ .
ΕΠΟΧΗ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ  ΔΙΕΘΝΗΣ  ΚΟΛΟΣΣΟΣ  ΕΡΓΩΝ  ΟΝΟΜΑ  ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ .  ΔΕΥΤΕΡΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  -----    ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ   -----  .
ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ  ΤΕΧΝΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΟΠΩΣ  ΛΕΝΕ  ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΤΣΙΠΡΑ  !!!!! .
ΣΥΡΙΖΑ  ΛΟΙΠΟΝ  .  ΠΟΛΛΕΣ  ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΤΑ  ΟΡΦΑΝΑ  ΤΟΥ  ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ .ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ  … ΗΤΑΝ  ΕΝΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ  ΚΑΠΟΥ  ΕΚΕΙ  ΣΤΗ  ΡΟΥΜΑΝΙΑ  .  ΔΕΝ  ΘΕΛΩ  ΝΑ  ΣΥΝΕΧΙΣΩ  ΘΑ  ΠΙΚΡΑΘΕΙΣ  .
ΟΛΚΕ  .  ΣΥΡΙΖΑ .  ΛΕΣΒΙΕΣ  ΚΑΙ  ΑΦΕΝΤΡΕΣ
ΑΚΟΑ  .  ΣΥΡΙΖΑ . ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ  ΚΟΣΜΟ  ΝΑ  ΕΡΘΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  .
ΤΡΑΒΕΣΤΙ - ΑΔΕΛΦΕΣ-ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ- .  ΣΥΡΙΖΑ .
ΑΛΛΑΓΗ  ΦΥΛΟΥ  ΠΛΗΡΩΜΗ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΕΟΠΥΥ .  ΣΥΡΙΖΑ .
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ  ΤΗΣ  ΜΑΡΦΙΝ  .ΕΣΥ  ΤΙ  ΛΕΣ  ????
ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ....... .   ΕΣΥ  ΤΙ  ΛΕΣ  ????
ΟΥΚ  ΕΣΤΙ   AΡΙΘΜΟΣ  .

Υ.Γ.]  ΕΚΕΙ  ΣΤΟ  LAGOS .  NIGERIA .  ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ  Η  ΦΗΜΗ  ΟΤΙ  Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΦΟΥΛ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ .  ΕΤΣΙ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΠΗΔΑΝΕ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 

Ο Πατέρας του Αλέξη Τσίπρα ήταν συνεργάτης της Χούντας (;;;) ΑΜΑΡΤΙΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ !!!

Από την εβδομαδιαία εφημερίδα «Στο Καρφί» κι από την αγαπημένη μας στήλη `Ό,τι πεις`!!!:

Κύριε Τσίπρα, οι ύβρεις που χρησιμοποιείτε εναντίον του Πρωθυπουργού δεν αρμόζουν ούτε στην ηλικία σας αλλά ούτε και στο θεσμικό σας ρόλο. Θα ήθελα να μας πείτε αν αληθεύει ότι ο πατέρας σας κατά τη δικτατορία έπαιρνε δημόσια έργα ...
Επίσης, θα ήθελα να πω στην κυρία Παπαρήγα, ας ανοίξει πρώτα τα ταμεία της στο ΣΔΟΕ να δούμε ποιοι τη χρηματοδοτούν και μετά ας βρίζει την πλουτοκρατία κι όλα τα συναφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Βασιλης Λεβέντης για Μεγαλοεκδότες:
http://www.youtube.com/watch?v=nQN1jjlNz9U

Εμπεδος: Αντικατάσταση μελών του Δ.Σ.
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/60990/Article.aspx

Χέρι-χέρι... ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκική ακροδεξιά
http://www.zagalisa.gr/content/xeri-xeri-syriza-kai-toyrkiki-akrodeksia

ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΑΙ: ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ "ΣΥ.ΡΙΖ.Α." ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΚΗΡΥΞΗ 1)ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. 2)ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ "Β.Α.Σ.Τ.Ρ." 3) ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ "Β.Α.Σ.Τ.Ρ." ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ - ΑΛΒΑΝΙΑΣ - ΣΚΟΠΙΩΝ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/05/1-2-3.html

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ
http://www.youtube.com/watch?v=WaOoatz-uFM

ΣΥΡΙΖΑ , ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
http://www.youtube.com/watch?v=XIsSZp4x_9U

ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ- ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις